Ga naar inhoud

Kennykrikke

Leden
  • Aantal items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kennykrikke

  1. 8 minuten geleden, Whisky zei:

    Ik heb nu met die zware pijnstiller toch een uur of 5 kunnen slapen met wakker worden tussendoor. Maar voel dat het nu wel wat aan het uitwerken is. Dus wachten tot et iemand wakker is die mij kan helpen aangezien ik niet zelf recht kan uit bed 😂


    Ja eerste dagen heb je die ook echt nodig die zware pijnstillers. Ik ben morgen 14 dagen PO. Slik nu sowieso pcm en ook regelmatig ibu. Is even wennen op de rug slapen he?! Gaat hier wel steeds beter. Maar eind van de nacht/begin ochtend trek ik het niet meer met mn rug en MOET ik zitten. In t begin moest mijn man mij overeind duwen, maar na een dag of 3 kon ik zelf zijwaards omhoog komen en uit bed komen.  Ben benieuwd naar je foto’s!

  2. Ik vind het heel vervelend om te zeggen maar ik schrik wel een beetje van de foto. Hebben zij jou deze maat geadviseerd? 
     

    Ik ben uiteindelijk op intake geweest bij 3 klinieken. Diegene die me uiteindelijk 11 dagen geleden heeft geopereerd heeft me alles piekfijn uitgelegd. Dat ze de breedte van je borst opmeten en daarbinnen moeten blijven met de prothese maat. Anders gaat hij aan de zijkant te ver naar buiten staan. En hij adviseerde mij druppelvorm Omdat met een ronde het volume teveel aan de bovenkant zou komen en mijn tepels naar beneden gingen kijken.... komt zoveel bij kijken...
     

    Dat dode gevoel is wel bij iedereen. Tenminste ik heb het onder mn borst. De hebben daar zenuwtjes doorgesneden en die moeten langzaam weer herstellen. Mij is verteld dat dit tot een jaar kan duren. 

  3. 3 uur geleden, Annemonde zei:

    Echt! Ook in huis weer dingetjes, wasje draaien etc en autorijden? dual plane ook?

    ik ben denk te voorzichtig 😆 

    Ja wasjes draaien, dingen opruimen etc 🙈 Voorzichtigheid is wel belangrijk maar  rustig aan wat proberen is niet slecht denk ik. Autorijden mag na een week maar daar wacht ik nog even mee. Als ik ineens een rare handeling moet doen vind ik dat wel risicovol. Had 4 dagen na de operatie al mn bed verschoont behalve deken. Dat is misschien niet helemaal handig haha.

  4. 4 uur geleden, Imke1991 zei:

    Hmm, ja dat had ik ook dat alles heel strak zat. Je bent een week PO, het kan alleen maar beter gaan. Ik moet wel zeggen, het heeft echt 4-6 maanden geduurd vooraleer de pijn helemaal weg is. Nu kan ik mijn boobs masseren, lichtjes in nijpen etc en ik voel geen pijn meer. Mijn borsten waren eerst ook dood vanonder, gevoel is voor 90% terug gekomen.

     


    Ja schijnt best wel even te kunnen duren voor dat gevoel weer terug is. Ja dat gevoel alsof je een beugel bh aan hebt 6 maten te klein. Had ik gister heel erg. Vandaag minder.

  5. 2 uur geleden, Marietjuh zei:

    Ik vind het wel meevallen eigenlijk..tis eerder beetje gek als je er echt met je vinger langs gaat en je voelt niks maar ik heb er verder geen last van gelukkig en nog een voordeel.. heb totaal geen last gehad van de hechtingen want ik had daar toch geen gevoel 😂


    dat trekkende gevoel is vandaag weer wat minder. Richting die hechtingen had ik al weer gevoel. Dat dove is echt aan de onderkant van mn borst. En voelt idd heel gek. 

