Ga naar inhoud

Twee postoperatieve BH's 9154 (zwart)


WendyD

Aanbevolen berichten

Twee zwarte bh's, beide zwart, 6 weken gebruikt, 1 maat xs (70 cm omvang) en 1 maat s (75 cm omvang). De nieuwprijs is 39,95 per stuk.

- 94% katoen

- 6% elastine

- Haak sluiting aan de voorzijde / dubbele haak

- Machine wasbaar (wol was programma)

Materiaal:Deze lijn bestaat uit de bekende materialen powernet en lycra katoen en andere stoffen zoals triconet en koele lycra. Dit is een lijn van speciale zorg, omdat het helpt de optimale recuperatie van een patiënt in de onmiddellijke postoperatieve of later.

Bidirectionele Triconet is zacht materiaal met verticaal en horizontaal rek, dit wordt ook wel slimme stof genoemd. het heeft een sterke compressie in 2 richtingen zonder beschadiging van de huid. Fajas Mariae heeft exclusieve kledingstukken ontworpen voor onmiddellijke herstel van een operatie.

Koude Lycra, technisch bekend als nylon lycra, dit zachte en koude materiaal kan de patiënt meer comfort en frisheid geven bij het gebruik van de gordel. Het maakt het aantrekken van het kledingstuk gemakkelijker en glijdt zachtjes over de huid. Koude Lycra wordt gebruikt in de gordels voorgebruik buitenshuis en als binnenbekleding in postoperatieve gordels. Fajas Mariae heeft verschillende designs in powernet gevoerd met koud lycra ontworpen voor latere postoperatieve operaties. (ongeveer 10 tot 15 dagen na chirurgie) hoewel veel artsen het gebruiken voor één keer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.