Ga naar inhoud

kverhage

Leden
  • Aantal items

    106
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door kverhage

  1. @Noor45 Wat worden ze al mooi! Komt helemaal goed, geduld geduld, ze gaan echt nog zakken en zachter worden. Ik ben 6 weken nu en ze zijn al een stuk zachter, mijn litteken zit al aardig in de borstplooi maar dat zat hij vanaf het begin al aardig, ik denk omdat ik wat meer cc's heb ook. Ze zitten nog wel vast op hun plek, maar ik heb dual plane dus dat scheelt misschien ook wat. Fijn dat je controles goed waren, vertrouw er maar op dat alles goed komt!

    • Like 1
  2. @Myrthe83 ohhhh wat mega fijn dat je mag douchen!! Hoe was het? Heerlijk zeker🥰 Heb je foto's ook bekeken en wat zijn ze mooi, lijkt of ze al een stuk minder strak staan. Hoe voel je je nu? Kan je al wat meer en minder pijn? Knap dat je weer aan het werk bent! Gaat het al beter met je schouders?

     

    @Jill olivia bij mij zitten ze ook nog muurvast hoor! Zijn wel al een stuk zachter, maar komen nog niet van hun plek 😂 ik heb verder juist warme borsten, dat ik soms even voel van oh zijn ze niet te warm, maar is dan hetzelfde als derest van mijn lijf.  Wel handig zo'n wijnkoeler in de zomer whaha. Hoe zit het eigenlijk met jouw gevoel in je borsten? En van de andere meiden hier? Mijn tepels waren vanaf het begin heel gevoelig, en ik heb eigenlijk overal wel weer gevoel maar het voelt nog een beetje onwennig allemaal. 

     

    Mijn 6 weken foto's kan ik nog niet posten, even wachten tot de mods een paar foto's uit mijn album hebben verwijderd. Ik heb wel mijn bikini foto geplaatst in het topic zelf! Verder gaat hier alles rustig, buiten af en toe mijn dipje haha.

     

     

  3. @Jill olivia ooooh erg he, ik had die term ook al gelezen van te voren, ben dan blij dat ik iig wel voor maximaal ben gegaan meteen. Maar misschien dat ik ook wel een keer richting de 800 ga.. we gaan het zien😂 Ik heb geen idee hoeveel die van mij gevuld zijn eigenlijk, ik heb wel de meest gevulde variant van mentor als ik het goed heb, de high profile. Ze worden wel steeds zachter bij mij, kan ze alleen nog niet bij elkaar duwen oid, zitten ze echt nog te vast voor haha. whahaha ja ik dacht wie weet zit de M wel heel mooi dat alles bij elkaar gaat, waren ze idd niet blij mee whaha. Bij de L puilde de zijkanten er ook nog uit, ben benieuwd hoe de XL gaat zitten. Al heb ik nu mijn PO bh nog aan, voelt wel een soort van veilig? Ik ben ook naar de zonnebank geweest vandaag!! Oh wat was dat fijn, had mijn littekens afgeplakt met een wc papiertje en aluminium folie, had dat ergens gelezen op het forum. Mijn andere foto's zijn er nog niet afgehaald, dus even afwachten dan kan ik posten wohooo. Ik kan die bikini foto wel even posten hier, dan zijn ze toch bedekt! Ga ik na dit bericht even doen via mijn telefoon

  4. Hi lieve meiden,

    Ik was gister 6 weken PO! Heb een foto gemaakt maar ik zie nergens staan dat ik mijn foto kan uploaden 🤔 zit mijn album dan misschien al vol met 10 afbeeldingen?

     

    Ik voel mij goed, doe nogsteeds rustig aan met huishoudelijke dingen, maar probeer het langzaam steeds meer op te pakken. Scooter rijden doe ik ook weer sinds een weekje, hier in de wijk nog wel stapvoets over al die hobbels want dat voel ik dan naderhand wel als het nog erg heen en weer schud. Mijn littekens gaan ook goed!

     

    Wel heb ik nogsteeds een beetje last van mijn dip of het niet te klein is, het scheelt dat ik niet groter kon dus kan niet echt spijt hebben haha. Ben daarom denk ik ook iets minder actief op het forum. De M en de L van de CK bralette waren allebei te klein, dus een XL is onderweg! Ook heb ik een beugelbh aangehad in 75 G 😱😱, wat nog strak en krap zat, maar wel goed als ze zachter zijn denk ik. Ik snap dus niet hoe ik met een cup G nog kan twijfelen 'of ze wel groot zijn'.. bizar wat je hoofd er dan van maakt.. heb ook een beetje moeite met mijn 6 weken foto posten, naar mijn idee worden ze met elke foto kleiner, maar dat is misschien het zakken.. ik weet het even niet. Ik hoop dat ik snel de foto kan posten, dan kunnen jullie mee kijken!! Misschien dat ik een 2e album moet maken, even kijken of dat kan als silver member. 

