Ga naar inhoud

Lzjb

Leden
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lzjb

  1. 15 uur geleden, best_boobie zei:

    Had je het bericht van Anouk eigenlijk gelezen haha? 
    Ze is bij haar pc geweest en die heeft de prothese weer terug gedraaid. En waarom denk je dat die prothese opnieuw moet inkapselen? Is dat volgens jou iets dat gebeurt daarna?

    Sorry voor al mijn vragen, maar ben oprecht nieuwsgierig waar je deze info vandaan hebt :)

     

    xx BB

    Sorry, is natuurlijk logisch dat de pocket te groot is aangezien de prothese terug draait maar t stond niet in dr topic. Dit beschreef ze later pas. En daarbij dus ook direct m’n excuses aangezien ik niet weet waar ik over praat. Bedoelde het alleen maar goed.

  2. Beter laat dan nooit!! Ik ben vandaag 3 weken po en ik ben zo blij met m’n beslissing. Ik ben bij Faceland geweest voor een consult maar kreeg daar niet zo’n fijn gevoel.. gelukkig heb ik wel een stel vriendinnen in m’n groep die ook hun borsten hebben vergroot en zij zijn allemaal geholpen bij Frans Straten - kliniek Heyendael in Groesbeek. Daar heb ik mijn verhaal gedaan dat ik ze zo natuurlijk mogelijk wou hebben. We kwamen uit op 300 en 345 cc. Na lang twijfelen toch de 345 cc gekozen omdat je al snel ergens aan went en misschien spijt gaat krijgen als je de keuze had groter te nemen. Vooral voor dat geld mag je wel een beetje uitpakken vind ik. Uiteindelijk dus 345 cc Mentor, achter de spier, anatomisch laten plaatsen. Ben heel erg tevreden over de kliniek en mag ze nog altijd (natuurlijk) dagelijks bellen als ik met vragen zit. Succes met je oriëntatie!

  3. Ik heb hier toch even een vraagje over.. ik zal vast niet de enige zijn maar ik kan niet echt van m’n borsten afblijven, zo blij dat ze er zitten. Tis niet zo dat ik hevig aan t masseren ben maar ik voel ook wel hier en daar. Ik heb Mentor protheses en zijn vgm met ruwe buitenkant. Is dit dan heel erg.. als ik steeds meer dingen lees, begin ik elke keer wat meer te twijfelen. 

  4. 1 minuut geleden, lisa1701 zei:

    Hai @Noor45en @Lzjb,

     

    Het is een emotionele rollercoaster voor mij geweest de afgelopen dagen. De tweede operatie is echt een aanslag op mijn lichaam geweest.

     

    Na de borstvergroting zei ik dat ik het 100% nog eens zou doen, maar hoe ik mij de laatste dagen voel is die mening 180 graden gedraaid..

     

    Nog steeds de angst dat er nu of in de toekomst iets fout zal gaan en dagen komen er continu twijfelende gedachten in mijn hoofd. Geen seconde gaat er nu voorbij of ik wel de juiste keuze heb gemaakt. Kon ik niet gewoon blij zijn met wat ik had? Ook kom ik terug op de gekozen maat. @Lzjbgoed dat je voor de grotere maat hebt gekozen. In het begin was ik heel blij met mijn keuze, maar nu ze ingedaald zijn, lijkt het onderhand hetzelfde als wat ik had. Ik weet dat ik een sportbh draag en het daardoor ook platter lijk, maar op dit moment gaat er alleen maar door m'n hoofd: Had ik het wel moeten doen? Is die ene cupmaat groter al deze shit waard?

     

    Vannacht een nachtmerrie gehad en toen ik wakker werd, hoopte ik dat het allemaal maar niet gebeurd was. Ik word gek van gedachten. Er spookt door m'n hoofd dat ik ze er weer uit wil halen en dat alles weer "normaal" is. Dan ook weer bang dat het er lelijk uit gaat zien. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen.

     

    Heeft iemand hier ook spijt gehad en kan mij uit deze situatie helpen?

     

    Morgen heb ik weer de controle waarbij de hechting verwijderd wordt.

     

    Sorry voor dit negatieve bericht, maar zo is het hoe ik mij nu voel..

