Jump to content

Femmy_2014 : 29 september 2014 : Dr. de Meyere : Artemedis


Recommended Posts

Hallo dames,

Mede dankzij jullie verhalen, ervaringen, adviezen en tips heb ik de knoop doorgehakt: IK GA HET DOEN ;)

Al vele en vele jaren baalde ik van mijn te kleine borsten (75A).. maar ik vond dat ik mezelf niet zo moest aanstellen - ik had verder toch niks te klagen.. Goed, jaren later.. zwanger! Wauw.. ik kreeg ineens tieten! Wat was ik blij! Natuurlijk ook met mijn zwangerschap, maar mijn grotere (zwangerschaps) tieten deden mij toch ook erg veel plezier ;). Lang genoeg borstvoeding gegeven om te kunnen genieten van mijn grotere tieten (ik had wel 1 misschien wel 2 cupmaten groter.. WAUW). Ondertussen heb ik 2 kinderen (jongste bijna 1) én zijn mijn borsten enorm gekrompen en 'hangen' ze een beetje. Moet je voorstellen, cup 75A (of misschien nog wel kleiner AA) en hangen.. :(

Gelukkig ben ik erachter gekomen (door jullie verhalen) dat ik niet de enige ben met dit 'probleem'. Ik heb het altijd weggestopt, onbelangrijk gemaakt.. maar nu kan ik er echt niet meer omheen. Ze zijn écht te klein en ik word er toch wel 'ongelukkig' van - ik schaam me er zelfs voor. Het moeilijkste vond ik nog wel om dit onderwerp met mijn partner te bespreken, bang voor zijn mening - maar gelukkig toonde hij begrip - en dat deed me zo goed! Dus vanaf die dag ben ik me actief gaan orienteren op borstvergroting; over het wat, hoe en waarom. Ook ben ik op zoek gegaan naar de 'beste klinieken' en zo kwam ik uit bij dr. de Meyere - Artemedis.

Ik ben afgelopen week op consult geweest bij dr. de Meyere in Belgie en ik was zo ontzettend blij na het gesprek. Als hij het had voorgesteld - had ik direct de operatie laten uitvoeren.. zo enthousiast dat ik was! Dus ja, ik ga het doen! IK GA HET DOEN ;). Ik vond wel dat hij er erg makkelijk over deed, natuurlijk is het zijn beroep en specialisatie - maar dat het zo makkelijk is - dat had ik niet verwacht. Ik dacht dat het een zware ingreep zou zijn, met best veel risico's. Natuurlijk is het ook een verkoopverhaal, maar ik geloofde hem.

De dames die de borstvergroting bij hem hebben laten uitvoeren delen mijn gevoel toch? Het is toch niet alleen maar een verkoopverhaal? Hij is toch de man met de gouden handjes?

En waar ik nog blijer van werd is dat hij aangaf dat er voor mijn soort 'gevallen' (weinig borstweefsel en weinig inhoud) er sinds een paar jaar een nieuw soort anatomische borst is de Natrelle Style 510 - waarbij het OP de spier kan en er natuurlijk uit zal zien zonder randjes of plooien. Hij gaf aan dat ik hoogstwaarschijnlijk 200 of 220 cc kan krijgen. Ik heb hier geen keuze in omdat mijn borstinhoud het aantal cc zal bepalen. Eigenlijk vond ik dat juist wel prettig. Het lijkt me dat het er 'natuurlijk' zal uitzien en zo hoef ik ook niet te kiezen.

Heeft iemand ervaring met deze type borstvergroting; op de spier, anatomische Style 510? En zo ja, wat zijn je ervaringen? Zo las ik in een blog (van dr. Mooyen) het volgende - waarbij ik dan toch weer ga twijfelen of ik er wel goed aan ga doen:

'Alleen bij de style 510 van McGhan is in een Nederlands onderzoek aangetoond, dat deze prothese door zijn verkeerd verdeelde volume, een verhoogde kans heeft op draaien.

