Ga naar inhoud

Spyro: 9 september 2014 : Dr. Janssen : Janssen Kliniek


Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Wat fijn dat er dit borstforum er is !

Ben 37 jaar getrouwd, 2 kinderen en een leuke baan.

Aankomende dinsdag is het zover!

Krijg dan een borstlift met techniek zonder ankervorm en prothesen in druppelvorm.

2 verschillende cc dus verstaan, omdat mijn rechterborst iets groter is dan de linker.

Hier heb ik mij altijd aangestoord, en na de komst van mijn 2 kinderen en borstvoeding bleef er van mijn borsten weinig over.

ik laat het doen bij janssen kliniek in oiststerwijk, nu heb ik hier wel het een en ander over deze kliniek gelezen.

Ik daar tegen werd zeer goed te woord gestaan op al mijn vragen en het resultaat moet nog blijken, maar heb er zeker wel een goed gevoel bij.

Het blijft altijd spannend of het resultaat naar je verwachtingen zijn gebleken.

Misschien iemand nog meer die borstlift met prothese laat doen? of heeft ondergaan?

Groetjes Spyro

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welkom op het forum!!!

Wat ben je al lekker snel aan de beurt :D

Er zijn meer dames/meiden geweest die een lift icl prothese hebben gehad.

Ik zal je titel aanpassen en verplaatsen naar operatieverslagen zodat je er gelijk helemaal bij hoort ;). Door wie wordt je geopereerd? dat kan ik dit er ook bij zetten.

Als je dinsdag geopereerd bent kun je evt hier ook een verslagje zetten.

Veel leesplezier en succes met je operatie!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Esmiralda,

wat leuk om zo te ontvangen te worden!

Zeker is het spannend .

Ik word geholpen door dr janssen zelf eigenaar van janssen kliniek.

Een verslag ga ik zeker doen !

Heel fijn dat ik hier alvast wat kan inlezen en zodoende hier ook mijn verhaal kan doen !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi hoi

Welkom!!

Ja het is hier vaak erg gezellig :)

En daarbij is er natuurlijk veel info te vinden.

Hoop dat je je snel thuis voelt op het forum en dat je jouw ervaring ook met ons kunt delen! Kan trouwens allemaal in dit topic, dan staat alles lekker gemakkelijk bij elkaar :)

Succes nog met aftellen!!

xx BB

ps, heb even je titel verder aangepast

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo dames, STAAT ER 11 SEPTEMBER...MOET DUS 9 SEPTEMBER ZIJN ...ZAT TEVEEL MET DE 11DE IN MN HOOFD.

gister mijn operatie gehad, borstvergroting 320 links en 285 rechts plus borstlift.

operatie is goed verlopen , heeft circa 2 uur geduurd, half 9 binnen, door dr janssen afgetekent te zijn , door naar ok voor narcose. Alle mensen waren zeer vriendelijk en lief...duurde even voordat het narcose middel pakte w.s zenuwen.

Na de operatie rustig kunnen bijkomen , kreeg een kopje thee.

Na een uur zowat echt helse pijn, niet echt bij de wonden maar bovenop mijn borst, kreeg 4 morfine ( ml of? weet het zelf niet) na een uurtje nog 2 morfine erbij want de pijn zakte niet echt.

Na weer een uur een broodje hagelslag gegeten en kopje thee, heerlijk was dat.

Om 14.45 mocht ik stilaan naar huis , voelde me naar omstandigheden goed.

Heb vooraf pijnstillers voorgeschreven gekregen meloxicam hier mag ik er 2 van op een dag, daarbij nog 2 x 2 paracetamol.

Het valt me zo tegen de pijn...ben zeker geen piepert, heb ergere operaties gehad, maar ik kan echt niks,

kan zelf niet ophoog komen in bed, gaan zitten doet al pijn...ademen en praten is pijnlijk, helse spierpijn zowel mijn borstkast als mijn rug.

Wonden onder de borst als tepel doen eigenlijk niet eens zon pijn.

