Jump to content

hallo !


frieke

Recommended Posts

hallo,ik ben frieke,59 jaar en ik overweeg een borstvergroting te laten uitvoeren (van een A-cup naar een B-cup).ik ben de voor en -nadelen nog aan het afwegen maar ik vraag me vooral af of een borstvergroting wel een natuurlijk gevoel geeft omdat ik dat bijna even belangrijk vind als het uiterlijk.ik wil dit in de eerste plaats voor mezelf doen en om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Link to comment
Share on other sites

ik stelde ook een soortgelijk vraag

over of het gevoel in de tepels wel behouden bljft?

verfer eb ik begrepen dat hydrogel meer je lichaamsamte an neemt dan silliconen.

en dat mentor 1 het zachtste is.

Link to comment
Share on other sites

dankje fws voor je toelichting.ik heb verder geinformeerd en het blijkt inderdaad dat hydrogel het laagste risico biedt voor je gezondheid.de implantaten bestaan voor 96% uit water en slechts voor 4 % uit verdikkingsmiddel.de kans op kapselcontractie is 5 keer kleiner dan bij silliconen.je borsten voelen zacht en natuurlijk aan.ik ga dit zeker voorleggen aan mijn chirurg.

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum!!!

Het is verstandig om meerder pc te gaan bezoeken als je een borstvergroting overweegt. Iedere pc heeft een eigen werkwijze en een bepaalde voorkeur. Je kunt dan voor jezelf bekijken bij welke c jij je het beste voelt.

Ik heb zelf silicone prothese en ben hier erg blij mee. Mijn borsten voelen heel natuurlijk aan en het zijn echt gewoon mijn borsten. Als ik in mijn borsten knijp voel ik wel dat ze steviger zijn omdat er toch iets in zit, maar dat is logisch natuurlijk omdat ze er iets in hebben gestopt ;)

Veel leesplezier op het forum!!!

Link to comment
Share on other sites

bedankt esmiralda!

ik ga zeker nog niet onmiddellijk een beslissing nemen.ik wil hier eerst op dit forum meer informatie zoeken en daarna samen met een chirurg voor de beste behandeling kiezen.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.