mukkie

Gezocht dames die op 11 augustus ook een bv hebben gehad (of rond die datum)

Recommended Posts

Hey

Ik ben 11 augustus geopereerd en ben nu op zoek naar dames die ook op deze dag geholpen zijn of rond deze datum, voor evt. Ervaringen mee te wissel qua herstel, pijn enz

Groetjes mukkie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey mukkie,

Ik ben ook 11 augustus geopereerd bij Dr.Damen, het herstel gaat tot hiertoe heel goed, wel nog last van trekkerig gevoel, vooral huid die heel gespannen staat, waardoor het vooral heel erg jeukt! Hoe gaat het bij jou met het herstel?

groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi mukkie ,

Ik ben ook 11 augustus geholpen in Amstelveen door dr, Schiettecatte.

Mijn herstel gaat prima , weinig last gehad en ze worden al wat soepeler,

Ik heb alleen sinds gister in mijn linker borst aan de boven kant een soort bubbelig gevoel , kan het niet zo goed omschrijven.

Doet geen zeer , maar ik ook geen pretje , alsof iets zweeft ..

Herkennen jullie dit ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jennifer120884

Ik ben ook 11 aug geopereerd door dr. Nio in het SLAZ. 1e week was een hel, niet qua pijn maar door maagklachten. Pijn heb ik vrijwel niet gehad. Wel staat mijn huid super gespannen vanwege de hoeveelheid cc's (700). Het is nu wachten op het zakken en soepeler worden. Ik moet eigenlijk dag en nacht de martelband dragen, maar ik trek dit heel slecht. Draag em nu alleen s nachts of als ik thuis rustig op de bank kan zitten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi m.spaans

Ik heb wel wat last gehad maar gaat nu gelukkig heel stuk beter.

Voelt het aan als luchtbelletjes? Want dat kan.. dat is lucht en vocht rond je prothese. Gaat vanzelf weer weg.

Ik baal alleen van t rustig aan doen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jennifer

Ik heb ook na 2dagen hele erge maagpijn gekregen ben tien meteen gestopt met de ibuprofen want daar had ik t ook van. Had ook erge last van blauwe plekken op mn buik zelfs tot mn bovenbeen en overal pijnlijke plekken op mn buik alsof ik mishandeld ben. Is gelukkig nu wel weg!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Mukkie

Ik ben 12 augustus geopereerd door Dr.Corion. Vandaag is mijn eerste werkdag na twee weken rust te hebben genomen. Net begonnen, dus nog even aankijken hoe het gaat. Ik moet zeggen dat het herstel wel goed verloopt. Af en toe steken in mijn linkerborst en last van gevoelige tepels. Verder worden ze zachter, hechtingen zijn eruit. Slapen jullie al op jullie zij?

Het bubbelig gevoel herken ik niet bij mezelf. Voel je bubbels?

Groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey andrea

Fijn ook iemand door dezelfde arts... ik heb ook nog last van zo n gespannen gevoel vooral als ik n stukje loop. Ga jij nog terug voor controlle? Heb je de hechtingen er ook al uit? Bij mij zag het er heel netjes uit... ben je tevreden over het resultaat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

BBeauty

Ik kan nog niet helemaal op mn zij slapen helaas.... beetje half op mijn zij. Ikhsd gisteren mn eerste werkdag wat verder goed ging was alleen best moe erna je merkt dat je lichaam nog niet helemaal in vorm is.

Steken heb ik gelukkig niet alleen erg gevoelige tepels en gespannen gevoel als ik veel looop

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drukke datum de 11

Ik ben ook op 11 augustus geopereerd.

Mijn herstel verloopt

Soepel. Eerste week nog vocht. Vanaf toen lipoelastic strakker en de anna carefix eroverheen en binnen 2 dagen was het vocht weg. Pijn heb ik niet echt gehad op dag 2 laatste paracetamol genomen. Geen tramadol nodig gehad. Na een paar dagen werd ik al wakker op mijn zij...

