Ga naar inhoud

Missdd

Leden
  • Aantal items

    90
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Missdd

  1. Op 10-2-2022 om 21:38, Suzy90 zei:

    Hoi @Shadow, ik ben nieuw hier en lees even mee. 
    Ik las dat jij je zorgen maakte over het verschil van grootte in de eerste 5 weken PO. Ik ben net 2 dagen PO en heb een enorm

    fors verschil. Door jou berichtje wel wat gerustgesteld want ik las dat dit nu weer recht getrokken is? Zou ik misschien bij jou mogen kijken of wil je in mijn album kijken? 
    beetje paniekerig aan het raken van het verschil bij mij hahaha! 

    Ik ben nu ook benieuwd hoe het er uit ziet. Ik ga ervan uit dat je in beide borsten evenveel cc's hebt gekregen. En als je borsten voor de operatie gelijk waren of misschien een heel klein verschil wat heel normaal is. Dan ga er zeker vanuit dat alles goed komt. De ene borst hersteld sneller dan de ander. De een is nog opgezwollen de ander niet. 

     

    Ik ben al 8 weken verder en heb nog steeds een zeurende pijn branderige pijn links. Bij mij is er kapsel verwijderd de holte is schoongemaakt dus dat heeft tijd nodig. Hoeveel dat weet ik niet ik hoop niet lang want ja het doet geen pijn ofzo maar het is wel aanwezig. Als je de mijne wilt zien mag je een pb sturen xx

    • Like 1
  2. Hoi hoi hoe gaat het met iedereen? Met mij gaat het goed gelukkig. De borsten zien er mooi uit ik ben erg tevreden. Heb nog dagelijks last rondom mijn borsten met name aan 1 kant. Het voelt als kleine steekjes of branderig. Meer richting de oksel. Ik heb morgen een controle dan zal ik dat even na vragen. 

     

    Hebben jullie nog last aan de borsten?

    Wat kunnen jullie nog niet doen aan bewegingen?

    Ben je tevreden?

    Wat voor bh dragen jullie of wil je dragen. Mijn pc zei liever geen push up.

     

    Groetjes

     

  3. Hoi hoi hier nu al 6 weken geleden na mijn prothesewissel. Op de zij slapen gaat nu steeds beter. Soms voel ik de borstspier even. Wat ik nu heb ontdekt. Rechter borst voelt lekker vol aan rondom de borst. Links voel ik wat hobbels als ik eraan zit. En op sommige plekken een soort zakje met water. Het lijken wel deukjes als ik er in druk. Morgen heb ik een controle staan ik zal het dan vragen. Aan de buitenkant is niks geks te zien.

  4. Ik ben nu bijna 5 weken verder. Overdag heb ik niet veel last. Maar met slapen moet dat echt nog op me rug. Als ik wat op mijn zij wil liggen dan voel ik de borstspier heel erg. Ook met hoesten, heel diep ademen en niezen voel ik de borstspier. Hoop dat dit allemaal wel weg trekt hoor 😔. Verder gaat hier alles prima

  5. 7 uur geleden, Denise1987 zei:

    Gelukkig Nieuwjaar lieve meiden.

    Hoe gaat het met jullie? En de borsten?

    Hier gaat het best goed eigenlijk.

    Ben vandaag helemaal medicatie vrij.

    Heb nog amper echt pijn.

    Alleen ze zitten nog steeds erg hoog en zijn nog vierkant😊 heb wel het idee dat ze al iets zakken en het vocht trekt ook al wat weg. 

    😘

    Gelukkig en gezond nieuwjaar voor alle dames. 

    Hier gaat het steeds beter. Soms voel ik nog een zwaar gevoel rechts bij het bewegen maar ik kan nu bijna alles al doen gelukkig.

  6. 2 uur geleden, Denise1987 zei:

    Ja was heel raar. Ik was ook wel van slag even.

    Maar met de gedachten dat het verschil echt minimaal is heb ik het toch gedaan

    Verzetten wilde ik eigenlijk echt niet.

    Ik vind ze nu ook echt wel groot en ik lees hier ook vaak dat ze nog groter lijken als ze zakken. Hoe was dat bij jou? Zaten ze ook zo hoog na jou operaties?

    De eerste keer had ik anatomische. Het zag er heel mooi uit al vanaf dag 1. Ik kreeg ze toen ook op de spier 255 maar had wel een hoge projectie. Ik had nergens last van. Na 3 dagen kon ik alles al. Uit bed komen lukte alleen niet.