Lees meer: http://www.drmoojen.nl/niet-draaien-anatomische-protheses-bij-borstvergroting/#ixzz31uPq9ogq'

Moet ik twijfelen aan het advies van dr. de Meyere? Want ik wil het zo graag laten doen en wel zo snel mogelijk eigenlijk. Liefst nog voor de zomer.. zodat ik in de zomer in een mooie bikini kan lopen ;))...

En nog een andere vraag: Ik heb een 2e consult ingepland bij dr. Mooyen - maar is dit nog wel nodig? Wat adviseren jullie?

Lang verhaal kort.. dames, bedankt voor dit forum! Echt super! En ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.

Veel liefs!

Link to comment
Share on other sites

Haha lastig he! Ik zou sowieso meerdere consulten inplannen.. Ik ben inmiddels bij 4 artsen geweest en iedere keer stelde dat bij mij toch mijn mening weer bij!

Dan heb je ook wat om te kiezen en voor en nadelen af te wegen..

Heel veel succes! En supergoed dat je de stap hebt genomen :D

Link to comment
Share on other sites

Hi RZ,

Dat is best veel, 4 artsen. Hebben zij allemaal een ander advies gegeven? En waar heb je uiteindelijk voor gekozen? En voor wie? Is het een kwestie van gevoel?

Ik ben ook zo bang dat ze te groot worden want dat wil ik helemaal niet.

dus.. weer terug naar twijfelpositie.. :S

Link to comment
Share on other sites

Is inderdaad wat veel! Hahah

Ja best wel.. Eerst koopman maar dat klikte gewoon niet..

Toen ben ik bij Nio geweest en hij zei voor de spier en 400 Cc, toen ben ik bij De Meyere geweest en hij gaf aan dat Max 275 of iets dergelijks er maar in zou passen.. Dus toen voelde ik me een beetje radeloos :P mijn voorkeur gaat uit naar dual plane (die resultaten vind ik het mooist) dus toen ben ik naar Straten gegaan en daar laat ik me uiteindelijk opereren. Voelde ook direct goed.

Maar wat Twijfel zegt is het inderdaad wel goed denk ik om bij een arts te gaan die gespecialiseerd is in anatomisch. Al weet ik wel van een meisje hier op het forum dat zij bij straten is geopereerd (anatomisch) en die zijn echt schitterend :)

Good luck!

Link to comment
Share on other sites

Dank voor jullie reakties!

Is het normaal dat je eerst erg enthousiast raakt, vooral na het consult, vervolgens weer gaat twijfelen - over de (gezondheids) risico's die het met zich meebrengt (waarvan ik in eerste instantie niet heel veel van kon vinden.. totdat ik de website zag met allerlei verschillende soorten aandoeningen :S)..

En daarna? De meeste vrouwen gaan gewoon door als ik het goed lees. En dan zijn ze blij met hun nieuwe borsten.. ja toch? en blij zijn weegt toch zwaarder dan alsmaar twijfelen? Pfff.. ik zal mijn consult bij dr. Mooyen gewoon door laten gaan. Ik ben ook wel benieuwd wat zij te zeggen heeft en wat ze me zal adviseren.

Dus 245cc en dan 75/80C? Valt het dan niet erg op dat ze een stuk groter zijn dan voorheen? Wel een mooie maat lijkt me. Hoef je je nergens meer zorgen om te maken toch?

Oh ja, hoe zit het met de huisarts. Informeer je die vantevoren? En laat je je vantevoren nog onderzoeken op iets? Of kan je gewoon 'blind' de operatie ingaan (als je verder niks mankeert)? Weet iemand hoe dat zit?

Thanks girls!

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum!!!

Het is altijd verstandig om meerdere consulten te doen. je zal zien dat iedere pc zijn eigen ideeen en voorkeuren van plaatsen heeft. Dr de Meyere is een voorstander van voor de spier en zal geen risico's nemen wat andere artsen misschien iets eerder doen. Ik ben zelf ook voorstander van voor de spier dus dit was voor mij erg prettig. Je moet vooral vooral voor de arts gaan waar jij je het prettigste bij zal voelen.

