Ga naar inhoud

Francien

Leden
  • Aantal items

    420
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door Francien

  1. Fijn dat het bergopwaarts gaat My naturalway! Zelf heb ik de prothesen meegekregen na de explantatie, ik bewaar ze ook! Het zijn geen grote prothesen (260 cc), maar wat zijn die dingen eigenlijk zwaar joh! Het gekke bij mij is is dat ik nu, alweer vijf jaar na de verwijdering, grotere borsten heb dan voor de vergroting. Toen had ik een A en nu heb ik een behoorlijke B. Achteraf vind ik natuurlijk dat ik ze nooit had moeten laten vergroten. Maar goed....weer wat geleerd!

    • Like 2
  2. Mijn borsten heb ik laten vergroten in Belgie, bij kliniek Beaucare, bij dokter Plovier. Een goede pc, maar bij mij sloeg hij de plank mis. Kan gebeuren, maar wel sneu voor mij natuurlijk! :lol:

    Tussendoor heb ik op aanraden van een andere pc, dokter Lemmens, mijn tepels laten verhogen, maar je zag het op de foto's al: de spanning daarop was veel te groot en de littekens werden heel breed. In 2013 heeft dokter Kappel de prothesen verwijderd, in Heerenveen was dat. 

    Er is in Nederland wel een forum dat zich juist met dat ASIA-syndroom en explantatie bezig houdt. Google even op "forum klachten siliconen". Of de gevaren van siliconen een taboe-onderwerp is in Nederland....ik weet het eigenlijk niet, zelf ben ik er altijd heel open over geweest, nog steeds. Ik ben zelf niet ziek geworden, de vergroting was "gewoon" mislukt en na al die jaren besloot ik dat ik toch liever natuurlijke borsten had. Inmiddels moet ik er ook niet meer aan denken borstprothesen in mijn lijf te hebben. Maar mijn ervaring ermee was erg negatief, dus dat kan ook meegespeeld hebben.

    Ik ben ervan overtuigd dat mensen ziek kunnen worden van de siliconen. En ook geloof ik erin dat niet iedereen dat wordt, ook niet op den duur. Het is vaak ook wat vaag: de klachten die vrouwen krijgen kunnen door iets anders komen, de overgang bijvoorbeeld of een auto-immuunziekte die iemand anders misschien ook had gekregen. Zelf zou ik niemand meer klakkeloos aanraden prothesen te nemen. Of je nou ziek wordt of niet, er kan toch gemakkelijk iets misgaan. Veel vrouwen echter zijn heel blij met hun prothesen, en soms kan het zelfs een uitkomst zijn voor iemand die zwaar gebukt gaat onder kleine borsten. Maar een risico blijft het.

    Bovendien hebben vrouwen nou eenmaal verschillende borsten en dat is toch juist ook leuk....mensenlichamen zijn nou eenmaal verschillend. 

     

    • Like 1
  3. Hoi, nu ben ik waar ik wezen moet! Het ligt vast aan mij, maar ik ben zo onhandig en zoekend op het forum. In 2013 was het veel simpeler, er is veel veranderd in de tijd dat ik hier niet meer kwam. Maar goed: twee weken nog...ben je er erg mee bezig in je hoofd? Ik kan het niet terug vinden, maar door wie en waar laat je de prothesen verwijderen?

    Ik weet nog wel dat ik behoorlijk nerveus was en dat ik heel blij was toen het achter de rug was.

  4. B is een mooie maat @Doe ik het of niet? , ik heb ook een B. Wanneer ik een bh draag (altijd zonder vulling!) krijg ik weleens opmerkingen: "Jij hebt gemakkelijk praten, JIJ hebt tenminste flinke borsten!" of: "Zijn ze gegroeid of lijkt dat maar zo?" Nee joh, het is echt maar een B! :D

    En mocht je echt ontevreden blijven, denk ook eens aan lipofilling. Zelf zou ik ook net wat meer volume willen hebben, in ieder geval in de bovenpool, maar ik heb niet genoeg vet op andere plaatsen. Erg vind ik dat niet hoor, mijn borsten zijn nou weer netjes en ik moest van heel ver komen! ;)