     

    Nu 10 jaar later. Heb ik dus 425 gekregen weer met een hoge projectie maar dan rond dual plane. Ik heb geen vierkante borsten of dat ze in me nek zitten. Ze lopen natuurlijk over met de rest. Ik zal voordat ik na bed ga een foto maken. Ik vind ze mooi.🤭 ik heb ook een week met een band gelopen weet niet of dat enig impact heeft gehad op een bolling of vierkantheid.

    Dat zakt vanzelf allemaal weer netjes in de pocket en je ziet er straks echt niks meer van. 

  7. 1 minuut geleden, Denise1987 zei:

    Ja ook dual plan.

    De vorm is nu nog wat vreemd.

    Maar gelukkig heb ik dat hier vaker voorbij zien komen.

    M'n tepel stond net na de operatie nog lager, maar ik heb het idee dat er al wat meer volume aan de onderkant komt.

    Fijn om even de bevestiging te krijgen dat het goed komt, want moet er toch wel aan wenen😊😘

    Ik zal vanavond ook een foto maken van mijn boobs.

  8. 14 minuten geleden, Denise1987 zei:

    Ze hadden de verkeerde protheses besteld.

    Ik had in eerste instantie 365cc en heb het bij een tweede consult gewijzigd naar 405cc.

    Er was een lichte paniek toen bleek dat de verkeerde besteld waren.

    Ik kon de operatie uitstellen. Maar ik lag al aan het infuus en alles en stond al klaar in de ok.😅

    Ik ben tot nu toe heel blij met de grote.

    Vind ze mega groot😁

    Maar het was wel even heel erg schrikken en schakelen voor mij.

    Ik heb mijn verhaal staan in mijn operatie topic.

    Ja ja vandaar dat ik het vroeg 🤭 het schilt maar op de mm het verschil is niet heel groot. Wel goed dat je toch hebt besloten op dat moment ik zou echt in de war zijn geweest. 

  9. 3 uur geleden, Denise1987 zei:

    Gaat eigenlijk best goed. De pijn valt me eigenlijk best mee. Ik slik nu nog alleen paracetamol 

    M'n borsten zitten wel echt mega hoog en ze zijn vierkant😁

    Maar ben er nu al blij mee.

    Ik maak nog even een album aan en zal jullie toevoegen.

    Mijn operatieverslag staat er nu ook op.

    Hoe gaat het met jullie allemaal?

    😘

    Heel mooi Denise. De vorm aan de bovenkant gaat echt veranderen je hebt ze ook dual plane toch? 

  10. Op 28-12-2021 om 08:40, Denise1987 zei:

    Fijn dat je woensdag op controle mag.

    Dan kunnen ze even met je meekijken en je gerust stellen.

    Ik snap dat je je zorgen maakt.

    Ik ga dat denk ik zelf ook krijgen, denk bij elk ding, ojee is dit normaal🙈

    Ze zitten bij mij nu echt mega hoog, bijna tot m'n sleutelbeen. Ik weet ergens dat dit normaal is, maat toch 😅 sterkte meis❤😘

    Ik ben vandaag geweest. Het zag er allemaal goed uit. Links had ik iets meer vocht. De hechtingpleisters zijn er af. Ik heb nog wel last rechts maar dat is normaal omdat ik een dunne borstspier heb. Nu 2 weken voorbij met de dag kan ik wel iets meer. Vooral als ik slaap en wakker ben voel ik links met een baksteen. Zo ziet het er aan de buitenkant niet uit. Het voelt gewoon raar. Mijn beide borsten voelen wel zacht en soepel aan.

  11. Op 28-12-2021 om 06:56, Maria1382 zei:

    Hier ook wat slapeloze nachten na 4 weken. Draag nog steeds die martelband maar ze zakken naar mij gevoel echt minimaal. Ze zijn nog zo hoog en bol aan de bovenkant😔 las ook over een te kleine pocket en krijg het dan Spaans benauwd. Ook mentaal doet het best veel met me merk ik.. snap dat ieder lichaam anders is maar hoopte nu toch iets van verbetering te zien en ik weer meer kon gaan doen. Want deze harde rots blokken belemmeren mij nog enorm...😣

     

    Wat zegt jou arts ervan @Shadow... 

    Jou borsten zien er erg mooi uit. Je moet je echt niet druk maken om de bol aan de bovenkant. Het heeft echt 6 mnd tijd om helemaal te genezen. Ik ben van die band af god wat ben ik blij. Hoe voelt je huid aan die bolling? Hard of soepel?

