Ga naar inhoud

Zahra31

Leden
  • Aantal items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Zahra31

  1. 23 uur geleden, Peanut82 zei:

    @Leentjexx

    Ik ben in 2018 door Laura geopereerd. 
    Had een lege 75E zonder volume. 
    Ik wou graag meer volume en mijn borsten weer goed gevuld. Laura heeft me veel te smalle implantaten gegeven en anatomische waardoor ik lange hangborsten kreeg, met een brede landingsbaan in het midden. Ben in de eerste 3 maanden 3 keer op extra controle geweest omdat ik het idee had dat er iets mis was met mijn linkerborst. Heb zelfs in een mail specifiek benoemd dat ik het idee had dat het gedraaid zat. 
    Vorig jaar gaf ze het eindelijk toe, moest ook wel haha, het implantaat zat echt ondersteboven die dag 🤣

    maar ze wou me alleen 800 korting geven op een nieuwe operatie en alsnog te kleine implantaten zetten. 
     

    Denk dat Laura geen slechte chirurg is hoor! Ze heeft hele mooie resultaten bij mensen die kleine borsten hebben en geen ingewikkelde voorsituatie. 
    Maar bij hang en oost west borsten, of andere dingen, zou ik echt bij haar weg blijven. En ik raad je echt geen anatomisch aan, uiteindelijk heb je gewoon dat risico op

    draaien. En ronde kunnen natuurlijk kantelen, maar dat gebeurd echt minder vaak. 
    Laura zet ook alleen borsten die ze zelf mooi vind, maar dat is eigenlijk wel iets wat de meeste chirurgen doen. Dus dat is wel belangrijk om naar te kijken. 
     

    Ik ben inmiddels geopereerd door Wouter van der Pot en die bevestigde dat mijn linker implantaat helemaal los in de pocket zat. 
     

    Als je graag ronde implantaten wilt met veel volume is hupkens miss ook wel interessant. 

    Hey @Peanut82, ik hd eb gisteren juist een topic geopend omdat ik de indruk heb dat mijn prothese gedraaid zit. Wist eigenlijk niet fat dit kan en met jou verhaal hier begin ik toch echt wel wat te panikeren dat dat het geval is 😢

    Heb jij foto's van toen en/of zou je eens naar de mijen willen kijken? Had je voor of achter de spier?

    Ik kan wel janken nu 😭

  2. Ik heb een carefix Mary compressie bh gekocht en had gegokt op maat M (dacht op een 70C uit te komen). Maar echt "compressie" kan ik het noemen, de bh sluit wel mooi aan en zit zacht, maar duwt niet aan ofzo. Is dit wel de bedoeling? Zou een borstband beter zijn? Is compressie/druk echt nodig om de borsten te doen zakken of meer anatomisch te worden (nu 6 dagen PO lijken ze nog rond)

     

    De pc had alleen een sportbh 70D aangeraden vanshock absorber, maar deze is echt te groot 😑

  3. Wat ontzettend rot om te horen dat ze je nog niet hebben terug gebeld :( 15 pijnstillers en bijna 2 weken PO met nog zoveel last klinkt voor mij toch niet binnen de normale grenzen, maar ik heb er uiteraard niet zoveel ervaring in. 

    Zou fijn zijn om inderdaad hier ervaringen te horen dat je daar niet de enige in bent, ik weet niet of je in de zoekfunctie iets vindt?

    Geen roodheid en koorts e.d. zijn inderdaad al wel geruststellend wat infectie betreft, maar dat lost je pijn niet op natuurlijk.