     

     

    Ah, ik heb het echt met je te doen. Vooral omdat je nu zo (alleen) thuis zit en het herstel moet overdoen.. probeer afleiding te zoeken in leuke series, boeken of visite. En wanneer je kan toch een rondje te gaan wandelen. Eventjes een andere omgeving. Ook al wil je geen visite omdat je je down voelt of wat dan ook, laat ze toch eventjes komen. Lucht je hart, laat ze je ff verwennen en in de tussentijd gewoon vast houden dat het echt wel goedkomt. Een slechte ervaring wilt niet zeggen dat deze ervaring ook slecht wordt.. ondanks dat ik het begrijp dat het heel moeilijk is als je dit net achter de rug hebt. Morgen zul je de arts weer zien en hoor je meer.. tot die tijd wens ik je veel sterkte! ❤️

    • Like 1
  5. 2 uur geleden, Noor45 zei:

    Ik slinger mezelf ook omhoog met m’n buikspieren. Strakke broeken vind ik ook lastig; gisteren hele dag last van m’n oksel gehad daardoor. Maar ja; je moet je toch aan kleden😅
    Autorijden ga ik woensdag voor het eerst proberen, dan ben ik 3 weken. Vind dat wel spannend. 
    Welke protheses heb jij en voor of achter de spier?

    De bikini staat je super!! Kom maar op met die mooie zomer! 
    Ik had ook al verschillende bikini’s en bh’s besteld: alles staat zo mooi nu. 🥰

    Dank je wel!!🥰

    Gelukkig ben ik niet de enige eigenwijze door toch strakke broeken aan te trekken.. alleen als ik de deur uitga hoor. Ik ging na 1,5 week toch weer eventjes langs vrienden. Net als afgelopen weekend, ff de deur uit. Word dan wel uitgelachen doordat ik m’n glas als een T-Rex pak 🦖 hahaha

    En buiten de buikspieren trainen, wandel ik toch wel elke dag een aantal km.. ik kan dat niet, de hele dag zonder beweging op de bank.

    Als tip voor het autorijden: laat je echt niet opjagen door andere weggebruikers. Sturen en schakelen is best spannend. Je zult je borstspieren triggeren en licht aanspannen maar het kan niet anders. De artsen zeggen dat het echt mag na 2 weken dus ga er vanuit dat het geen kwaad kan.

     

    Ik heb dual plane 345 cc Mentor - anatomisch. En jij?? 

  6. 9 minuten geleden, Lzjb zei:

    Hi, ik ben 2 dagen later dan jij geopereerd. Ik had ook de keuze tussen 300 en 345 cc. Ik wou zelf voor 300 gaan omdat ik niet te overdreven borsten wou hebben omdat ik hele kleine borsten van mezelf had. Toch uiteindelijk voor de 350 cc gekozen en ik ben er zo blij mee! Ben jij ook uiteindelijk blij met je keuze? En hoe gaat het in je herstel?

    Sorry, ik had me helemaal niet ingelezen toen ik dit berichtje plaatste. Wat vervelend dat het voor jou zo is gelopen.. hopelijk kan je nu beter je ontspanning en rust vinden in je herstel.. sterkte!!

  7. 54 minuten geleden, Marietjuh zei:

    Mooi dat jouw herstel ook zo goed verloopt! Daar moet je idd wel mee oppassen dat je niet teveel doet omdat het zo meevalt qua pijn maar neem echt goed je rust.. hou je armen laag en niet tillen. Als het nog niet goed voelt zou ik er nog even mee wachten.

    Heb je straks wel een mooie afgetrainde buik 😂

    Ja stom hè, wat is nou teveel denk ik dan? Maar idd goed naar m’n lichaam luisteren. Ben vast niet de enige met deze vragen en uitvoeringen. 
    Haha ja, geluk bij een ongeluk die sixpack straks 🤪

    Fijne avond! X

  8. 9 minuten geleden, Marietjuh zei:

    Thanx! Kan wel zien dat die van jou al heel mooi worden en als ze nog verder gaan zakken worden ze alleen maar mooier 🥰

    Ik vind het nog steeds leuk om nieuwe kleding te passen haha! Nog even en dan kun je nog meer leuke dingen gaan passen! 

