Ga naar inhoud

Shadow : 14 mei 2010 : Dr. Koopmann : Bergman Kliniek


Gast shadow

Aanbevolen berichten

  • Reacties 77
  • Created
  • Laatste Reactie

Top Posters In This Topic

( een klein beetje laat ... ) maar ik had nog geen aanbetaling gedaan.

Nieuwe datum is vanmorgen bevestigd: 2 Juli :5:

Leuk he, die twijfels over het aantal CC 3 dagne voor je geopereerd wordt ;)

Ik denk dat ik ook nog een keertje langs ga om te passen en te kijken...

Heel veel succes met de laatste dagen en ik ben heel erg nieuwsgierig naar je ervaringen :D!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het verschil met van die zakjes zie je niet goed vind ik. Met een echte prothese zie je dat beter. Denk je niet dat het veel groter wordt dan een c of d met 400 cc? Ik heb 280 cc en zit nu op een 80c/75d.

Heel veel succes in ieder geval met je opertie, het is al bijna!

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Vera. Met die zakjes in een sportbh en een shirt erover, zie je nog best wel goed verschil hoor. Vrijdag voor de operatie mag ik nog even passen met de echte pasproteses.

Had die zakjes er gister verder gewoon even in om te wennen aan t gewicht en de grootte. Nu weet ik alvast waar ik nog extra op wil gaan letten bij t passen vrijdag.

Ik ben dus ook al steeds super bang dat 400cc idd veel groter gaat worden dan een c/d. Maar de pc zei van niet en ik heb van hem hele mooie resultaten gezien, dus denk dat ik op hem ga vertrouwen. Hij is wel degene met de ervaring natuurlijk!

Er zijn op t forum wel meer mensen door hem geopereerd. Weet niet meer wie t was, maar iemand had 450cc high profile bij hem gekregen en kwam uit op 80d. Met medium profile en 50cc minder denk ik dus niet dat t veel groter gaat worden dan dat.

Verder zijn er ook een aantal mensen,al dan niet bij hem, die met 375cc op een c/d uitkomen. Tussen 375 en 400 zit niet heel veel verschil, dus hoop dat ik de maat krijg die ik wil!

Wil uiteindelijk wel gewoon wat goed voelt, of dat nou achteraf een c of e blijkt te zijn. Zal de maten nog wel even met de pc bespreken, maar ik ben van plan om vrijdag bij t passen niet al te veel aan maten te denken. Heb nu met die zakjes wel beter een idee wat ik wil dat t gaat worden en daar zal ik mijn uiteindelijke keus op baseren vrijdag. En als ik 400cc dan toch te groot vind, kan ik dan nog overstappen naar 350.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Shadow!

Overmorgen is het al zover voor je!!!!!!!!!!!! Spannendddddd! Pfff die twijfels, vreselijk!!! Vind het jammer dat ze geen 375cc hebben, anders had ik die ook zowiezo genomen, maarja bij mij gaat het tussen 350cc-325cc en 400cc-350cc. Ik wil ook hetzelfde als jij, maar er valt geen pijl te trekken op de resultaten die je hier ziet he. We moeten Dr Koopmann gewoon vertrouwen denk ik he! En op je eigen gevoel afgaan :)

Heb je al voor foto's gemaakt? Succes met de zenuwen en voor je het weer zit het er alweer op!

Liefs, Boobie87

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja jammer he van die 375. Had die anders ook gelijk genomen. Nu is het kiezen tussen maatje 'misschien te groot' en 'hopelijk niet te klein'. Ik weet t niet meer. Ga me er denk ik ook niet meer mee bezig houden tot vrijdag bij t passen.

Voor die voor foto's heb ik nog geen tijd gehad. Ben de hele dag druk bezig geweest met voorbereidingen. Heb t huis uitgebreid schoongemaakt en een lading boodschappen gehaald, zodat vriendlief wat wordt ontlast. Ook heb ik oa de koelkast en voorraadkast wat handiger ingedeeld. Alles wat ik nodig ga hebben staat nou laag. Wil niet het risico lopen dat bijv die lekkere koekjes veel te hoog staan en ik er niet meer bij kan, omdat ik mn arm niet hoger mag/kan doen :9:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik krijg een sport bh van de kliniek. Verder heb ik nog een extra bh gekocht. Heb die in 2 maten gehaald. Na de operatie kijk ik dan welke past en de ander gaat terug naar de winkel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi shadow

wilde je toch nog even succes wensen voor morgen!

Je leest het denk ik niet meer je ligt denk ik in je hotelkamer te badderen nu hahaha.

Sterkte en ben benieuwd hoe het jou is vergaan morgen!

gr hop

Link naar reactie
Delen op andere sites

SHADOW!Heeel veel succes vandaag!en niet teveel zenuwen hebben hoor ! hoop snel van je te lezen hoe het bij je gegaan is x Maa

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb jou helemaal geen succes meer kunnen wensen.. maar gelukkig kan ik je nu wel feliciteren!! :):)

Hoop dat het je goed gaat!

