Ga naar inhoud

djeb

Leden
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door djeb

  1. @Romy1996 congrats met je nieuwe boobies! Ik heb geen rugpijn gehad.

     

    Ik ben vandaag precies 1 week PO. Een borst is ietsje gezakt. En de andere borst is nog behoorlijk gezwollen en staat heel strak. Heb ook het idee dat het wellicht door de strakke BH komt.

    Morgen heb ik mijn 1e na controle. Ben heel benieuwd hoe de arts vindt dat ze erbij hangen/ staan 😅

     

    @SweetBoobs96 heb jij ook in het begin gehad dat je bang bent dat alles knapt bij uitdoen bh of als je heel diep inademt 🤣 

    wat fijn dat je herstel zo goed gaat! 
     

  2. @Pia_82 gaat goed hier! Ik slaap prima, in de ochtend nog veel stijfheid maar dat duurt enkel alleen 2 uurtjes. Ik neem ook nog 2 paracetamol elke 4/5uur en ik wandel elke dag even buiten. Ze zien er echt al mooi uit. Wel super hard 🤣 heb ook een opgezette buik maar las hier op het forum dat dat wegtrekt. 
     

    @Ano06102020wat spannend! Slim dat je, je 2 weken afwezig heb gemeld. Heb ik zelf ook gedaan. Zou me niet kunnen voorstellen dat ik volgende week al weer aan het werk zou moeten. 
    Ik ben bij Bergman clinics geweest en heb een BH van hun gekregen. Het beste kun je online kijken voor een BH na borstvergroting met sluiting aan de voorzijde. Enige is, dat je de maat zou moeten weten.

     

     

  3. Spannend @SSx! Komt helemaal goed, ik was ook mega nerveus maar het is me zo ontzettend meegevallen. Ik las je andere topic dat je, je zorgen maakte over de maat van prothese. Het is altijd lastig om het uit te laten zien zoals een gewenste foto want ieder lichaam is natuurlijk anders. Ik zou niet groter gaan dan advies van de chirurg. Die zien namelijk wel in hoe verre het kan gaan tot het niet meer “natuurlijk” oogt.

    Volg je gevoel 😘

     

    @Sillehdat is snel! Bij mij zat er ongeveer 6 weken tussen. Bij wie ga je?

    • Like 1
  4. @ramona38eerste en nu ook de 2e nacht zijn prima gegaan. Doorgeslapen. In de ochtend wordt ik ook mega stijf wakker maar ik slaap dan ook op de bank zodat ik ondersteuning van de bankleuning heb en niet helemaal plat lig. Moet zeggen dat dat we helpt. Misschien is dat ook een optie voor jouw. Heel even doorbijten in de ochtend met omhoog komen. Vriend geeft me dan een duwtje in de rug zodat ik geen druk op mijn armen uitoefen.

    Enige wat mij een beetje zorgen baart is dat wanneer ik over mijn tepels wrijf ik helemaal niks voel. Of misschien een heeeele kleine tinteling. Beetje gek haha. Heb jij dat ook? 

     

  5. Morning! Nou ik heb ze hoor! Gisteren om 13:30 was ik aan de buurt. Operatie is heel voorspoedig gegaan en de narcose is me reuze meegevallen! Ik heb me de hele dag wat duf gevoeld maar dat is nu ook weg. Ook heb ik een goede nachtrust zojuist gehad.

    Pijn is goed te doen, trekkerig en drukkend gevoel en wennen dat je je nergens met je handen/ armen mag afzetten. Op advies van de artsen 2 paracetamol elke 4/5 uur en dat werkt prima. 
     

    @SweetBoobs96 je ziet er goed uit! En wat een verschil zeg. Ze gaan met de dag mooier zitten. Flinke maat ook, prachtig!

    Mijn voor situatie weet ik niet goed. Droeg nooit BH’s. Ben voor de grap vorige week de hunkemoller binnen gelopen voor een passessie en daar kreeg ik 75C te horen. Vond dat wel wat overdreven maar ik heb dan ook geen kennis ervan. Dacht zelf altijd 75A 🤣


    Heb trouwens alleen het idee dat een borst wat hoger zit dan de ander, maar dat had ik ook voor de operatie, ik hoop niet dat dit nu heel zichtbaar is. Arts gaf aan van niet, i hope so

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.