Ga naar inhoud

Prins

Leden
  • Aantal items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Prins

  1. Hi Lizzzz, leuk dat je reageert. Ik merk dat als je een complicatie hebt er weinig responds is. Voelt een beetje alsof je alleen op de wereld bent in borsten land 😅

    Er is inmiddels een hoop gebeurd. De wond is open gegaan (sorry niet heel smakelijk verhaal) en er liep veel wond vocht uit. Dat was op zich een goed teken zei mijn arts en ook mijn huis arts, dus Wilde ze het nog 4 dagen aankijken. Het werd helaas een zeer lelijke plek, waarvan ik jullie de foto’s zal besparen dus heb ik na 2,5 dag aan de bel getrokken en hebben ze besloten me te opereren. Dat was wel even spannend omdat Dr. Wijnberg aangaf dat hij dit niet vaak had meegemaakt maar als het gebeurd hij dan eigenlijk altijd de prothese er uit haalt, spoeld met antibiotica en dan de prothese pas na minimaal 3 tot 6 maanden terug plaatst. Kortom ik zou asymmetrisch uit de operatie komen. Dat was wel even slikken en zo ging ik onder narcose…..
    Toen ik wakker werd stond Dr. Wijnberg naast mijn bed, wat ik erg prettig vond en hij vertelde mij dat hij de prothese en de pocket en de wond 8 x had gespoeld met antibiotica en dat de pocket er erg rustig en mooi uit zag, dat eigenlijk alleen de plek van de wond plaatselijk geïnfecteerd was, waardoor hij na het schoonmaken de prothese heeft terug geplaatst. Hij gaf aan dat ik me echt 2 weken volledig bed/bank rust moest hebben en 4 tot 6 weken extra voorzichtig moet doen. Omdat je natuurlijk nooit zeker weet of het nu wel goed gaat. 
    Ik was enorm blij en luister braaf naar het rust advies. En duim dat het deze keer wel goed heelt.🙏🏼🙏🏼🙏🏼