    Ja ik heb echt een fijn herstel gehad, weinig pijn dus het is me echt 100% meegevallen. Hoe verloopt het bij jou tot nu toe?

    Dank je!! Heel leuk die complimentjes over iets nieuws in je lichaam haha.

    Mijn herstel gaat ook erg goed. Het is me allemaal best wel meegevallen. Enige dingetjes waar ik m’n vraagtekens bij heb is, doe ik niet teveel? Qua broeken aantrekken, aangezien ik altijd strakke broeken heb, niezen 🤪, vandaag ook voor t eerst weer auto gereden - voelde nog niet oké.. wetend dat ik de borstspieren voel bewegen. En ook nog wel met omhoog komen. Ik woon alleen en na dag 3 vertrok m’n moeder ook weer naar dr eigen huis.. nu schommel ik me elke keer met m’n lichaamsgewicht omhoog met aanspanning op m’n buikspieren. Denk dat het meer onzekerheden zijn wat ik wel of niet kan/mag, verder mag ik echt niet klagen!

  9. 5 uur geleden, khll16 zei:

    @Lzjb

     

     

     

    Sorry voor de late reactie, ik zit de laatste tijd niet meer zoveel op het forum! 

    Met mij gaat het echt perfect, als ik terug kijk heb ik gewoon niet mogen klagen en is het me zelfs meegevallen. En dat terwijl ik zo bang was dat ik huilend voor de kliniek stond. Ik denk dat ik met 4 weken ongeveer weer mijn eigen spijkerbroeken aan kon doen, ik heb over het algemeen inderdaad ook strakke broeken en dat merkte ik echt wel. Tot die tijd heb ik geleefd in joggingbroeken, sportbroeken en ging ik naar het werk in jurkjes met een panty. Dat lukte me namelijk wel goed. Ik maakte me in het begin ook best wel zorgen of ik niet te veel deed, ik kon namelijk vrij snel al wel weer dingen doen. Ik maakte voor mezelf echt het verschil tussen borstspieren gebruiken en borstspieren trainen. Natuurlijk is een boodschappen tas tillen ook spieren gebruiken, maar dat soort gekke dingen heb ik niet gedaan. Ik kookte zelf al weer na 2 weken, maar liet mn vriend de pannen afgieten etc (pannen vullen deed ik met een glas water, zodat ik niet alles in een keer hoefde te tillen). Op die manier zocht ik een beetje op wat ik zelf kon doen en wat niet. Ik heb heel lang gegeten van plastic borden/schaaltjes, zodat hierdoor het gewicht wat lager zou blijven. 

     

    Ik durf natuurlijk niet te zeggen hoe het voor jou is, maar ik deed na 2 weken al wel echt weer dingen zelf. En als je twijfelt zou ik altijd contact opnemen met je pc. Ik zou zolang je merkt dat het nodig is gewoon je pijnstilling blijven slikken, ik heb het zelfs nog 2 dagen langer gedaan dan ik dacht dat nodig was. En op het laatst alleen in de ochtend en voor het slapen. Ik zou je echt (voor zover ik kan) adviseren om naar je lichaam te luisteren, als je merkt dat je nog veel pijn hebt en je medicatie nodig hebt, zou ik niet de grenzen opzoeken. Op een gegeven moment merk je wel dat wat je in de dagen er voor niet lukte, ineens kan. En dan zou ik het langzaam opbouwen. Zo kon ik op een gegeven moment zelf omhoog komen, maar heb ik wel mn vriend nog meermaals gevraagd om me te helpen, om het zo niet meteen te pushen. 

     

    Het komt echt goed, twee weken is nog niet lang geleden en iedereen herstelt anders. Ik merkte wel dat twee weken een keerpunt was, en alles echt met gigantische stappen ging, een week later ben ik zelfs een dagje weg geweest zonder ergens last van te hebben. Echt focussen op de leuke dingen, ga bikini's, jurkjes, ondergoed en topjes shoppen in de tussentijd. Het vliegt zo voorbij! 

     

    Hoe voel je je verder nu? Went het al? 

    Mocht je nog meer vragen hebben, laat het me dan weten! En succes met je herstel, voor je het weet ken je niet meer anders! 🤗

     

    Liefs! 

