Ga naar inhoud

Salesn

Leden
  • Aantal items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Berichten die geplaatst zijn door Salesn

  1. 8 uur geleden, Sjassie zei:

    Hoi, 

    Ik heb gisteren middag gebeld naar Boerhave kliniek en er werd verteld dat ik eerst het hele bedrag moet betalen en de vergoeding komt later pas. 

    Dit valt mij een beetje tegen omdat de explantatie helemaal vergoed wordt...

     

    Ik ben nu bezig met Bergman kliniek en daar is de wachtlijst ook lang 8-12 weken maar misschien kunnen ze mij naar voren schuiven. 

    Ik ga een verwijzing vragen met de echo's en stuur deze op naar Bergman dan een afspraak. 

    Ik maak later pas mijn echte keuze. 

    Ik heb ook nog geen voor en na foto's gezien van mijn Chiurg uit Dirksland... MOeilijk moeilijk

     

    Hi Sjassie,

     

    boerhaave is een geweldige kliniek en van Hal komt d’r afspraken na en denkt echt met je mee. Ik heb in eerste instantie het volledig bedrag betaald voor explantatie + verwijdering kapsel. Tijdens de operatie bleek dat het kapsel minimaal was en daar waar het kon is dit verwijderd. Daags na de ingreep heb ik een formulier ingevuld en diezelfde dag heb ik het verschil teruggestort gekregen. Ze zijn ontzettend snel en efficiënt! 

    • Like 1
  2. 20 uur geleden, Sjassie zei:

    Hi , 

     

    Ik heb in Mei 2004 een BV gehad. Mentor 280 cc, Cohesive ruw. Afgelopen Januari zijn er scheuren gezien op de echo en deeltje zwerven door mijn lichaam met name in Lymfeklieren.

    Na een gesprek met de plastic chirurg in ziekenhuis Dirksland met Dhr Damen gaan ze er uiteraard uit en ook het kapsel.  Alles wordt verwijderd. 

    ook met een lift.

     

    Maar de wachtlijst is zo lang... kan wel tot na de zomer duren :( 

    Mijn gevoel zegt het moet zo snel mogelijk  en wil eigenlijk niet zo lang wachten en ben ik op zoek naar klinieken die goed aangeschreven staan en ook fijne zorg en mooi werk leveren.

     

    Wie heeft er een goede review?  waar en wie? 

     

     Liefs, Sjassie

    Hi Sjassie,

     

    ik ben geholpen door van Hal in de Boerhaave kliniek. Ze luistert goed naar je wensen en doet er echt iets mee. Je gezondheid gaat voor en als je het gevoel hebt ze er zo snel mogelijk uit te halen, dan zou ik zeker bij Boerhaave proberen. Ik kon eigenlijk binnen 3 weken terecht voor de explantatie.

    • Like 1
  3. 1 uur geleden, Lottje72 zei:

    Hay @Salesn , wat goed te horen dat het zo goed gaat!! Ook super fijn dat je de juiste beslissing hebt gemaakt en geen last meer hebt van je klachten.

     

    Zelf hebt ik 2 jaar geleden een bv gehad maar tot op de dag van vandaag nog steeds niet klacht vrij....ben toen ook geholpen door van Hal. heb voor volgende week weer een afspraak staan om het eea te overleggen.

     

    Eea overleggen als in: ze gaan eruit? Hoe was jouw ervaring met van Hal? Heel vervelend om te lezen dat je sindsdien klachten hebt. Om wat voor klachten gaat het?

  4. Op 6-3-2023 om 12:06, Sjassie zei:

    Hi Selesn, 

     

    Ik dacht ineens aan jou. het is onderhand achter de rug he?... hoe gaat het met je? 

     

    Ik staat op een wacht lijst  3-6 maanden 😒en deze tijdbommen worden dan verwijderd incl kapsel vorming met een lift en kom heel veel dingen tegen die misschien met deze scheuren mee te maken kunnen hebben.

    Hoe zijn jouw klachten nu? zijn ze verminderd? 

     

     

    Haiiii @Sjassie, het gaat hartstikke goed! Wat ben ik blij dat ze eruit zijn!!!! Voelt een stuk lichter. Geen last van schouder en nekpijn, geen jeuk meer, geen steken meer. Nog wel vermoeid, maar dat is logisch na zo’n ingreep + herstel.. waarom moet je zolang wachten? 