  6. 2 uur geleden, Annemonde zei:

    Ik herken alle kwaaltjes hierboven :) alleen geen doof gevoel nog, eerder mega gevoelig. Vooral met vlagen zenuw- en rugpijn aan onderkant linkerborst, kan dan niet stilzitten en moet wandelen om het niet te voelen (3 weken PO)

     

    Vooral bij opstaan s ochtends komt er natuurlijk druk op, waardoor ze erna pijnlijker aanvoelen.

    M’n armen gebruik ik niet en probeer vanuit m’n buikspieren op te staan maar je ontkomt er denk niet aan dat er toch ook druk komt op je borsten. Is dit erg schadelijk?


    ik gebruik mn armen nu alweer. Niet boven mn hoofd en niet te zware dingen uiteraard. Maar ik doe echt al vanalles weer 🙈

  7. 10 uur geleden, Marietjuh zei:

    Ik had de eerste week vreselijke rugpijn en drukkend gevoel op de borst.. daarnaast ook de bekende branderige steken onderin, hele gevoelige tepels en ook gevoelloos aan de onderkant. De onderkant is bij mij trouwens nog steeds gevoelloos na ruim 13 weken maar mijn pc heeft me verzekerd dat dit nog terugkomt, kan nog tot een jaar duren maar geeft verder geen ongemak ofzo.

     Ja is alleen best een akelig gevoel dat gevoelloze onder je borst he.

  8. Hier werd bij mijn eerste consult motiva aangeraden. De rest van de artsen die ik sprak hebben het afgeraden. Toevallig werd ik net gebeld door 1 van de klinieken die niet wist dat ik al geholpen was, omdat ze wilden vragen of ik nog steeds open stond voor motiva omdat ze deze week al 2 mensen hebben moeten opereren die motiva ergens anders erin hadden laten zetten. 😫 Waren bij allebei gedraaid. Ik had zelf al de keuze gemaakt om toch voor mentor te gaan...

  9. 19 minuten geleden, Debs zei:

    Hi,

     

    Ik herken al je kwaaltjes ook had ik een dove arm in de ochtend, en aan de bovenkant van mijn borst huidpijn... 

     

    nu ben ik 3.5 week po en gaat het elke dag beter nog niet pijnvrij maar wel goed te doen!

     

    liefs debs

    Fijn om te horen. Ja ik heb ook mega snel een slapende arm! Toch altijd weer eng alles. Ik maak mezelf dan ook gek, of t geen ontsteking oid is. 

  10. Zoals de titel al zegt; wat voor een kwaaltjes hadden of hebben jullie? 
     

    Ik ben morgen een week geleden geopereerd. Ik heb vooral snachts na een paar uurtjes op mn rug enorme rugpijn en trek het dan ook niet langer te liggen.

     

    Verder heb ik nu (6 dagen PO dus) last van:

     

    - doof gevoel onderkant borst

    -branderig gevoel onderkant borst

    -soms trekkerig gevoel littekens

    -aan buitenkant van de borst pijn (denk spieren)

    -vocht wat ter hoogte zit van onder mn bh bandje beetje aan de voorkant, zijkant van mn ribben. Brand ook een beetje.

     

  11. 6 uur geleden, Essebes1234 zei:

    Ik ga eens kijken. Je klinkt enthousiast! Wat heb jij laten doen en hoe voel je je?


    ik heb een vergroting gehad met 420 cc anatomisch dual plane. Afgelopen vrijdag dus. Het gaat best prima eigenlijk. Heb nog bij 2 andere klinieken een intake gehad en dit voelde erg fijn en kundig. Ik wilde eerst voor rond gaan omdat ze bij anatomisch weleens bang zijn voor draaien. Maar het schijnt echt vooral te liggen aan welke arts ze zet. Bijv Laura Zaal is ook een goede arts schijnt en die heeft er ook wat positiefs over geschreven. Ben heel blij dat ik het heb gedaan. Ze zijn nu al zo mooi! 

