Jump to content

Boefje : 27 juni 2014: Dr. Koeijers : Kliniek Amstelveen


Recommended Posts

Ha meiden,

Hier spreekt een groentje. Al ruim 12 jaar droom ik van een borstvergroting, echter heb ik de stap nooit durven zetten. Vandaag wel! Ik ben zojuist bij Diana Gabriels geweest. Het was en prima afspraak, wel wat chaotisch en onpersoonlijk door de tijdsdruk die zij heeft met haar vele klanten per dag. Het deed mij denken aan een dozen schuiver als mediamarkt, maar dan met tieten =).

Mijn voorkeur gaat uit naar niet te grote en natuurlijke borsten. Ik ben vrij lang 180 cm en 68kg en Diana heeft mij de Mentor prothese rond 300CC aangeraden (dual plane) Zij gaf aan dat Drs Vito Koeijers de juiste arts voor mij zou zijn aangezien hij meester is in natuurlijke borsten en ook niet zoals Drs f. straten en Drs. schiettecatte gaat voor volledig opvullen, met andere woorden de grote joekels.

Nu is het zo dat ik op internet relatief weinig kan vinden over Vito Koeijers. Ik heb twee verhalen gelezen waarbij de desbetreffende dames het aantal CC aan Vito hebben overgelaten. Bij deze twee dames ging er 450cc+ In. Wat nou natuurlijke borsten dacht ik nog?! Mede door deze verhalen kreeg ik het idee dat artsen als Drs Straten en Schiettecatte gewoon een overvolle agenda hebben en Diana daarom nu Vito overal naar voren schuift.

Ik ben erg benieuwd of er meiden zijn die ervaring hebben met Vito en of zij de operatie al ondergaan hebben en hoe het resultaat eruit ziet! Tevens benieuwd welke arts en kliniek jullie mij zouden aanraden als het om niet al te grote en natuurlijke borsten gaat.

Ik hoop gauw kennis te mogen nemen van jullie expertise!

Groetjes Boefje

Link to comment
Share on other sites

Hoi boefje, voor mij is het nu 11 dagen geleden dat ik via Diana gabriels door vito koeijers behandeld ben en ben er zeer tevreden over.

Diana raadde mij 300cc rond aan en heb nu 325cc rond, dat is wat vito mij ook adviseerde..hij neemt 3 maten protheses mee, hij adviseerde mij tussen de 300cc en Max. 350cc aan en in de OK gaat hij passen welke het mooiste staat :) ik ben erg tevreden en ze zijn heel erg aardig in kliniek Amstelveen, morgen moet ik weer voor controle...

Je krijgt van te voren nog een gesprek met Dr. Koeijers, een gezellige man. Ik zou het gewoon doen en het allemaal over je heen laten komen en gewoon aangeven wat je wensen zijn, prima kliniek!

Succes!

X

Link to comment
Share on other sites

Hey,

Ik ben afgelopen donderdag ook bij Diana geweest. Ik vond het daar ook behoorlijk chaotisch en onpersoonlijk, maar had zoiets van: goed maakt niet uit word hier toch niet geopereerd ;)

Ik ben net zo lang als jou en weeg 2 kilo zwaarder denk dat we ongeveer hetzelfde lichaam hebben.

Ik zelf wou wel zo groot mogelijke borsten en daarom heeft zij mij Schiettecatte aangeraden en dat was ook precies de pc die ik wou toevallig :) Mij heeft ze trouwens 375 cc aangeraden en dat is het tijdens het consult met Schiettecatte uiteindelijk ook gewoon geworden. Wat is jou cupmaat nu? Ik heb nu 80 a en zou na de borstvergroting op een D uitkomen volgens hun.

Ik lees verhalen over pc Rosenburg dat hij juist voor niet al te grote borsten gaat.. die werkt ook voor Diana. Mischien moet je hem ff opzoeken in het zoekbalkje rechtsbovenin. Alhoewel denk ik dat Vito ook een goede pc is hoor...

Heb je al een consult met de pc ingepland bij haar? of heb je daar nog even mee gewacht?

groetjes.

Link to comment
Share on other sites

@ Wil: ah super, een medestander! Fijn om te horen dat bij jou alles goed is gegaan en vito een fijne vent is. Vond je het niet spannend dat je Vito de uiteindelijke maat hebt laten beslissen? Heb je toevallig foto's online geplaatst? Ben erg benieuwd! Ik ben nog niet zo handig op dit forum, dus mocht je ze geplaatst hebben kun je me dan vertellen hoe ik ze kan bekijken? Thanks!

@nies: grappig dat we bijna hetzelfde postuur hebben! Ik heb zelf ook zoiets: prima als het via diana gaat dit scheelt aanzienlijk in de kosten en uiteindelijk gaat de PC het doen. Belangrijkste is dat je bij de PC een goed gevoel hebt. Ik heb daar half mei een afspraak voor een kennismaking, ben erg benieuwd wat hij zal adviseren. Ik heb nu ook 75A en ik wil graag naar een volle B / kleine C. Dank voor je tip, ik ga eens op zoek naar Drs roosenburg!