    Ik wens je veel sterkte! Hopelijk gauw beterschap en ook even contact met je pc🤞

  4. Klinkt toch wel heel heftig! Als ik jou was zou ik morgen even met de kliniek bellen. Ik ben nu 3 dagen PO, achter de spier, en heb vandaag maar 2 pijnstillers op (schema van 7 pijnstillers) en kan bvb mijn haren zelf wassen. Ben zeker niet pijnvrij maar het is heel dragelijk (terwijl ik wat pijn betreft best een watje ben en lage pijngrens heb)

  5. 2 minuten geleden, Sophiiiee zei:

    Ooh wat een pech seg 😔

    Ik hoop dat je je snel beter voelt, bij mij is het nu 3 dagen PO en gaat elke dag beter, je moet toch voorzichtig aandoen hoor met aankleden en al, ik heb mij voor alles laten bedienen 😆 

    Heb jij voor of achter de spier laten plaatsen?

    Fijn dat het na 3d al een stuk beter is! En indd, hier doet mijn man ook veel, maar vind het wat sneu soms 😅 

  6. 12 uur geleden, Steffanie zei:

    De grote das is gepasseerd, hoe is het gegaan? 🤩

     

    19 uur geleden, Jemapelle zei:

    Hoe gaat het? 

     

    Operatie is goed gegaan, maar oef, veel pijn ondanks de pijnstillers. Het leek oké te gaan maar met mijn blouse aandoen toch flink een spier aan mijn oskel bezeerd. 

    Ik heb nog drains en daar zit ook nog wel goed wat bloed in, denk dat ik daarom ook nog erg suf ben. En van de geur van een bord avondeten moest ik spontaan weer overgeven dus nu al 36u niks gegeten buiten 2 pudding 😲 toch wat zwaarder dan ik dacht!

    Hopelijk kan ik straks bij de drains verwijderen al even de borsten bewonderen, dan zal ik de klachten vast even vergeten 😄

  7. Op 30-3-2022 om 20:11, best_boobie zei:

    Hey meid

     

    Ik zou even met je eigen pc overleggen wanneer het weer mag.... Na élke operatie is het meestal zo dat je 4-6 weken niet mag tillen. Je hebt, Ookal zie je ze niet, inwendig enorme wonden. Dit moet helen. Vergis je niet in hoe groot deze operatie eigenlijk is. Het is geen behandeling bij de schoonheidsspecialiste ;)

     

    Normaal gesproken zou ik zeggen: probeer je peuter uit te leggen dat mama pijn heeft en niet kan tillen. Je kunt hem/haar wel zelf op je laten klimmen (zonder een handje te helpen en evengoed te tillen dus) 

    Maak hem duidelijk dat hij/zij voorzichtig moet zijn met mama.... Ook in bedje tillen: niet doen..... Koop liever een campingbedje met rits, of zorg dat je hulp hebt voor dit soort dingen. 

    Liefst zeker 4 weken, normaal gesproken... Maar zoals gezegd: overleg even met je eigen pc

     

    Xx BB

    Bedankt voor je advies! Ik zal het vanavond eens vragen, dan mogen de drains eruit. Voel ook wel echt dat ik niks kan, maar zal moeilijk worden. Al veel "mama mama" na thuiskomst 😟  

    Mijn man kan hem wel steeds naar bed brengen en uithalen, maar over 3 weken zal ik hem soms naar het kdv moeten brengen dus geen idee hoe ik dat in de auto moet aanpakken 😟

    Op 30-3-2022 om 20:32, Prsclla88 zei:

    Ik heb mijn kleine nog niet thuis ben zelf 12 dagen PO .. 😅

    Ah bijna dus! Hoe gaat het met je en met de pijn? 

  8. Zojuist, Sophiiiee zei:

    Omg! Ik weet zelf ook niet hoe ik in iemand zijn album moet kijken 🙊🙈😅

    Ik heb je in ieder geval wel kunnen toevoegen

    Ik heb het gevonden 😃 

    275 cc is inderdaad een prachtige maat, vind het volume heel mooi, dus is wel een enorme geruststelling voor mij en mijn angst dat 270 te groot gaat lijken om een kleiner en smal lichaam. Maar snap inderdaad dat de asymmetrie je stoort (maar ze zijn echt prachtig vergeleken met mijn borsten 😃)

  9. 59 minuten geleden, Mama.ikke zei:

