Jump to content

80AA


80AA

Recommended Posts

Hallo dames,

Ik ben nieuw op dit forum, en stel me even voor. Ik ben ouder dan 40 jaar, en heb cup 80AA met aan 1 zijde mastopathie. Ik ben nooit happy geweest met mijn borstomvang en zou zo graag wat grotere borsten willen, en denk dan aan een volle B cup.

Ik zou graag wat ervaringen horen van dames met vergelijkbare situatie.

Wat is jullie beleving na een borstvergroting, wat is er veranderd qua gevoel, slapen, bewegen en het gevoel van een niet lichaamseigen implantaat?

Ik ben heel benieuwd!!

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum 80AA! :)

Qua voorsituatie zijn we niet hetzelfde, dus daarvoor heb je niet veel aan me hihi, maar ik wou toch even je vraag beantwoorden over hoe het nu voelt na een BV

Ik ben nu bijna 3 maanden PO en ze voelen helemaal eigen! Ik heb niet het gevoel dat ik 2 implantaten in mijn lichaam heb zitten, het is gewoon één nu zeg maar.

Ik kan nog net zo lekker slapen als voor mijn BV en ook met bewegen/sporten heb ik nergens last van! (Wel met een goede sportbh haha, anders bewegen ze alle kanten op... :4: )

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum!

Je zult voldoende meiden kunnen vinden hier die in hetzelfde schuitje hebben gezeten als jij.

Vlak na de operatie is alles erg gespannen en is het even wennen, maar dat gaat heel snel. Je zal niet voelen dat je protheses heb. Het wordt al heel snel eigen.

Ik wil je wel mee geven om niet te zuinig te zijn met de grote. Je kunt beter iets groter nemen dan te voorzichtig zijn. Er zijn heel veel meiden die achteraf een beetje spijt hebben dat ze zo voorzichtig zijn geweest. Vaak zijn meiden bang dat ze al snel porno tieten krijgen, maar dat valt echt reuze mee ;)

Het is verstandig om meerder pc's te boeken om zo goed te kijken wat voor jou de opties zijn en bij welke pc jij je op je gemak voelt.

Heel veel leesplezier op het forum!!!

Link to comment
Share on other sites

haaaai 80 AA!!

ik ben super blij met me nieuwe boobies, ik ben er na tien dagen al aan gewend al hoewel het wel zwaarder is en daarom een stevige po bh heel fijn is!! Heb geen pijn gehad van de vergroting, alleen van de drains die er drie dagen inzaten.

Ik heb voor de spier laten doen en kon na vijf dagen al op mijn zij slapen. Doe nu tien dagen po weer alles zelf, wel wat moe af en toe. Me foto's zijn openbaar dus kijk maar even. Je went zoooo snel aan de grootte dus als t kon zal ik morgen zo voor meer cc gaan!

succes met je keuzes en veel plezier hier op het forum!

x

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.