Yffz

Slanke, smalle dames met protheses vóór de spier? Kan dit mooi worden?

Recommended Posts

Hee meiden,

Ik heb 28 april een BV staan en ik krijg mijn anatomische xhp Natrelle protheses van 290cc dual plane geplaatst.
Nu ben ik in mijn consult helemaal vergeten te zeggen dat ik eigenlijk iedere dag paard rijd en dit in de toekomst wil blijven doen.. STOM STOM STOM
En na wat rond vragen blijkt paardrijden na zo'n dual plane plaatsing best tegen te vallen, het zou lang duren voor je dit weer fanatiek kan doen..

Nu twijfel ik opeens heel erg. Vóór de spier is over het algemeen en minder zware last tijdens het sporten dan een plaatsing (gedeeltelijk)achter de spier..
Dus nu denk ik steeds: Zou ik het nog kunnen verander naar voor de spier? En zou dit dan niet lelijk worden? Of valt dat wel mee met die zichtbaarheid van de randen van de protheses?

Ik heb vrij weinig eigen weefsel, ik ben tenger gebouwd en best lang. En de operatie staat al over 11 dagen gepland!! Ik spreek morgen mijn PC even telefonisch want ik mag van de assistente even snel bellen tijdens zijn spreekuur. Hij zal wel denken... Maar ik twijfel opeens zo!

Zijn hier meiden die smal/dun/tenger zijn die ook protheses vóór de spier hebben laten plaatsen?
Ziet dit er lelijk uit of valt het allemaal wel mee met zichtbare/voelbare randen of de neppe uitstraling?


Liefs!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha Yffz!

Ik rijd ook veel paard en krijg mijn nieuwe borsten wel voor de spier. Ik had er net genoeg weefsel voor en de voorkeur van mijn pc daar naar uit.

Ik heb haar ook aangegeven veel paard te rijden, maar ondanks dat ik voor de spier heb mag ik dit waarschijnlijk 3 maanden niet doen. Het is op zich ook wel logisch natuurlijk, al dat geschud

Dus je kan vragen of je voor de spier mag, maar het gaat ook om de lange termijn he, dus ik rijd dan liever een tijdje geen paard dan dan ik straks met een paar lelijke tieten zit!

Succes met je keuze en operatie, het komt goed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik zou niet weten of jij genoeg weefsel heb hiervoor dat zou je pc moeten checken.
anders kan je wel randen gaan zien.
voor de spier geeft zeker geen neppe look het heeft juist een natuurlijkere look als je genoeg weefsel hebt en huiddikte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik wil je alleen meegeven, dat je zo operatie niet zomaar doet

En ze 20jaar in je lichaam zitten als het niet langer is

Het zal zonde zijn als jij na 5 jaar al randen hbt, omdat je ze niet dp wilde..

En mischen krijg je dan wel spijt?

Ik train veel, ben ook erg slank en 1.80 lang.

Ik heb ze dual plane, ik heb nergens last van..

Is de keuze die je maakt meid, het is echt erg lastig ik wilde ze perse voor de spier, maar ik ben heel erg blij dat nu dp zit

Spannend voor je

Liefs!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

zou toch ook voor dual plane of achter de spier gaan hoor! Ben zelf slank en had niet genoeg weefsel, zou echt zonde zijn. Dan beter twee maand recupereren maar wel een mooi resultaat. ik ga nu ook gewoon terug fitnessen, zelfs de borst! Geen probleem :-) x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks meiden!

Inmiddels alweer iets gekalmeerd, denk dat het toch echt de zenuwen zijn die op spelen nu. Allemaal twijfels!

Oh wauw peertje, Kun je met dual plane zelfs je krachttraining weer maximaal oppakken dan? Die heb ik nog niet gehoord..
Ik fitness zelf ook maar paardrijden is nog belangrijker voor me, en dat is toch ook heel veel je borstspier gebruiken..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest eBB!

Hoiii

Ik weet niet je huidige situatie (misschien kun je foto plaatsen) Ik rij vanaf mijn zesde en ben nu 39 jaar, reed tot 2 jaar geleden vier dagen in de week 8 paarden per dag en de rest 2 paarden. Dus ook goede ontwikkeling van de spieren!

