Ga naar inhoud

littlebirdy

Leden
  • Aantal items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door littlebirdy

  1. Hoi! 
     

    ik ga ik maart voor een wissel bij Van der Pot bij Blooming. 
    ik twijfel nu tussen weer naar demi gaan of voor de full gaan.
    Ik heb nu demi 285 cc (11.25 breedte en 3.8 cm projectie). 
    mijn twee opties zijn:

    - demi 360 cc (12.25 breedte en 4 cm projectie)

    - dull 425 cc (12.25 breedte en 5 cm projectie)


    heeft er iemand foto’s van full 425 cc? Of ongeveer die maat? Ik weet namelijk niet hoe die 1 cm projectie meer er uit gaat zien. Iemand ervaring met full na een wissel? 

     

    hoop dat iemand mij er mee kan helpen!

  2. Hoi dames,

     

    Ik heb vorig jaar een borstvergroting gehad bij Ahmed van Blooming. Ik heb deze week een na controle gehad. Helaas moet ik opnieuw geopereerd worden voor een correctie (gratis) want dit was de “fout” van Ahmed. Niet het einde van de wereld natuurlijk. Voor flinke korting mag ik ook een dubbele prothese wissel. Dit laatste spreekt mij meer aan. 
    Mijn vraag aan jullie dames: is het heel heftig om van demi 285, 11.25 breedte en 3.8 projectie naar full 400, 12 breedte en 4.8 projectie te gaan? 

    Merk je die 1cm projectie vooruit heel erg?
    Ik ben bang om mijn mooie decolleté te verliezen en ik wil ook geen side boobs. Ik ben zelf namelijk vrij kort en smal van postuur. 

    Ben benieuwd of er meer dames zijn met deze ervaring!

  3. Hoi @1Henriette1,

    Ik begrijp je frustratie. Hij heeft het niet heel professioneel aangepakt door vlak voor de operatie zo iets te zeggen. 
    Je zou dit wel met hem kunnen bespreken. En heel concreet vragen, waarom kon u mij eerder geen indicatie geven en 10 min voor de operatie wanneer ik al heel zenuwachtig ben wel opeens het antwoord cupmaat c geven? Als je dat had geweten was je voor groter gegaan (dus verkeerd ingelicht).
    Mocht je er daadwerkelijk zo erg mee zitten, dan kun je wat @Jemapelle zegt er werk van maken. Je kan het proberen met een advocaat. En dan hopen dat je (een deel) van de wissel vergoed kan krijgen.

    Maar ik denk hoe dan ook dat de arts gaat zeggen dat je minstens een half jaar moet wachten. Want er kan nu nog veel veranderen.

    Een andere tip, maar daar heb je nu helaas niets meer aan. Bij twijfel of een niet pluis gevoel bij een arts, kan je altijd om een second opinion vragen bij een andere arts.

     

    Heel veel succes…!
     

  4. Hoi @1Henriette1,

    Het is heel normaal dat na de operatie er allerlei emoties door je heen gaan. Een borstvergroting is ook niet niks. Dus het is logisch dat je daar nu nog aan moet wennen en je er dagelijks mee bezig bent. Ook emoties als spijt of teleurstelling kunnen na zo’n operatie voorkomen. Het heeft tijd nodig. 
    Maar ik zou jezelf afvragen wat je van de arts wil horen. Ik ben het wel met je eens dat het een beetje vreemd was van de arts dat hij eerst helemaal geen indicatie kon geven en vlak voor de operatie wel antwoord kon geven. Lijkt me voor jou niet fijn als je net met zenuwen een operatie in gaat. Maar aan de andere kant, een arts is ook maar een mens. Was het handig van hem? Nee. Maar hij heeft wel het werk gedaan waarvoor je kwam.

    Ook zei je dat je van een A kwam. Met 300 cc lijkt me niet dat je dan een cup vooruit gaat. Maar goed, dan kom ik weer op het punt “focus op het eindresultaat en niet op de cupmaten”. 😉

     

     

  5. Hoi @1Henriette1,

     

    Ik sluit me aan bij de woorden van @Jemapelle. Heel vervelend dat je niet helemaal tevreden bent.

    Maar als ik jou was zou ik de cupmaat even vergeten en je meer focussen op het eindresultaat. Kijk eens terug naar de “voor de operatie foto’s” (als je die hebt), wat een enorm verschil toch?! 
    Daarbij kan je echt pas na een halfjaar tot een jaar het uiteindelijke resultaat zien. Het kan na 10 weken ook nog iets veranderen. 
    Je kan het ook omdraaien. Wat als je voor de 375 was gegaan en je vond het veel te groot? Dan zou je misschien wel ontzettend spijt hebben van de gehele operatie.

    Nu kan je altijd nog in de toekomst eventueel tijdens een wissel voor groter gaan.

    Tot slot zit er denk ik niet echt iets anders op dan het te accepteren. Je hebt 300 gekozen en je kunt het helaas niet terugdraaien. Maar het helpt echt niet om nu steeds te denken “wat als…”. 
    Je zal merken dat elke bh ook anders valt. Bij het ene merk heb je misschien een grotere maat dan het andere merk. 
     

    Geniet van je nieuwe borsten!! Ook ik kwam van een kleine A. Ik heb 285 gekozen en het heeft nu al mijn leven ontzettend positief veranderd. 