Elke beweging doet zeer....tja het zal wel zo horen ...moet me er doorheen zetten...maare het valt me gewoon erg zwaar.

Mijn man heeft van alles klaar gezet en is nu op het werk, de kinderen hebben zichzelf klaar gemaakt voor school! Heel knap van ze.

Straks word ik door de kliniek nog gebeld , hoe het allemaal is verlopen...

Is het normaal dat je borsten borrelen? gevoel van luchtbellen, heb het van zowel de linkse als de rechtse gevoeld , is dat normaal.

Het resultaat zal nog moeten blijken , maar op het eerste zicht zijn ze mooi gedaan. Nu zitten er nog pleisters op de wonden en gaasjes maar het heeft weinig nagebloedt.

Heb 3 weken verlof aangevraagd...maar zit er nu al tegenop om straks te werken..ik die huishoudelijk werk, ben bang dat 3 weken tekort zijn....mijn baas heb ik niks verteld omdat ik het graag prive houdt.

zo ik ga nu even rusten hihi want het tikken kost energie en krijg nu meer pijn.

Foto's gaan nog volgen....

Groetjes Spyro

Link naar reactie
Delen op andere sites

goeiemorgen,

alweer even wakker hier, na een vermoeide dag , ook de nacht was maar kort.

ervaar echt een helse rugpijn net zoals pijn op de borstkast, word dus wakker van de pijn.

Mijn man moet ik wakker maken want zelf kan ik niet over eind komen in bed.

Ik zou zo graag wat willen liggen maar lukt nog niet. Kan overdag niet in bed rusten want durf niet te gaan liggen, ook niet als ik mijn benen eerst eruit leg.

Nu zijn we 2 dagen verder na de operatie, ik merk dat mijn borsten meer opgezwollen zijn en vooral erg pijnlijk langs de zijkanten , voel mn armen er tegen aan zitten en mn borsten gloeien ook aan de zijkanten.

De wonden doen eigenlijk geen pijn, lijkt wel of mijn borstkast en rug gekneust zijn althans die pijn ervaar ik.

Hebben jullie dit ook ervaren?

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi spyro,

ik heb ook een borstlift met prothesen gehad. Ik herken jouw pijn wel, ik had het vooral in mijn ribben omdat daar bij de lift ook iets vastgezet was. Alles gaat moeizaam en echt plat liggen gaat niet. Ik heb 5 dagen morfinetabletten geslikt om het uit te houden. Ik had direct na de operatie al veel pijn waardoor ze direct zijn begonnen met morfine. Daarna heb ik een recept meegekregen voor de laagste dosering en dat heeft mij echt door de eerste dagen geholpen.

Tevens had ik een slaaptablet verschreven gekregen voor de nacht voor de operatie en omdat ik in Duitsland woon en ze daar alleen per doosje uitgeven had ik er 20 gekregen. Dat heeft ook goed geholpen de eerste tijd hihi.

Het wordt wel beter hoor maar de eerste dagen zijn het moeilijkst, vooral dag 2 en 3 waar je nu middenin zit. Zou me nog maar niet druk maken over werken over 3 weken. Goede kans dat je je dan weer kiplekker voelt.

Sterkte ermee de komende dagen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben 8 september geopereerd en ik voel met je mee. Ik heb vooral in de ochtend veel pijn de rest van de dag gaat het redelijk als ik maar stil zit. Vooral mijn linker borst doet zeer. Deze zit ook iets hoger dan rechts. Ik hoop dat het daar door komt en dat het niet iets ergs is. Slapen gaat bij mij erg goed moet ik zeggen. Ik word nogal duf van mijn medicijnen waar ik zo van in slaap val, heerlijk. Succes met je herstel, kijk uit naar het resultaat dat verzacht de pijn:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gefeliciteerd met je nieuwe boobies! En lekker veel kussens achter je rug en vrij hoog slapen wil wel helpen. Ik heb de eerste dagen na mijn bv vrij rechtop geslapen, had het Voedingskussen achter me in maanvormig gelegd en kon zo mijn hoofd op de zijkant leggen, de pijn is alles behalve prettig maar goed je medicijnen nemen en veel water of groene thee drinken voor het vocht af te drijven.

