Ga naar inhoud

Ettenna

Leden
  • Aantal items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Ettenna

  1. #Peanut82 Ja hè, dat zal toch wel?

    de borstband forceert denk ik, de zwaartekracht zal het ook oppakken idd!

     

    #Jemapelle

    Idd vind ik het ook te veel bolling tov onder en nee, ik heb niet om fake gevraagd. Wel om een glooiing 

  2. #Jemapelle  Idd heb ik foto’s gestuurd en net ook de borstband binnen gekregen. Maar wat bedoelt de dokter met: wil je het decolleté lager?

    ik wil niet dat mijn tepels lager komen. Wel dat debolling wat vloeiender wordt…

    57 minuten geleden, Ettenna zei:

    Ben nu 6,5 po, vind mijn borsten erg hoog!

    mijn rechterborst staat sws iets hoger, maar de tepel ook.

    links lijkt iets ingedaalde maar de tepel ook wat lager.

    hoorde juist hier dat met indalen de tepel centraler/hoger komt….

    graag hoor ik van jullie.

    B7FFC370-ED11-4900-B699-693006B5D81D.jpeg

    boven linker borst (meer ingedaald)

    onder rechterborstA642A40A-82E7-476E-A961-7A4D28533C81.thumb.jpeg.3906f2b6b2f7f4f18e3f56bfca38fa06.jpeg

  3. Ben nu 6,5 po, vind mijn borsten erg hoog!

    mijn rechterborst staat sws iets hoger, maar de tepel ook.

    links lijkt iets ingedaalde maar de tepel ook wat lager.

    hoorde juist hier dat met indalen de tepel centraler/hoger komt….

    graag hoor ik van jullie.

    B7FFC370-ED11-4900-B699-693006B5D81D.jpeg

  4. 14 uur geleden, Peanut82 zei:

     

    Heyyy @Ettenna

     

    Je bent inmiddels al geopereerd! 
    Hoe gaat het met je en is alles goed gegaan?  Heel veel sterkte met je herstel! 

    Wat lief dat je me schrijft!

    Ja het is achter de rug 🙏

    Ik vond het erg zwaar; de eerste 3 dagen waren een crime.

    Vandaag lijkt de druk iets te zakken.

    Mijn borsten zijn enorm door vocht en stuwing, maar…….

    ik zie door alles heen dat het het waard is: ze worden mooi 🤩 

    • Like 1
  5. Op 3-7-2018 om 16:29, Gast B00bies zei:

     

    Bij mij zijn ze toen echt een heel stuk kleiner geworden, doordat de zwelling afnam. Als je ze achter de spier hebt, dan kan het zijn dat ze nog iets groter doordat de spier ze nu nog plat drukt en nog moet gaan ontspannen, maar dat hangt er vanaf hoe strak de borstspier zit en hoeveel zwelling je nu hebt. 

     

    Maar maak je alsjeblieft niet te druk. Het is nu echt nog te vroeg om te oordelen over het resultaat. Het is echt even een kwestie van geduld hebben. Als je pc zei dat dit een mooie maat bij je is en je hebt aan hem van te voren aangeven wat je wilde dan komt dat vast wel goed. Je bent echt niet de eerste dame hier die ze in het begin veel te groot vindt. De meeste dames vinden ze overigens achteraf te klein.. Het went gewoon erg snel.. 

     

    Je zou een privé berichtje naar best_boobie kunnen sturen. Zij kan heel goed voorspellen wat de uiteindelijke cupmaat wordt en hoe groot ze gaan ogen (cupmaat is bij nep borsten vaak een stuk groter dan dat ze ogen). Geef aan haar even je cup+omvang van voor de operatie door, welke protheses je hebt gekregen (merk en type) en het aantal cc. Hopelijk stelt dat je gerust. 

     

    Denk nu vooral aan je herstel. Rustig aan en veel water en thee drinken. 

     

    xx

    @best_boobiekan ik foto’s naar jou sturen?

    ik zou graag ook dat advies willen

     en dinsdag geopereerd

  6. Op 20-12-2017 om 22:36, best_boobie zei:

    Oké, duidelijk. Je moet qua prothese ook gewoon doen waar je je het beste bij voelt. Iedereen maakt daarin zijn eigen afweging :35:

     

    Nio heeft gelijk. Als ik jouw borsten zo zie, denk ik: waaw! Prachtig resultaat.

    Het is dus alleen eigenlijk het feit dat Hupkens niet de beoogde look heeft kunnen bereiken.

    Ik denk namelijk, dat wat jij voelt als je op je rug ligt, eigenlijk heel normaal is. Natuurlijke borsten zakken ook opzij, alleen voelt dat anders, omdat weefsel zacht is en een prothese dik een jaar nodig heeft om deze zachtheid te benaderen. Pas na een dik jaar, misschien zelfs anderhalf, kun je beoordelen of het anders is dan bij natuurlijke borsten, weet ik uit ervaring.

    Het ziet er op je rug in ieder geval zeker niet vreemd uit.

     

    Wat Nio bedoeld is dat hij 'natuurlijk gewicht' uit je borsten moet halen, om het proces van zakken te verminderen. Dat komt niet overeen met een amputatie hihi, dat is heel wat anders. Je zou het kunnen zien als een niet_medische borstverkleining. Daarna plaatst hij een prothese achter de spier , dual plane, die dan door de spier vast gehouden wordt. Doordat er dan in verhouding meer gewicht van de totale borst gedragen wordt door de spier, tov nu, voorkom je eerder hang.