    • Like 1
  5. Hoi Natural way, mijn prothesen zijn in 2013 al verwijderd. Niet omdat ik ziek werd, maar ze zaten heel raar....veel te hoog. Bekijk mijn foto's en huiver vooral. Na de explantatie, en dat zie ik nu pas, zagen mijn borsten er niet uit. Ongelijk, hoekig, met deuken en zwellingen en opvallende littekens. Ik heb later medische tatoeage laten toepassen om de ergste littekens te verbloemen. De hoeken, deuken en de ongelijkheid zijn vanzelf weggegaan, de littekens zijn vervaagd en de echt opvallende littekens zijn zo mooi gecamoufleerd door de medische tatoeage. Ik WAS al blij met mijn borstjes na de explantatie (ik zag toen echt niet hoe vreselijk ze eruit zagen...) omdat het een opluchting was die prothesen niet meer te voelen. Nu ze niet meer opvallend gehavend zijn, maar gewoon klein met wat littekens, ben ik er content mee. Misschien plaats ik over enige tijd nog een foto van de huidige stand van zaken. Ik vind grote borsten mooi hoor, maar voor mij hoeft het echt niet meer. 

  6. Pffff....ik ben bang dat je, wanneer je de prothesen eruit laat halen, sowieso voor een nieuwe lift zal moeten gaan, wil je, in jouw ogen, normale projectie houden.

    Ik heb alles eruit laten halen en in een operatie een kleine lift gehad, en ik vind het wel best zo, al hangen ze wat. Maar dat komt ook omdat ik nog redelijk wat klierweefsel bleek te hebben.

    Ik zou aan je pc de optie vragen op wat voor maat, en ook wat voor vorm je uit zou komen zonder prothesen.

    Op de foto's vind ik je borsten trouwens mooi hoor!

  7. Als je mega-grote borsten wilt moet je wel de prothesen voor de spier laten plaatsen, anders zouden de spieren doormidden moeten..

    Achter de spier en dual-plane is om te voorkomen dat mensen met weinig weefsel geen voelbare/ zichtbare randen hebben.

    Bij een erg grote prothese is dit volgens mij geen issue, de prothesen zijn gewoon te voelen, ze nemen het overgrote deel van de borst in beslag. En daar gaat het ook om: grote ronde borsten i.p.v. zo natuurlijk mogelijke borsten.

  8. Jij durft wel DD+, je hebt echt schijt aan wat anderen ervan vinden, en dat vind ik een geweldige eigenschap. Ik zou dat ook wel willen hebben, maar ik vind mezelf niet cool genoeg, dus dat komt bij mij totaal niet uit de verf, hahahaha!!

    Maar zulke grote borsten zou ik zelf niet willen...ik zie toch wel veel risico's. Echt mooi vind ik het ook niet, wel heel intrigerend. En je bent nog zo jong...

    Ik verwacht dat je er alles aan gaat doen om die borsten te krijgen, en je krijgt ze vast ook! Ik volg graag je hele proces, want wat is er mooier en boeiender dan mensen die hun kop boven het maaiveld uit durven steken. Je weet als geen ander dat straks alle ogen op kwatta gericht zijn, en dat je rotopmerkingen gaat krijgen en dat je nooit onopvallend zult zijn tussen de mensen.

    Dit is je allergrootste wens, je passie, en je gaat ervoor. Mijn bewondering heb je, al houd ik ook mijn hart vast...

  9. Jee, DD+, dat is nogal een wens...2000cc in elke borst! Ik wist niet eens dat dergelijke prothesen bestaan...

    Ben je niet bang dat je hier lichamelijk heel veel last van zult krijgen en er beperkingen van zult ondervinden?

    Ik denk ook wel dat je er goed over hebt nagedacht, en dat je er veel info over hebt verzameld. Kun je ons op de hoogte houden van je Boobs-avontuur, ik ben wel heel, heel benieuwd, ook hoe het er straks uit gaat zien!

    Heel veel succes!!

  10. Ik wil mijn prothesen ook laten verwijderen. Ik heb ze nu zes jaar, maar ze zijn groter dan ik had aangegeven te willen en daarbij erg bol aan de bovenkant. In het begin was ik wel blij met de grote borsten, maar achteraf bekeken was dat vooral omdat ik opeens borsten had, en geen borstjes.

    Ze zijn nooit echt mooi geweest en de prothesen vallen erg op wanneer ik de borstspier span.

    Eigenlijk wil ik ze er helemaal uit, maar ik ben bang dat ik lege zakjes over houd (mijn borsten waren een kleine a-cup). Ik heb drie kinderen gekregen en ben 40+ dus die vrees is beslist reeel...en lege rimpelballonnetjes wil ik niet, daar zou ik erg veel moeite mee hebben. 5 Maart ga ik naar het Vlietlandziekenhuis voor een consult bij dokter de Blecourt. Als hij aangeeft dat alleen een lift een goed resultaat zal geven kies ik daarvoor. Maar mogelijk zijn kleinere prothesen nodig.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.