Jump to content

Kennykrikke

Gold Member
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kennykrikke

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hier nu 6 wk po. Heb nu al een tijd geen pijn meer en borsten zijn nagenoeg hetzelfde. Zo blij mee. Na een week of 3 werd het bij mij al snel pijnloos.
 2. Ja eerste dagen heb je die ook echt nodig die zware pijnstillers. Ik ben morgen 14 dagen PO. Slik nu sowieso pcm en ook regelmatig ibu. Is even wennen op de rug slapen he?! Gaat hier wel steeds beter. Maar eind van de nacht/begin ochtend trek ik het niet meer met mn rug en MOET ik zitten. In t begin moest mijn man mij overeind duwen, maar na een dag of 3 kon ik zelf zijwaards omhoog komen en uit bed komen. Ben benieuwd naar je foto’s!
 3. Hi Wendy, Spannend hoor! Ik wilde ook dat het er natuurlijk uit zou komen te zien. Uiteindelijk is mij druppelvorm aangeraden. En ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. Kijk anders even in de galerij daar heb ik een foto geplaatst. Je ziet gewoon niet dat het ‘nep’ is.
 4. Ik vind het heel vervelend om te zeggen maar ik schrik wel een beetje van de foto. Hebben zij jou deze maat geadviseerd? Ik ben uiteindelijk op intake geweest bij 3 klinieken. Diegene die me uiteindelijk 11 dagen geleden heeft geopereerd heeft me alles piekfijn uitgelegd. Dat ze de breedte van je borst opmeten en daarbinnen moeten blijven met de prothese maat. Anders gaat hij aan de zijkant te ver naar buiten staan. En hij adviseerde mij druppelvorm Omdat met een ronde het volume teveel aan de bovenkant zou komen en mijn tepels naar beneden gingen kijken.... komt zoveel bij kijken...
 5. Dat is het belangrijkste. ☺️ Maar dacht wil het je toch even zeggen...
 6. Ja wasjes draaien, dingen opruimen etc 🙈 Voorzichtigheid is wel belangrijk maar rustig aan wat proberen is niet slecht denk ik. Autorijden mag na een week maar daar wacht ik nog even mee. Als ik ineens een rare handeling moet doen vind ik dat wel risicovol. Had 4 dagen na de operatie al mn bed verschoont behalve deken. Dat is misschien niet helemaal handig haha.
 7. Ja schijnt best wel even te kunnen duren voor dat gevoel weer terug is. Ja dat gevoel alsof je een beugel bh aan hebt 6 maten te klein. Had ik gister heel erg. Vandaag minder.
 8. dat trekkende gevoel is vandaag weer wat minder. Richting die hechtingen had ik al weer gevoel. Dat dove is echt aan de onderkant van mn borst. En voelt idd heel gek.
 9. ik gebruik mn armen nu alweer. Niet boven mn hoofd en niet te zware dingen uiteraard. Maar ik doe echt al vanalles weer 🙈
 10. Oeps haha. Ik heb niet veel zwelling heb ik het idee. Wel wat vocht maar dat is al voor een eind gaan zakken richting bh band heb ik het idee.
 11. Hier werd bij mijn eerste consult motiva aangeraden. De rest van de artsen die ik sprak hebben het afgeraden. Toevallig werd ik net gebeld door 1 van de klinieken die niet wist dat ik al geholpen was, omdat ze wilden vragen of ik nog steeds open stond voor motiva omdat ze deze week al 2 mensen hebben moeten opereren die motiva ergens anders erin hadden laten zetten. 😫 Waren bij allebei gedraaid. Ik had zelf al de keuze gemaakt om toch voor mentor te gaan...
 12. Fijn om te horen. Ja ik heb ook mega snel een slapende arm! Toch altijd weer eng alles. Ik maak mezelf dan ook gek, of t geen ontsteking oid is.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.