Ga naar inhoud

Boobies50

Leden
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Boobies50

  1. Hallo meiden,

    In februari dit jaar ben ik bij Bergman kliniek geopereerd, maar eigenlijk direct al een ontevreden/minder tevreden gevoel over de omvang (240 cc) en deco. Een aantal maanden getwijfeld maar toch besloten om tot een prothesewissel over te gaan bij Wouter van der Pot. Hij adviseerde mij 450 cc full. Ik ben benieuwd of er anderen zijn die ook een wissel hebben gedaan en wat je ervaring is, ook qua herstel. De eerste keer heb ik de eerste weken echt wel last gehad en ik hoop dat dat nu minder zal zijn 🙏🏻 Ik ben ook benieuwd naar jullie ervaringen met Wouter van der Pot, mocht je door hem geopereerd zijn. Begin nu toch wel weer nerveus te worden, het is zo 4 november… Tot schrijfs 😘!

  2. Ik las deze berichten en heb precies hetzelfde, vindt mijn borsten na de bv ook nog steeds te klein... Heb het ook wel aan mezelf te danken omdat ik heb gezegd niet te grote borsten te willen hebben en een natuurlijke look. Ik heb 240cc gekregen, ronde prothesen, maar heb nu enorm veel spijt dat ik niet groter ben gegaan. Ben 1.70 en 56kg dus niet al te breed, om die reden heeft de pc 240cc aangeraden. Ook staan mijn borsten nu te ver uit elkaar en kan ik geen mooi deco creëren... Ik wil ze laten vervangen voor 100 of 150cc meer, iig the max. Weet iemand na hoeveel tijd je dit kunt laten doen? En heb je er meer last van omdat het gewisseld wordt en je oude litteken weer open moet? Hoop dat iemand op dit forum ervaring heeft en mij kan adviseren. Liefs!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.