    Hallo lieve allemaal, 

    Ik ben nu 6 dagen po. Heb 500cc dual plane gekregen.  Dat het pijn zou doen, dat wist ik. Maar dit heb ik zwaar onderschat. Vreselijk! Nu na 6 dagen heb ik enorm last van erg pijnlijke stuwing. Bijna heel de dag door. En ik doe niets anders dan bank hangen en in bed. Mn borsten doen zo veel pijn. En zijn kei hard. Koelen, paracetamol, tramadol, het lijkt weinig uit te maken.  2 dagen geleden kliniek gebeld; pijn hoort erbij... ze zijn verder niet heet en ik heb geen koorts. 

    Heeft iemand een tip voor me?? 

    Oh wat rot voor je!

    Ik ben nog niet geopereerd, dus geen ervaringstips, maar in mijn pijnstilling schema staat ook nog diclofenac 100 mg suppo 3x per dag en dat heeft strekte 5 op het papier, paracetamol maar sterkte 1.

    (Bij mij staat paracetamol 1 gram 3 keer, paracetamol+codeïne 500/30 mg 2 keer en Diclofenac suppo 3x. Hij zei dat tramadol vaak misselijk maakt).

    Misschien mag je diclofenac dan proberen?

     Veel beterschap gewenst ❤️

  10. 7 uur geleden, Sophiiiee zei:

    Ja ik had ze al van voor de zwangerschappen en ik kwam uit op een mooi C cup.

    Dus ik denk dat jij wel goed zit met het aantal cc voor op die cupmaat uit te komen.

    Idd na de zwangerschappen door.mijn eigen weefsel nog meer te verliezen nu maar een volle Bcup meer 😒 maar bij mij moeten ze er gewoon uit omdat ik links heel wat kapselvorming heb, echt helemaal hard en lastig om op te liggen en ik slaap net op die kant natuurlijk 😅 

     Oh, dat is lastig! Ja, zeker als buikslaper lijkt het me pittig de eerste dagen/weken, maar zeker bij kapselvorming natuurlijk. Ontstond dit vrij snel of kan dat na jaren nog ontstaan? Weet je hoe dit komt en voorkomen kan worden?

     

    En ik weet echt niet hoe ik in een album moet kijken 🙈🙈🙈

     

    23 uur geleden, Prsclla88 zei:

    Uhh ik denk 5 dagen ongeveer.. 1e dag nog geen pijn waarschijnlijk van alle pijnstillers 😅.. 2e tm 6e dag denk wel het meeste pijn! Nu met de dag mobieler en fitter! Ik heb helemaal geen blauwe plekken gehad! Zwelling was minimaal.. ze worden echt met de dag mooier! Ik ben er nu al super blij mee! 🤩

    wauw, geweldig om te horen! Dat valt al met al goed mee 😃 super leuk om te horen dat je er zo blij mee bent!

     

    Op 27-3-2022 om 20:44, Les88 zei:

    Ja het is dual pijn. Ze heeft gelijk. Herstel was echt pittig. Nu 19 dagen PO kan ik echt dingen doen zonder na te denken of iets voelen. 
     

    ik ben nog niet gaan shoppen :) ik heb mijn maat gegokt en online besteld 😅 maar het past prima. Ik ga na 2/3 maand mij laten meten :) ik kijk er naar uit om nieuwe beha’s en bikini’s te kopen, en net op tijd voor mijn vakantie 🥳

     

    ik was na de kapper gegaan om mijn haar te laten wassen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Ik raad het zeker ook aan. Want je mag niet onder de douche staan. Bij Verdonck 2 weken +2 dagen na controle 🙈

     spannend, nieuwe bh's 3n bikini's passen 😍 mijn verlanglijstje op zalando staat ook al vol 😁 heeeeel veel pasplezier met de nieuwe borsten 😃 

     

    Op 27-3-2022 om 20:33, Les88 zei:

    Ik heb je toegevoegd!

