Jump to content

Liposuctie kuiten, knieën en binnenkant bovenbenen


Guest KellyVR

Recommended Posts

Guest KellyVR

Hey iedereen,

We zijn nu ondertussen een week later, en vond het eens tijd om jullie te laten weten hoe het bij mij geweest was. Niet zo'n goede ervaring eigelijk..

Vorige woensdag moest ik in 't kliniek zijn om 9u, pas om 13u15 kwamen ze mij halen, om zot van te worden! Het wachten duurde veel te lang.

De anesthesist maakte beetje problemen over het feit dat ik al eens geelzucht gehad heb, hepatitis B dus.

Uiteindelijk was het zover, ik mocht mee naar de operatiezaal. Toen ik daar binnenkwam, toen pas begon ik zenuwen te krijgen, ik durfde vanbinnen niet meer. Der werden eerst foto's getrokken, dan aftekenen, helemaal ontsmetten, en toen mocht ik op de bank gaan liggen. Ik was even in paniek, maar voor ik het wist lag ik volledig in slaap.

Om 15u was het gedaan, ben wakker geworden in de recuperatiezaal in paniek, was aan het wenen en mijn benen waren aan het trillen tot en met. Echt een heel vies gevoel.

1 keer op de kamer viel het mee. Ik kreeg soms wat warmteopstotingen, maar mijn vader was er om een koud handdoekje op mijn voorhoofd te leggen .

Ik kon amper bewegen met mijn benen omdat ze volledig ingewikkeld waren met plastiek. Ik kreeg er een soepje, maar werd er enorm mottig van. Was eigelijk heel misselijk die momenten. Ze hebben mij daar weer uren laten zitten. Pas om 19u mocht ik daar buiten, ze wouden echt zeker zijn dat ik mij goed voelde en niet zou flauwvallen.

De anesthesist en de verpleegster kwamen paar keer langs om te vertellen wat ik moest doen en niet mocht doen en om over de operatie zelf te praten.

Ik heb dus mijn enkels, kuiten, knieën en binnenkant bovenbenen laten doen. Der is namelijk 3,6 liter vet weggezogen geweest, een heel zware ingreep zeiden ze mij, vandaar dat ik zolang in het kliniek moest blijven. Hij heeft dus echt alles weggehaald.

Ik verloor enorm veel bloed (gemengd met water natuurlijk), maar het was echt enorm veel, het bleef maar lopen. In de auto hebben we alles goed voorzien voor plastiek, zodat mijn vader zijn auto natuurlijk niet vol hing. Om naar de auto te stappen was het niet gemakkelijk, ik kon mijn enkels niet plooien dus ik stapte als een pinguin naar de auto.

Thuis wachtte mijn ventje en mijn zus mij op, zo lief! Ik legde mij in de zetel, met de beentjes omhoog zoals ze mij zeiden en bleef zo de hele avond liggen.

De volgende dag begon de miserie.

Ik was duizelig met op te staan, ik was enorm misselijk, voortdurend overgeven. Het was gewoon een hel! Ik hield zowel mijn medicatie niet binnen als mijn eten en drinken. Met als resultaat dat mijn pijnstillers niet hielpen en ik dus echt heel veel zeer had. Stappen ging amper, mijn vader moest mij begeleiden naar het toilet en terug. Misselijkheid heeft nog tot zaterdag geduurd, ik heb mijn dokter laten komen en die heeft mij iets voorgeschreven tegen dat misselijkheid. Ik was enorm content dat ik niet meer moest overgeven, je wordt er zo zwak van en dat maakt het alleen nog erger. Duizeligheid heeft nog tot maandag geduurd, die ochtend zag ik echt helemaal niets meer voor mijn ogen. Mijn bloeddruk was dan ook enorm laag. Waarschijnlijk omdat ik al dagen niet meer had gegeten.

De pijn in mijn benen is er nog steeds, maar in mindere maten. Ik kan nog steeds niet deftig stappen en word er echt heel lastig van. Zo stilliggen is niets voor mij.

Is het normaal dat mijn benen nog steeds opgezwollen zijn na een week? Mijn enkels zien ook goed geel, mijn benen weet ik niet omdat ik die lipobroek aan heb, en heb ze nog niet durven uit doen.

Bij de consultatie in november vroeg de chirurg wat ik van beroep dee, ik zei dan dat ik schoonheidsspecialiste was, hij reageerde erop dat dat een actief beroep is, dus dat ik 3 dagen mocht thuis blijven en dan terug kon gaan werken. Ondertussen zijn we weer woensdag, en ik kan nog steeds amper stappen, ongelooflijk dat ze mij dat ni op voorhand zeiden. Mijn baas is natuurlijk helemaal niet blij dat ik nog even thuis zit. Vind het wel straf dat ze je dan zeggen dat je na 3 dagen al kunt gaan werken terwijl het stappen nog niets beter is.