  2. Graag deel ik mijn verhaal en onzekerheid in de hoop hier wat helderheid te vinden door ervaringen van andere met dezelfde complicaties. 
    16 jaar geleden heb ik mijn borsten in ere hersteld na dat ze 2 kids borstvoeding hadden gegeven. Wat mijn borsten fantastisch hadden gedaan. Ik beloonde mijzelf met een druppelvormige prothese van 245 cc mghan. 
    die operatie ging goed, maar na een tijdje voelde ik dat de prothese onder spanning stond en het litteken niet mooi vlak was. Ik ben toen opnieuw aan mijn linkerborst geopereerd. De pocket werd iets ruimer gemaakt en het litteken hiermee ook verbeterd. Daarna heb ik 16 jaar lang zonder problemen genoten van mijn 2 borsten en zelfs nog 2 kinderen gekregen en gevoed. 
    na die 16 jaar leek het mij verstandig om de protheses te wisselen om problemen met de protheses te voorkomen. 
    Op 19 november heb ik deze prothese wissel laten uitvoeren door dezelfde arts als die het de 1e keer heeft uitgevoerd, omdat ik zeer tevreden was met hoe hij dat toen had gedaan. We hebben in overleg deze keer wel voor een ronde prothese gekozen ipv de druppelvorm. Operatie is goed gegaan en ik herstelde redelijk goed, dacht ik. Een aantal dagen na de operatie voelde ik een ander soort pijn dan gewoon de operatie pijn. Het voelde meer als een borstontsteking, die ik herkende van toen ik borstvoeding gaf. Dus een soort onbestemd gevoel in de tepels en vervolgens de klieren door de hele linker borst en na 2 dagen ook in een lichtere versie mijn rechter borst. En een soort spierpijn in de borst, terwijl die bij mij voor de spier is geplaatst. Ik heb toen meteen contact opgenomen en kreeg een recept met antibiotica. Dit heb ik ingenomen en gelukkig na een dag of 5 voelde ik dat het de goede kant op ging. Deze kuur heb ik 10 dagen geslikt en daarna leek alles steeds beter te gaan en na 3 weken helemaal goed. De littekens waren rustig en de borsten soepel. Zo zat ik nog helemaal opgelucht aan mijn soepele borsten te voelen en mezelf even te onderzoeken en was er niks aan de hand en dacht ik nog “Gelukkig is dit snel goed gekomen zonder extra gedoe”, maar de volgende ochtend was het wederom mis. Weer dat tintelende gevoel in de tepel die over ging in een pijnlijk gevoel aan de gehele linker borst en hij zwelde ook helemaal op en ik kreeg verhoging. 
    Ik naar de huisarts en die zag geen rode plekken, maar wel een gezwollen borst. Ze verwees mij door naar de chirurg die de operatie had uitgevoerd. Ik ben toen naar Nijmegen gegaan naar Dr. Wijnberg. Die heeft ter plaatsen een echo onderzoek laten doen en daar kwamen ze terug met de boodschap dat er geen ontstekingen te zien zijn. Dr. Wijnberg erkende wel dat de borst gezwollen was maar dat zou dan Oedeem vocht zijn. Wat ik dan met oedeem huid therapie hopelijk weg kreeg. Wel schreef hij voor de zekerheid een antibiotica kuur voor, die ik mocht innemen als ik koorts zou krijgen of rode plekken. Vervolgens kreeg ik 1 oedeem behandeling waarin ze de borst heeft gemasseerd om het overvloedige “onschuldige” vocht af te laten voeren via de lympfe klieren in de oksel. Op mijn verzoek heb ik ook bloed af laten nemen om er zeker van te zijn dat er echt geen onsteking zat. Dit speelde zich af op dinsdag en donderdag avond had ik opeens toch echt een rode plek aan de onderkant van mijn borst en verhoging. Ik heb mijn plastische chirurg donderdag avond gemaild gevraagd wat de uitslag was van het bloed onderzoek en foto’s gestuurd van de rode plek en werd vrijdag ochtend gebeld dat er toch  onstekingswaarden in mijn bloed zit en moest starten met de antibiotica (inmiddels dus de tweede kuur sinds mijn operatie). Inmiddels ben ik 50 uur verder (antibiotica moet na 48 iets doen) en is de ontsteking plek alleen maar dikker en roder geworden en er zit een dikke klont naast mijn litteken. Waarvan ik denk dat die op springen staat. Ik heb dus net weer een mail gestuurd met deze foto’s. En hoop dat ze iets kunnen doen. Ben bang dat mijn prothese er uit moet, maar als het nodig is dan is dat zo. Ik maak mij nu namelijk meer zorgen om het gegeven dat er iets van binnen gaande is wat grote consequenties kan hebben voor mijn gezondheid en mijn mooie borsten 😩

    8D39CBEB-AA81-4322-B6A5-5D8846D517DF.jpeg

    9658D8CB-0B31-4AFB-B3BF-FD23D4ACA28F.jpeg

  3. 12 uur geleden, Jenster zei:

    @Lottje72vandaag voor het eerst de Wabbers gehad! 
    maar: afspraak consult staat, kan ik nu mooie naartoe leven! 31 aug!

    Oh spannend! Ik ook in augustus naar vd Weij 29 aug :)

     

    Duurt idd wel erg lang. Ik heb daarvoor op 21 juli ook bij Boerhaave een afspraak met Dr, Wijnberg.

     

    Ik dacht ik maak, gezien de lange wachttijden, maar gelijk 2 afspraken met 2 verschillende PC's zodat ik gelijk hoor wat de verschillende adviezen zijn. Die lopen namelijk vaak behoorlijk uit een, maar daardoor kreeg ik wel een goed inzicht in de mogelijkheden. Ook leer je dan voor jezelf nog beter te beslissen wat je wil.

     

    Heb ik bij de eerste borstvergroting ook gedaan. Toen heb ik er 3 gezien.