  12. 57 minuten geleden, twinkeltjee zei:

    Hey meiden! 
     

    ik ben nu 3,5 week geleden geopereerd! (PO) Ik moet tot 6 weken op mijn rug slapen maar wordt echt gek.. Wil zo graag op mijn zij soms liggen omdat het nu echt zeer gaat doen aan mijn rug. Bij sommige zie ik dat je al na een paar dagen op je zij mag liggen weet iemand waarom dit is? Bij de een wel en de ander niet 🙈 

     

    Xx Twinkeltjee 


    Ik wordt ook lijp van het rugliggen en ik ben pas op dag 5 haha. Midden in de nacht wordt ik met kramp en steken wakker en trek ik t niet langer op mn rug.

  13. 18 uur geleden, Jill olivia zei:

    Jaaaa herkenbaar maar niet doen!! Zou zo zonde zijn als je het verpest toch😊 Ik ben nu tien dagen post op en ik zou alweer alles willen doen maar ik doe het bewust niet. Ik heb ook nog twee weken vrij van m’n werk en dat is ook nog wel nodig merk ik. Kracht in m’n armen is nog niet optimaal en ik til ook niks nog. In het begin was een pak appelsap nog te zwaar zelfs. Rustig aan hè!!


    Ja heb je helemaal gelijk in! Maar zo lastig. Ben echt een controlefreak en doe t liefst alles zelf. Maar een goed herstel staat voorop. 

  14. 15 minuten geleden, Jill olivia zei:

    Hoi hoi!  Gefeliciteerd met je nieuwe boobs!!  Ja als je net wakker word is het ff pittig hè die druk boven op je borstkast. En ik had dat trillen ook. Het rug slapen gaat wennen hoor en je zal zien dat je elke dag een beetje meer kan met je armen. Ik wens je een goed herstel toe!!


    Ja gaat best snel. Ook wel weer gevaarlijk want ik doe al snel teveel. 🙈 Net gedeeltelijk het bed verschoont. Dat soort dingen moet ik eigenlijk niet doen. 

  15. Afgelopen vrijdag 2 april een borstvergroting gehad. Bij Dr.Heine in Mill bij SK plastisch chirurgie. Ik ben 1.74 lang en 67.5 kilo. Atletisch qua bouw, slank en na een paar zwangerschappen en borstvoeding geven was er niet veel meer van over. Het hing niet maar er was niet veel borstweefsel meer. 
     

    Eerst bij Diana Gabriels een intake gehad en toen bij Kliniek Heyendael. En als laatste bij Dr. Heine van SK. Voorheen was dat viasana maar dat is compleet overgenomen door een paar goede plastisch chirurgen. 
     

    Ik werd zo lief en persoonlijk geholpen. Ik was best zenuwwachtig en bekend met een paniekstoornis. Daar hielden ze heel lief rekening mee. Toen ik wakker werd voelde ik veel pijn aan mn borstspieren en ik was enorm aan het rillen. Ik kreeg meer pijnstilling en ze hielden me goed in de gaten. Ze hebben me thee en een broodje gevoerd omdat ik zelf nog niks kon met mn armen. Echt heel lief. Al snel mocht ik naar huis. Ik voelde me best redelijk. Mede ook door de pijnstillers.
     

    Nu 3 dagen verder gaat het best ok. Eerste 2 dagen heb ik nog wat heftigere pijnstilling geslikt en daarna alleen pcm en ibu zo veel als dagelijks mag. Slapen is niet fijn op mn rug want in ben echt een buikslaper en uren op mn rug zorgt voor enorme rugpijn en spierkrampen. Ik vind mn borsten echt al super mooi geworden! Ook heel blij dat ik voor anatomisch heb gekozen. Veel artsen doen dit niet omdat het duurdere implantaten zijn, niet omdat ze sneller zouden draaien. Want veel chirurgen zeggen dat het helemaal eraan ligt wie ze plaatst en hoe het gebeurd. Deze arts had in jaren tijd nog niemand terug gehad met een gedraaide prothese.

     

    Ik vond het naast een mooi resultaat heel belangrijk wat voor een gevoel je ergens krijgt en dat je niet alleen als een nummertje wordt gezien. Maar ze ook écht meedenken met je ipv alleen geld willen verdienen. Het viel me best tegen hoe commercieel het plastisch chirurgie wereldje is... 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.