Ga naar inhoud

Boobs1310

Leden
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Boobs1310

  1. Beweeglijkheid valt goed mee, voelt wel veilig zo volledig ingepakt 😄 Natuurlijk wel nieuwsgierig naar het resultaat. 

    Maar dat rugslapen werkt echt op mijn zenuwen. Heb meer last van mijn rug dan wat anders. Ik slaap terug in de zetel, half rechtop omdat ik zo toch tenminste enkele uren slaap heb ipv korte stukjes van max een 30 min. 

    Deze week ook 1 dag gehad dat ik mega emo was, wenen zonder reden, enz.

     

  2. 10 uur geleden, Boops1984 zei:

    Ik hoop dat je de nachten ook goed door komt. Ik zelf heb 90b en krijg een anatomisch 425 cc prothese op 14 jan. Mag ik je hier volgen?

    Ja hoor. Vannacht eerste maal in bed geslapen. Lag nu ook wat platter. Viel al bij al mee. Verlang om terug op mijn zij te kunnen slapen. Zwelling is ook al minder. Heb mijn borstband zelf al wat moeten aanspannen. 20211017_103630.thumb.jpg.3915e21ceaca353b25b951afc0c2774b.jpg

  3. 3 uur geleden, Jenster zei:

    Je hebt het al gehad! Fijn! Wel apart om te zien dat het overal zo verschillend is. Je zit helemaal in verband ingesnoerd. Ik had na de operatie een compressie bh. Die moet ik 6 weken dag en nacht aan. 
    Hoe gaat het nu? Beetje te doen?

    Ja pas binnen 2 weken mag verband eraf en dan 6 weken een compressie BH voor dag en nacht. 

    Pijn valt heel goed mee, net alsof ik mega hard getraind heb in de fitness en overal stijf ben. Maar nu heb ik enkel nog wat last van druk, gelukkig niet veel pijn. Ook niet bij het rechtkomen of opstaan uit bed, zetel.  Af en toe wel raar gevoel in mijn borsten, precies zo elektrische stootjes die er door gaan. Doet geen pijn maar wel raar. 

  4. Is inderdaad nu moeilijk te zeggen. Zeer benieuwd naar 30/10 dan gaat het verband eraf en zal ik ze voor de eerste maal zien.

    Het herstel verloopt goed. Ik volg de regels van de nazorg. Op tijd en stond de nodige medicatie. De pijn valt mee, heb mijn pijnstilling zelf al wat afgebouwd. Normaal mag je om de 6 uur iets nemen afwisselend tss 2 soorten pijnstilling. Ik laat er nu al 8 à 9 uur tussen zitten. Ik doe wel geen huishoudelijke taken, mijn partner neemt deze voor zijn rekening.  Ook het wandelen met de hond en zo. Tis een schat. Ze zeggen dat de eerste twee weken het belangrijkste zijn qua herstel dus wil dan ook het maximale er uit halen. Niet altijd makkelijk, maar heb geen zin om mezelf te overdoen en dan complicaties krijgen. Ik doe ook veel koude packs, zeker de eerste dagen is dat belangrijk. Ik heb dit reeds na de operatie bij thuiskomst gedaan en merk al een verschil. Ze zijn al minder gezwollen. Enkel het slapen blijft moeilijk gezien ik geen rugslaper ben. Maar je moet er iets voor over hebben. 

     

  5. Ik vond het bij het passen de 375 ook eerst te groot maar als ik dan weer een kleinere maat paste dacht ik van das dan te klein. Ik heb het met de dokter besproken. 

    Dit is de info die ik heb gekregen van de chirurg.

    Die 20 cc is verspreid over de volledig prothese, dus is een 2 á 3 mm max extra erbij. 

    De 2 maten zullen normaal in de operatiekamer liggen. Moest blijken dat de grote 375 cc niet mooi zijn dan gaan ze de 350 cc kiezen. 

  6. Geen extra consultatie meer gehad maar wel telefonische uitleg gehad over mijn vragen en twijfels. Daardoor toch iets groter gegaan, ook na gesprek met vriendin die al een borstvergroting heeft laten doen.

     

    Nu het zit er al op. Zeer hartelijk onthaalt geweest. Door de zenuwen was mijn temperatuur wat omhoog gegaan maar zat gelukkig nog binnen de marge. Zeer vriendelijk personeel, anesthesist , dokter Verdonck. Stellen je op je gemak, zeer tevreden. 

     

    De pijn is momenteel zeer dragelijk, ook niets extra moeten nemen. Was de eerste patiënt vandaag die zo positief was en zo weinig pijn. Hopelijk blijft het zo. 

    Dame naast me in de recovery zag erg af. Ze zei zelf dat ze een zeer lage pijngrens heeft. Ben blij dat ik dat niet heb. 

    Nu thuis in de zetel met ijspacks tegen het zwelle en  beetje Netflixen. Ik hou jullie op de hoogte van het verdere verloop. 

    Vlug foto genomen net na het wakker komen. 

