Ga naar inhoud

lizyy

Leden
  • Aantal items

    340
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door lizyy

  1. thnx voor de reacties ! ik ga t ff overleggen met de pc as. maandag ..:)

    die dipjes vallen bij mij gelukkig mee en heb hoge pijn grens hahaha..( liefde=5htp) maar ik zal me zeker inhouden met t feesten.

    zonder de bv doen mn boobies al wel s pijn na dag stuiteren hahahahaha !!

    ik zou het niet doen ivm met betere werking van je bloed die de drugs geven. als je genomen hebt kan je toch soms van die plekken zien op je huid of meer je aderen dus is denk ik echt niet goed zeker 2dagen voor je bv.

  2. mijn eerste hardcxore feestje was 4 weken erna heb dan gewoon iets genomen maar idd niet gehakt ofzo, en dan maandelijks feestje gedaan. enne ik draéag enkel maar sportbh's op die feestjes is daar altijd veel te warm dus was wel mooi meegenomen :D

    het enige was dat het na die feestjes altijd slapper aanvoelde omdat ik van,zo een feestje wel altijd wat gewicht verlies heb. Combinatie met hele nacht dansen denk ik :P Anders was er niet slechts aan :) wel zie ik veel meiden met een bv op die feestjes precies. dit jaar maar 1 feestje gedaan ben nu zwanger en denk niet dat ik nog zal gebruiken. ik rookte ook joints en ben daar ook al tijdje meegsetopt maar deed dit wel na 2 weken bv en zowat een jaar lang.

    Nu ben ik drugs en rookvrij :D

  3. Voorlopig gaat de keuze meer voor de saline implantaten en Dr. Plovier, maar nog geen definitieve beslissing.

    Enkel nog afwachten wat het antwoord van Dr. De Meyere zal zijn.

    Jammer dat best_boobie nu niet meer online is voor een aantal maanden, daar zij veel kennis heeft over implantaten.

    Dr. Plovier heeft me vandaag gebeld om te antwoorden op mijn email.

    De saline implantaten zouden van het merk Mentor zijn. De diameter en projectie zijn hier niet van belang, daar het overfilled zou worden en het dan dus gewoon een bol is met 1500cc of meer.

    Wat betreft de silicone implantaten, hadden we eerst de keuze voor Sebbin 1505cc, maar intussen had hij een betere oplossing gevodnen. Het merk Polytec zou ze maken tot 2500cc. Het omhulsel van deze implantaten bestaat uit polyurethaan en zou minder kans hebben op kapselvorming en ook minder rimpelvorming bij dergelijk grote implantaten. Ze zouden ook iets harder zijn dan de Sebbin implantaten. Deze implantaten zijn voor mij volledig onbekend en ik zal nu eerst op internet zoeken naar meer informatie.

    die polytec zijn implantaten met een soort schuimlaag die zich meteen vastzetten in het eigen weefsel en daardoor ook bijna niet meer zakken als ze gezet zijn. Dus ze moeten meteen juist staan en zijn pas na 9 maanden zacht maar heb wel gelezen dat ze dan zachter zijn dan al de ander prothesen maar sommige chirurgen werken er niet graag mee omdat ze zeer moeilijk te verwijderen zijn omdat ze veel meer verbonden zijn met het eigen weefsel.

    Misschien dat dit voor grotere implantaten wel moeilijker is dan?

    Vindt het echt interessant en volg ook al de hele tijd mee :P

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.