     

    ik heb momenteel alleen mijn voor situatie en een foto 10 dagen PO. Ik ben 19 dagen PO en ze zijn zo veel veranderd. De moment dat ik eraan denk, zal ik foto te nemen en mijn album updaten :) 

    Thnx! Ik weet alleen niet hoe/waar ik moet kijken 🙈🙈🙈

  11. Op 25-3-2022 om 20:38, Les88 zei:

    Ik heb je toegevoegd. :) 

    ik ga nog een foto uploaden in de komende dagen want ze veranderen snel. 


    275cc was binnen gegaan. Ik had ook 295cc besteld maar hij zei dat het wat te groot was. 275 zag er natuurlijker uit voor mij. Ik ben 163cm en 50kg. Ik ben heel blij met de resultaat ☺️
     

    Het zal pittig zijn :) maar zeker de eerste dagen rusten. 
     

    Slapen lukt voor mij omdat ik slaap meestal op rug of zij. Ik heb een fort gemaakt met kussens om recht op te slapen en een nek kussen heeft het meer comfortabel gemaakt. Ik heb lang recht op geslapen omdat het moeilijk was voor mij om smorgen uit bed te gaan 😆 sinds een paar dagen, draai ik op mij zij als ik slaap, maar zonder pijn :)   
     

    Ik was naar huis gegaan van de kliniek met een verband. Ik moest dat twee weken aan houden. Maar ik heb mijn verband uitgedaan na 10 dagen. Het was super los. (Ik had de PC gebeld en het was ok) toen had ik een sport beha gekocht van Hunkemöller. Maar ik draag het samen met mijn borst band :) 

     

    veel succes met de voorbereiding! 

    Mag ik meekijken in jou album? 😊 je hebt ongeveer dezelfde proporties als ik 😁 donderdag krijg ik 270 cc 🤞

  12. 5 minuten geleden, Sophiiiee zei:

    Wat zijn je afmetingen als ik vragen mag? Ik ben 1m71 en 60 kg, ik heb nu ongeveer hetzelfde maar na 3 zwangerschappen is het echt veeeeeel leger geworden 😅 daarom dat ik ook wel wat mag/moet opvullen om een mooi resultaat te behouden

    Ik ben 164 en weeg 48kg. Mijn prothese gaat 11,5 cm breed zijn en laag profiel omdat ik klein ben.

    Hier ook 2 zwangerschappen en 2x een jaar borstvoeding waarbij ik van 70b naar 70F ben gegaan. Nu heb ik echt alleen maar een klompje vel hangen van dat oprekken ☹️ ik twijfelde tijdens passen tussen 2 maten en hij adviseerde de grote, daarbij is de "lower pole arc" (van de plooi onder de borst tot verste punt/tepel) 9,5 cm. Op mijn huidge borst is die afstand 10cm als ik mijn borst omhoog strak trek. (Als dat een beetje duidelijk is 😅)

    Dus hopelijk is de huid dan inderdaad goed opgevuld, maar toch niet te groot. Hoop op een c te komen 😊

     

    Had jij al protheses van 275 cc voor de zwangerschappen? Op welke cupmaar kwam je uit? Is het veel veranderd na de zwangerschappen? Ik weet nog niet of we ooit een 3e kindje willen dus spannend hoe dat dat weer de borsten veranderd.

  13. 3 uur geleden, Sophiiiee zei:

    Ik heb nog geen album aangemaakt 😅 ik moet nog een beetje zoeken hoe alles hier werkt...

    270cc zal zeker niet TE groot zijn hoor denk ik, ik heb momenteel 275cc en ga woensdag voor 550cc

    Ja, het ligt echt aan je lichaamsbouw denk ik, ik ben (veel te) mager, dus heb schrik dat het verschil er groot gaat zijn. Het onbekende is gewoon erg spannend.

    Jou dag komt dichtbij zeg, wat leuk! 😃

    Ik heb ook geen idee hoe ik een album aanmaak 🙈

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.