Ik heb voor de spier laten plaatsen met mijn 80 A (kijk maar ff naar mijn voorsituatie) Ik ben door dr Kappel geopereerd en zij is voorstander van voor de spier, ook dames met heel weinig weefsel zijn heel goed door haar geholpen!

Qua herstel zal ik zeer zeker voor op de spier gaan anders ben je echt wel drie maand uit de running. Ik ben voorstander van voor de spier haha maar als je dual plane gaat doen is de kans aanwezig dat je dubble bubble krijgt, omdat je best wat spieren hebt opgebouwd.

Succes met je beslissing!

lfs

E

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben Peertje niet :-) maar je kan na een dp na de herstelperiode gewoon weer je krachttraining doen, je moet t rustig opbouwen maar dat is met alle soorten sport na je bv zo.

Grtjs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik vind van me eige ook dat ik best slank ben, 1.73m en 58kg en ik heb 350cc voor de spier. Ze zijn nog aant geneze maar ik vind het niet overdreve eruit zien... als je voor de spier kan qua je weefsel dan zou ik daar zekerz voor gaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Yffz,

ik heb hetzelfde probleem, rijd ook paard en ga in augustus voor n borstvergroting.

Ook ik ben heel tenger en heb vrijwel geen weefsel om de prothese te bedekken, dus de pc adviseerde mij ook dual plane. Ik heb ook aangegeven dat het paardrijden voor mij dus echt heel belangrijk is.

Ik zou volgens hem 6 weken niet mogen rijden, daarna wel weer rustig opbouwen met een heeeele stevige sportbeha.

Mij lijkt het dus wel meevallen, maar goed, ik ben nog niet aan de beurt geweest, heb makkelijk praten.

Maar idd denk ik wel, met die borsten wil ik bij voorkeur 20 jaar vooruit, hoe erg is het dan als ik mn paard een paar maandjes niet kan rijden.

Heb ik met beide zwangerschappen ook gehad, dus wat dat betreft weet ik dat ik dat geduld wel kan opbrengen en het weer opnieuw kan opbouwen na de herstelperiode.

Je kan niet alles tegelijk hè

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik vind paardrijden nou juist een sport waarbij je spieren in je bovenlichaam weinig gebruikt, athans hoort te gebuiken.....

ik heb achter de spier, of dual plane, en had er totaal geen last van ondanks ik vrij grote prothesen had.

Nu heb ik opnieuw een operatie gehad en mag na 4 weken zelfs al mn paard inrijden inclusief het vallen wat erbij hoort

Super!

Ik ben echt niet perse voorstander voor achter de spier maar mij lijkt paardrijden echt geen reden om het niet te doen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klopt! Met de dressuur valt het wel mee en ik rijd met zachte hand, maar ik spring vooral veel en volg crosstraining met mijn paard. Dus dat rekt de boel wel ben ik bang, zijn toch grote bewegingen die je hier mee maakt. Komend seizoen zijn de crosswedstrijden even geen optie voor mij denk ik.

Ik heb contact gehad met mijn pc. Voor de spier vond hij geen goed idee. Dus het blijft dual-plane. Ik mag weer rijden zodra ik hier geen pijn bij voel, dit moet ik dus zelf aanvoelen maar naar schatting zou dat rond de 6 weken (Whoohoo, Ik hoop nóg eerder natuurlijk!) zijn maar dan gewoon rustig aan en nog geen heftige dingen doen. Gelukkig rijdt mijn moeder tot die tijd mijn paard maar zodra het kan spring ik er meteen zelf weer op, al is het maar een rondje stappen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Boobiez2come,

Ik ben ook 1.73 m en 58-59 kilo. Ik wil ook heel graag een bv. Heb dinsdag mijn eerste afspraak, jihoe!!!

Ben erg nieuwsgierig naar jouw resultaat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi boobiez,

Ik ben ongeveer van jou postuur en ben aan het twijfelen tussen 350 en 375 cc voor de spier. Donderdag is al de operatie! Mag ik foto's van jou zien?

Share this post


Link to post
Share on other sites