    Haha zo leuk om verschillende ervaringen te lezen. We zijn opeens super creatief wanneer je bepaalde dingen niet mag of kan doen. Dat is wel een goede, gebruik je je borstspier of train je ze.. ik heb zojuist voor t eerst weer auto gereden en ik was echt heel nerveus. Schakelen, sturen.. maar dat zijn geen zware dingen, je voelt het alleen omdat er nu natuurlijk 2 protheses onder de spieren zitten haha. 
     

    Probeer zoveel mogelijk naar M’n lichaam te luisteren natuurlijk, wat je zegt. Al had ik laatst m’n pc aan de telefoon en die zei dat ik mezelf niet uit de weg moest gaan en pijnstilling nemen, voorzichtig doen maar wel afleiding zoeken.. zo ga ik in de weekenden ook gewoon langs vrienden en drink ik een drankje.. niet teveel natuurlijk hè 🤪

     

    Met overeind komen was het voor mij best nog wel een dingetje. De eerste 3 dagen was m’n moeder bij mij. Verder woon ik alleen dus als ik iets lager onderuit gezakt lag, zoveel mogelijk door middel van m’n buikspieren omhoog te komen. Nu gaat dat gelukkig wat makkelijker.. ik schommel mezelf omhoog.. geen idee of dat oké is maar ik heb geen pijn en het is de enige manier hoe het lukt. 

     

    Dagelijks probeer ik ook een wandeling te maken. Krijg echt doorligplekken haha. Meestal ben ik zo’n 30/40 minuutjes onderweg.. soms vergis ik mezelf erin en had het best een korter rondje mogen zijn maar ik voel me zo nutteloos soms om de hele dag maar op de bank te liggen. Ach ja, tot nu toe nog geen klachten gehad daardoor.. hopelijk blijft dat zo!

     

    Dank je wel voor je tips en je verhaal.. vooral de tips, er zijn al wat bikini’s onderweg haha!!

  10. 3 uur geleden, Marietjuh zei:

    Haii 🤗 Bikini staat je prachtig! Alles ziet er echt zovele mooier uit he met mooie boobies!! 🥰

    Fijn dat je al nu al zo blij bent met het resultaat.. ze zien er heel mooi uit!

    Ik ben inmiddels 4 maanden po maar kan me nog goed herinneren hoe leuk het was om voor het eerst te passen!

    Heb ook wel wat foto's van verschillende passessies in mijn topic gepost 😅

    Nou vooruit dan maar, nog eentje dan 🤣

    bikini.jpg

    Dank je wel! Die van jou zien er ook super mooi uit. Tot nu toe alleen dit kunnen ‘aantrekken’, dus het is nog een grote verrassing hoe het straks allemaal staat in bh’s en shirtjes. Geen twijfel hoor, het gaat er sowieso goed uit zien. Kan alleen niet wachten haha!!

    Fijn dat je al 4 maanden verder bent. Is het allemaal verder goed gegaan? 

  11. Hi dames,

    Zo blij om dit even te kunnen delen.. heb zelfs een traantje weggepinkt vanmorgen bij het passen van de bikini. Ik ben pas 2,5 week po maaarrr heel voorzichtig toch mn eerste nieuwe bikini aangepast. Het bandje wel nog eventjes gelaten voor wat het was. Ik ben nu al zooo tevreden maar nog heel eventjes geduld tot het echte resultaat. 
    Hoe voelde jullie je na het passen van je eerste bh/bikini na de operatie??

    PS. Shein heeft echt de leukste bikini’s voor hele leuke prijsjes.

     

    Liefs!

    A09847AA-9C38-4D5D-ACBB-CEF987681492.jpeg

  12. 45 minuten geleden, Diana75 zei:

    @Lzjb, ziet er al mooi uit vind ik. Je ziet inderdaad dat de ene nog wat hoger zit dan de ander, maar dat komt vanzelf goed!

    Ze zullen steeds zachter worden en verder gaan zakken!

    Zijn ze dual plane geplaatst?

     

    Dank je wel! Ik heb nu even geen foto maar in de tussentijd zijn ze natuurlijk al weer wat veranderd. Ben er al echt heel blij mee. 
    Ze zijn idd dual plane geplaatst!