  4. @JensterIk snap je twijfel heel goed. Heb ik ook gehad. Ik heb zelfs een keer de dag ervoor de operatie afgebeld en ben pas 1 jaar later naar een heel andere PC gegaan. De eerste wilde bij 375cc plaatsen en uiteindelijk ben ik voor de tweede PC gegaan die 245cc heeft geplaatst. Ik ben heel erg blij dat ik destijds naar mijn gevoel heb geluisterd, want ik moest al best wennen aan de 245cc en nu 16 jaar later is het wel fijn dat ik destijds niet te vol in heb geschoten. De kans dat ik nu namelijk wel naar die 350 moet gaan om ze weer mooi vol te krijgen is waarschijnlijk onvermijdelijk. 
     

    Ook is het goed om eens naar het forum over expansie te gaan op dit borstenforum. Niet omdat het nou zo fijn is om te lezen dat er ook vrouwen zijn die helemaal niet zo blij zijn met hun borstvergroting, maar misschien wel omdat er ook een groep vrouwen is die gewoon niet konden wennen aan het gegeven dat er iets vreemd in hun geplaatst was. En die dus heel opgelucht waren toen ze er weer uit waren en de littekens daarbij voor lief namen. 
     

    Ik bedoel alleen maar te zeggen, niet oversteken bij twijfel. Dus als jij nog tijd nodig hebt om te onderzoeken of je dit wel echt wil neem die tijd dan. Dit staat uiteraard los van de prachtige resultaten die we hier voorbij zien komen. 
     

    Succes met je zoektocht naar wat voor jou zelf belangrijk is en waarom en wanneer 😍
     

     

  5. Hi,

    Wat vervelend voor jullie dat jullie niet blij zijn met jullie protheses en dat jullie nare onverklaarbare klachten hebben gehad en of hebben.

    Ik ben heel benieuwd naar wat jullie klachten precies zijn. Ik heb zelf 16 jaar protheses in mijn borsten en ook fysieke klachten die niet goed thuis te brengen zijn en uit verschillende onderzoeken ook niet verklaarbaar. Misschien komen ze overeen met jullie klachten.

    Sterkte en beterschap toe gewenst.

     

  6. Ja wat mij opvalt is dat iedere PC een andere werkwijze prefereert en iedere Pc ook een andere visie heeft op de hoeveelheid CC’s en vorm en plaats. Dat maakt het zo lastig. 
     

    Daarom is het zo fijn om op dit forum te horen hoe de meiden het ervaren en de variatie in keuzes die er gemaakt worden. Want alles is toch op basis van smaak en idd ieder lijf is alles. 
     

    Wel denk ik dat het geweldig is dat we door dit forum niet onwetend aan dit avontuur beginnen en we niet blind hoeven te staren op alleen maar het advies van de PC. Kortom 1 en 1 is 3.

  7. Ja heel herkenbaar dit. Ik voel me namelijk helemaal prima met mijn borsten. Ze voelen ook volledig als van mij. Ja ze hangen een beetje en zijn minder gevuld als voorheen, maar ze zijn van mij. Het kost na een de operatie ook best wat tijd voordat ze echt van jezelf voelen. Dat ze niet meer koud voelen of hard. Ze voelen als volledig van mij. Ze hebben met prothese toch nog 2 zwangerschappen doorstaan en zelfs borstvoeding gegeven. En het mooie is dat, in tegenstelling tot bij mijn eerste 2 kinderen, deze borsten niet slap werden maar stevig en vol. En dat na de borstvoeding. Kortom ik ben er meer dan blij mee. Maar ik voel wel dat de prothese aan vervanging toe zijn. En ja dan wil ik wel gelijk gebruik maken van de eventuele optische verbetering. Dat hebben mijn borsten verdiend. 😏

  8. 7 uur geleden, Lucy2015 zei:

    . Ik denk dat het voor jou eigenlijk wel fijn is dat er destijds niet zoveel cc geplaatst zijn. Daardoor heb je nu meer opties en hoeven er geen enorme implantaten in bij een wissel om je borsten wat op te vullen en te 'liften'.