Grappig Oisterwijk, heb ik 3 jaar gewerkt.

Suc6 met je herstel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weeks later...

hallo dames, sinds nu 3 weken nu nieuwe borsten , maar vanaf dag 1 niet tevreden met het resultaat, foto's zijn alleen te zien voor vriendinnen, maar stuur me gerust een berichtje.

Geweest bij kliniek janssen in oisterwijk prima man hoor , waar ik al mee zat: mn r borst was altijd al groter sinds puberteit ook na de zwangerschappen begonnen ze filnk te hangen... jarenlang gespaard en wilde graag 2 gelijke borsten.... ik wilde graag natuurlijke borsten geen porno borsten...

Hij liet foto's zien van borsten die gelift waren zowel met verschillende soorten liften, die van mij zei hij kan ik liften via het tepelhof een nieuwe techniek, nou vond ik dat heel fijn omdat ik mijn tepelhof gewoonweg veels te groot vond dus dat mocht zeker kleiner.

Om de gelijkheid te krijgen zou ik in mn l-borst 320cc krijgen en in de r borst 260cc, zo zouden ze meer gelijk worden en zouden ze niet meer hangen.

Op het kaartje staat dat er in de r-borst 285cc is ingegegaan , dus een groter prothese, niet volgens afspraak!! Als hij nou de 260cc had genomen waren ze dus w.s meer gelijk geweest....nu blijf ik dus zitten met een grote borst en een kleine.

Na de operatie zag ik dat de r-borst nog steeds veel groter was dan de l-borst , maar oke ik dacht dat trekt nog bij...

Na 1 week op controle geweest, ik moest meteen doorlopen naar de behandelkamer en de hechtingen werden verwijderd, heb meteen gezegd dat de r-borst nog steeds groter was en breder en nog dat hij langer hing als de l-borst....

hij zei meteen geen een borst is hetzelfde! Als hij me nou gerust stelde?? dat het nog goed ging komen.

Hij kapte dat onderwerp meteen af , hij vond ze mooi gelukt.

Mijn dringende vraag en mijn bevindingen:

Nog steeds geen gelijke borsten omdat hij niet de afgesproken cc erin heeft gedaan, dus er is meer ingegaan dan afgesproken waardoor de rechterborst nog steeds groter is,

daarbij aangezien mijn voor foto's is het tepelhof/ en de afgesproken lift maar minimaal gelift. Ik vind mn borsten nog steeds hangen , hangen nog steeds op dezelfde hoogte..alleen zijn ze gevuld met siliconen!

Ik vind ze erg breed, begint de bolling wel erg laag en wil gewoon weg pronte borstjes die er gewoon zeker 15 jaar tegen kunnen, ik vind ze meer lijken op plat gedrukte witte bolletjes..

Wij kunnen en willen er gewoonweg niet meer voor betalen 4250 euro....met dat geld pfff , ik zie hier borsten voorbij komen dat ik zeg wowww die worden met de dag mooier en mooier,,, ik word er diep bedroeft van dat ik moet douchen en ze zie. want ik hou ze liever in mijn bh.

Is de pc mij verplicht mij de afgesproken cc erin te stoppen zonder kosten , want ik weet het niet meer. omdat hij al zo'n houding heeft van ik vind ze goed gelukt, in de voorwaarden staat dat je geen aanspraak kunt maken op het resultaat!!

Ik vind ze echt te weinig gelift, dit kun je zien aan mijn tepelhof ze zijn nog bijna net zo groot als eerst. de siliconen zitten meer aan de zijkanten als aan de voorkant, als ik naar voren hang en voel ik gewoonweg geen silicoon maar kan ik in mijn borsten knijpen en voel ik mijn eigen borst.

Dit lijken geen opgeknapte borsten maar borsten die over 2 jaar WEER aan de beurt zijn.