     

    Hoe gaat het met jullie? @Jill olivia @Daniëla89 en de andere meiden?

  5. @Noor45 ziet er goed uit je borsten!! Ik heb ook heel lang rechtop geslapen, ik probeerde toen na een paar dagen wat platter te liggen maar werd toen huilend van de pijn wakker. Was niet echt een succes dus hahaha. Ondertussen lig ik wel helemaal plat, maar is pas sinds een ruime week denk ik. Maar het verschilt zo per persoon! Gewoon zoeken wat het lekkerste ligt, wat mij enorm hielp was een kussen onder mijn bovenbenen, minder rugpijn, ik zakte veel minder weg en je ligt gewoon toch even anders

  6. Even een update, ik moet mijn 5 weken foto nog maken! Maar hebben het even heel druk gehad thuis want mijn vriend was jarig. Ik heb de CK bh's binnen, maar volgens mij zijn ze allebei te klein 😂 Ik had toch ook nog even voor de zekerheid de XL bikini top aangetrokken en die zat toch een stuk fijner.. de omvang zat los, maar niet meer als bij de L en is gelukkig niet zichtbaar voor het oog. Maar mijn vriend hoefde deze achter sluiting niet zo mega bij elkaar te trekken als bij de L, maar moest even beseffen dat het dus XL wordt hahaha. Die bh's had ik in M en L besteld, wordt dus ook een XL denk ik. Ben benieuwd hoe die gaat zitten. Als ik mijn 5 weken foto heb gemaakt post ik ook de bikini foto mee. Verder gaat alles erg goed! Ik doe nog voorzichtig en niet te veel, maar ben zo blij dat ik weer wat kan (mijn vriend ook😂). Ik ga nu ook voorzichtig een beetje kantelen in bed, super fijn.

  7. @Myrthe83 Ik kan je album dan niet bekijken denk ik! Fijn dat het verder allemaal goed gaat. Ik heb ook lang last gehad van mijn schouders, ik liep enorm voor over omdat het anders heel erg trok aan mijn spieren. Gaat nu steeds beter, loop bijna weer helemaal rechtop maar ik heb best wel lang pijn gehad, dus duurt wat langer voor ik weer helemaal recht op sta denk ik. Ik ga nu langzaam aan een beetje kantelen in bed, maar heb heel lang op mij rug gelegen en een beetje overeind.

  8. @Daniëla89 Wat fijn dat die ader niks ergs is! Kan je dat ook weer loslaten. Ik had ook last dat mijn bh randje elke keer omhoog krulde, was wel een speciale PO BH die ik van de Boerhaave had gekregen, heb toen zelf ook de bandjes op zijn langst gezet en zit sindsdien heel goed. Je kan even kijken naar mijn bh, misschien heb je er wat aan. Ik moet deze vanaf dag 1 tot 6 weken dragen, tot nu toe nooit last van gehad buiten dat omhoog krullen www.postoperatievedrukkleding.nl 

  9. @Noor45 fijn dat alles goed is gegaan en het bloeden is gestopt. Zwelling is heel normaal, kan je op mijn 5 dagen PO foto ook goed zien en toen was ik dus zelfs al 5 dagen. Ik hield ook heel veel vocht vast en alles stond strak en gezwollen, maarja hoort er bij. Geen zorgen maken het gaat echt super mooi worden, ik heb de eerste dagen expres niet gekeken omdat ik wist dat het niet mooi zou zijn hahaha, dag 5 keek ik in de spiegel en schrok me rot, ik voelde mij echt een opgebazen body builder. Geduld, geduld, komt vast helemaal goed. Slaap je wel een beetje? Hoop dat je je buiten de pijn oke voelt!

    • Like 1
  10. @Jill olivia Het gaat gelukkig alweer wat beter met mijn dip! Bralette komt vanavond binnen wohoooo, plaats dan meteen een foto ervan samen met de 5 weken foto. Heb ook een bikini binnen! Ook van CK, had een L en XL besteld, de L zit wat los bij de omvang (zie je verder niet) maar aan de strakke kant bij de boobies, wel prima nog, maarja wat wil je met onze bloemkolen 😂 zal ook wel lekkerder zitten als ze nog wat zachter worden. De XL zal sowieso te los worden bij de omvang denk ik. Ben benieuwd naar de bralettes vanavond! Echt fijn dat het goed gaat op je werk! Geloof ik van je conditie, ben nog steeds kapot na kleine dingen doen. Wel gaat het ook goed met mijn pijn, is zo goed als weg🥳 Kan ook niet wachten lekker bh's te gaan shoppen binnenkort!! Hoe zitten de beugel bh's nu bij jou? Of heb je ook beugelloze gekocht?

