Cupjekleiner

Members
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Cupjekleiner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat fijn dat je borsten nu gewoon gelijk zijn,Saraah! Als je het niet vertrouwd, gewoon Bos en Duin bellen hoor, dar zijn ze voor! Hier gaat het goed, het is nu 4 maanden geleden dat ik geopereerd ben. Ik slaap nu gewoon zonder BH en heb er geen last meer van. Wel heb ik nog een soort van harde "schijf" in mijn linkerborst, aan de binnenzijde, dus waar je decollete zit. Ik maak me daar niet druk om, want ik heb van een nichtje gehoord die ook een BVK heeft gehad, dat het "normaal" was, dat je daar last van kon hebben. Misschien is het iets van een bindweefsel/littekenverkleving? Mijn littekens rondom mijn tepels en het streepje naar benden zijn heel mooi en dun. Onder mijn borsten zijn de littekens best nog rood, maar dat zal ook met de tijd wel minder worden. En er begint iets meer gevoel terug te komen in mijn rechtertepel.
 2. Dat kan hoor, dat je opeens allergisch bent voor iets wat je al jarenlang gebruikt. Zo zijn mensen soms opeens allergisch voor een bepaald merk creme, die ze altijd gebruiken. Een allergie bouwt langzaam op en opeens is het de welbekende druppel..... Succes dinsdag, hopelijk zijn ze er snel achter wat het veroorzaakt!
 3. Misschien een gek idee, maar zou je niet opeens allergisch voor je wasmiddel of wasverzachter kunnen zijn? Geen idee waar jij je BH's mee wast? Er zit natuurlijk nogal wat chemische zooi en parfumstoffen in wasmiddel en je pas geopereerde huid van je borsten is natuurlijk best gevoelig. Misschien zou je eens iets van Neutral wasmiddel moeten proberen? Baat het niet, dan schaadt net niet!
 4. En dit komt als je een BV hebt gehad? Ik heb zelf 2 maanden terug een BVK gehad en geen last van een opgezette buik gehad.
 5. Misschien een gekke vraag...maar hoe komt het dat jullie een "waterbuik" krgen na de BV? Of hebben jullie een Mommy makeover gehad?
 6. Gefeliciteerd met je nieuwe boobs en ik hoop dat je verder snel en zonder zorgen geneest! Ik zei het toch, dat het best meeviel, de operatie?! ;-) Ik stuur je eveneen pb voor het wachtwoord.
 7. Bij mij hoefden alleen de begin-en eindknoopjes van de wond onder mijn borsten verwijderd te worden, de rest was ook oplosbaar. Maar de wond onder mijn borsten ziet er heel anders uit dan de littekens rondom mijn tepel en het verticale streepje naar beneden. De onderste wond is veel grover en iets breder, hij lijkt anders gehecht te zijn. Niet dat het me verder uitmaakt hoor, ook niet als deze wat meer zichtbaar zou blijven.....ik heb nu in ieder geval kleinere borsten en ik loop toch niet topless over straat ;-)
 8. Hier in Nederland kan je ook gewoon bestellen bij de Hema en het thuis laten bezorgen, geen idee of dat in Belgie ook mogelijk is? Dat tape is er inderdaad voor dat de wonden goed bij elkaar blijven. Rondom mijn tepel en het streepje naar onder is volgens mij ook via binnenuit gehecht bij mij.Deze zien er ook heel mooi en smal uit. De wond onder mijn borsten is veel grover om te zien en is gewoon buitenlangs gehecht.
 9. Maak je niet te zenuwachtig hoor! Ik was er ook best nerveus voor, maar het is me allemaal zo ontzettend meegevallen!De pijn is ook heel erg meegevallen en het verwijderen van de drains stelde ook weinig voor. Ik zou het zo weer doen als het nodig was! Een bezoekje aan de mondhygieniste en tandarts vind ik bijna nog erger! Succes morgen!
 10. Ik vind dat Bio-Oil best fijn. Ik gebruik het nu ook voor de droge huid op mijn onderbenen en mijn ellebogen. Ik snap wat je bedoeld,Kir, met dat je nog een beetje bang bent om te smeren. Ik hqad dat zo erg met het om de 2 dagen verwijderen van het tape, ik was zo bang dat ik mijn tepel gewoon los zou trekken!
 11. Dat had ik in het begin ook hoor, als ik teveel deed dan voelden mijn borsten 's avonds alsof ze wilden explodren! Vlak na de operatie toen ik op de zaal lag, had ik echt het idee dat ik bijna geen borsten meer over had, ze leken zo klein!!!En met lopen voelde ik ze ook niet bewegen. De verpleegkundige verzekerde mij dat ik nog meer dan genoeg had. En ja, nu vind ik ze zelfs alweer groot lijken en heb ik zoiets van "er had nog wel flink wat af gemogen". Het went zo snel, het nieuwe formaat. Maar kleiner zou ook niet bij mij passen, ik ben niet graatmager (meer) Ik heb nu een hele grote C/kleine D (afhankelijk van het merk BH) en pas nu met gemak in bovenkleding maat 40/42 ( eerst had ik 48/50 nodig) Mijn broeken zijn ook maat 40/42, dus alles is mooi in verhouding.
 12. Het hemdje van de Hema zit bij de borsten iets minder strak, daar is de stof wat minder sterk elastisch. En anders pas je er toch een en als je het niet goed vind zitten kan je 'm toch weer terugbrengen/ruilen? Dat klinkt best als een goede BH die jij van je pc hebt gehad!
 13. Ik heb het wel vaak dat de band van mijn sportBh dubbel gaat zitten. Dat gaat dan heel strak zitten en in mijn huid snijden. Ik deed soms wat dubbelgevouwen velletjes keukenrol onder de band van mijn Bh. En wat ook goed helpt ( bij mij dan, het zal voor ieder anders zijn) ik heb zo'n strak corrigerend hemdje van de Hema over mijn sportBH aangedaan. Het lijkt alsof de band van de BH zo beter blijft zitten en niet dubbel gaat zitten.
 14. Wat gaat die tijd hard he?! Bij mij is het alweer 10 weken geleden. En het is al zo eiegen, alsof mijn borsten altijd deze maatt hebben gehad...ik vind ze soms zelfs alweer groot lijken!