Jump to content

Saxgirl : 5 november 2014 : Dr. Wu : IJsselland Ziekenhuis : Capelle a/d IJssel


Recommended Posts

Hallo allemaal,

Wat fijn dat er een forum bestaat voor een borstverkleining.

Ik zal mezelf effe voorstellen. Ik ben Angela (42jr) heb 2 kinderen van 12 en 14 jaar. Toen ik zwanger was had ik cup H nu cup E. Ik ben inmiddels al 4 jaar 20 kilo kwijt toen had ik nog cup F. Inmiddels na alles zijn mijn borsten behoorlijk gaan hangen en heb zeker al 20 jaar last van mijn rug en schouders onlangs kwam ik er pas achter dat dit weleens van mijn borsten kon afkomen door een confronterend verhaal van een andere vrouw die net een borstverkleining had gehad en mijn verhaal zat te vertellen.

Nu is het 5 November zover ik krijg een borstverkleining ik denk dat er eerder meer vel word weggehaald als weefsel want anders blijft er niet veel over. Ze zitten momenteel opgevouwen in mijn bh en s'nachts liggen ze naast me.

Nu ben ik op zoek naar een goede betaalbare BH voor na de operatie en ik hoor mensen ook over bh's van de Hema hoe zijn jullie bevindingen hiermee en hebben jullie evt andere tips welke bh er evt goed voor zou zijn. Ik zie bijv ook speciale compressie bh's zijn deze daadwerkelijk beter.

Ben benieuwd naar jullie reacties.

Link to comment
Share on other sites

Ik ben 13 augustus geopereerd door drs. de Blecourt in de Bergman Clinics Bilthoven. Daar krijg je voor 50 euro p/s een bh aangemeten. Waar wordt je geopereerd en kan de chirurg je geen advies geven welke maat en soort goed is??

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum .

Ik had na 33 kg afgevallen te zijn ook alleen

nog hangende borsten in cup E.

In Maart heb ik bij Bergman in Bilthoven

een Bvk gehad en heb nu een B cup .

Bij mij was het hoofdzakelijk vel wat

ze weg gehaald hebben .de BH had ik net als Essie voor

50 Eiro van de Berman kliniek .

Die krijg je na de OP aangemeten .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.