Jump to content

Ketseflets : 9 juli 2014 : Dr. Tytgat : Antwerpen


Recommended Posts

Hallo ladies,

Ik ben een vrouw van bijna dertig uit het Antwerpse. Gisteren heb ik na heel lang twijfelen de stap gezet om voor een borstvergroting te gaan. Heb eigenlijk altijd altijd een vol c*tje gehad, maar na twee zwangerschappen kort na elkaar schoot daar niet veel meer van over. Heb er momenteel 300 cc in laten zetten. We wijn nu dag 1na de operatie. Pijn valt heel goed mee maar nu twijfel of ik ze niet te groot heb gekozen. Ze zijn echt huge en moet volgende week terug aan het werk. Daarom dat ik op dit forum graag reacties wil horen en ervaringen delen.

Groetjes C.

Link to comment
Share on other sites

Hallo allemaal

Gisteren ben ik na heel lang twijfelen (wel zeker een jaar of tien) buitengegaan uit het ziekenhuis met twee grotere borsten een dunnere buik en dunnere bovenarmen. Ik wil het liefst tegen niet teveel mensen zeggen omdat ik bang ben dat ze negatief zullen reageren. Daarom dat ik het hier graag neerschrijf. Op 1 juli had ik dus men eerste consult. Wat mij betreft moest het wel heel snel gaan, aangezien ik anders weer van gedacht zou veranderen en omdat ik het nog in men vakantie wou regelen. (na operatie nog 9 dagen) Ik had besloten om het zo natuurlijk mogelijk te houden en eigenlijk gewoon mijn oorspronkelijke volume terug op te vullen, De dokter kwam aan een 300 cc en ik was meteen akkoord. Gisteren 09/07 ben ik dan geopereerd. Om half 9 moest ik binnen zijn in het ziekenhuis. Omdat ik geen opvang had voor men twee kindjes is men man thuisgebleven en ben ik daar alleen met de bus naartoe gereden. Ik ben in mijn leven nog nooit zo bang geweest. In het ziekenhuis aangekomen mocht ik direct naar mijn kamer om me om te kleden. Daarna werd ik weggebracht naar een hele koele ruimte. Het operatiekwartier...Toen ik in mijn blootje op die tafel lag vroeg ik me af of dit wel echt nodig was en of ik nog snel kon weggaan. De zenuwen gierden door mijn lichaam. Gelukkig waren de verpleegsters heel lief en stelden ze me wel op men gemak, Toen ik rustig was hebben ze het infuus aangelegd en ben ik voor twee uur vetrokken naar dromenland. Ik werd wakker en vroeg me af waar ik was en of ik dit alles gedroomd had. Het leek precies zo snel gegaan te zijn. Ik weet nog dat ik het enorm koud had en dat ik verschrikkelijk klappertande. Een verpleegster heeft me dan een warmte deken gegeven. Zonder het echt allemaal goed te beseffen keek ik even onder mijn groen hesje! Ja hoor ik had twee stevige borsten en ineens wist ik alweer waarom ik dit al zo lang wilde. Teruggekomen op de kamer en nog uitgerust tot 19;00h. Dan is men mannetje me komen ophalen. Stappen ging redelijk goed en buiten de stijfheid en de zwelling van de borsten had ik eigenlijk zo goed als geen pijn.

We zijn nu een dag verder en ben gekluisterd aan mijn bed. Pijnstillers neem ik niet meer. Pijn valt goed te verdragen en komt enkel op als ik wil gaan stappen. Heb dan echt het gevoel of er gewichten van 100 kilo aan men tepels hangen. :) Ben heel erg stijf en voel me alsof ik onder een pletwals heb gelegen. Ik hoop dat dit een beetje zal beteren, want zaterdag heb ik een verjaardagsfeestje van mij petekindje en de week daarop moeit ik terug aan het werk.

Momenteel zijn men borsten heeel erg dik en vraag ik me af of ik de maat niet te groot gekozen heb...Wil echt niet lijken op een pornoster. :) Ze staan ook erg ver uit mekaar, wat ik zo vreemd vind. Verder is mijn buik al heel erg plat. Mijn bovenarmen kan ik nog niet zien aangezien ze nog ingepakt zijn.

Ik hoop dat jullie iets aan mijn verhaal hebben gehad, als jullie vragen hebben hoor ik het wel.

Groetjes C.

Link to comment
Share on other sites

Jeetje wat een lef! Wat ga jij snel! Pas je wel op, het is allemaal niet niks.

De bortsen kunnen nog best gaan zakken lees ik dus wellicht komen ze dan weer wat meer bij elkaar. Geduld, en geniet van je gepimpte lijf! Zal vast mooi zijn.

Link to comment
Share on other sites

Jah dat weet ik wel, gewoon ja ben bang voor hun reacties en ik ben wel iemand die mij snel zon dingen aantrekt. Goh momenteel is er nog niet veel te zien van dat gepimpte lijf, buiten blauwe plekken en borsten die mij nu nog veel te groot lijken ;)

Link to comment
Share on other sites

Succes met je herstel ...het is toch een heftige operatie .

Ik zou me ook niet druk maken over wat andere denken , het is jou lijf , leven en beslissing .

Een Bwc wil ik ook nog , en dat mogen andere best weten .

Link to comment
Share on other sites

jeetje ketseflets wat een verhaal zeg, maar je hebt het gewoon gedaan en kunt nu gaan herstellen. Ik zou het wel rustig aan doen, volgens mij heb je agenda al wel snel weer vol gepland.

Succes met herstel en veel geluk met je nieuwe lijf

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum en gefeliciteerd met je boobs!

Meid er gaat nog van alles veranderen aan je boobies. Je bent nog heel kort po.

Ik vond mijn boobs in het begin ook ontzettend groot, maar je heb nu ook nog last van vocht en je boobies moeten nog even op hun plek komen te zitten ;) Natuurlijk moet je ook even wennen aan je nieuwe maat, maar geloof me dat gaat heel snel hoor.

Fijn herstel en geniet van je nieuwe aanwinsten!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb 330 laten insteken. Ik vond ze véééél te groot vlak na de operatie! Ze waren toen ook nog helemaal opgezwollen. Elke dag zijn ze een beetje kleiner geworden en nu zijn ze helemaal ontzwollen en nu vind ik ze te een beetje te klein hihi. Maar eigenlijk mag ik absoluut niet klagen! Ze zijn gewoon goed nu. Zoveel beter dan wat ze waren voor de operatie!

Link to comment
Share on other sites

Het is gewoon even wennen hoor! Ik heb zelf ook 300cc voor de spier, werd wakker en dacht wooow wat een dikke ballen op m'n dunne lijf. Nu bijna 5 weken later denk ik al van ooit op en dag haha als de boel genoeg opgerekt is past er vast meer in :P

Veel sterkte met je herstel! :)

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.