Ga naar inhoud

Melanie24

Leden
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Melanie24

  1. Hoi Vonnepon, dankjewel voor je reactie! Ik zie dat jij bij Vd Weij bent geweest? Ik moet zeggen dat ik er veel zie die daar geweest zijn met anatomisch voor de spier met een mooi resultaat. Ik ga dat ook even meenemen naar mn consult bij Straten eind van de maand. Want kan me voorstellen dat ze beter mee bewegen met je lichaam omdat ze voor de spier zijn geplaatst, maar je boven minder snel randen zal voelen of zien, omdat anatomisch dunner is, boven. Toch? En voor het oog heel natuurlijk. Dus eigenlijk klinkt het heel goed! 

    Heeft Vd Weij misschien iets gezegd over mogelijk draaien van de implantaten? Bij dual plane heb ik in Mn hoofd zitten dat ze beter blijven zitten, omdat ze tussen die spier zitten. Hoe zit dat bij voor de spier? 

     

    Hoe was je gevoel bij Vd Weij? 

     

    Sorry voor alle vragen hoor! Controlfreak en perfectionist die een borstvergroting wil! Haha. 

  2. Hoi,

     

    Wat ik heel belangrijk vind voor de keus wat voor soort prothese en hoe geplaatst, is de natuurlijke beweging van de borst na vergroting.

     

    Ik zou heel graag van jullie allemaal willen weten welke prothese je hebt, grootte, hoe geplaatst en of ze natuurlijk meebewegen. Als je loopt, doen je borsten dan een beetje bouncen? En als je ligt, blijven ze dan rechtop staan of vallen ze opzij? Zijn je borsten enorm soepel en voelen ze alsof er niks in zit?

    En als je ze voor de spier hebt, voel je dan randen of echt siliconen als je de borsten vasthoudt? En als je ze dual plane hebt, je dan dat je borsten anders vormen als je bijvoorbeeld een kindje optilt.

     

    Heel veel vragen, I know. Maar ik wil het zo graag weten van de dames die echt advies daarin kunnen geven. Een pc kan dit ook, maarja die wil ook verkopen.... ;-).

     

    Ik hoor het heel graag van jullie. Jullie kunnen mij enorm helpen in mijn keuze.

     

    Groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.