Zoooo even van mn afgeschreven en lieverds : ik krijg te horen ohh maar ze zijn 100x beter als tevoren! Zou jij mn borsten willen ruilen voor je jouwe dan? Ik wil ook gewoon horen wow dat zijn mooie...dus weet goed dat ik het niet verkeerd zie.... jullie borsten zijn echt mooi!!

Zou ook graag meer bolling willen hebben, maar nu weet ik pas dat er een hoogte profiel bestaat dankzij dit forum, tja hoe had ik aan al die info moeten komen? via internet , je gaat niet voor niks naar verschillende pc's die het ook niet vertellen!!

Kan ik eisen dat de pc dit kosteloos oplost vanwege die r borst niet beloofde cc? met de linkerborst kan ik leven als die r borst nou eens wat kleiner gaat worden , want hoe meer vocht er nog inzit...hoe platter en kleiner ze gaan worden.

Heb bewust dit even een aantal dagen laten rusten...maar wil toch eerst jullie eerlijke mening hierover.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou een mail sturen naar de kliniek met alles erin wat je dwars zit!

Als er niet is gedaan wat afgesproken was moeten ze met een oplossing komen!

En laat je niet afschepen want dat gaan ze zeker proberen!

Ik voeg je ff toe.. Nieuwsgierig! Succes en zorg dat je alles op papier krijgt wat er afgesproken gaat worden!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou idd alles wat op je hart ligt naar ze toe sturen.

Ik heb je foto's gezien en zou hier niet mee akkoord gaan.

Snap wat je bedoeld.

Zit zelf ik zo'n schuitje alleen dan kwa grote maar voor de bv zei ze wat anders als nu na de bv dus ga zelf een socond opinion regelen.

Ze probeerd me ook af te schepen dus hou je been stijf.

Succes!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi meid,

Heb je iets op papier staan van die afspraken?

Inmiddels zoveel verhalen gelezen en ik kom maar zelden tegen dat een pc vrijwillig de schuld op zich neemt...ze zullen meestal proberen zich met smoesjes ervan af te maken...

Heel vervelend dat je niet hebt gekregen wat je wilde en ik hoop echt van harte dat je pc zijn ongelijk gaat toegeven.. En vooral, niet te lief zijn met je klacht!!!

Ik voeg je ook ff toe om te spieken xxx

Heel veel succesjes meid!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waardeloos, er is vast een klachtenprocedure. Alles aangetekend versturen hoor en een kopie voor jezelf houden... Succes...

Ik begrijp je heeeeel goed, zit in het zelfde schuitje....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Vlinder32

Hoi, zo op het oog vind ik het echt een verbetering! Maar begrijp wel wat je bedoelt. Ik zou eens bellen met een andere pc om te informeren wat het verschil van 25cc precies doet. Mocht die arts zeggen dat dat net het verschil maakt om meer symmetrie te krijgen dan heb je een gegronde klacht en sta je wat sterker.

Succes in ieder geval!

Link naar reactie
Delen op andere sites

He meid, wat rot voor je zeg. Zo ontzettend balen als iets waar je zo naar verlangd hebt een teleurstelling blijkt te zijn. Ik vind ze er trouwens ook mooi uit zien maar daar heb je niet veel aan. Misschien heeft het ook nog wat meer tijd nodig om te herstellen en op zijn plaats te komen. Ik weet niet hoe je dit precies moet aanpakken maar wilde je wel even laten weten dat je foto's niet alleen zichtbaar zijn voor vrienden, ik kan ze wel zien.

Heel veel succes. X

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh god wat rot zeg :-( Ik zou gewoon blijven volhouden, laat je niet uit het veld slaan omdat de PC ze goed gelukt vindt! Als jij er niet tevreden mee bent, ben je er niet tevreden mee. En aangezien het een behoorlijke investering is, mag het toch wel goed lukken zeg..
Ik zou contact opnemen met de PC of een klacht indienen.
Heel veel succes xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.