Ik hoop dat de resultaat de moeite is, want voor mij was het toch wel een hel.

Heb zo'n schrik dat het water niet goed weggaat en de blauw plekken enzo. Kan iemand mij geruststellen?

Groetjes

Kelly

Link to comment
Share on other sites

Guest KellyVR

Vandaag langsgeweest bij de verpleegster om mijn draadjes eruit te halen. Vond het wel vies zo het gedachte dat ze dar er gingen uithalen, maar uiteindelijk voel je er niets van.

De eerste keer dat ik het lipobroekje kon uitdoen, was enorm benieuwd!

Mijn benen zagen blauw, maar vond wel dat het nog goed meeviel, ik had het erger verwacht.

De chrirug kwam langs om eens te kijken naar mijn benen, en zei dat ik de lipobroek mocht uitdoen vandaag en even zo mocht zitten thuis, wel met de benen heel goed in de lucht.

Mijn enkels zijn heel hard opgezwollen, omdat die broek mijn enkels afspant. Dermee dat ik het vandaag een dag mocht uitdoen om het vocht weg te krijgen uit mijn enkels.

Hij had er een goed oog op. Vertelde nog maar eens dat het een zware ingreep was bij mij, uit mijn kuiten bleef maar vet uitkomen, ze dachten dat het nooit ging stoppen. En hij vertelde dat de resultaat de moeite zal zijn. Ben benieuwd!

Het stappen gaat nog steeds moeilijk, en nu de lipobroek uit is, voelt het zeker raar aan. Een enorm drukkend gevoel, als ik rechtsta dan zakt alles precies naar beneden en dan moet ik even wachten want dat doet behoorlijk veel pijn.

Ben benieuwd of het aantrekken van de broek vanavond ook zo vlot ga verlopen.. :-)

De littekens zijn ook maar minuscuul klein, denk niet dat je daar nog enorm veel van zult zien achteraf.. Of hoop ik toch.

Ik hou jullie alvast op de hoogte bij meer nieuws.

Groetjes xx

Link to comment
Share on other sites

Guest KellyVR

Gisterenavond mijn lipobroek proberen aan te doen, dat was een hele belevenis. Niet gemakkelijk!

Wanneer ik ze aan had, ontdekte ik dat ik ze verkeerd aanhad

Zal vanavond hem dan wel terug uitdoen en juist aandoen, had er geen zin meer in.

Alleen kon ik dat toch niet hoor, al een geluk dat mijn vriend erbij was.

Mijn benen voelde weer heel goed aaan toen ik de broek aanhad, geen pijn als ik rechtstond en het stappen ging beter.

Vanmorgen toen ik opstond was wat anders, weer heel veel pijn in mijn benen, mijn enkels zijn weer op opgespannen als iets door die broek. Echt geen leuk gevoel.

Hoop dat het toch snel weg gaat.

Link to comment
Share on other sites

Gisterenavond mijn lipobroek proberen aan te doen, dat was een hele belevenis. Niet gemakkelijk!

Wanneer ik ze aan had, ontdekte ik dat ik ze verkeerd aanhad

Zal vanavond hem dan wel terug uitdoen en juist aandoen, had er geen zin meer in.

Alleen kon ik dat toch niet hoor, al een geluk dat mijn vriend erbij was.

Mijn benen voelde weer heel goed aaan toen ik de broek aanhad, geen pijn als ik rechtstond en het stappen ging beter.

Vanmorgen toen ik opstond was wat anders, weer heel veel pijn in mijn benen, mijn enkels zijn weer op opgespannen als iets door die broek. Echt geen leuk gevoel.

Hoop dat het toch snel weg gaat.

|Hi meis,

Heel herkenbaar! Ik heb in september een lipo van mijn love handel gehad, en heb zelfs nu nog af en toe last, er zit zelfs nog een beetje vocht in.

Deze operatie duurt echt lang voordat het hersteld is, maar ik ben wel super blij met het resultaat.

Vanmiddag heb ik een consult voor mijn binnen benen, buiten benen en knieën.

Ik hoop dit in september te gaan doen, maar als ik jou verhaal zo lees.. puff.. ik heb het toen heel anders ervaren, maar wellicht omdat ik ook mijn BV toen heb laten doen.

Hou je ons op de hoogte van je herstel? En heb je misschien ook foto's ben heel erg benieuwd, en waar ben je geweest?

O, wat een vragen hahahhaa

heel veel sterkte meis, maar volgens mij ben je na die 6 weken blijer dan ooit!

