Ga naar inhoud

SdR

Leden
  • Aantal items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door SdR

  1. @Peanut82ik ben ook echt moe wanneer het vroeg in de avond is. In de middag al aan t gapen. Voel me ook echt geradbraakt haha. Mn trapezius hebben een olifant gedragen zo voelt t. Even 5 minuten mn bh los gehad voor de blauwe plek op mijn borstplooi. Kon ik ze ook even goed zien.  Mooie vorm al. Mooie volume. Voor jou 70 lekker slank. Volgens mij zijn er wel sites voor grote maten om een mooie bh te vinden. Ik was zelf al een keer aan t kijken. Ik heb 75 en voor de rest weet ik het nog niet. 

  2. @littlebirdyik ben weer thuis na een nacht niet geslapen. Op mn rug slapen is niet voor mij weggelegd haha. Linker tepel bloedde net wat na het uittrekken van bh om alles te bekijken. Die doet ook nog wel zeer. Rustig aan doen ook al vind ik dat saai. Kan toch niets doen 🙈💪. Mijn buik ook opgezet. Ik was een beetje aan het tegensputteren om aan de beademing te gaan. Tijdens het slangetje inbrengen begon meteen lucht te vormen in mijn buik 😄

  3. @littlebirdy@peanut82 ik heb ze en wat zijn ze mooi tot zover ik ze heb kunnen bewonderen. Pijn is nog te doen heb nog een plaatselijke verdoving gehad en net een lekker vies middeltje naar binnen gekregen. Ik kan niet wachten om ze goed te zien. Ben echt blij met jullie tips. Wordt hier nog verbouwd, maar geen last van. Lig nu met zn 3 op een kamer. Net Nasi gegeten en het toetje ligt nog te wachten. Sprak net dr Ahmed, mijn prothese was gedraaid echt wat ik al dacht, niet voor niets geweest en een paar mooie borsten terug gekregen 💋

  4. Morgen is het zover prothese wissel met als t goed is een lift. Ik heb nu 350 cc dual plane anatomisch en ga nu voor 550 cc dual plane met interne bh. Was eerst nog een twijfel of ik voor 620 cc zou gaan, maar dit vond dr Ahmed toch te zwaar Nu wel een beetje zenuwachtig en zie op tegen de aankomende nachten. Heb een zit kussen gekocht welke ook mijn rug ondersteund. Ben benieuwd of dat een beetje helpt bij het slapen. 

  5. @Peanut82nog maar 1 week oh echt spannend. Het is ook al zo lang geleden. Probeer me steeds te herinneren hoe alles ging voor en na de operatie 💞 @JemapelleBij mij ook de inwendige bh voor de zwaarte en ik dacht ook voor wat dichterbij elkaar. Moet ook goede bh"s gaan dragen. Nu vaak van die softtops zitten zo lekker haha. Ik doe ook aan krachtsport dat zal ik wel missen 6 weken weer niet trainen en dat na al die lockdowns 😢😏

  6. @Peanut82ik heb de eerste borstvergroting in 2009 gehad inclusief een lift. Ik ben nooit eerder actief geweest hier op t forum. Wel met vragen of gereageerd op andere dames. De reden dat ik voor een wissel ga en nu ook weer voor en lift, mijn protheses zitten vrij hoog duo plane geplaatst. Mijn eigen borsten zijn weer wat gezakt dat als ik iets voorover buig je een soort double bubble krijgt. Niet heel erg te zien, maar ik irriteer mij eraan. Ik ben bij een 3 tal klinieken geweest en elk zei wat anders. Van voor de spier tot duo plane van geen lift tot wel een lift. Omg. Ik heb nu een beslissing genomen waarbij ik mijn gevoel heb laten spreken. Ik ga bij dr Ahmed en hij kijkt of een lift nodig is tijdens de operatie. Sowieso wordt er weefsel weggehaald bij 1 borst om ze een even groot te laten worden. 625 cc zou mooi zijn voor de breedte maar toch samen besloten om 550 cc te nemen  omdat de protheses nu niet zo vast gezet gaan worden zoals nu. Dan zouden ze te zwaar worden en moet ik over 2 jaar weer liften haha. @jemapelle ik ben ook heel benieuwd hoe alles nu gaat verlopen. Je krijgt precies dezelfde maat als ik met protectie full. Ben ook heel benieuwd naar de inwendige bh die de borsten ook dichtbij elkaar brengt. Hoe groot ben jij en gewicht? Ik ben 1.60 cm weeg 53 kg .

  7. Hoi ik wordt ook geopereerd bij Blooming. 14 april voor een wissel. Ik ga van 350 cc anatomisch naar 550 cc ergonomics. Ik heb eerder een lift gehad en dat zal tijdens de operatie bekeken worden of dat nu weer nodig is. Er was een twijfel of ik voor de 625 cc zou gaan maar vanwege de zwaarte toch gekozen voor 550 cc. @peanut82 Heb je veel last gehad van de grotere plaatsing en inwendige bh? Ik weet dat ik moeite had met ademen mijn eerste operatie? 

  8. Hoi, 

    Ik heb geen ervaring met Wouter van der Pot. Ben pas voor de 3e keer bij zijn collega geweest. Wouter heeft nog een wachtlijst van een jaar. Ik heb zelf nu dualplane en dat gaat t weer worden. Ik sport ook veel maar je ziet t niet als ik sport. Wanneer ik t boven de spier zou doen zie je de rand van prothese. Mijn huis is dun en weinig vet. Optie is mijn vet gebruiken maar die heb ik niet. Ik ga ook voor de inwendige bh. Veel getwijfeld omdat vele weer andere mening hebben. 

     

  9. 10 uur geleden, Maria1382 zei:

    Hai meid, super lief berichtje❤

    Nu week po en lig nog plat. Hou heeeel veel vocht vast 😣 dus lijken wel bakstenen nog. 

     

    Maar goed ben er heeel blij mee en weet dat het alleen maar beter gaat worden qua vorm. Geduld geduld geduld🙏

     

    Heb wel een foto geplaatst, kan je ff spieken😘

    Hoi ben zo benieuwd naar je en hoe t met je gaat? Ik heb meerdere afspraken bij klinieken. Ook bij dokter Nio welke een behoorlijke wachtlijst heeft. Maar hoor zulke goede verhalen. Groetjes Sandra 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.