  13. 17 uur geleden, Diana75 zei:

    Hoi @Lzjb, welkom hier. 
    Ik ben as woensdag twee weken po. 
    Pijn is goed te houden. Vooral nog wat last van mijn borsten onder mijn oksels en de spieren die daar lopen. 
    Mijn borsten beginnen aan de bovenkant wat zachter te worden. Ze genezen niet tegelijk. Mijn linker is iets meer gezakt dan de rechter en die is ook iets zachter. Rechter is flink blauw wat weg begint te trekken. 
    Ik voel zachtjes aan de borsten en dan voel ik aan de zijkant-buitenkant iets een verdikking zitten. Weet niet of dat de protheses zijn, of zwelling. 
    Ik vind rust houden ook heel lastig. Ik doe al van alles en waarschijnlijk te veel. Huishouden doe ik niet (dat vind ik dan niet zo erg), maar ook til ik niet en houd ik mijn armen laag. 
    Over het slapen ga ik het maar niet hebben, dat staat hierboven beschreven 😥
    Al met al begin ik steeds blijer te worden met mijn nieuwe borsten. 😀

    Mag ik ook meekijken in jouw album als die al hebt?

    Geoetjes

    Leuk om je ervaring te lezen. Fijn dat het allemaal goed gaat. Ik mag ook echt niet klagen qua pijn gelukkig. Had het allemaal erger verwacht. Kan alleen niet wachten om die verschrikkelijk sport bh straks af te mogen doen en m’n nieuwe vriendinnen los mogen .
    Ik heb in deze topic een foto gepost van 6 mei. 

  14. 19 uur geleden, Von5385 zei:

    Hoi @Lzjb

     

    Ik ben aanstaande maandag 2 weken po. 
    Ik heb 3 mei een borstvergroting gekregen. 425cc mentor round, high profile xtra
    Uitgevoerd door dr. Fresow van de Klaverklinieken in kliniek Heijendaal. Dit was voor mij ideaal want woon hier 15 autominuten vandaan. 
    De eerste dagen kon ik bijna niets. Wanneer ik een beetje onderuit was gezakt had ik hulp nodig met rechtop komen. 
    De nachten vind ik nog steeds het minst prettig. Ik probeer er het beste van te maken maar is niet altijd makkelijk. Gelukkig kan ik tegen weinig slaap maar mn lichaam heeft rust voor herstel nodig. 
    Na een paar dagen merkte ik dat ik mijn rechterarm minder goed kon bewegen. Deze moest ik steeds ondersteunen bij wat ik deed. Links daarentegen kon ik alles mee doen. 
    Dit verdoofde gevoel ging gelukkig na een paar dagen weer weg. Sinds een paar dagen maak ik ook geen gebruik meer van paracetamol. 
    Mijn boobies lijken aan beide kanten hetzelfde te genezen. Die gevoeligheid in de tepels herken ik we heel erg goed. 
     

    Wat ik heel lastig vind is wat ik nou wel en niet mag... ze hebben aangegeven de eerste 2 weken heel rustig aan te doen, niet te bukken en je ellebogen niet boven je schouders uit te laten komen maar wat voor de een rustig aan doen is kan voor de ander al heel veel zijn. En aangezien ik niet veel pijn ervaar wil ik gauw “teveel”. Dinsdag maar eens vragen aan de pc tijdens de controle. Als het goed is halen ze dan de pleisters eraf en de knoopjes van de hechtingen knippen ze dan door. 
     

    Al met al sta ik er niet negatief in. Geduld blijft het toverwoord! 
    Mocht je een album hebben... mag ik meekijken? 
     

    groetjes!! 

    Leuk om je ervaring te lezen! 
    Oh zo herkenbaar in hoeverre je dingen kunt gaan ondernemen. Dat is iets waar ik me het meest zorgen om maak. Ik ben veelte druk en wil al veelte veel.. vooral omdat het zo vervelend is om afhankelijk van anderen te zijn, probeer ik heel eigenwijs toch veel zelf te doen.

    ik heb hieronder in m’n topic een foto gepost van 6 mei. 