    • Upvote 1
  5. Op 6-3-2023 om 07:15, Lottje72 zei:

    Haii @Salesn Heb je verhaal gelezen, hoe gaat het nu met je?

    Haiiiii @Lottje72, het gaat hartstikke goed! Pijn wordt steeds minder, heb alleen last van de hechtingen. Maar wat een opluchting dat ze eruit zijn. Vrijwel direct na de ingreep (en nog steeds) geen last van schouder en nekpijn, iets waar ik al jaren last van had. Verder ook al wezen fietsen (wat pas na 6 weken mocht), maar ik doe heel voorzichtig.. en alleen voor korte afstanden. Het is de juiste beslissing geweest!

    • Upvote 1
  6. 1 uur geleden, best_boobie zei:

    Hoi hoi

    Als je even aangeeft bij welke arts en in welke kliniek je je operatie uit laat voeren, dan kunnen wij dit in de titel van je topic aangeven :)
    Hopelijk heb je een goede arts gevonden die een wil doen wat je voor ogen had.

    Ik zie nu dat je twee topics had, die heb ik even voor je samengevoegd.

    Zo blijft het overzichtelijk voor jezelf en voor ons.

     

    xx BB

    Hi,

     

    bedankt! De arts is van Hal en kliniek is Boerhaave. Ze is een geweldige arts en heb ne vanaf het eerste moment heel comfortabel gevoeld bij haar. 

    • Like 1
  7. 1 uur terug, Myrthe85 zei:

    gelukkig valt het mee. Ik heb 9 jaar geleden mijn silicone implantaten laten vervangen voor monobloc hydrogel. Een borst veranderde opeens en werd een stuk kleiner. Met een echo werd duidelijk dat beide implantaten lek zijn. Ik heb besloten om geen nieuwe meer te laten plaatsen. De explantatie vind plaat in het Zuyderland ziekenhuis. 

    Vind je het spannend? Wat vervelend om te lezen dat je implantaten lek zijn. Daar had je niet

    voor getekend. 

  8. 40 minuten geleden, Myrthe85 zei:

    Hoe gaat het nu met je? Ik krijg 10 maart een explantatie. 

    Naar omstandigheden goed hoor. Had niet verwacht dat het zo zou meevallen. Het is wel een stuk minder pittig dan de bv. Waarom ga jij voor een explantatie? En waar laat het je doen? Ik moet zeggen dat de pijn vandaag wel iets pittiger is dan gisteren, waarschijnlijk omdat de pijn stilling is uitgewerkt. Toch vind ik het reuze meevallen! De bv was een hel. Ik heb daar weken last van gehad. Ik ben nog nooit zo opgelucht geweest, geen last van brain fog en voel me een stuk minder zwaar. Ik droeg ruim 800gr (aan beide borsten) mee…

  9. 3 uur geleden, linsofie zei:

    @Salesn

     

    Wat fijn dat het achter de rug is!! Nou, knap dat je het hebt doorgezet ondanks je zenuwen.

     

    Opgelucht zeker?! Nu lekker herstellen en uitrusten 🙂

    Ja, super bedankt voor je tips! Je tips hebben me geholpen. Toen ik op het bed lag, voelde ik me helemaal zen, totdat ze de narcose erin spoten. Dat was schrikken zeg! Ik voelde mezelf verdwijnen. Ik ben nu gelukkig thuis en heb m’n boobies ook alweer gezien. Voelde me heel emotioneel, heb echt even gehuild. Ze zijn een stukken kleiner geworden, njet te geloven. Tegelijkertijd zagen ze er zooo schattig uit! Ik heb ze ontzettend gemist! Ik merk nog wel druk op de borst, bijna alsof ik niet volledig in en uit kan ademhalen. Heb jij daar ook last van gehad? Ik viel overigens wel bijna flauw toen ik m’n BH af deed. Veels te snel natuurlijk… ik merk ook dat m’n litteken aan de linkerkant nog wel pijn doet. Litteken aan de rechterkant, daar zit een deukje in. Is dat normaal? 

  10. 1 uur geleden, linsofie zei:

    @Salesn,

     

    He wat rot dat de zenuwen je zo in z'n greep hebben!

     

    Hoe groter jij het maakt in je hoofd, hoe meer je lijf ook in paniek stand gaat staan. Dat is een hele logische reactie van je geest en lijf, maar weet dat jij daar óók invloed op hebt. Anders gezegd: laat je niet gek maken. 