Link to comment
Share on other sites

Aardige lijdensweg lijkt me zo.. maar hopen dat t resultaat mooi is..

Ik wil over een tijdje ook de binnenkant van mn benen laten doen.. ik val daar maar niet af.. hoeveel was je kwijt voor dit allemaal?

Link to comment
Share on other sites

Guest KellyVR

@Beertje0123:

Ben blij dat je toch al gelukkig bent met het resultaat. Ik kan niet wachten tot dat ik het resultaat zie!

De kuiten zijn het pijnlijkste, dat hebben ze mij van in begin gezegd, je steunt daar ook op hé..

Als je tijd en geduld hebt, dan moet je het zeker laten doen. Mijn knie zie ik al resultaat, je ziet eindelijk dat beentje erdoor, en voordien was het alleen maar vet.

Ik hoop dat ik uiteindelijk teveden zal zijn, het heeft uiteindelijk toch veel miserie en geld gekost hé.

Mijn binnenkant van de bovenbenen voel ik niets, daar heb ik helemaal geen last van, alleen wel heel zware blauw plekken.

Heb hier een foto van, kan iemand mij zeggen of dit normaal is?

6tk5y9.jpg

1z661s1.jpg

28v36ur.jpg

14jsp3r.jpg

Ik ben in de Atlaskliniek geweest in Meise (België), omdat ik daar toch al heel veel goeds over gehoord had en die chirurg toch al een paar keer in de Flair stond enzo.

Ik hou je zeker en vast op de hoogte, doet eens deugd om verhalen te lezen van anderen hé.. :-)

@Poppy:

Ik moet je zeggen, zoals ik hier al eerder vermeld heb, de bovenkant van je benen, daar heb ik geen last van gehad, het was vooral de kuiten en mijn enkels waar ik het meeste last van had.

Dus ik hoop dat dat je al geruststeld.

Wat bedoel je met wat ik kwijt was?

Link to comment
Share on other sites

Hey,

Ook door Dr Wilikens onder handen genomen?

Het ziet me er heel pijnlijk uit!!

Weet niet of dit normaal is, zijn serieuze bloeduitstortingen, kan je op google niks vinden?

En anders morgen kliniek bellen.

Veel beterschap! :54:

Link to comment
Share on other sites

Guest KellyVR

Sooo.. die zijn blauw.. ik heb er geen verstand van.. maar het ziet er niet gezond uit...

Ik bedoel er mee, wat je betaald hebt ;-)

Ik heb voor 3 zones (kuiten, knieën en binnenkant bovenbenen) 2750euro betaald met volledige narcose.

En op de dag zelf hebben ze mijn enkels nog bijgedaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest KellyVR

Hey,

Ook door Dr Wilikens onder handen genomen?

Het ziet me er heel pijnlijk uit!!

Weet niet of dit normaal is, zijn serieuze bloeduitstortingen, kan je op google niks vinden?

En anders morgen kliniek bellen.

Veel beterschap! :54:

Dank u meid!

Ja bij Dr Wilikens, jij ook?

Ik google niet zo graag eigelijk over zo'n dingen :-) Je ziet er alleen maar het slechtste..

Kga nu een mailtje sturen om te vragen of dit normaal is met de foto's bij.

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Guest KellyVR

Ja, toffe man he?

Hou je ons op de hoogte?

Idd, op google kom je alleen van die nare dingen tegen en ga je het ergste nog denken!

Ja inderdaad, heel toffe man, niks op te zeggen :-)

Ik hou jullie zeker op de hoogte.. Hoop dat alles in orde is en komt.

groetjes xxx

Link to comment
Share on other sites

Guest KellyVR

Whow................

Dat is blauw!

Ik had ook erg blauwe plekken na mijn BV maar dit is echt heel erg.

Heb je al iets van Arnica zalf en of druppels/ pilletjes geprobeerd?

De eerste dagen nam ik Phlogenzym tegen de blauw plekken, maar omdat ik zo misselijk was hield ik niks binnen.

Dus gewoon mee gestopt.. Nu neem ik niets. Misschien best terug iets innemen ofzo..

Zalf mag nog niet, maar misschien terug pilletjes ofzo.. Weet jij iets?

Link to comment
Share on other sites

Je komt uit Belgie, ik denk niet dat ze daar VSM verkopen.

Maar ga eens bij de apotheek of natuurvoedingswinkel naar binnen en vraag om arnica, tegen blauwe plekken. Ze verkopen zalf, je hebt ook gel, dat is niet zo vet, om te smeren. En druppels of pilletjes om te slikken.

Ik gebruikte beiden.