     Ja zo voel ik het nu ook. Ik vond die 245 toen echt helemaal prima. Ik had zelf al een 75 C en kreeg door die cc’s een 75D. Meer wilde ik ook niet. Ik ben benieuwd hoeveel erbij moet nu om die natuurlijke lift te krijgen. 
    voor mij hoeven ze ook niet groter maar wel voller. 
    mij begrijp dat je in dubio zit. Je hebt me ook aan het denken gezet met betrekking tot het vullen met eigen vet. Ik ga het zeker onderzoeken. Kost misschien uiteindelijk meer omdat het 2 of 3 x moet maar ik ben met mijn billen heel blij. En als je gelijk wat buikvet kwijt raakt krijg je opties ook meer borsten. Maar ja dan moet je wel iets hebben aan vet. Ik heb ook niet veel maar toch heb ik mijn billlen prima kunnen vullen toen :)

  9. Hey Noor, dankjewel voor je advies. Ik ga me eens in de verschillende protheses verdiepen. Weet jij of vd Weij ook prothese wissels doet? Ik heb geloof ik ergens op dit forum iemand horen zeggen van niet. Ja ik zal zeker een album aan maken. Moet even goede foto’s gaan maken. Ik had al even terug gezocht naar hoe ze toen de eerste keer waren geworden en die waren eigenlijk best mooi moet ik zeggen ha ha. Maar ja toen was ik 32. Dat was na 2 kinderen. Inmiddels ben ik totaal 4 kinderen verder en 48 jaar oud, dus ze zien er een stukje minder florissant uit. Toen ik zwanger was zagen ze er overigens wel prachtig uit ha ha 

  10. Op 22-4-2021 om 13:16, Joyforlife zei:

    Bij mij is het uiteindelijk 350 cc geworden en ik ben heel blij geweest met mijn keuze, ik heb tot in de operatiekamer getwijfeld en pas op de operatie tafel mijn keuze doorgehakt.

    Herkenbaar ik ben ook enorm aan het twijfelen geweest toen en nu zal ik ook weer twijfelen over de hoeveelheid. Wilde toen 300 en kreeg uiteindelijk 245. toen was ik er blij mee. Nu met een wissel zal ik waarschijnlijk weer 2 kinderen verder mee vulling nodig hebben om toch een vol resultaat te krijgen. 

    Ik wil ook dat de boven kan gevulder is maar wil wel dat het mooi overloopt naar mijn hals. zeg maar niet dat je zo'n ronde prothese rand ziet. Ik had toen anatomisch maar heb wel altijd last gehad van een beetje omgekrulde rand aan de bovenkant. zie je niet maar voel ik zelf soms wel. Wat raden jullie aan om de borst mooi gevuld te krijgen en ook aan de bovenkant goed gevuld te krijgen. Mag ik ook eens bij jou spieken wat die 350cc bij jou heeft gedaan?

    Ik ben 180 en weeg 70 kilo. Ben van borstomvang 75 nu wel naar 90 gegaan. Niet perse veel dikker geworden maar je lijf veranderd als je 4 kinderen verder bent en inmiddels 48 ha ha

  11. 7 uur geleden, Marietjuh zei:

    Ja hij maakt echt prachtige natuurlijke borsten..

    Hi Marietjuh,

     

    Ik heb een afspraak gemaakt bij Boerhaave met Dr. WIjnberg en met Dr. vd Weij.

     

    Ik moet een wissel gaan doen. Mijn borsten zijn 16 jaar geleden gezet door Wijnberg. Ik ben benieuwd naar jou foto's omdat je geholpen bent door vd Weij toch? Mag ik even meekijken? Hoe lang geleden was dat?

    Alvast bedankt.

  12. Hi Lucy dankjewel voor je reactie. Ja dat klinkt heftig. Het gegeven dat je een prothese kan hebben die volledig aan flarden is terwijl je dat dus zelf niet kan voelen. Bizar. Ik snap heel erg goed dat je je borsten niet kwijt wil. Ik heb zelf een beetje vet uit mijn buik ooit in mijn billen laten plaatsen en dat moest idd wel 2x voor dat dit effect had. Ik had vrij platte billen en nu een beetje gevuld. niet ordinair of zo. Het feit dat het mijn eigen vet is voelt wel enorm goed. Ik had alleen ook niet bijster veel vet. En er verdwijnt ook best wel weer wat na de eerste keer. Dus denk dat je dan zeker 2 en misschien wel 3x terug moet. Maar eerlijk is eerlijk het voelt wel erg geruststellend dat mijn billen gewoon puur mijn eigen materiaal is. Als ik mijn borsten zou kunnen vullen met mijn eigen vet en genoeg zou hebben om dan ook echt voldoende vulling te creëren zou ik dat zeker overwegen en al helemaal als ik risico zou lopen. 