Ben zelf ook bij Dr. de Meyere geweest en ben zeer tevreden. Het was voor mij een best stukje rijden, maar dat had ik er zeker voor over.

Heel veel leesplezier op het forum en succes met je consulten!

Link to comment
Share on other sites

Hallo Femmy,

Zou je idd echt sterk aanraden om een consult met mooijen door te zetten!

Ik ben destijds ook geopereerd door een collega van mooijen, (werken allen bij de Velthuis! mooijen/ Han wilmink /Van rappard. deze laatste 2 werken ook in het gewoon ziekenhuis voor E3950 even uit mn hoofd, maakt niet uit rond of anatomisch natrelle dus dat scheelt toch wel even voor anatomisch E4600 of E3950!

Ook deze laatse 2 chirurgen zijn echte toppers en verstaan hun vak erg goed, ze werken zowel bij Velthuis als COSMEDIC hier vallen 10 Pcs onder even uit mn hoofd.

Ik heb nu idd 75/80C maar oogt niet mega C hoor, maar heel natuurlijk.

Misschien kun je eens kijken in deze lijst van PCs ik heb van beiden werk gezien! en zijn erg kundig ook Anatomisch.

Mooijen geeft echt de voorkeur voor anatomisch en alleen als je erom vraagt rond, naw.

Hoor graag wat het gaat worden, (een consult bij de velthuis kost E50 in het ziekenhuis ongeveer E150.

Lieve groetjes en veel succes. (persoonlijk IK HE! vindt de anatomische borsten van van straten niet kunnen tippen aan die van mooijen of han wilmink of van rappard!)

Zijn naar mijn idee nog veel te rond, maar ligt natuurlijk ook heel erg aan je bouw nu (voorsituatie) en erg pp verschillend.

Zeg.. ben jij soms hier om reclame te maken? LIjkt er verdacht veel op.....

Sorry Femmy, dit was even off-topic...

Wat ik wel wilde zeggen, is dat dr. de Meyere een arts bij uitstek is, die ervaring heeft met de style 510 van Natrelle. Hij heeft hier al veel mooie resultaten mee bereikt... Helaas ben ik de laatste tijd hier niet meer zo actief en zijn me de namen ontschoten bij wie hij hier een prachtig resultaat mee bereikt heeft.

Dr. Mooijen werkt wel veel met anatomisch, maar niet specifiek met de style 510..... Dus om haar nou aan te raden als DE specialist hierin???

Op meerdere consults gaan, is altijd een aanrader, al zal het zo zijn, bij mensen met weinig eigen weefsel, dat de meeste pc's zullen aanraden te gaan voor een plaatsing achter of half achter de spier. Dit hoeft niet altijd mooier te zijn dan de style 510 voor de spier!! Het enige voordeel aan achter de spier (of half achter de spier) kan zijn, dat er meer cc's geplaatst kunnen worden... Dit is echter ook geen garantie dat je daarmee ook grotere borsten krijgt! De style 510 heeft namelijk behoorlijk wat projectie voor het aantal cc. Dit ligt aan de breedte, de vorm en daarmee samenhangend, de projectie van die prothese :)

Ik ben zelf bij dr. De Meyere geweest in Gent, en wat hij zegt, maakt hij ook waar! Hij heeft een goede nazorg, en niet zoals bij veel commerciele bedrijven, dat als het geld eenmaal binnen is, dat de nazorg dan flut blijkt te zijn...

