Ga naar inhoud

SweetBoobs96

Leden
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door SweetBoobs96

  1. @Romy1996 ja hier! Ik was even bang dat dat kwam door het gewicht van de protheses maar denk dat het vooral lag aan de rechtop zittende slaap houding! Nu helemaal geen last meer..

     

    @djeb ohhh zo herkenbaar!! Als ik ging douchen wilde ik ze eigenlijk de hele tijd vasthouden. Voor m’n idee lagen ze anders op de grond 😂 Nu na 4 weken is het echt al heel veel beter!! 
     

    @Sascha ik voeg je toe! 
     

    @Pia_82 voor nu lekker zo’n druk weekje! Zal echt voorbij vliegen. Weet je al hoe laat je je mag melden? 
    Ik heb 3,5 weken op m’n rug geslapen (ik was/ben ook een echte buikslaper) en merk dat ik nu vaker op m’n zij draai maar toch meestal gewoon weer op m’n rug wakker word😋 Moest overigens 4 weken zo slapen.  Had gedacht dat ik heel erg aan zou moeten wennen, maar dat viel eigenlijk best mee! Een mens went snel, blijkt maar weer 😄 

     

    @Ano06102020 ik heb VSM calendulan zalf in huis gehaald

  2. @SSx Wat ontzettend leuk en spannend! Fijn dat je al zo snel terecht kon, je zal zien dat de dagen echt voorbij zullen vliegen!! Voor je het weet is het al zover. Ik ben heel benieuwd hoe het je zal staan. Je twijfels over de juiste mat herken ik wel... Ik was ook een onwijze twijfelkont, meer bang dat het veel te groot zou worden en al helemaal voor de 1e keer bv. Maar ik vind ze echt perfect bij m'n lichaam passen en hadden zeker niet kleiner gehoeven! 

     

     @Ano06102020 de carefix AVA vind ik echt een onwijs fijne po bh! Goede ondersteuning en zit niet vervelend, ook met sluiting aan de voorkant. 

     

    @Pia_82 Voor jou ook echt aftellen nu! Hoe gaat het met de zenuwen? 

    Hier gaat alles echt super. Morgen alweer 4 weken po, ik mag denk ik in mijn handjes knijpen met zo'n herstel. Vorige week voelde ik plots een soort knobbeltje bij mn borstbeen aan de zijkant van de linker prothese. Was even bang dat dat kapselvorming oid was (geen idee of dat al zo snel zou kunnen?) maar volgens de pc niks om mij gelukkig zorgen over te maken!  Ook de controle gehad, alles zag er uit zoals het hoort. Ze zitten natuurlijk nog vrij hoog, maar dat is een kwestie van geduld 😄 

     

  3. @djeb Ben heel benieuwd hoe je het zult vinden!! Super raar ja, dat je binnen een uur een nieuwe borstpartij hebt 👀

     

    Ik heb 625 motiva full (dual plane) gekregen van Hupkens 🙌🏼

    Ik zet nu gelijk wat foto’s in m’n album! 
     

    @Ano06102020 fijn dat je een keuze hebt kunnen maken! Hopelijk is het na het plaatsen van de protheses niet nodig om een lift te doen, maar het lijkt mij wel een prettig idee dat het altijd nog gedaan kan worden zonder opnieuw de volle mep te betalen! 
    Door wie ga je geopereerd worden? 

  4. @djeb wat spannend en heel leuk. Gaat dan ineens opschieten hè! 
    Door welke pc ga je geopereerd worden en wat gaan ze doen? En hoe laat mag je? 😊
    Het herstel is inderdaad bij iedereen anders… De eerste 3 dagen waren echt even doorbijten, maar ik vond het daarna reuze meevallen! Goed alle pijnstillers op tijd innemen, heeft hier heel goed geholpen

    Heel veel succes alvast! 🤍
     

    @Pia_82 hier alles ontzettend goed en zo blij met het resultaat (nu al)! Dinsdag alweer 3 weken po, gaat ontzettend snel. Geen pijn meer, alleen wat gevoelig als ik erop druk. Wel ontzettend gevoelige tepels!! 😂 Een douchestraaltje doet al zeer 😆. Hopelijk trekt dat na verloop van tijd een beetje weg. 
     