Link to comment
Share on other sites

Ik ben ook naar Diana gegaan omdat er goede pc's bij de werken. Dus inderdaad waarom niet voor 2600 bij dezelfde pc doen terwijl je als je rechtstreeks gaat meer betaald... alhoewel Austetic beauty clinic is geloof ik ook maar 2600 en daar werken straten en schiettecatte ook geloof ik.. maarja diana is een half uur bij me huis vandaan..

laat me in ieder geval weten wat Vito je adviseert ben wel benieuwd ;)

Ik hoop eigenlijk stiekem op een E uit te komen, maar er paste gewoon niet meer in dan 375.. ja paste wel maar dan worden de protheses breder dan me tieten en dat word gewoon niet mooi!

Link to comment
Share on other sites

Hee boefje, Vito luistert goed naar je wensen en er zit bijna geen verschil in de protheses die hij klaar had gelegd, het gaat dan om millimeterwerk dus ik geloofde er wel in :) ben vandaag op controle geweest en de hechtingen zijn eruit, er zit nog wel wat vocht in maar dat is niet raar..alles ziet er goed uit jeeeej! Ben er echt heel blij mee!

Ik heb er nog geen foto's op gezet...die zou je dan kunnen vinden in de galerij op het profiel

X

Link to comment
Share on other sites

je kan ook rechtstreeks naar Amstelveen bellen voor een afspraak, hoorde ik toen van een meisje in de uistlaapkamer, zij was niet via Diana gekomen en had nog minder betaald ook.. ik ben zelf door dokter roosenburg geopereerd en hij wil over het algemeen geen echte grote protheses plaatsen. Ik heb zelf 350 en 375 cc MP + gekregen van hem...

Link to comment
Share on other sites

als je dan van Roosenburg uit moet gaan ,dan kom je thuis met cupje A hahahaha... Hij houd absoluut niet van grote borsten! Maar als je zegt dat je echt wel wil eindigen met een D cup, dan stemt hij er wel mee in en gaat dan passen en meten om te zien wat er het mooiste inpast en wat voor profiel het moet worden..

Link to comment
Share on other sites

@ nies: wauw cup E, dat is echt mega voor mijn gevoel :$. Maar met 375 wordt het een D dus? Wanneer wordt je geopereerd?

@ wil: fijn dat alles goed was bij de controle! Heb je veel pijn gehad na de operatie? Van welke cup ben je naar 325 gegaan? Geef even een gil als je er foto's op plaats, ben benieuwd naar zijn werk =)! En super dat je er blij mee bent! Dat vind ik toch wel erg spannend, omdat je van te voren niet weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Maar dat is een kwestie van het risico nemen denk ik?

@ shirtje: dat cupje À heb ik nu al haha, dus graag wat groter please! Heb je foto's van hoe het bij jou geworden is? Probeer nu zoveel mogelijk artsen met elkaar te vergelijken. Bizar als je de kliniek rechtstreeks belt dat het nog goedkoper is..ze concurreren elkaar te tent uit ...gunstig voor iedereen die nog onder het moes moet :D

Link to comment
Share on other sites

Helemaal met Wil eens!

Ik ben op 19 april door Vito geopereerd. Hij neemt inderdaad 3 verschillende maten mee en kijkt ter plekken wat hij vind. Ik heb 1 borst MP 300 en 1 borst HP 350. Ze zien er super mooi uit en erg mooi gelijk. Ik kan jouw zeker Vito aanraden!

Link to comment
Share on other sites

Ik ben door Refaat Karim geopereerd. Ook in Amstelveen. Hij is het hoofd van de kliniek. Zeer te spreken over hem, hij had 400 en 375 klaar liggen en beloofde me te kijken of het grootste erin paste. Hij luisterd echt naar wat je wensen zijn en kijkt dan of dat mogelijk is.

Link to comment
Share on other sites

Ik ben ook door vito geopereerd via Diana, en super tevreden! Ik voelde me echt op mijn gemak bij vito, een hele aardige man. Ik wou de maximaal gevuld hebben, en dus 400 cc gekregen, meer paste er niet in. Ben echt heel blij met het resultaat! Gister op controle geweest en alles zag er goed uit. Ik kan hem dus zeker aanraadden.

Link to comment
Share on other sites

Hi dames,

Dank voor alle feedback.

Ik lees steeds meer over vito gelukkig!

En allemaal meiden die zeer over hem te spreken zijn.

Hebben jullie allen ook dual plane laten plaatsen?

En veel pijn gehad and e operAtie of valt het mee?

Link to comment
Share on other sites

Gefeliciteerd met je datum meid!!!

Ik zal je titel aanpassen en verplaatsen naar operatieverslagen!

Succes met aftellen!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hee meiden,

Niets zo veranderlijk als een mens....

Ik heb naar aanleiding van een aantal positieve berichten over Laura Moojen Zaal (Velthuis Kliniek) nog een afspraak bij haar gemaakt.

Ik zal jullie eerst nog even bijpatten over het consult met Vito Koeijers.

14 mei | Vito Koeijers | Kliniek Amstelveen

Een hele aardige en relaxte man. Hij vroeg ook wel goed door waarom ik het wil en hoelang etc.