Als je in de zoekbalk zoekt op zijn naam, dan zul je veel goede verhalen tegenkomen. :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

De pc zal vragen of je gezond bent, maar in mijn ervaring vragen ze niet naar autoimmuunklachten. Natrelle zelf zegt dat de veiligheid van hun implantaten niet is vastgesteld bij vrouwen met autoimmuunklachten. Onderzoek van de VU bevestigt dat. Mocht je dus last hebben van bijv. allergieen, dan zou ik navraag doen bij de pc's die die klachten erkennen. Ik ga zelf volgende maand op consult, omdat ik implantaten heb en een autoimmuunziekte, en mij dit destijds niet was gezegd, krijg nu pas de informatie onder ogen. Of er verder contraindicaties zijn, weet ik niet. Borstkankeronderzoek is lastiger uit te voeren, dus als dat in je familie zit, zou je daar nog rekening mee moeten houden. Of de 410 of 510 beter is, hangt af van je borstvorm. Bij sommige toont de vorm en projectie wat puntig. De 410 op de spier toont wel makkelijk randen, weet ik uit eigen ervaring. Ik zou inderdaad naar een pc gaan die met het precieze implantaat van jouw keuze veel ervaring heeft. Dan heb je minder kans op draaien.

Link to comment
Share on other sites

Mijn situatie was ongeveer vergelijkbaar en ik heb de Natrelle 510 anatomische prothesen gekregen. Ben met 220 cc van cupmaat A naar C gegaan. Heel tevreden van het resultaat, alleen is er links nog een bobbeltje waarvan ik hoop dat het nog wegtrekt. Mijn bedenking na m'n eerste consult was precies dezelfde: hij doet het allemaal nogal makkelijk uitschijnen, terwijl ik hier wel andere verhalen lees. MAAR! Het herstel verliep ook heel vlot, totaal de zorgen niet waard. Het deed een twee- of drietal dagen pijn om daarna medicatieloos zo goed als pijnvrij te zijn. Eigenlijk kon ik vrijwel meteen weer alles (behalve de armen in de lucht).

Link to comment
Share on other sites

Het helpt zeker wel om jullie ervaringen/tips te lezen! Belangrijk onderdeel van mijn besluitvormingsproces ;).. <haha, wat een woord>.

Ik merk alleen dat ik erg aan het twijfelen ben. Op zich zou ik het zo bij dr. de Meyere laten doen - heb er zeker een goed gevoel bij.. ik had zelfs al gebeld voor de eerst beschikbare datum waarop de operatie kan plaatsvinden... Maar waar ik aan twijfel is of ze niet te groot zullen uitvallen. Ik wil ze namelijk maar een klein beetje groter.. maximaal een volle B. Maar ja, bij een 510 op de spier heb je het niet voor het kiezen. Dan kijkt hij gewoon naar wat er past. En ik ben bang dat er meer in past.. gek he.. terwijl de juiste vrouwen juist meer willen.. Tijdens mijn consult kwam hij uit op 200 - 220 cc.. maar in jullie verhalen lees ik vaak dat hij er meer in heeft geplaatst. Klopt dat?

Becky18, hoe is het bij jou uitgevallen? Niet te groot? Natuurlijk? Blij mee? Valt het anderen op?

Ik heb het even losgelaten de laatste paar dagen.. ik merkte dat ik er wel erg veel mee bezig was afgelopen tijd. Binnenkort heb ik een consult bij dr. Mooyen, dus ik wacht het even af. Ik ben erg benieuwd wat zij me gaat adviseren - en misschien dat ik bij haar nog kan 'passen'.

Tja, twijfels... alweer.. helaas.

Link to comment
Share on other sites

Volgens mij is er een marge waaruit je kunt kiezen. Onder een bepaald volume zal de bv weinig doen, boven een bepaald volume zie je randen. Sommige dames kiezen voor het minimum en andere voor het maximum. Op consult kun je benadrukken wat je wilt. Misschien foto's meenemen van bescheiden cupmaten? Ik denk dat ik dat ga doen bij mijn liftconsult, foto's meenemen van hoe klein ze mogen zijn, zodat het duidelijk wordt dat ik er geen prothese bij wil. Als je ze klein wilt is het vaak nodig om dat duidelijk te zeggen, want de pc wil je niet teleurstellen met een te kleine maat, zeker als er meer in past.