    Ik zal kijken of het lukt om vanmiddag wat foto’s in m’n album te plaatsen!

     

     

  5. Nu 1 week en 3 dagen PO en het gaat heel goed met mij!

    De operatie verliep ontzettend snel, om 4u lag ik op tafel en om kwart voor 5 uur was mijn vriend gebeld dat het klaar was en alles goed was gegaan. Het eerste wat ik me herinner is dat ik om kwart voor 6 wakker werd op de uitslaapkamer. Blijft toch altijd een bijzonder iets, zo'n narcose! 

    Om half 7 zat ik alweer in de auto onderweg terug. 

    Vooral de eerste nacht en de eerste 3 dagen waren behoorlijk pittig... Veel geslapen, drukkend gevoel op m'n borst en ik vond het vooral erg lastig zo afhankelijk te moeten zijn van anderen. Gelukkig heb ik een hele lieve vriend die de hele week thuis heeft gewerkt en een lieve moeder die eten kwam koken! 

     

    Moest ook ontzettend wennen aan die 2 borsten ineens 😛 Maar ze veranderen met de dag en worden steeds meer eigen! Ik ben tot nu toe ontzettend blij dat ik het gedaan heb 😍

     

    @jemapelle ik ben geopereerd door dr Hupkens! 

     

    @Pia_82 Wat super spannend! Ik moet zeggen dat ik vond dat je eigenlijk vrij snel alweer grotendeels van de pijn af bent! Op een wat ongemakkelijk/beursig gevoel na. Ben benieuwd hoe het bij jou zal verlopen. Ik had trouwens wel arnica druppels gekocht maar helemaal niet ingenomen 😅 Nu krijg ik ontzettend snel blauwe plekken, maar ben alleen een klein beetje blauwig geworden onderaan m'n borstbeen en onder m'n rechter oksel, viel me ook reuze mee!! 

     

    Dat rechtop slapen ging met zo'n groot zwangerschapskussen onverwachts nog best goed, daar wen je (hoe gek ook) toch enigszins aan. Sinds een aantal nachten slaap ik platter en merk wel dat ik onbewust heel graag weer op m'n zij wil gaan liggen... 

    • Like 1
  6. Het leven kan je soms behoorlijk opslokken met alle afspraken/drukte/werken etc etc dus ik kruip nu even uit het gat waar ik heb gezeten de afgelopen weken 😂 En laat weer wat van me horen hier op de forum. 

    Ik zit op dit moment te wachten in de wachtkamer van de kliniek! Zou eigenlijk om 15.30 naar OK gaan maar de operatie voor mij loopt wat uit. 
    Gelukkig niet echt zenuwen, vooral een HEEL gek idee dat je over 2 uurtjes ineens borsten hebt! Ben heel benieuwd hoe het straks zal zijn… Of ik er erg aan zal moeten wennen of dat het al snel ‘eigen’ voelt. En vooral het herstel! 
     

    Ik heb lekker wat weekjes vrij straks, dus meer tijd om jullie op de hoogte te houden😊

  7. Op 24-8-2022 om 15:57, Jemapelle zei:

    Ik ben nog in augustus aan de beurt. Wel voor een wissel dus dat zou moeten schelen. En voor de spier, dat scheelt ook. 
     

    voorbereiding. Ik mag op m’n zij slapen dus ben al blij. Heb een pyjama met knoopjes gekocht voor in t ziekenhuis en wat knoopshirts voor thuis de eerste 2 weken, tot mijn man m’n shirt weer aan kan doen zonder dat hij bang is dat hij me zeer doet. 
    ik blijf een nachtje dus lijstje gemaakt wat allemaal in de tas moet en zo. Paracetamol in huis gehaald, je mag maar 3 dozen per keer kopen dus moet even voorraad aanleggen. 
    dat was het wel. 

    En?? Hoe gaat het nu met jou? 😊

  8. Op 24-8-2022 om 13:05, Drieka zei:

    Hihi ik heb ze juist niet meer. 🤭 

    Heb een explantatie (zonder wissel) en lift ondergaan. Ik ben dus weer zoals ik voor de implantaten was maar dan geen hangers meer (een mooie volle 75C cup). 

