Ingetje

Ingetje : 20 mei 2014 : Dr. van Oorbeeck : Da Vincie

Recommended Posts

Hoi allemaal,

Ik zit al een tijdje op dit forum maar heb nog niks gepost ofzo. De knoop is nu definitief doorgehakt. Ik krijg een BV op 20 mei in Da Vinci bij Dr. Van Oorbeeck.

Ik vind maar weinig info op dit forum over hem.

Ik ben begin deze meek op consult geweest. Ik heb aangegeven dat ik natuurlijke borsten wil die bij m'n lichaam passen ; ik ben 1,68 m groot en weeg 54 kg.

Uiterindelijk hebben we voor 250 cc gekozen, 280 leek mij al te groot voor mij. Ik heb nu een kleine 75B maar zou uiteindelijk toch bij een gevulde C willen utkomen. Het probleem met het passen was, dat je borsten dan zo puntig vooruitsteken, ik vond dat er heleemaal niet natuurlijk uitzien. ik ben nu bang da tik te klein heb gekozen.

Wieheeft ervaring met het plaatsen van zo'n kleine prothesen? Als ik op dit forum kijk, vind ik niet veel dames die zo'n kleine maat nemen. Ik had een sportbeha meegenomen en die is ook maar "B" en de prothesen pasten erin, dus dan kan ik toch niet op "C" uitkomen na de BV? Wie kan mij adviseren.

Groetjes

Ingetje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb li 235 en re 275 cc en ben van B naar C gegaan. Heel soms zelfs een D. Dus ik denk wel dat dit voor jou voldoende is. Ik heb ronde protheses dual plane.

Liefs Lady

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Lady,

Ben er nog altijd niet uit. Heb PO gebeld en hij stelde voor om nog eens langs te komen.

IK ga toch maar 250 cc doen, denk ik. Ik wil echt op gewone borsten uitkomen en geen megaborsten.Ik ben smal van bouw en wil ook niet dat het iedereen meteen opvalt dat ik BV heb gehad.

Ik krijg ronde protheses mentor medium profile, geplaatst onder de spier.

Grtjs en bedankt voor je reactie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, ik heb 200 cc dual plane had een 75 B geen kleine just normal en heb nu een D. Liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest snoopy85

Hoi,

Ik kijk elke dag op het forum.

Ik ga pas 8 september onder het mes, en heb reeds een eerste pas beurt gehad. Daar kwamen we op 350 cc achter de spier mentor saline. Ik heb nu grote A, kleine B. Ik ben 1m80 en niet heel slank ofzo. Hoe meer foto's en ervaringen ik hier zie, des te meer dat ik twijfel over de maat. Tweede pas is in augustus. Denk dat ik mssn toch ga vragen of 400 cc niet beter bij mn lichaam past... De keuze ligt bij ons maar toch heel moeilijk he.!? Heb jij ook nog een tweede pas want 20 mei is heel binnenkort he! (Jaloers)

groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een maat zeggen vind ik altijd zo lastig.

Het aantal cc zegt namelijk niet zoveel. Het ligt ook aan het merk prothese en welk profiel je zal krijgen. Hoe meer projectie hoe groter de cup zal worden.

Ik zie dat je al een datum heb dus zal je titel aanpassen en verplaatsen naar operatie verslagen.

Het aftellen kan beginnen! Als je straks je operatie gehad heb is het misschien leuk om hierover wat te vertellen. Je kunt dit dan ook gewoon in dit topic doen

Share this post


Link to post
Share on other sites

*** Hey Ingetje, super keuze hoor Jo Vanoorbeek! Ikzelf heb al veel operaties door m laten doen (mijn hele lichaam is in de metamorfose geweest na bijna 80 kilo te zijn afgevallen) Kom zelf ook net van hem terug van nacontrole, wat is t een super vent! Hele goede chirurg, ben super over hem te spreken. Hij gaat dat heel mooi maken bij je. Als je graag mijn foto's wilt zien kan je in de galerij zo bekijken, ik heb wel een borstlifting gehad.

X Ingrid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi allemaal,

Bedankt voor alle reacties.

Ben deze week nog eens gaan passen maar ben bij m'n standpunt gebleven : 250 cc rond dual plane.

Volgen de PO was dit ook het beste voor mij. Voor 275 cc ben ik waarschijnlijk toch te smal, hij was niet zeker of die er zouden in gaan. Dan moest ik high profile nemen, heb nu medium profile. Het komt nu echt wel kortbij. Morgen nog heel de dag gaan werken en dinsdag om 10.50 u is het zover. Dit weekend nog maar gepoetst, gestreken ... zodat alles een beetje netjes is als ik de eerste dagen/week niks kan doen. Ik hou jullie zeker op de hoogte.

Ingetje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valt me trouwens op dat zijn naam overal verkeerd staat

het is Jo Vanoorbeek, achternaam aan elkaar en zonder C vanachter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gisteren was het zover !!! Zonder stress naar Da Vinci gereden. Om 10.50 uur moest ik daar zijn. Ik had alleen enorme honger. Toen ik daar kwam, nog even gewacht, toen naar de kamer, operatieschort aan. Toen kwam Dr. Van Oorbeek om alles af te tekenen en werd ik naar de operatiezaal gereden. Ik had ook nog iets bijgevraagd tegen de misselijkheid omdat ik niet zo goed medicijnen verdraag en bang was dat ik na de narcose ook misselijk zou zijn. Rond half 1 ben ik terug wakker geworden. Niet misselijk en met helemaal niet zoveel pijn. Ik had alleen pijn aan m'n borstbeen tussen m'n borsten. Nog een tijdje gerust en toen mocht ik effe recht om te gaan plassen. Omdat m'n bloeddruk te laag was, wa sik heel duizelig, dus moest ik nog even blijven liggen. Na een half uurtje weer poging om naar de wc te gaan (met de rolstoel) en toen nog even op bed gelegen.Toen is de PC gekomen en mocht ik naar huis. Ondertussen was het wel al half 5.

Medicatie gaan halen (pijnstillers en spierontspanners) en heel de avond op de zetel gerust. Ik kon ook gewoon eten, hoewel m'n eetlust minder was. Deze nacht bijna niet geslapen. Ik slaap normaal op m'n zij en kon op m'n rug niet in slaap komen. Na een tijdje deed m'n rug ook enorm zeer van daar constant op te liggen en deed alles zeer bij elke beweging. Deze morgen terug pijnstiller genomen en het gaat wel weer. M'n borsten zijn nog wel ingepakt in m'n sportbh, heb er nog niet echt een goed zicht op.

Grtjs

Inge

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gefeliciteerd met je boobs!

Ja het is even wennen dat slapen he. Er zijn maar weinig mensen die echt op hun rug slapen normaal. Probeer wat kussentjes te gebruiken om jezelf te ondersteunen.

Gelukkig gaat het over een paar dagen beter. Geniet van je nieuwe aanwinsten meid.

Fijn herstel!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik lig nu op de zetel met heel veel kussentjes en niet zo plat als in bed, ligt idd veel beter. Sta ook nog slap op m'n benen. Heb nog niet zoveel gegeten.

Share this post


Link to post
Share on other sites