Ga naar inhoud

Debs

Leden
  • Aantal items

    90
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Debs

  1. 1 uur geleden, Jill olivia zei:

    https://www.hema.nl/dames/lingerie/bh/sport-bh/dames-sport-bh-zwart-1000011982.html
     

    Deze is het. Hij heeft geen beugels en geen padding. Enige nadeel achtersluiting maar ik heb voor het eerst echt een comfortabel gevoel. Ik heb de omvang iets groter gekocht omdat ik nog wat zwelling ervaar aan de zijkanten. Hij geeft je borsten ook nog wel een beetje een wauw effect vind ik. 
     

    zo fijn om te horen @Debs is jou kracht in je armen weer een beetje terug? En wat doe jij nu allemaal weer zelf en in huis?

     

    groetjes

    Thanks ga gelijk even kijken is idd wel leuk als Ze in een shirtje er ook mooi uitzien inplaats van geplet😹 

     

    ik vond de eerste 2 weken echt drama met het huis en de kids, nu kan ik bijna alles weer tenminste met beleid en niks tillen daar wacht ik echt mee tot 6 weken. 
     Ik laat nog wel lekker de boodschappen thuis bezorgen en de stofzuiger laat ik ook nog staan voor me man😹🙌🏼

  2. Hoi dames,

     

    15 maart heb ik een borstvergroting gehad, ik kreeg toen een bh carefix Bonnie van de kliniek, deze voelt onprettig door de naadjes die er inzitten.. nu wil ik graag een andere bh kopen alleen weet ik sowieso niet welke maat ik daar van moet kopen of wanneer die dus goed hoort te zitten ?!😂

    ik heb 690 cc er in zitten en zijn dus best groot ik gok een e of een f😍😍

    hebben jullie tips?

     

    liefs debs 

  3. 8 uur geleden, Nk138 zei:


    Oh dan ben je vlak na mij geweest! Hoe is het gegaan? Hoe voel je je nu?

     

    Liefs!

    Wat goed om te lezen dat het zo goed gaat!!! Ik ben ook super blij met het resultaat tot nu toe❣️ Ik vond de eerste dagen ook heel pijnlijk... ben nu precies 1 week po en voel me nu idd ietsje beter hahah hoop dat het vanaf nu ook alleen maar beter gaat. Heb je al een album en zou ik mee mogen kijken ? 😜🥰

  4. 59 minuten geleden, Caro13 zei:

    Hey, 

     

    Ik heb donderdag 18 Maart een borstvergroting laten doen bij dr Nelissen in heusden-zolder. Ik heb van mezelf hele kleine borsten, en na de 2 zwangerschappen en borstvoeding (kindjes zijn nu 1 en 3j) waren ze ook slap geworden.

     

    Dr Nelissen plaatst enkel voor de spier en ben wel heel blij ermee, want de pijn valt heel goed mee. De dag zelf voelde ik helemaal geen pijn, en nu 2 dagen na de operatie moet ik wel wat zien wat ik doe, zeker met 2 kleine kindjes in huis.

     

    In de eerste consultatie stelde hij mini 245 cc voor of demo 260. Hij zelf zou voor demi 260 gegaan zijn, maar ik had er mijn twijfels bij, daarom ging hij zijn tijdens de operatie en ze op dat moment 'passen'. Ik denk dat er nu uiteindelijk 245 mini in zit, maar ben niet heel zeker, omdat ik nog wat suf was vd verdoving.

     

    Morgen ga ik voor het eerst sportbh uitdoen, spannend... met bh ben ik best tevreden over de grootte. Ik wou zeker nier te groot, zodat mensen van ver niet kunnen zien dat ik een borstvergroting heb laten doen 🙈 

     

    Woensdag terug op controle. 

     

    Iemand die qua verhaal ongeveer hetzelfde zit als mij of qua timing? 

     

    In bijlage een foto van vóór de operatie (denk dat dat wel duidelijk is 😜🙈😄)

     

     

    20210303_101201.jpg

     

  5. @Salander ahh super lief dankjewel 💕wel was er wel een beetje onzeker over omdat het allemaal dik was er tussen en het niet goed kon zien hoe het nou geworden was  haha... dat blauw zwarte lijkt nu te verschuiven die kant doet nog best zeer...  en mijn linker borst eigenlijk helemaal geen last van👌🏼
    Ik vind jou foto’s ook echt prachtig ik zou zelf ook nog wel een buikwandcorrectie willen doen 😎

    • Upvote 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.