     

    IMG-20211013-WA0006.jpeg

  7. 6 uur geleden, boob1234 zei:

    Ik heb het ook verteld aan goede vrienden, directe familie, mijn kinderen en een twee collega’s op werk. Sommige dingen kan je in het begin nog niet, dus wel goed om daar van te voren dan alvast een excuus voor te verzinnen. 

     

    Ik ga nog 2,5 weken thuis zijn vooraleer ik terug moet gaan werken. Ik hoop dat dit genoeg zal zijn om te herstellen want ik heb wel een nogal fysieke job. Moest het zijn dat ik nog niet optimaal ben en niet mogelijk ben om terug te gaan werken dan zal ik ziekte aanvragen. 

  8. 7 uur geleden, JR1981 zei:

    Ik ben nog aan het twijfelen, maar denk toch voor mentor te gaan. Volgens dr Verdonck is er weinig verschil buiten het blue-shield.

    ivm kapselvorming verschilt het percentage niet zoveel.

    15 oktober heb ik een extra consult om mijn keuze definitief te maken. 
    Bij mij zijn het ook enkel mijn partner en mijn man die het weten.

    Wat zeg jij op je werk? Neem je verlof of ziekte?

     

    Ik ben heel de maand oktober in verlof. Heb met opzet mijn verlof wat opgespaard. Ik moet maar beginnen werken in november. Draag nu al wat extra vulling in mijn reeds gevulde push-up bh's. Dus ze lijken nu al groter dan ze zijn 😉. Na de operatie ga ik geen gevulde bh's meer dragen dus ik hoop dat het zo minder opvalt. 

  9. 3 uur geleden, JR1981 zei:

    Hey, welkom op dit forum.

    Ik word op 27 oktober geopereerd door dr Verdonck 😃

    Welke implantaten heb je gekozen en hoeveel cc?

    spannend allemaal hé?!

    ohja ik ben ook 1 van de lange twijfelaars… 40 jaar dit jaar…

     

    Ik zou voor de motiva implantaten gaan. Ze zijn duurder maar zou minder kan kaspelvorming zijn.  Ik twijfel tussen 350 en 375 cc.

  10. Op 7-9-2021 om 20:12, RN27 zei:

    Haaai, welkom op dit forum @BabsDMSpannend dat je al een datum hebt Ik twijfel voor je operatie. Tijd gaat super snel, dus voor je het weet ben je aan de beurt😃 Ik ben zelf twee jaartjes jonger dan jou en beter te laat dan nooit. Ik ben nu 9 weekjes po en heb er in ieder geval geen moment spijt van gehad. Persoonlijk vind ik dat wel heel mooi als je nieuwe boobs dichter bij elkaar staan. Mijn boobs voor de operatie waren wel iets kleiner en had een 70A. Ikzelf heb gekozen voor de Motiva Round Silk 375 cc en zijn dual plane geplaatst. Hoeveel cc krijg jij? Ik kan je wel toegang geven tot mijn album als je wilt? 

    Ik twijfel tussen 350 cc en 375 cc. Ik heb van andere vrouwen gehoord dat je beter toch wat groter gaat omdat je zo snel gewoon wordt aan je "nieuwe" borsten. Ook de dokter raadde me ook aan om toch iets groter te gaan omdat veel patiënten nadien spijt hebben dit niet gedaan te hebben. 

    Ik zou het zeker appreciëren mocht ik toegang tot he album hebben. Dan weet ik wat te verwachten. Groetjes Babs

  11. Beste leden,

    sinds vandaag nieuw op dit forum. Ik ben 40 jaar en twijfel al sinds mijn 18 jaar om een borstvergroting te doen. Na vele jaren twijfelen heb ik eindelijk besloten om er iets aan te doen. Mijn operatie is ingepland 13 oktober bij Dokter Verdonck Belgian Beauty Clinic. Ik heb een kleine 195B en zou gaan naar een mooie D.

    Van nature heb ik iets wat de dokter "kissing breasts" noemt. De afstand tussen mijn borsten is niet groot hierdoor heb ik iets meer kans op een uniboob na de operatie. Voordeel is wel dat ik dan van nature het effect zou hebben alsof ik een push-up zou dragen. Ook mijn tepels staan redelijk hoog en meer in het midden. Dit zal ook zo zijn na de operatie. De dokter zei me, moest ik mij hieraan storen er altijd nog nadien een correctie/operatie kan uitgevoerd worden. Nu gezien ik al zolang gewoon ben dat mijn tepels zo staan en ik dit nooit storend vond, vermoed ik niet dat ik dit nadien ook niet als storend zal ervaren. De dokter was dezelfde mening toegedaan. 

    Ik heb enkele foto's toegevoegd voor de operatie. Moesten er leden zijn die gelijkaardige borsten hebben zoals mijzelf en willen foto's delen van voor en na de operatie zou ik dit waarderen.

    20210907_120022.jpg

    20210907_120106.jpg

    20210907_120336.jpg

    20210907_120359.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.