Ga naar inhoud

mamavan3

Leden
  • Aantal items

    180
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mamavan3

  1. Ik reageer nu via de telefoon dus heb je album nog niet gezien (ben ff aan het kijken hoe het allemaal werkt, ik was hier vroeger wel actief, maar de laatste tijd niet meer) 

     

    De voor procedure loopt bij mij via de consulente, ze hebben me wel het hemd van het lijf gevraagd gezien ik ook een allergie heb die niet vaak voorkomt .. pas toen ze daar alles van wisten werd mijn verzoek eigenlijk pas “goed-gekeurd”, ik wist van mezelf wel dat ik gewoon geopereerd mag worden, op dat moment van al die vragen vond ik het een beetje van “pfffft” maar achteraf denk ik “het is wel goed dat ze dus niet zomaar even iedereen laten overkomen” 

     

    Ik ben hier in NL en België van “vroeger” gewend dat je eerst op gesprek gaat overleg hebt over wat bij je kan en wat je wensen zijn. Daarna plan je de operatie.. 

     

    nu gaat dit dus een beetje anders... 

     

    Straks als ik in Turkije ben dan pas ontmoet ik de chirurg, je gaat dan in gesprek met de chirurg, en dan lig je of dezelfde dag of een dag later al onder het mes. Er zit geen verplichting aan natuurlijk mocht ik denken van oh nee oh neee dan heb ik gewoon een vliegticket “verspilt” maar goed ben stad en land ook al in het verleden afgereden om klinieken te bezoeken.. als je dat bij elkaar opgeld is het ook wel een vliegticket ;)

     

    tot nu toe kan ik natuurlijk niet voor mijzelf spreken, ik heb al wel een topic aangemaakt waarin ik mijn beleving ga delen. 

     

    Wat ik ga krijgen.. geen idee ;) 

    tussen de 300 en 400 CC (dit weet ik door me eerdere bezoekjes van andere klinieken) mijn wens is zo natuurlijk mogelijk, we gaan het zien in april, wat de chirurg me gaat vertellen ... 

     

    Als ik vanavond thuis ben zal ik je album is bekijken ;) TX 

     

     

  2. zojuist dit hele topic gelezen om de protheses, ik ga zelf ook mooiva krijgen. En was voor mezelf ook aan het kijken naar de maten en soorten, oftewel de keuzes die je hebt.

     

    jammer @Rosanna123 dat je niet het resultaat hebt wat je graag wou, dat is 1 van mijn angsten.. te groot, te breed, maar ook te klein bijvoorbeeld.

     

    @best_boobie ik zou eerst idd ook zeggen nee niet in Turkije, maar ik ga nu zelf naar Turkije in april, na het gezien en gevoelt te hebben van boobs met motiva implantaten. Een vriendin van mij had eerder 2x pech gehad, nu beste boobs, zacht en natuurlijk. Ik heb niemand die met me mee kan.. helaas en nu heeft de consulente geregeld dat ik wat langer mee ga naar Turkije, zodat ze me ook op de terug weg begeleid, maar ook daar en door de ervaringen van mijn voorgangers durf ik dan ook nu wel te gaan (alhoewel ik ergens nog steeds angstig ben maar dat is meer voor de operatie en het eindresultaat maar dat heb ik overal) ik kon mijn oude topics niet terug vinden maar zou al eens geopereerd worden bij dr de Meijere, dr plovier, en heb nog veel meer klinieken bezocht maar trok me steeds terug uit angst.... Ik heb geprobeerd mijn borsten te accepteren maar blijf hier toch steeds op terug komen, dus ga nu wel de knoop doorhakken, en het klopt dat de prijs heel erg verschild met Nederland België en Turkije maar dat is voor mij niet de reden dat ik heb besloten om naar Turkije te gaan, ik heb natuurlijke goede resultaten gezien met de motiva van deze chirurg en 1 van die resultaten gevoeld haha helemaal rondom met mijn handen LOL 

    Ook heb ik in de tussentijd gedacht aan de monoblock hydrogel maar durf dat dan weer niet ivm de grotere kans op rimpelvorming, onder heb ik weefsel en boven wat minder... het is aftellen we gaan het zien of ik een goede keuze maak nu, want lees hier dat @Rosanna123 ook veel heeft nagedacht en verschillende chirurgen heeft gezien en dan toch is het wat anders gelopen dan gehoopt. Ik lees mee en hoop dat alles nog naar wens zal worden en mag ik misschien is meekijken? wat je bedoeld?

    groentjes 

  3. ja dat ziet er idd een heel stuk beter uit.. ik ben heel voorzichtig, maar wat ik wel vind met zon test om duidelijkheid te geven over de cohesifiteit van de prothese is dat de ruimte, en de protheses op lichaamstemperatuur moet zijn, dan pas kun je zien hoe cehesief de prothese is in het lichaam, jullie hebben vast wel gevoeld dat de prothese bij de chirurg op tafel minder zacht is als in het lichaam, er staat ook filmpjes op youtube van een verwijdering van een cohesieve implantaat... die ziet er net zo uit als die ouwe silliconen, en dit komt door de lichaamstemperatuur....

  4. Die smurrie was toch in zekere mate nog steeds cohesief? het was een plakkere smurrie dat redelijk bij elkaar bleef, een heel onsmakelijk gezicht, wat betreft het los snijden van die prothese door de chirurg, dat is een reactie van iemand en niet van van de chirurg zelf....

    Idd door je lichaamstemperatuur worden de protheses zachter dan dat je ze voelt tijdens een consult, dus ook zachter na plaatsing in je borsten, daardoor ook het zweten, door je lichaamstemperatuur.

    Ik heb ooit ook een filmpje gezien van een vloeibare prothese die stuk was, die kon je echt niet vast pakken die moesten ze er echt uitzuigen, vandaar dat ik net zei dat deze smurrie als je dat met de vloeibare silliconen vergelijkt nog redelijk cohesief was.... niet zo cohesief als een prothese op kamertemperatuur natuurlijk.

    maar je moet wel hopen dat dit gewoon nooit gebeurd, en daarom beter elke 10 jaar een wissel kunt doen, zo kun je het zweten/scheuren beperken(hoe ouder de implantaat, hoe meer slijting aan de envelop, de envelop word dunner en gaat het scheuren en zweten makkelijker door de barriere of sneller) en de meeste implantaten scheuren niet voor de 10 jaar..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.