Mijn verslagje staat inmiddels in mijn topic! Kijk uit naar die van jou!

Lfs!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey iedereen!

Ik heb ze!!! De operatie is heel goed gegaan :D

Donderdagmiddag zijn we richting t hotel vertrokken en heb 's avonds nog even heerlijk gezwommen in t tikibad. Vrijdagochtend moesten we er om half 9 zijn. Mn vriend zat me nog lekker te pesten bij het ontbijt met lekkere croissantjes die ik allemaal niet mocht eten :9:

We kwamen lekker op tijd aan bij de kliniek en na eventjes in de wachtkamer gezeten te hebben, werd ik naar mn eigen kamertje gebracht. Daar moest ik me omkleden en ging ik nog even met de zuster de pasproteses passen. Daarna kwam dokter koopmann nog even langs om de maat nogmaals te bespreken. Ik ben uiteindelijk toch voor de 400cc gegaan, maar op dr koopmanns advies is het nu high profile geworden ipv medium. Hij vond dat toch beter bij me passen. Hij was bang dat medium teveel zou uitsteken aan de zijkant.

Verder kwam de anesthesist nog eventjes binnen om wat dingetjes door te nemen. Om iets voor half 10 werd ik opgehaald en na afscheid te hebben genomen van mn vriend, ging ik naar de operatiekamer.

Daar kreeg ik de narcose toegediend en ik viel heerlijk in slaap.

Om iets voor half 11 werd ik alweer wakker gemaakt. Werd fijn wakker, zonder veel pijn. Had de pijn een 4 gegeven op de schaal van 0 tot 10, dus t viel hartstikke mee. Ik was redelijk uitgerust, maar op advies van de verpleegster probeerde ik toch nog eventjes te slapen. Om half 12 was ik helemaal wakker en lag fijn met koekjes en kaneelthee tv te kijken.

Had de zuster gevraagd de gordijnen ietsjes open te doen zodat ik mn vriend zou kunnen zien aankomen. Rond 10 voor 2 kwam hij aanrijden en kwamen 2 verpleegsters langs om me een prikje tegen trombose te geven en de drains eruit te halen.

Tot dan toe voelde ik me helemaal ok, maar die drains waren echt een hel! De linker voelde ik niet, maar de rechter zat er heel diep in (zelfs de zusters zeiden het :o ) De verpleegster moest 3x heel hard trekken om hem eruit te krijgen en ging zowat van mn stokje!'

Maar ja, daarna mocht mn vriend gelukkig naar binnen en nadat ik naar de wc was geweest, mocht ik met hem mee naar huis. De terugweg ging lekker snel. 's Avonds nog even tv gekeken en daarna met een slaappilletje en pijnstiller naar bed gegaan. Vanochtend was ik al heel vroeg wakker wegens pijn in mn rug, maar verder heb ik een goede nacht gehad.

De pijn in mn borsten valt me heel erg mee tot nu toe. Wat meer pijn doet is mn rug! Door mn borsten kan ik niet zo gemakkelijk zitten, geen enkele houding zit echt comfortabel en ik loop nu met een contante rugpijn.

Gelukkig zorgt mn vriend goed voor me en hij masseert de pijn af en toe even voor me weg.

Nu ga ik weer even tv kijken. typen is nog niet echt een fijne beweging om te maken. bedankt alvast voor jullie lieve berichtjes

xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gefeliciteerd meid!

Wat fijn dat het allemaal zo goed is gegaan en je hebt ze nu! :1bouncingboobs:

Heel veel beterschap en laat je lekker verwennen.

Heb je stiekem al gekeken? :125:

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die drains dat is dus waar ik echt voor vrees hhaha.

Gelukkig heb jij het achter de rug!

Gefeliciteerd :D !

Goed om te horen dat verder alles goed is gegaan!

Lekker rustig aan doen nu, je lekker laten verzorgen en dan hopen dat de weken een beetje snel gaan en je er straks helemaal van kan genieten in mooie bikinis :D

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Shadow,

Gefeliciteerd!!!!

Wat fijn zeg dat het achter de rug is...

Balen van het gedoe met de drains.

Het enige waar ik tot nu toe bang voor ben/was, was het inzetten van het infuus op mijn hand of arm...

Ben ongelofelijk bang van naalden namelijk

Maar hopelijk was dit bij jou een uitzondering.

Heb je een beetje geslapen 's nachts sindsdien? En hoe gaat het met je rug?

X van Suus

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast jennifer_whatever

Hey Shadow,

Nou de ergste dagen heb je achter de rug! Dat is lekker toch? :) Hoe zijn ze verlopen? Viel het mee, viel het tegen?

En ik ben eigenlijk ook wel benieuwd... heb je al gespiekt? :D

Succes nog! :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.