Link to comment
Share on other sites

Bij mij ziet het er heel natuurlijk uit, ik ben er zelf ook erg tevreden mee (behalve, zoals ik al zei, aan de linkerkant van de linkerborst een voelbare maar onzichtbare plooi in de prothese). Anderen valt het totaal niet op of zouden ze het misschien gewoon niet zeggen :-). Van een A naar een C is nu ook niet zo wereldschokkend he. Met de borstvoeding droeg ik dezelfde maat als nu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hallo dames!

Het is een poosje terug.. maar ik wilde toch even vermelden dat ik de knoop heb doorgehakt en ik de operatie heb ingepland bij dr. De Meyere.. in september ben ik aan de beurt! Aan de ene kant spannend, aan de andere kant kijk ik er wel echt naar uit.

Hoe hebben jullie het gedaan met werken? 1 week thuis, is dat voldoende? En als je daarna aan het werk gaat, valt het dan op? Ik wil namelijk tegen niemand vertellen dat ik een BV laat doen.. gaat niemand wat aan lijkt me. En hoe is de eerste dag? Kan je dan nog gewoon bewegen of moet je meteen plat op bed liggen?

Hoor graag jullie ervaringen.

Fijne zomer allemaal!

Link to comment
Share on other sites

Hee Femmy, spannend hoor! Nog 2 maandjes.. Ik wil ook in september/oktober geholpen worden, heb 21 augustus mijn eerste consult bij dr Straten. Ik vroeg me ook af hoe dat zit met werken! Werk in een schoenenwinkel en moet best vaak sjouwen met grote dozen en natuurlijk schoenendozen. Wil het ook tegen niemand vertellen, maar hoe pak je dit idd aan? Iemand tips?

En alvast veel succes Femmy!

X

Link to comment
Share on other sites

Hi Lisje, idd spannend.. voor jou ook zo te zien. Dus je moet nog op consult? Maar je bent wel zeker van je zaak zo te horen. Goed hoor! Jij ook succes gewenst verder!

groetjes!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ik maak mijn verhaal even af.. voor de nieuwsgierigen onder ons... want...

IK HEB ZE!! :43:

HELLO TITIES!! :viannen_01:

Afgelopen maandag ben ik geopereerd bij dr. de Meyere in Gent. Ik ben nu dus 2 dagen PO en met de pijn valt het echt mee. Ik had het veel zwaarder verwacht. Ik heb 200 cc gekregen op de spier, een Natrelle 510 anatomisch. Meer kon er niet in zei de dokter. En ik ben er erg blij mee, meer had ik ook niet gewild (in tegenstelling tot heel veel andere vrouwen...).

Nu nog de herstelperiode uitzitten.. en hopen dat alles zonder complicaties herstelt. Vooralsnog valt het allemaal reuze mee. Elke dag weer een beetje beter.

En het is zo fijn om dit forum te lezen, je krijgt zoveel tips en advies en steun. Heerlijk! Wat had ik moeten doen zonder jullie? Thanks girls!! :136::35:

Link to comment
Share on other sites

Gefeliciteerd ;)

Hier ook 200cc voor de spier, wou ook niet meer dan dat ;-)

Veel plezier ermee!

Link to comment
Share on other sites

Hey gefeliciteerd ! en goed om te lezen dat je er blij mee bent .. Fijn dan hé !

Een goed herstel en beterschap .

En toch gekozen voor de Meyere , super dokter toch , heeft mijn eerste borst operatie gedaan .

13 jaar zo blij mee geweest ! Toen tijd voor een wissel.

Sterkte !

Link to comment
Share on other sites

Ja die dr. Bruno de Meyere is echt een heerlijke man ;). Wat een vertrouwen straalt hij uit en expertise. Het is zo makkelijk om je volledig aan hem over te geven. En nu heb ik ze ook ..Mijn eigen (mini) bruno's.. haha..

Chinky, hoe gaat het met jouw herstel? JIj bent al n 5 dagen verder zo te lezen..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.