Ga naar inhoud

Chantelle

Leden
  • Aantal items

    208
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Chantelle

  1. Beste,

    ik ben nu 4 maanden po maar heb nog steeds regelmatig last van pijnlijke borsten (Oa. Spierpijn ter hoogte van de oksel, steken naar de tepel toe, een zwaar gevoel enz) ook het dragen van een beugelbeha voelt nog niet echt lekker. En aan het eind van de dag ben ik echt blij dat deze uit kan. 

    Zijn deze pijntjes nog normaal? Tot hoe lang kunnen of mogen deze duren?

    Het is niet ondraaglijk maar leuk is anders. De pijn is trouwens afwisselen in beide borsten en ook niet steeds op dezelfde plek.

    Worden de borsten nog soepeler na deze 4 maanden zodat ze bvb beter in een beha 'vallen'. ik heb het idee dat ze nu nog niet echt veel meegeven of is dit blijven met protheses? (Ik heb trouwens mentor 400cc voor de spier)

    Wanneer mag er in de borsten geknepen worden? (Zacht en hard) kan er daardoor iets beschadigd raken?

    ook heb ik vaak last van slapende handen en dikke vingers zodat ik mijn ring amper afkrijg.

    heeft dit ook te maken met de borstvergroting en gaat dit ook nog afnemen in de toekomst?

    Qua gevoel, worden de borsten ooit echt eigen? Dat je als het ware na verloop van tijd niet eens meer merkt dat je protheses hebt?

    alvast bedankt voor uw antwoorden.

     

    • Upvote 1
  2. Beste, 

    Ik ben nu 7 weken po en heb 400cc gekregen voor de spier.

    Ik zit met het probleem dat ik de plaats van mijn tepels niet mooi vind na de bv. Ik had ze meer in het midden van mijn borst verwacht.

    ik hoor vaak dat ik geduld moet hebben maar volgens mij zitten ze na 6 weken toch wel op hun plaats of niet?

    is er nog een waterkansje dat ze wat hoger komen te staan of is de kans hierop klein? 

    U kan mijn foto's voor en na zien in mijn album.

    Ook had ik graag wat meer info over een tepelverkleining van de tepel zelf.

    Hoelang duurt het eer dit hersteld is en er niets meer van te zien is? Zou dit eventueel mijn tepel optisch kunnen verhogen?

    mvg

     

  3. 9 uur geleden zei Dokter Bruekers:

    Beste Chantelle,

    Vervorming van de prothese bij een plaatsing voor de spier wordt waarschijnlijk niet veroorzaakt door de borstspier, maar mogelijk door hechtingen of litteken weefsel dat zich aan het vormen is. De prothese kan ook bewegen in een pocket die te groot is en bij wondvocht kan het zo zijn dat er aan de buitenkant fluctuaties (golfbewegingen) zichtbaar zijn.

    Kortom er zijn een hoop verschillende oorzaken denkbaar voor de klachten die je beschrijft. Beoordeling is op deze manier voor mij onmogelijk. Vandaar dat ik je zou willen adviseren op controle te gaan bij je eigen PC indien je je ongerust maakt.

    Vriendelijke groeten,

    Sven Bruekers, plastisch chirurg

    www.dokterbruekers.nl

    Dank voor uw antwoord. Indien het te wijten is aan de hechtingen of littekenweefsel dat zich vormt wanneer zouden deze klachten dan over moeten zijn?

    mvg

  4. Beste,

    ik ben bijna 5 weken po. Vergroting 400cc voor de spier. Sinds enkele dagen heb ik bij bepaalde bewegingen het gevoel dat onderaan mijn linkerborst mijn prothese lijkt te vervormen/verschuiven. Een beetje alsof mijn borstspier aanspant en daardoor de prothese onderaan een klein stukje dubbel plooit. Het trekt daar dan ook eventjes en ik heb er een raar tintelend/doof gevoel in. Dit is echter meteen weer weg. Het is enkel het gevoel. Ik zie het langs buiten niet bewegen. Kan dit nog vocht zijn? Of is de pocket misschien te groot waardoor de prothese beweegt. De borst waar ik het heb lijkt echter minder goed te zakken en staat nog wat hoger en boller dan de andere. Dus dan denk zou een te grote pocket toch niet kunnen of wel?

    Ik maak me wel wat ongerust. 

    Alvast bedankt voor uw antwoord.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.