    Er zijn echter maar heel weinig die deze techniek toepassen, en ik weet niet of Hupkens 1 van hen is.

     

    Sja en of Hupkens wel of niet gedacht zou hebben dat jouw beoogde resultaat haalbaar zou zijn of niet, met de uitgevoerde operatie, dat zal een welles nietes spelletje worden. Zijn woord tegen het jouwe....

    Had je foto's bij je tijdens je consulten voor je bv, om te laten zien wat je graag wilde, en zijn deze bijgevoegd in je dossier met een aantekening van Hupkens erbij dat dit het beoogde resultaat is en dat hij dat haalbaar acht(te)?

    Ik zeg dit allemaal niet om flauw te zijn, begrijp me dus niet verkeerd... Maar  dit zijn dingen die altijd heel lastig zijn...

     

    Ik denk dat het kiezen of delen zal worden... Misschien kun je wel aangeven dat je mentor wilt en dat ze dan korting kunnen geven op de liftprijs met mentor, maar waarschijnlijk laat Hupkens je dan tekenen voor het feit dat hij niet aansprakelijk is voor eventueel te ontstane rimpels tgv die prothese... 

     

    Ik zou dit echter niet via mail doen allemaal, maar een gesprek aanvragen met Joanna of Diana, en dit aangeven, en bespreken. Je weet nu wat je wilt en van over en weer gemail, daar zal het contact niet beter van worden. Intonatie is lastig inschatten op schrift, al is er in deze mails wel een duidelijke toon haha. Laatste wat je nu wilt, is dat je helemaal niet meer geholpen wordt, denk ik..

     

    Denk er eens goed over na. Je gelijk ga je niet halen, en je moet je goed bedenken of dat wel of niet je hoogste prioriteit heeft. Ik weet dat het als 'niet fair'  voelt, maar een pc samen met een kliniek, staan altijd sterker in dit soort zaken, zeker als er geen slecht resultaat behaald is.

     

    Xxx BB

    @best_boobie dinsdag word ik door dr Nio geopereerd. lift (-200cc) en protheses (700/800cc) achter de spier. Nu kees ik dat jij het hebt over rimpelvorming 😳 want ik krijg ook MENTOR type 811 EXTRA HIGH

    Dus heb ik meer kans op rimpelvorming????

  7. Op 22-1-2020 om 12:52, bent001 zei:

    Toch wel jammer dat het hier een stuk rustiger is dan bij de verslagen van een normale bv. Toch plaats ik even een up-date en verslag al is het alleen maar omdat ik het ook fijn vond om er een aantal te lezen.

     

    Wij zijn gisteren vroeg gaan rijden richting Rotterdam, was mega nerveus. We waren ruim op tijd en mochten al snel naar boven, alles ging vrij snel en voor ik het wist liepen wij al richting de verkoeverkamer. Daar slapen en werd alles aangesloten, Infuus, bloeddruk saturatie meter. Toen kwam dr Nio even de boel aftekenen en alles nog kort doornemen. Even over 8 uur ging ik de ok in, ook daar waren ze heel aardig en lief en ging heel fijn rustig onder narcose. Dr. Nio had al aangeven dat als ik wakker zou worden het zou voelen alsof er een tram over me heen was gereden, dat was niet overdreven trouwens. Wat een verschil met voor de spier!! Had deze keer geen bh aan deze zou na de operatie op de verkoever aangetrokken worden maar dr. Nio gaf aan dat ik enkel een band om moet en geen bh mag dragen de eerste week. Dit voelde zeker gister heel onprettig. Gelukkig heb ik snel wat extra pijnstilling gekregen en een hele lijst recepten om de eerste dagen door te komen. Vannacht wel veel pijn gehad kon ook niet zelf uit bed komen en nu ook nog veel pijn probeer ik er iets te bewegen want te lang stil zitten is ook echt niet fijn. En kan ook echt niet zonder de medicatie maar nu ik geen bh aan heb heb ik ze natuurlijk ook wel goed kunnen zien. En wat zijn ze mooi!! Vind ze veel mooier dan 10 jaar geleden dus het is het allemaal weer waard!! Over twee weken terug naar Dr nio ben erg benieuwd hoe het is wat hij nu precies gedaan heeft en wat de staat was van mijn oude protheses. Wel jammer dat je de arts niet meer even spreekt na de OK

    Komende dinsdag mag ik!

    700 cc achter de spier en 200 cc eigen weefsel wegnemen. Bij dr Nio ook!!

    mag ik jouw album zien?

    groetjes 

  8. 11 uur geleden, SdR zei:

    Hoi, 

    Ik heb geen ervaring met Wouter van der Pot. Ben pas voor de 3e keer bij zijn collega geweest. Wouter heeft nog een wachtlijst van een jaar. Ik heb zelf nu dualplane en dat gaat t weer worden. Ik sport ook veel maar je ziet t niet als ik sport. Wanneer ik t boven de spier zou doen zie je de rand van prothese. Mijn huis is dun en weinig vet. Optie is mijn vet gebruiken maar die heb ik niet. Ik ga ook voor de inwendige bh. Veel getwijfeld omdat vele weer andere mening hebben. 

     

    Ik heb Nio weer geraadpleegd en hij blijft erbij dat onder de spier het best garandeerd dat de borsten stevig gelift blijven. Pffff lastig hè?! Maar ik voel me erg goed bij hem dus ik vertrouw erop dat hij het mooist haalbare voor me maakt….. ik wacht op datum 🙏🙏

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.