Maar als je uit de buurt van de wondjes blijft kan je toch wel iets smeren?

Ik zou echt proberen om er iets aan te doen hoor.

Ik wil je niet ontmoedigen maar het zal ook echt wel even duren voor dit weg is. Reken maar op een week of 5/6.

Link to comment
Share on other sites

Guest KellyVR

Je komt uit Belgie, ik denk niet dat ze daar VSM verkopen.

Maar ga eens bij de apotheek of natuurvoedingswinkel naar binnen en vraag om arnica, tegen blauwe plekken. Ze verkopen zalf, je hebt ook gel, dat is niet zo vet, om te smeren. En druppels of pilletjes om te slikken.

Ik gebruikte beiden.

Maar als je uit de buurt van de wondjes blijft kan je toch wel iets smeren?

Ik zou echt proberen om er iets aan te doen hoor.

Ik wil je niet ontmoedigen maar het zal ook echt wel even duren voor dit weg is. Reken maar op een week of 5/6.

Ja ik weet wel dat het niet zo snel zal wegtrekken.. Maar durf niet echt iets in te smeren.

Arnica, dat is ook in druppelvorm verkrijgbaar?

Link to comment
Share on other sites

Guest Nina32

Hoi Kelly,

Waarschijnlijk hoef je je geen zorgen te maken en is dit redelijk gebruikelijk na een lipo, maar het is natuurlijk altijd een goed idee om je PC even te mailen inderdaad! Arnica is ook mijn tip, ik vond zelf de pilletjes een stuk prettiger/handiger dan de druppels.

Veel sterkte met je herstel!!!

Grt. Nina

Link to comment
Share on other sites

Guest KellyVR

Hoi Kelly,

Waarschijnlijk hoef je je geen zorgen te maken en is dit redelijk gebruikelijk na een lipo, maar het is natuurlijk altijd een goed idee om je PC even te mailen inderdaad! Arnica is ook mijn tip, ik vond zelf de pilletjes een stuk prettiger/handiger dan de druppels.

Veel sterkte met je herstel!!!

Grt. Nina

Dank je voor de tip! Ik denk dan toch dat ik voor de pilletjes zal gaan, hoewel ik liever geen pillen neem. Maar als ze dan toch zo vies smaken, dan zal ik toch moeite doen.

Hoeveel keer per dag moet je ze nemen?

Link to comment
Share on other sites

Guest KellyVR

Dat ligt een beetje aan de sterkte van de pilletjes.

Ik zou het even navragen bij de apotheker.

Oké, dankjewel! :-)

Link to comment
Share on other sites

Guest Nina32

Hahaha, ik vond de druppeltjes juist vies, want die moest je in wat water oplossen en dan had je echt een flinke slok van dat vieze goedje :134:. Het zijn hele kleine pilletjes, echt niet lastig in te nemen en veel minder vies dan de druppels (vind ik) :106:.

Link to comment
Share on other sites

Guest KellyVR

Hahaha, ik vond de druppeltjes juist vies, want die moest je in wat water oplossen en dan had je echt een flinke slok van dat vieze goedje :134:. Het zijn hele kleine pilletjes, echt niet lastig in te nemen en veel minder vies dan de druppels (vind ik) :106:.

Oké dan ga ik voor de pilletjes :-)

Link to comment
Share on other sites

Guest KellyVR

Ik ben heel ongeduldig aan het wachten op een mailtje van mijn chirurg en huisarts om te zien wat zij van die blauw plekken vinden..

Straks voor het eerst terug gaan werken na 2 weken, het zal niet gemakkelijk zijn.

Ik stap nog steeds zoals een pingiun en mijn enkels en kuiten doen nog altijd zeer.

Hopelijk hebben mijn klanten wat begrip, en mijn bazin ook.. Rechtstaand werk zal er voor mij niet inzitten vandaag en de hele week..

Wish me good luck ;-)

Link to comment
Share on other sites

Hi meis,

Je ziet inderdaad blauw, maar heb je altijd snel last van blauwe plekken?

Ik zelf was niet zo blauw, maar ik had ook een andere plek natuurlijk..

Maar je moet echt geduld hebben hoor, een lipo duurt echt lang voordat het eind resultaat echt zichtbaar is... ik hoor van meerdere klinieken een jaar.. puff...

Ik ga deze week weer op consult ben heel benieuwd, het worden wel alleen mijn knieën omdat ik blijkbaar te weinig vet op mijn bovenbenen heb.. het is vel wat over is gebleven van het afvallen aggrrr...

Nou meis hou je taai, en het komt echt goed! En het ziet er mooi uit! ( gewoon door de vlauwe plekken heen kijken )

veel liefs Beertje

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.