Jump to content

Breed litteken na verwijderen wijnvlek


Boho

Recommended Posts

Lieve meisjes,

Een vriendin van mij heeft jaren terug een wijnvlek op haar kin laten verwijderen. Nu heeft ze hier een aardig groot litteken aan overgehouden, waar ze elke dag (dure) make-up op smeert. Bij de ingreep was haar beloofd dat er maar een klein streepje zou overblijven, dit is echter een aardige breed litteken gebleven waar ze zelf niet echt gelukkig mee is.

Vandaag is ze terug geweest naar de plastisch chirurg die haar destijds heeft geholpen, helaas zegt hij dat er niks meer aan te veranderen is behalve (eventueel) met huid- en pigmentlasertherapie. Hier wil ze geen genoegen mee nemen omdat ze denkt dat het niet veel gaat helpen (na haar operatie destijds heeft ze lange tijd huidtherapie gehad waarbij het litteken werd gemasseerd).

Nu is mijn vraag aan jullie, heeft er iemand ervaring met het laten verwijderen van een wijnvlek? Hoe ziet dit er nu uit? Denken jullie dat ze in moet gaan op het advies van de pc of denken jullie dat het litteken wel degelijk verkleind kan worden?

En eventueel plastisch chirurgen die jullie voor littekencorrectie aanraden in de omgeving Den Haag/Delft/Rotterdam?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.