  15. Hey! Ik ben erg benieuwd hoe het nu met je gaat. Ik ben afgelopen woensdag 2 weken geleden geopereerd en kan me vinden in de dingen die jij hebt meegemaakt. Wel vraag ik me af hoe jij het hebt gedaan met aankleden etc? Ik heb over t algemeen strakke broeken en merk dat de borstspieren getriggerd worden wanneer ik hem over m’n billen moet hijsen en de broek dicht moet knopen.. ook met borden eten uit de magnetron halen ben ik bang. Ik weet echt wel dat het geen kilo’s is wat ik eruit moet halen maar ben misschien toch wel overbezorgd in hoeverre ik dingen doe.. slik nog dagelijks 6 paracetamol. Dit heb ik ook echt nog nodig. Ik voel direct de pijn opkomen wanneer er weer 6 uur verstreken is. Het is logisch dat de pijn er is omdat ik recentelijk geopereerd ben maar doe ik teveel???  Liefs

  16. 10 minuten geleden, Noor45 zei:

    hoi @lzjb, ik pas m'n kleding nog heel erg aan. M'n strakke broeken en tops kan ik gewoon niet aan krijgen, dan moet ik teveel aan m'n armen trekken en dat doet bij mij nog gewoon pijn en is volgens mij ook nog niet de bedoeling. Hoe meer ik doe; hoe pijnlijker m'n borsten aanvoelen. Ik vind het heel lastig om het huishouden te laten liggen. Niet stofzuigen, niet strijken, niet dweilen. Probeer er door heen te kijken en te accepteren dat m'n man en kinderen het blijkbaar allemaal niet zo erg vinden als ik dat het rommelig in huis is 😅

    Zo lastig.. ik heb m’n kledingkast namelijk niet aangepast op de operatie.. wel wat vesten kunnen lenen maar nu gelukkig ook als tip gekregen om hempjes te dragen en die vanaf beneden aan te trekken.. gaat super! Alleen die broeken... ja, ik zelf heb er geen last van behalve dan dat ik voel dat ik de borstspier trigger.. ik kan me niet voorstellen dat dat meer dan 2-4kg is (als je denkt aan tillen..)

    Oef en idd het huishouden.. vreselijk.. vooral als de rest vh huis de dingen niet zien waar jij wel last van hebt. Ik woon gelukkig alleen maar vind het vreselijk dat het zo’n rotzooi is..

  17. Hi dames,

    De eerste dagen werd ik fijn geholpen en vertroeteld na mijn operatie. Nu twee weken verder wil ik zelf meer doen en moet dat natuurlijk ook..

    Ik zorg er echt voor dat m’n ellebogen niet hoger dan mijn schouders komen maar ik merk toch wel dat ik af en toe wat ‘kracht’ moet zetten met het omhoog trekken of dichtknopen van mijn broeken. Ja, moet allemaal altijd zo strak mogelijk voor mij.. is dit heel erg?

    Juist doordat het me allemaal meevalt qua pijn, doe ik onbewust ook meer.. en word daarna teruggeroepen door mijn eigen lichaam.. hoe zijn jullie ervaringen hiermee?

     

    Liefs!

  18. Hi dames,

    Bij deze mijn eerste topic. Het was afgelopen woensdag 2 weken geleden dat ik onder het mes ging bij kliniek Heyendael. Ondanks ik ze altijd mag bellen vind ik het fijn om jullie ervaringen te horen. 
    Het valt me allemaal mee hoe het is gegaan qua pijn etc.. of nouja, dit komt eigenlijk met ups en downs. Ik ben rechtshandig en heb daarom het idee dat daarom de prothese aan die kant hoger zit en waarschijnlijk nog vol vocht. Al is dat niet echt te zien/voelen. Ik voel en zie de prothese aan die kant zitten en die aan de linkerkant is al zo mooi gezakt en naar mijn idee (ook al is dat natuurlijk niet zo) op zijn plaats. Ik ben helemaal verliefd op de linker. De rechter staat nog strakker en oogt kleiner. Hoe zijn jullie ervaringen hiermee? De ene keer voel ik de implantaat heel goed en de andere keer voelt het lekker zacht. 
    Ook heb ik enorme last van mijn tepels.. deze zijn zooo gevoelig hahaha. Man, ik durf ze soms niet eens los te laten..

     

     

    Liefs!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.