Ga naar inhoud

Guzzi

Leden
  • Aantal items

    145
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Guzzi

  1. Na een paar jaar afwezigheid ben ik weer terug op deze site. In 2013 heb ik een wissel gehad omdat de protheses na onderzoek niet meer optimaal waren.

    Ben er echter niet meer zo blij mee omdat ik de bolling te hoog vind en omdat ze vrij hard zijn, heb Motiva 1050cc. IK zou graag meer natuurlijke en zachtere borsten willen . Een maat kleiner vind ik ook niet erg. Wie heeft ervaring met dokter Nio of met Faceland?  Ook zou ik de prijs graag willen weten, wissel is over het algemeen duurder dan een eerste borstvergroting.

  2. Ben een paar jaar niet meer actief geweest hier. Denk er al een tijd over na om weer een wissel te laten doen. Heb nu Motiva 1050cc. Wat mij stoort is de hardheid en ook de bolling bovenop. Wil een meer natuurlijke vorm en absoluut niet groter, maatje kleiner vind ik prima. Twijfel over de chirurg, dokter Nio lijkt mij heel goed en ervaren en Faceland is volgens mij minder ervaren maar stuk goedkoper. Weet iemand de prijs voor een wissel in Amsterdam bij dokter Nio? Ik hoor het graag, ook ervaringen hiermee.

    • Like 1
  3. Dit lijkt mij ook geen goedkope behandeling.

    Zelf heb ik gekozen voor de Dermapen.

    Dit is niet pijnlijk, je moet er wel geduld voor hebben.

    1 behandeling gehad en de volgende mag pas na 4 maanden.

    Ik ga ervan uit dat ik 4 behandelingen nodig heb, dus meer dan 1 jaar bezig.

    Thuis moet je elke dag de bijbehorende producten gebruiken.

    Ik laat mijn gehele gelaat en hals behandelen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.