     

    Omdat ik wat ouder ben en mijn boobs gingen hangen koos ik voor implantaten. Ik had al een kleine 75D cup dus had daarna een 75F (soms wel een 75G). Dit was echt veeeeeel te groot voor mijn lijf en naast pijn aan mijn schouders en rug zakte een van de implantaten onder de spier uit en hing mijn eigen weefsel na verloop van tijd over mijn implataten heen (zeer lelijk, heb foto's op dit forum staan). 

     

    Ik had best pijn na het plaatsen van de implantaten (dit is overigens voor iedereen anders). Kon niks de eerste weken. Hoe anders is dat nu! Je zou zeggen dat een lift veel ingrijpender is met het verplaatsen van de tepel enz... maar niets is minder waar. Misschien omdat mijn boobs al niet meer gevoelig waren? Sinds de plaatsing van mijn implantaten is mijn huid aan de onderzijde 'dood' (zelfde gevoel als je wang na een verdoving bij de tandarts).

     

    Ik heb nu 2 dagen paracetamol geslikt maar was er snel achter dat ik eigenlijk niks nodig heb. Ik kreeg ook Oxycodon (niet gebruikt). Voor mijn implantaten-operatie kreeg ik destijds Tramadol. Nou die heb ik volop geslikt en zelfs bijgevraagd. Dus ja... geen touw aan vast te knopen.

     

    Maar het gaat vast goedkomen. 😃

     

    Ow ik had (ivm groteverschil borsten 445 en 395. Ik heb mijn implataten nu thuis liggen. Loeizwaar! 😵💫

    Natuurlijk…😅  Explantatie kan ook altijd nog! 
     

    Fijn om je verhaal te lezen en te horen dat je je borsten nu veel meer bij je lichaam voelt passen! 
    Wat betreft de pijn: ik lees ook zo ontzettend veel verschillende ervaringen van iedereen. De een heeft 2 weken lang amper iets kunnen doen, waarbij de ander na 4 dagen al bijna geen pijn meer heeft. Ik laat het maar over me heen komen en zie het vanzelf wel hoe het hier zal gaan 🙂

     

     

  9. 48 minuten geleden, Drieka zei:

    Ik zou eigenlijk 6 september geopereerd worden, maar omdat mijn chirurg dan naar Bali vertrekt is de operatie een maand vervroegd en was ik 2 augustus al aan de beurt. 

     

    Ik wens jou veel succes, een voorspoedig herstel en veel plezier met nieuwe bh's en bikini's shoppen. 

    Wat een meevaller voor jou Drieka! Fijn dat je ze al hebt. 
    Hoe verloopt je herstel en wat heb je gekregen? Heb je veel pijn gehad de eerste dagen? 
     

    En dank je wel, ik zit stiekem nu al te kijken voor topjes, bikini’s en bh’s 😍😆

  10. Hoi meiden!

     

    Dinsdag 6 september is het dan echt zo ver... Ik krijg eindelijk een paar volle boobs!

    Ik werk als anesthesiemedewerker op de OK, maar merk dat het toch best spannend is om zelf onder het mes te gaan 😋 En vooral ook benieuwd hoe het herstel zal verlopen.

    Zijn er meer meiden die in september of oktober geopereerd gaan worden?? Waar en wat gaan jullie doen en hoe bereiden jullie je voor?  

     

    xxx

    • Like 1
  11. Hoi meiden,

     

    Na vele jaren dromen over volle borsten, gaat deze droom dit jaar eindelijk waar worden! Maar wat een ongelofelijke twijfel komt er allemaal bij kijken, betreft keuze kliniek en arts. 
    Ik ben bij een aantal klinieken op consult geweest en wil ter oriëntatie ook nog langs Boerhaave. Nu viel mij op dat 9/10 borstvergrotingen worden gedaan met anatomische prothesen, en vooral natuurlijk resultaat.
    Ik wil graag ronde prothesen, geen porno boobs maar er mag best wat borst komen!  Zijn er vrouwen die via Boerhaave voor een borstvergroting zijn geweest met ronde prothesen? Zijn jullie hier tevreden over?

     

    Groetjes! 
    Loïs 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.