  11. @Myrthe83 Wat goed van je stappen!! Heb ik nog wel even werk aan doe boeg whaha. Ik heb ook een zwangerschaps kussen besteld voordat ik geopereerd werd, al heb ik hem nog niet echt gebruikt want ik kan gewoon geen manier vinden om er lekker mee te liggen.. dus als je een manier vindt hoor ik hem graag!! Kan me zo voorstellen dat je niet kan wachten tot het maandag is!!!! Zo spannend, je gaat vast heel blij zijn. Lekker ook om dan weer normaal te kunnen douchen, knap je ook weer van op. Ik heb denk ik voor het eerst iets over mijn hoofd aangedaan toen ik ongeveer 3 weken was, toen waren het nog wel truien van hem en nu ook mijn eigen truien (die aardig strak zitten bij me boobs whooooo) mijn vriend helpt mij dan wel om het over mijn schouders heen naar beneden te trekken en uit kan ik nu zelf dan trek ik hem zo voorover gebogen aan de capuchon over me hoofd en armen heen. Verder gaat het met mij steeds beter! Vandaag naar een verjaardag geweest, ging goed, alleen wel moe en iets meer pijn daarna maar was blij even uit huis te zijn. 

  12. @Jill olivialief dankjewel, ik ben ook al wel weer een beetje uit me dipje. Anders zet ik de bloemkolen op haha 😂 Ben jij nu met je 4 weken ook al litteken creme aan het smeren?

     

    Ben zo benieuwd hoe die bralette gaat staan en welke maat ik moet hebben! Heb de L en XL besteld. Van me operatie BH had ik ook L, dus ben benieuwd, hoop dat hij maandag komt!!!!

     

    Ben vandaag naar een verjaardag geweest, kan zeggen dat het steeds beter gaat al ben ik wel kapot en iets meer pijn als ik thuis kom. Maar ben blij dat ik weer wat dingetjes kan. Fijn weekend allemaal 💗

  13. @Jill olivia Wat zijn je boobies mooi!!!!😍 ik zie ook al een fluffje en wat heerlijk dat je hema knaller te strak wordt, lekker een nog grotere maat whoop whoop. Wil nog wel steeds foto zien in je knaller hoor!! Snap dat je werk nog even pittig is, zou er ook nog niet aan willen denken zelf. Hoop dat het goed is gegaan en je niet teveel last hebt nu. Slaap lekker straks xxx

  14. @Daniëla89 @Jill olivia Wat zijn jullie toch een ontzettende lieverds❤ heb zoveel aan jullie allemaal hier op het forum, dankjewel meiden 🥰 ben blij te horen dat jullie ze nog wel groot vinden hahaha. Ga ook stuk om je Andre van Duin liedje 😂😂 gekkie ben je toch ook hahaha, wel blij om te horen. Jullie hebben ook gelijk, zal ook al weer heel anders zijn in bikini en bh straks. Voelde mij vanochtend toen ik de foto opnieuw zag ook al weer wat beter en na jullie lieve berichtjes, helpen me echt. Je zit je zo blind te staren en idd je ogen wennen er zo snel aan😱 heb mijn eerste enigzins normale bh besteld, zo'n calvin klein bralette, als ik die binnen krijg trek ik hem wel stiekem even aan 🤭 

  15. @Myrthe83 dankjewel, lief zeg 🥰 had gister wel even een onzeker moment of ze wel groot genoeg zijn pff haha volgens mij gaan we allemaal even door die fase. Oooh spannend dat je ze dan maandag eindelijk even kan zien zeg!! Snap dat je ff snel had gespiekt ook laatst, heb volgens mij dat hele bericht niet gelezen gister voor ik reageerde hahaha oeps😅 fijn dat je vannacht beter hebt geslapen, ik kan idd ook niet wachten om weer op me zij te liggen, durf het nog niet te proberen. Ik lig ook nogsteeds op 2 kussens hoor, maar als ik dan sochtends wakker word lig ik eigenlijk helemaal plat haha. Hoop dat je binnenkort weer lekker uitgerust wakker wordt, is ook niet niks wat je lijf allemaal te verwerken heeft, zal vast niet lang meer duren!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.