     

    Een manier hiervoor is: om te focussen op de positieve kanten van de explantatie, en dat je je al voorstelt dat de operatie al 1 week achter de rug is, hoe goed je je dan voelt, opgelucht en blij, dat je herstel goed gaat.... ipv op de angst van morgen.


    Fijn dat de ervaringsverhalen je ook een beetje helpen!
     

    En blijf het ook gewoon hier delen op het forum, schrijf het van je af als dat helpt.!

     

     

    Hey Linsofie,


    thanks voor je lief berichtje. Ja, de afgelopen weken ging het er een stukken beter aan toe. Merk dat ik sinds vanochtend er steeds meer moeite mee heb. Ik zal jullie morgen op de hoogte houden van het verloop. Ben jij trouwens geopereerd? Zo ja, wat heb je laten doen? 
     

    liefs

  11. Hey MommyD,

     

    bedankt voor je reactie en je tip! Pfff, ik kreeg een uur geleden wel hartkloppingen en een serieuze paniekaanval. Stond op het punt om de kliniek te bellen en de afspraak af te zeggen. Ik ben ongelofelijk nerveus en het is de vraag of ik er echt klaar voor ben morgen. Ben bang dat ik morgen teveel last krijg van de zenuwen dat ik het ga afzeggen. Ik ben in geen tijden zo moe en gestressed geweest. Overigens ben ik nu de explantatie verhalen weer opnieuw aan het lezen (heb ze al eerder allemaal gelezen) en merk dat het me iets rustiger maakt. We gaan het zien.. de op is in de ochtend en ben benieuwd hoe dat zal gaan. Nog 25 uur te gaan..

  12. 25 minuten geleden, linsofie zei:

    Alvast succes voor morgen.
    Logisch dat je het spannend vindt en ook nerveus bent, heel begrijpelijk.

     

    Hopelijk kun je iets met deze ideetjes tegen de zenuwen:

     

    1) Laat de verpleegkundige(n) weten dat je het spannend vindt, vaak helpt het uiten van de spanning / emotie al, krop het dus niet op. Ze zijn er om je te helpen, ook met de spanning.

     

    2) Zorg voor wat afleiding terwijl je wacht: een grappig stripverhaal of boek, vrolijke muziek op je mp3 / telefoon, een grappig filmpje op youtube waarom je moet lachen.


    3) Ook op je ademhaling focussen kan helpen: 4 tellen inademen, 4 tellen vasthouden,  4 tellen uitademen, 4 tellen pauze. En herhaal dit een paar keer. Dit helpt je zenuwstelsel kalmeren
     

     

     

     

    Hoi Linosofie,

     

    Ik kan het zeer waarderen dat je de tijd en moeite neemt om te reageren op mijn berichtje. Ik zal de tips zeker onthouden en toepassen. Kan niet wachten totdat het achter de rug is. Weer onder het mes te moeten, na 12 jaar, pfff. Leek alsof de eerste keer peanuts was en nu is het maar de vraag of ik vanavond nog kan slapen. Brrr… we gaan het zien. In ieder geval: bedankt voor je lief berichtje!

    • Like 1
  13. 1 uur terug, MommyD zei:

    Spannend! Welke kliniek ga jij? Hier valt het me tot nu toe ech heel erg mee qua pijn. Ik heb meer last van me armen die heel zwaar aanvoelen net als of ik me armen heb getraind ofzo. En ik ben nog wel moe van de narcose ben bnieuwd hoe de nacht gaat

    Boerhaave kliniek. Ik ga wel voor explantatie, maar kijk er echt naar uit. Begin wel langzaam nerveus te worden.

  14. 5 uur geleden, Sjassie zei:

    Hoi Salesn, 

     

    Jeetje zo snel al!   hoelang zal er tussen van 1e afspraak tot operatie afspraak?  en gaan ze er alleen uit of laat je ze liften? 

    Ik begrijp je heel goed! ik kan ook niet wachten hoor!

    Eerste consult was in december, was wel met een andere arts. Vervolgens in januari met de tweede arts.. week later met de derde arts. Tussen consult met de 3e arts en afspraak zit er 4 weken. Ik ga ze niet liften. Lekker weg laten halen en alles weer lekker laten genezen…

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.