Ga naar inhoud

SSx

Leden
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door SSx

  1. 21 uur geleden, Pia_82 zei:

    @SSxHoe gaat het ondertussen met het litteken?

    Ik ben net terug van een extra controle voor iets soortgelijk.

    Ik ben vandaag 1 week post op en had dit weekend gemerkt dat mijn ene litteken erg naar binnen getrokken stond. Wel had ik geen bloeduitstortingen. Ook ik ervaar het herstel als pijnloos maar verplicht me echt om het rustig aan te doen..

    Volgens pc niks om me zorgen om te maken. Hij wijt het aan het teveel aan vocht - want mijn ene borst is echt veel meer gezwollen dan mijn andere-  waardoor het litteken een binnenwaartse beweging maakt.

    Moet niks speciaal doen..  Over 4 weken moet ik terug! 

     

    Mocht je je nog steeds zorgen maken zou ik gewoon even de pc opbellen. 

    Je gaat je toch zorgen maken he als je gekke dingen ziet! Fijn dat het bij jou alleen maar vocht is en ook heel fijn dat je jouw arts kon bellen :).

     

    Ik heb vandaag een belafspraak dus dan kan ik mijn vragen stellen. De bloeduitstorting bleek een hele grote blauwe plek te zijn & de littekens komt denk ik ook inderdaad door de zwelling. Maar ik ga kijken wat ze vandaag zeggen! 🧚🏼

  2. Hi all, 13 oktober ben ik geopereerd. Ik heb niet extreem veel pijn, maar merk dat ik vooral het stil zitten en niks doen onderschat heb.

     

    Ik heb denk ik wel meer gedaan dan dat ik mocht. Nu heb ik een bloeduitstorting op de zijkant van mijn borst & mijn littekens zien er anders uit. Het litteken lijkt wat meer naar binnen te gaan en de rand eromheen wat meer naar buiten. Dan heb je dus mijn borst, daaronder litteken en dan daaronder weer een kleine bolling huid. Ik vraag me af of dit normaal is en of ik misschien de arts moet bellen?

     

    ik ga sowieso vanaf nu meer stil zitten & ik ben nu 6 dagen PO. Hoor heel graag van jullie want ik stress een beetje :).

  3. Wat super vervelend voor je. Ik zie inderdaad een verschil. Als ik jou was zou ik morgen gelijk bellen, tuurlijk wil je graag blij met je borsten zijn? Zou je niet eventueel nog advies kunnen vragen bij een andere arts? Wellicht hebben zij goede adviezen die jouw arts niet kent. Heel veel succes, ik hoop echt voor je dat het goed komt!! 🧚🏼💚

  4. Op 29-9-2022 om 11:19, djeb zei:

    Spannend @SSx! Komt helemaal goed, ik was ook mega nerveus maar het is me zo ontzettend meegevallen. Ik las je andere topic dat je, je zorgen maakte over de maat van prothese. Het is altijd lastig om het uit te laten zien zoals een gewenste foto want ieder lichaam is natuurlijk anders. Ik zou niet groter gaan dan advies van de chirurg. Die zien namelijk wel in hoe verre het kan gaan tot het niet meer “natuurlijk” oogt.

    Volg je gevoel 😘

     

    @Sillehdat is snel! Bij mij zat er ongeveer 6 weken tussen. Bij wie ga je?

    Dankjewel voor je reactie, je hebt ook helemaal gelijk!! Ik heb haar ook nog gemaild dus ben nu ook meer gerust gesteld 🦋

  5. 23 uur geleden, Pia_82 zei:

    @SSx Ik ben op 12 oktober aan de beurt! Samen in spanning aftellen 😉

    Wat je maat betreft: Ik blijf het fascinerend vinden hoe eenzelfde maat en projectie bij twee verschillende vrouwen zo anders uitpakt! Heb al zoveel voor en na's gekeken 😅

    Dus idd vertrouwen hebben in je pc! 

     

    @SweetBoobs96@djeb Hoe gaat het met jullie? 

     

     

     

    Wat leuk! Heb je er zin in? En waar ga je? 
     

    Dank voor je reactie. Ik ga denk ik ook teveel vergelijken en als ik dan borsten zie die ik “te klein vind” met dezelfde CC raak ik in paniek haha. Maar ik heb mijn arts gemaild en ze reageerde heel lief en legde nog een keer uit dat ik echt krijg wat ik wil etc met goede argumenten dus dat is fijn! :)

  6. 2 uur geleden, pctjuh zei:

    Ik vind ze zelf heel mooi passen bij je lichaamsbouw op de 3d plaatjes! Het is altijd heel moeilijk om je voor te stellen hoe het eruit komt te zien. Ik heb zelf net een implantaatwissel gehad van 230cc naar 355, en 355 ziet er behoorlijk groot uit bij mij. Het wisselt echt per persoon! Als je je wensen goed met de arts besproken hebt dan zal het zeker goedkomen!

     Bedankt voor je reactie! Ik ga denk ik ook teveel vergelijken waardoor ik ga twijfelen. Ik zou het heel erg vinden als ze te klein worden, maar ik heb het wel heel goed met mijn arts besproken. Dank je wel! Ben je er blij mee? Met jouw wissel?

  7. Hi allemaal, over 2 weken heb ik mijn borstvergroting. Ik ben 15 kg afgevallen en weeg nu 65 kilo + 168 cm lang. Mijn borstbreedte is 13 cm. Ik heb een B / kleine C. Laura Zaal (arts) heeft me aangeraden om 370 CC Mentor round TMPX te nemen. Ik wil ze zo “groot mogelijk” maar zonder het al te neppe effect. Dus gewoon grote natuurlijke borsten :). Ze zegt dat als ik groter ga, ze onnantuurlijk worden. Ik begin heel zenuwachtig te worden en ben heel bang dat het te klein wordt. Kan iemand me misschien geruststellen, adviseren of eventueel laten zien met eigen soortgelijke situaties? Onderstaand een foto van hoe het eruit gaat zien volgens de simulatie een twee foto’s van hoe groot ik het wil. Alvast super erg bedankt!!!

     

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.