Hij gaf "gelukkig" een ander advies dan Diana, namelijk anatomisch en niet rond. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik het zo natuurlijk mogelijk wil houden en dat mijn nieuwe borsten goed bij mijn lichaam moeten passen. Hij kwam uit op Anatomisch en rond de 300cc. Ene borst is iets kleiner dan de ander dus hij raadde twee verschillende maten aan.

Diana heeft overigens nooit bij mij aangegeven dat anatomisch duurder is. Het was overigens ook slecht geregeld. Diana had bij Kliniek Amstelveen doorgegeven dat ik om 16.30 uur zou komen, terwijl op mijn formulieren stonden die ik van haar had ontvangen 17.45 uur stond.

Na het gesprek met Vito moest ik nog langs gerrie voor controle van bloeddruk etc. en toen zei ik nou als het goed is, is mijn plekje al verzekerd op 27 juni. Gerrie zei, nou meid je staat er nog niet op hoor. Dus dat heeft ze toen meteen gedaan. Dus dat vind ik wel super slecht van Diana aangezien ik het al ruim 2 weken geleden heb doorgegeven. Voor hetzelfde geld was ik mijn plekje kwijt en moest ik mijn vakantie op het werk weer omgooien.

19 mei | Laura Moojen Zaal Velthuis Kliniek

Op 19 mei bij Laura in Velthuis kliniek geweest. Alles verliep echt onwijs netjes in verhouding met Diana Gabriels/Kliniek Amstelveen. Ik werd goed voorgelicht door de consulente en Laura zelf was er maar heel even. Even kennis maken, dat was allemaal leuk en aardig en daarna opmeten en passen. Na het opmeten vroeg ze, zijn er nog vragen dus ik zei nee geen medische en ze wist niet hoe gauw ze op moest staan en verliet de kamer. De andere PC waar ik was geweest kwam ook gehaast over, dus of dit nu een kwaal is van de PC's of aan mij ligt.

Laura adviseerde 335 CC anatomisch dual plane. Ik had het gevoel met passen dat 325 nog te klein was, maar 335 was de max om het er "natuurlijk" uit te laten zien.

Na lang wikken en wegen heb ik uiteindelijk toch een beter gevoel bij de Velthuis Kliniek en Laura. Ik ga wel nog terug voor een tweede consult omdat graag nog een keer wil passen. Ik ben een beetje bang dat ik 335 veel te groot wordt als ik sommige foto's zie van andere meiden die soms zelfs minder CC's hebben.

Maar goed..we zijn weer een paar stappen verder. De keuze is gemaakt en de operatiedatum ligt vast =). Nu kan het aftellen beginnen...

Link to comment
Share on other sites

Hee,

Ja i know, maar hoe kun je je nou goed inbeelden hoe het wordt met een BH, kipfilets en een t-shirt aan en dat moet je beschouwen als de blote situatie straks. Ik kom een stukje inbeeldingsvermogen te kort denk ik haha.

Ach Diana is gewoon een tussenpersoon, ik beschouw haar niet als een expert. Het is handig dat veel dames via haar snel terecht kunnen voor een goede prijs, al zie je dat veel klinieken nu ook zelf al opereren voor die prijzen. Maar goed, mijn inziens moet het niet gaan om het geld maar om waar je het beste gevoel bij hebt.

Laura heeft me niet verteld welke projectie ik krijg, kan het ook niet terug vinden in de papieren alleen het aantal CC's. 10 juni ga ik nogmaals terug om te passen en dan zal ik dat ook meteen even vragen.

Ben erg benieuwd naar jouw foto's, waarom heb je die er eigenlijk niet op staan?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hee Twijfel over Wissen,

Ik zie net je berichtje pas.
Dacht ga eens kijken of er nog reacties op zijn geweest, krijg ik nl geen melding van.

Ja, begrijp wat je bedoeld met het herkennen van maar anderzijds iedereen heeft hier een schuilnaam en uiteindelijk mag je trots zijn op het resultaat toch =D.

Verstandig dat je uiteindelijk hebt gekozen voor een wissel op het moment dat het pas nodig is. Ik zou ook niet onnodig een operatie aangaan als je nu nog heel tevreden bent met het resultaat.

Ja bizar he dat sommige dames echt ronde porno tieten willen en alsmaar groter en groter. Ach, ieder zijn eigen ding. Gelukkig is niet iedereen hetzelfde, maar ik kijk soms wel mijn ogen uit haha.

Laura heeft nu 335 CC aangeraden. Dat is de max om het natuurlijk te houden. Ik ga wel a.s. dinsdag nog terug voor een 2e consult omdat ik denk dat ik het nog te groot vind. De borsten van PoisonIvy en Penny vind ik erg mooi en natuurlijk. Een een maatje tussen hun borsten in zou ik perfect vinden =D. Qua projectie heb ik in het 1e consult niets gehoord, daarom ga ik dat nog even navragen. En ook of mijn borsten niet nog verder uit elkaar gaan staan. Ze staan nu al zover uit elkaar...Ben benieuwd!

Goed weekend! X

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.