  6. Vanavond ga je veel beter slapen! Netflix is je grote vriend komende dagen haha. En die opgezette buik herken ik ook heel erg. Dat gaat met 1-2 weken weer helemaal weg. Ik moest in die weken ook aan de antibiotica dus mijn ontlasting was ook niet top haha. 
    het kan misschien ook zijn dat je je vandaag niet lekker voelt door de narcose. Na 1-2 dagen is dat uit je lichaam.

    Sterkte! En lekker uitrusten!

  7. Wat fijn @SdR!! Gefeliciteerd met je nieuwe borsten!! Geniet van het verzorgd worden komende tijd. Rust goed uit. Je bent daar in goede handen! Het resultaat gaat komende weken alleen maar mooier worden. De eerste twee weken moet alles nog vorm geven, maar je zal al wel snel resultaat zien.

    Fijn dat alles goed is gegaan! En ik zou thuis ook niet zuinig doen met paracetamol. Scheelt een hoop ellende voor jezelf. Ik heb de eerste weken ook met twee kussens op elkaar geslapen en een kussen in mijn zij. Dan kom je in de ochtend wat makkelijker er uit. 
    We houden contact! 

  8. Heel veel succes!! 
    ik sliep alleen op de kamer. Een andere dame ging dezelfde dag naar huis. Ik moest me om 11:30 melden en werd ongeveer 13:30 geopereerd. 
    Ik had wel mijn noise cancelling headphone mee. Mocht je die hebben, neem hem zeker mee! Of andere oordoppen. Als je lenzen draagt moet je je bril op en koker de hele tijd bij je.

    iedereen is onwijs lief daar! Het enige nadeel is dat er in de kliniek wordt verbouwd… daar stoorde ik mij onwijs aan. Maar als je wakker bent in de middag zijn de bouwvakkers weg :) 

     

    succes! We houden contact!

  9. @Peanut82 ik ben vandaag precies 3 weken po. Ik let nu ook wel op mijn voeding haha. Ik liep 50 km in de week hard en wandelde daarnaast 25 km. (Ik ben meer een cardio type dan kracht). Maar hopelijk kan ik het over een paar weken weer opbouwen. 
    Ik heb vannacht weer voor het eerst op mijn zij geslapen. Ging gelukkig goed, wel even wennen natuurlijk. Ben een zij slaper, dus voor mij was op de rug slapen verschrikkelijk. 

    Verder heb ik echt totaal geen pijn. Na precies 1 week had ik geen pijn meer. 
    Had wel heel erg last van “bevroren schouders”. Maar inmiddels is dat ook bijna weg. 
     

    Weten jullie eigenlijk wanneer je weer mag fietsen en zware dingen tillen? Is dat na 6-8 weken?

    En @Peanut82 is het bij jou al beetje gezakt? 

    • Like 1
  10. @Peanut82ja precies! Met sporten zouden ze dan steeds uit elkaar gaan. Dus ben toch blij met voor de spier. Ahmed zei ook dat artsen het liefst boven de spier willen. Wel vervelend dat het bij jou de vorige keer niet helemaal goed ging. Je bent dan wel in goede handen bij Wouter! ☺️
    Laten we contact houden hoe het sporten volgende week verloopt! 🤗

  11. Ja ik hoor ook hele goede verhalen over Wouter. Hij staat naar mijn idee wel bekend als één van de beste in dit vakgebied ;). 
    Wat vervelend dat je implantaat was gedraaid. Weet jij of dat vaak voor komt en heel erg is? Ik heb namelijk ook boven de borstspier en ergonomisch. Dus druppelvormig als je staat en rond als je ligt. Het plan bij mij was eerst dual plane, maar dr. Ahmed heeft tijdens de operatie toch besloten om het boven de spier te doen, omdat mijn borstspier erg gespierd is. De band moet ik nu dragen om het laten zakken iets te versnellen. Ik had ook licht tubereuze borsten, dus de klieren moesten ook geklieft worden. 
    Wat fijn dat je al op 5 weken zit! Hopelijk mag je volgende week weer rustig het sporten opbouwen.

  12. Wat toevallig! Wandelen doet inderdaad goed. Ik probeer het inderdaad ook beetje te relativeren. Straks kunnen we weer fijn sporten.
    Hoe gaat het nu bij jou? En door welke arts ben je geopereerd? Ik heb Blooming als een hele fijne kliniek ervaren. Ik doe nu ook nog wel rustig aan. Maar ik kan niet wachten tot die compressieband af mag haha.

     

     

  13. Hoi!

     

    Ik ben nieuw hier. Ik heb in maart mijn borstvergroting gehad bij Blooming dr. Ahmed. Alles is goed gegaan. Helaas heb ik twee dagen na de operatie covid gekregen met koorts. Dat was behoorlijk vervelend aangezien ik door de operatie moeilijk kon hoesten, niezen of liggen. Maar goed, inmiddels goed hersteld. 
    Vanaf de twee weken controle moet ik een compressieband dragen. Dat drukt ook behoorlijk, maar alles voor het eindresultaat. Ik merk na één week dragen van de band dat de borsten al mooi rond beginnen te worden en zakken.

    Ik heb boven de spier 285 motiva ergonomisch.

    Ik heb helemaal geen pijn gelukkig. Wel heb ik veel moeite met het niet meer kunnen sporten. Ik heb hier de topics over sporten gelezen en vond daar veel herkenning. Maar het niet kunnen hardlopen lijkt wel als afkicken. 

     

    Ik ben ontzettend blij met een forum als deze! Het heeft me toch veel steun gegeven tijdens het herstel.

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.