  12. Op 27-12-2021 om 19:08, Maarly zei:

    Dankjewel !!

     

    het is allemaal heel goed gegaan. Ik was al vroeg aan de beurt en alles ging heel snel. Ben echt heel erg blij er mee!! Heb niet heel veel puf om op dit moment te typen. Maar het ging allemaal heel snel en was al vrij vlot weer thuis, heb aan 1 kant meer pijn en vooral tussen mijn schouderbladen doet het meer zeer. Maar het ging allemaal heel goed 🥰

    Fijn zeg heb je ze al bekeken? Jij had wel een verschil in beide borsten toch? Zie je er nu nog wat van? Hoop dat de pijn mee gaat vallen. Rust lekker uit.

  13. Op 27-12-2021 om 19:07, Denise1987 zei:

    Ik heb ze🥳🥳🥳🥳

    Operatie en narcose is reuze meegevallen.

    Ik heb wel pijn. Maar het is draagelijk.

    Er is uiteindelijk 365cc ingegaan.

    En zoals jullie zien, zijn de mijne ook bakstenen 🤣🤣

    Ik hou jullie nog op de hoogte meiden.

    Nu even lekker rusten.

    😘

    Ik dacht dat je 405cc kreeg. Hebben ze dat tijdens de operatie veranderd of wist je hiervan? Fijn dat het achter de rug is. Ze zien er goed uit en ze worden nog mooier. 

  14. Op 27-12-2021 om 12:08, Shadow zei:

    Heej dames , ik ben vandaag 4 weken po. Ik maak me ook een beetje zorgen. Ik heb vanaf het begin al een grote verschil en hou wat meer vocht vast in een borst. Het verschil zo groot dat het heel duidelijk is in kleding. De grotere borst heb ik ook iets meer last van. Ik hoop dat dit goedkomt maar het verschil is zo groot en ik zit al 4 weken na mijn operatie datum😞. Had gedacht dat het nu wel wat meer recht getrokken zou zijn.

    Hoi hoi,

     

    Dat was bij mijn eerste bv ook zo. De een was veel groter dan de ander. Als ik schuin stond zag je bii de ene kant de andere borst wel en bij de andrre kant niet. Dat is pas na 3mnd goed gekomen. Je hebt uiteindelijk evenveel cc gekregen in beide borsten. Het heeft even tijd nodig. Vertrouw er in het komt echt wel goed 🤭

  15. 3 uur geleden, Maria1382 zei:

    Heel herkenbaar. Bij mij gaan ook beide borsten hun eigen weg🙈. Links meer pijn, links daalt minder, rechts jeukt enorm en heeft een andere vorm..  ggrrr zal er wel bij horen. Zijn toch 2 aparte operaties geweest eigenlijk. Wel fijn dat je woensdag een afspraak hebt staan. 

    Ya bij mij dus ook. Het voelt net een stijve blok. Dat jeuken heb ik ook. Dat is wel goed dan geneest het. 

  16. 17 uur geleden, Marii89 zei:

    Ik heb dit ook aan 1 kant en vooral als ik lig. Op de plek van de borstspier. Maar wat ik herinner van mn vorige borstvergroting komt dit vanzelf goed, toen had ik dat ook. Beterschap x

    Met 1 kant kan ik alles al ik voel helemaal geen pijn de borst voelt ook soepel aan. De andere kant voelt net een baksteen bij elk beweging vooral liggen. Als ik wat na voren zit op de bank valt het mee. Maar als ik beweeg is het net een blok. De borst ziet er wel het zelfde uit alleen is de tepel iets lager dan de ander. Misschien omdat die kant zo gespannen is ofzo? Soms lees ik verhalen over een kleine pocket. Ik wil echt niet nog een keer geopereerd worden. Maar ik heb ze nu bijna 2 weken. Ik moet toch wel lichte werkzaamheden kunnen doen zonder pijn?

  17. Ik heb sinds dag 1 alleen last aan 1 kant. Vooral als ik lig doet het pijner het voelt branderig aan. Overdag heb ik er weinig last van. Ook kan ik met 1 kant al veel bewegingen maken maar met de andere kant niet. Maar me soms toch zorgen. Woensdag heb ik een afspraak staan bij de arts voor het knippen van de hechting knoopjes. 

    Ik heb ook niks geks gedaan ofzo ik rust goed uit.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.