Ga naar inhoud

Undercover89

Leden
  • Aantal items

    617
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Undercover89

  1. Ik zou ook heel graag kijken als het mag.... alvast hartelijk dank!

    Wat ik mij afvraag nav jouw verhaal he, kan een arts dus protheses plaatsen die breder zijn dan je borst zelf? Want dat is nu bij jou gedaan als ik het begrijp. Ik dacht dus dat als je borst 12,5 was dat dat ook de maximale breedte is van het implantaat dat er in kan. Wie kan mij duidelijkheid geven? Krijg je dan geen enorme sideboobs of iets anders ongemakkelijks?

  2. Hallo dames,

     

    8 jaar na mijn eerste borstvergroting ben ik er weer.... misschien dat er nog dames zijn die mij herkennen. Ik ben in 2013 geopereerd door Dr Luijendijk bij de Bergman Kliniek.

    Ik zag tot mijn schrik vorig jaar dat mijn protheses inmiddels "op de zwarte lijst" staan, dus eigenlijk wil ik ze er gewoon uit hebben. Een geweldig excuus ook voor een maat groter! In die 8 jaar is mijn lichaam ook gegroeid van meisje naar vrouw, en mag het van mij iets minder bescheiden. Ik heb toen anatomische 375 cc Natrelle high profile dual plane gekregen, en als het goed is, wat ik nog kon vinden, met een projectie van 5.2 cm. In het begin droeg ik een 75E. Echter na alle jaren zijn ze flink geslonken...... meer vrouwen hier last van? Ik heb gelukkig verder helemaal geen klachten, geen asia gerelateerde klachten, maar ook geen borstklachten. 

    Ik ga op eerste gesprek bij Dr. Schietecatte a.s. donderdag. Ook heb ik nog een gesprek bij Dr Straaten, maar als de eerste bevalt blijf ik daarbij. 

     

    de vragen die door mijn hoofd gaan, waar de kenners hier vast een antwoord op hebben :D :

    - klopt het dat ze bij een wissel van anatomische dual plane vaak hierna kiezen voor rond ivm draaien in een te grote pocket? Of zou ik opnieuw voor anatomisch kunnen kiezen? Dit heeft qua vorm wel echt mijn voorkeur

    - hoeveel cm projectie zou ik minimaal omhoog moeten gaan voor ik verschil ga zien? ik vind het veel geld en wil graag best wel aanwezige borsten. De 5,2 cm die ik nu er in heb zitten, is wat mij betreft echt geen 5.2 meer en sowieso te bescheiden op mijn lichaam. Mijn borstbreedte was toen 13 cm, die zal niet veel veranderd zijn aangezien ik nog op gewicht ben gebleven.

    - ze gebruiken in deze kliniek Mentor protheses, kan ik ivm de projectie dan het beste kiezen voor de uhp? 

    - laatste, hoe kun je in godsnaam een fatsoenlijke passessie doen als je al siliconen hebt? hoe gaat dit :)

     

    Alvast hartelijk bedankt, en glad to be back :D 

     

     

     

     

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.