    Ik heb vandaag gebeld voor een consult bij Dr. Wijnberg bij Boerhaave en kan pas 27 juli terecht. Ik ga zelf ook eens aan hem vragen wat hij denkt mbt hypofilling bij mij. Ben ik ook gelijk van mijn buikje af ha ha.

    Maar dat wordt dan zeker een dure hobby als ik 3x terug moet :( 

     

    Ik lees ook mensen die 600 cc terug plaatsen na een wissel. Heb je dat nodig om de boel op te vullen na een wissel? Echt geen idee. Ik heb nu 245cc en wil zeker dat mijn borsten meer gevuld worden dan dat ze nu zijn en hoop stiekem ook dat ze een natuurlijke lift krijgen door de vulling. Dus ben benieuwd naar het advies van Dr.  Wijnberg. 

     

    Ik was toen heel tevreden met zijn werk. Maar hij is wel terughoudend met de cc's. En ja ik zal toch minimaal 350 nodig hebben ipv de huidige 245....

     

    Ben heel benieuwd naar jou verdere verhaal en als ik meer weet zal ik je dat zeker vertellen. Al hoop ik voor jou dat je snel geholpen wordt.

     

    Sterkte Prins

  13. Hi Jill,

    Zou ik ook bij jou mogen meekijken? Ik moet ook een wissel gaan doen na 16 jaar. Ze hangen bij mij ook een klein beetje. Heb 245 cc ben 180 en weeg 70 kilo. Ze mogen bij mij vooral wat gevulder zijn zodat het ook optisch een lift krijgt. Ook zou ik ze wel iets dichter tegen elkaar willen. Maar groter hoeft niet. Wel voller :) ik ben dus ook aan het oriënteren hoeveel er dan in zou moeten. 650 CC klinkt enorm maar dat kan dus zo maar heel anders tonen dan dat het klinkt. Vandaar mijn interesse om even bij jou te kijken. 

    Alvast bedankt.

    En sterkte met je verdere herstel en geniet van je borsten.

  14. Op 9-12-2020 om 22:35, Anouk78 zei:

    Hoi Jill welkom op dit forum :tatice_04:

    ik denk dat je de maat van de prothese goed kan hebben als Nio dit adviseert.

    Ik ben zelf 6 November door hem geholpen. Ik heb bredere protheses genomen waardoor mijn borsten ook meer bij elkaar zijn komen te staan. Heb een album waar je in kan kijken, dit was wel een wissel. En zeker is het weer allemaal spannend en weer zeker dat je borsten super mooi gaan worden.

    Alvast heel veel plezier, op weg naar nieuwe boobies.

    liefs Anouk 

     

    Hi Anouk, Zou ik ook mogen meekijken? Ik heb mijn borsten 16 jaar geleden laten doen en moet ook gaan wisselen. Ik zou ook willen dat mijn borsten wat dichter bij elkaar zouden komen dus ben heel benieuwd naar jouw album.

    Groetjes Prins

  15. HI Nanskie en Boosuus,

     

    Jullie zijn inmiddels al 2 jaar verder en ik ben heel benieuwd hoe jullie terug kijken op jullie operatie door Dr. Wijnberg. Ik heb 16 jaar geleden mijn borsten laten doen en moet denk ik een wissel laten doen. Ik denk dat ik dat weer door Dr. Wijnberg laat doen maar vraag me wel af of hij de laatste tijd veel borsten heeft gedaan omdat ik ook zie dat hij heel veel andere specialisme heeft. Kan ook nergens voor en na foto's van hem vinden.

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.