Jump to content

Bloeduitstorting na inspuiten Kenacort A10?


Guest Ajaxgirl

Recommended Posts

Guest Ajaxgirl

Beste dr. Roddi,

Op 5 november 2007 heb ik mijn gehad. Ik heb toen helaas aan beide buitenkanten een stuk hypertrofisch litteken overgehouden. Ik ben 1 jaar na mijn bvk terug gegaan naar mijn pc. Zij besloot om de littekens in te spuiten met Kenacort A10. Dit heeft in grote lijnen goed geholpen. De littekens zijn een heel stuk soepeler en lichter geworden en de stekende pijn is verdwenen. Op 18 maart heeft ze voor de 3e (en laatste) keer nog 2 harde plekken aan beide buitenkanten ingespoten. Daarvan heb ik aan mijn linkerkant gewoon een fikse bloeduitstorting over gehouden. Het inspuiten aan die kan was trouwens ook veel pijnlijker dan de eerste 2 keren. Kan het zijn dat ze een adertje of iets dergelijks geraakt heeft?

Ik heb daar op zich geen last meer van hoor maar ben gewoon nieuwsgierig hoe dat kan ontstaan na een injectie gehad te hebben in een stuk littekenweefsel...

Ik ben benieuwd naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Ajaxgirl

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.