Jump to content

Kennykrikke

Gold Member
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kennykrikke

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja wasjes draaien, dingen opruimen etc 🙈 Voorzichtigheid is wel belangrijk maar rustig aan wat proberen is niet slecht denk ik. Autorijden mag na een week maar daar wacht ik nog even mee. Als ik ineens een rare handeling moet doen vind ik dat wel risicovol. Had 4 dagen na de operatie al mn bed verschoont behalve deken. Dat is misschien niet helemaal handig haha.
 2. Ja schijnt best wel even te kunnen duren voor dat gevoel weer terug is. Ja dat gevoel alsof je een beugel bh aan hebt 6 maten te klein. Had ik gister heel erg. Vandaag minder.
 3. dat trekkende gevoel is vandaag weer wat minder. Richting die hechtingen had ik al weer gevoel. Dat dove is echt aan de onderkant van mn borst. En voelt idd heel gek.
 4. ik gebruik mn armen nu alweer. Niet boven mn hoofd en niet te zware dingen uiteraard. Maar ik doe echt al vanalles weer 🙈
 5. Oeps haha. Ik heb niet veel zwelling heb ik het idee. Wel wat vocht maar dat is al voor een eind gaan zakken richting bh band heb ik het idee.
 6. Hier werd bij mijn eerste consult motiva aangeraden. De rest van de artsen die ik sprak hebben het afgeraden. Toevallig werd ik net gebeld door 1 van de klinieken die niet wist dat ik al geholpen was, omdat ze wilden vragen of ik nog steeds open stond voor motiva omdat ze deze week al 2 mensen hebben moeten opereren die motiva ergens anders erin hadden laten zetten. 😫 Waren bij allebei gedraaid. Ik had zelf al de keuze gemaakt om toch voor mentor te gaan...
 7. Fijn om te horen. Ja ik heb ook mega snel een slapende arm! Toch altijd weer eng alles. Ik maak mezelf dan ook gek, of t geen ontsteking oid is.
 8. Zoals de titel al zegt; wat voor een kwaaltjes hadden of hebben jullie? Ik ben morgen een week geleden geopereerd. Ik heb vooral snachts na een paar uurtjes op mn rug enorme rugpijn en trek het dan ook niet langer te liggen. Verder heb ik nu (6 dagen PO dus) last van: - doof gevoel onderkant borst -branderig gevoel onderkant borst -soms trekkerig gevoel littekens -aan buitenkant van de borst pijn (denk spieren) -vocht wat ter hoogte zit van onder mn bh bandje beetje aan de voorkant, zijkant van mn ribben. Brand ook een beetje.
 9. ps ik heb een foto geplaatst zojuist in de openbare gallerij borstvergroting. 5 dagen PO staat erbij.
 10. ik heb een vergroting gehad met 420 cc anatomisch dual plane. Afgelopen vrijdag dus. Het gaat best prima eigenlijk. Heb nog bij 2 andere klinieken een intake gehad en dit voelde erg fijn en kundig. Ik wilde eerst voor rond gaan omdat ze bij anatomisch weleens bang zijn voor draaien. Maar het schijnt echt vooral te liggen aan welke arts ze zet. Bijv Laura Zaal is ook een goede arts schijnt en die heeft er ook wat positiefs over geschreven. Ben heel blij dat ik het heb gedaan. Ze zijn nu al zo mooi!
 11. Neem eens contact op met SK plastisch chirurgie Mill. Die hebben vaak snel plek en werken echt kundige artsen. Ik ben afgelopen vrijdag geholpen en ze waren allemaal zo lief en persoonlijk. Veel klinieken behandelen ze je als een nummertje...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.