Nu trekt het litteken soms een beetje en mijn borsten jeuken enorm!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben zeker tevreden over het resultaat, ze moeten wel duidelijk nog een beetje zakken, maar vind wel dat dr Damen goed werk verricht heeft

Ik zit zelf nog met twee kleine kinderen en vind dit eerlijk gezegd vermoeiender dan te gaan werken! Maar heb al verschillende trukjes bedacht om de kleinste zo min mogelijk te tillen. Ik ben maandag langs de huisarts gegaan voor de knoopjes van de hechtingen te laten knippen, zag er goed uit zei hij en hij was verwonderd dat ze in zo een klein sneetje de prothese naar binnen krijgen
Alles zag er goed uit, denk nie dat ik nog terugga als alles voor derest vlot verloopt. Kan ik op de moment zelf nog zien! Ik kan wel al op men zij slapen, mits enkel kussens rondom mij, maar durf dit wel nog nie voor heel de nacht, voelt nog een beetje raar
groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben ook zeker tevreden over dr. Damen. Had jij ook zo n last van het verband? Bij mij werd t gelukkig de dag erna al eraf gehaald omdat ik er heel kortademig van was en bijna niet kon praten.

Ik heb geluk dat mijn huisarts ook cosmetisch chirurg is en ik bij hem op controle kan. Maandag heeft hij de hechtingen eruit gehaald en volgens hem heeft dr. Damen goed werk geleverd en zeer netjes gehecht.

Ansrea: ga jij al helemaal onder de douche? Ik durf t niet zo goed bang dat de miniscule korstjes week worden en dat de wond weer open gaat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi meis ik ben 15 aug geweest bij Drs Koeijers in kliniek Amstelveen. Heb 390 cc anatomisch dual plane gekregen en de eerste 3 dgn waren pijnlijk. Ik had vooral hoofdpijn. Algehele stijfheid bij liggen. En heel veel spierpijn, kneuzingen en blauwe plekken. Inmiddels bijna op 2 wkn po en de borsten zijn goed gezakt. Af en toe als ik te veel doe worden de borsten hard en zwaar. Soms lijkt het alsof ze via de hechtingen erweer uit willen. Maar de hechtingen zien er best goed uit. Morgen weet ik of de pc dat ook vind want dan ga ik op mijn 1e controle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo, ik ben 7 augustus geopereerd, en behalve een beurs gevoel de eerste dagen, en een gevoel van stuwing in je borsten (dames met kinderen weet wat ik bedoel) is het mij 100 % meegevallen! Vanaf nu slaap ik weer een beetje op mijn zij, dat mocht ik dus absoluut niet de eerste weken, aangezien ze "het gat" groter maken waar de prothese in geplaatst wordt. Nu is het bij mij wel voor de spier geplaatst, misschien zit daar verschil in. Volgende week op vakantie en ik mag een bikini aan, mits ik geen lange strandwandelingen ga maken en de littekens goed afschermt. Ik ben er echt super blij mee :-D !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb 12 aug een wissel gehad ivm kapselvorming. Mijn herstel gaat traag. Ik kan pas sinds twee dagen wat doen, vaatwasser in en uit, klein wasje vouwen. Doe ik lang over en ben snel weer moe.

Mijn borsten gaan nu pas in model komen, veel gesleuteld van binnen. Vanmorgen zag ik pas dat er vooruitgang in zit. Ik heb grote kans dat het kapsel weer terugkomt en aangezien pas op de plaats het enige is waarin ik het herstel tegemoet kan komen hou ik me koest, das idd moeilijk!

Pijn had ik na een week niet meer, wel zeurderig, beurs en drukkend gevoel. Douchen gaat prima en de hechtingen zijn opgelost. Op mn zij slapen mag ik nog niet, nog twee weken volhouden. Ben dan ook vroeg wakker en helemaal stijf. verder probeer ik maar goed naar mn lijf te luisteren, alles voor de tetkes!

Share this post


Link to post
Share on other sites