Ga naar inhoud

Andrea1983

Leden
  • Aantal items

    866
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Andrea1983

  1. Poeh hè... Wat een informatie en wat een lastige keuze! Het wordt er inderdaad niet makkelijker op.

    Wat ik hier lees, is dat de Meyere gaat voor het meest natuurlijke en veilige resultaat en dat Plovier wel open staat voor wat meer risico. Jij wilt als uiteindelijk resultaat een paar mooie "ballen" en die ga je bij Plovier zeker weten krijgen, bij de Meyere krijg je ongetwijfeld ook een paar mooie borsten, maar ik weet niet of dat de pornoborsten worden die jij in gedachte hebt. Kijk bijvoorbeeld bij Guzzi op haar profiel, zij heeft de motiva 1050 gekregen onlangs. Hartstikke mooi, maar ik denk dat jij ze te natuurlijk zal vinden met wat je in gedachte hebt.

    De polyurethaan protheses heb ik mezelf ook in verdiept, omdat de protheses die ik nu heb draaien in mijn borst en die poly protheses zich goed vastzetten. Zelf ben ik een beetje afgeknapt door het idee dat je eigen weefsel erg beschadigd kan raken bij het verwijderen van de prothese ooit en dat het dan lastig wordt om een mooie wissel te kunnen doen. Ook schijnen deze prothese meer kans op borstkanker te geven.

    Ik wens je veel succes met het nemen van een beslissing en ik blijf je volgen!

  2. Ok, op die manier, dan worden het eigenlijk ballen ;)

    Lastige keuze hè.... Kon je maar even Vantevoren kijken hoe het eruit zou komen te zien! Het is wel een flink prijsverschil idd voor dezelfde prothese, heb je ook aan Plovier gevraagd hoe dat kan, aangezien deze artsen normaliter niet zoveel prijsverschil hebben volgens mij. Maar het kan ook aan de plaatsing liggen, Plovier zou ze natuurlijk dual plane plaatsen, zal meer werk zijn denk ik....

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.