mamaniese

Silver Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mamaniese last won the day on June 14

mamaniese had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About mamaniese

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hi Perola, wat zijn ze mooi geworden. Ik ben gister op intake geweest bij Dr Nio. Hoeveel cc en welk merk is er bij jou in gegaan? Ik heb nu 410 cc en ga voor een wissel naar 650 cc maar ben beetje bang dat het te groot wordt ­čÖł
 2. Ik ben benieuwd wat het bij jullie is geworden. Ik heb nu Nagor 410 cc en ga de wissel door Nio laten uitvoeren naar 650 cc Eurosilicone. Zoek eigenlijk wat resultaten van Nio met deze grootte.
 3. Bedankt voor jullie reacties. Ik heb nogmaals contact gehad met Be-Clinic en nog wat laatste vragen kunnen stellen. Ik heb besloten om voor Dr. Plovier te gaan. Morgen ga ik de afspraak bevestigen, zoals het er nu naar uitziet wordt het 17 januari Op naar 2012 een jaar met
 4. Oh is dat alleen voor consult, dan zit ik nog steeds met hetzelfde 'probleem'. Heb je enig idee hoe vaak je normaliter terug moet na de operatie? En hoe is het in Be-Clinic geregeld met garanties?
 5. Hallo allemaal, De knoop is doorgehakt, eindelijk ga ik voor een BV! En dan start de research en dat blijkt toch wel lastig. Inmiddels heb ik een gesprek gehad bij dr. Plovier. Dit was een goed gesprek, heel positief, mooie kliniek etc. Het enige nadeel voor mij is de afstand. Het is zonder files ruim 1,5 uur rijden. Nu maakt dat voor 1x niet zoveel uit, maar voor eventuele nacontroles of in geval van complicaties moet je toch weer terug. Daarom heb ik van de week een gesprek gehad bij dr. De Bl├ęcourt. Ook een goed gesprek, iets zakelijker dat wel en de prijs ligt ÔéČ 600,- hoger. Maar goed het is dichter bij huis. Zojuist heb ik op de site van BeauCare gekeken en naast dat het daar nog goedkoper is, geven zij ook garantie. 1 jaar garantie op de ingreep en 5 jaar garantie op kapselvorming. Dit spreekt mij toch wel aan. Want het idee dat er iets mis is en je gewoon nog een keer moet betalen maakt mij echt aan het twijfelen. De prijs is echt niet het belangrijkste want ik betaal liever meer zodat ik weet dat het goed is! Graag zou ik jullie ervaringen willen weten. Wie heeft er ervaring met BeauCare (in Utrecht) en met welke PC?