Jump to content

D. Smit

Silver Member
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About D. Smit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @FiertjeBedankt! Ik ben er zelf ook heel blij mee Ik zie je berichtje nu pas trouwens, heb even niet op het forum gezeten omdat ik het redelijk druk had. Ik heb geen pijn meer, terug kijkend heb ik sowieso niet veel pijn gehad. Eerder ongemak omdat ze in het begin nogal gezwollen zijn en min of meer in de weg zitten. haha. Inmiddels goed gewend en ze genezen ook erg goed. Ik merk echt al dat ze wat meer zijn gaan hangen, ook zijn ze al wat zachter geworden en is de zwelling ook minder geworden. En dat allemaal ondanks dat ik na een kleine 2 weken gewoon weer voor
 2. @Noor45 Wat een mooi resultaat bij jou zeg! Echt super!! Ik heb Mentor 400 cc rond HP
 3. @Noor45Ik ga meteen even gluren. Ja, al zei Dr. Zaal wel dat je daarin ook afhankelijk bent van de je natuurlijke situatie. Ik snap ook wel dat ze niet kan toveren, maar iets meer naar elkaar zou ik toch wel mooi vinden. Ik zal vast nog heel veel geduld moeten hebben..
 4. @Noor45 Oké, hopen dat het de komende tijd een beetje weg gaat trekken dan. De bh die de eerste dagen prima zat begint nu onderin ook een beetje strak te zitten. Elke dag blij als de dames even bevrijd worden om te douchen.. hahaha. Ik wou even bij jou kijken hoe het er eruit ziet, maar zie geen album. Zou ik bij jou ook mee mogen kijken? @CassieThanks, enorm blij mee! Ik heb je toegang gegeven tot mijn album. @JensterDank. mijn verslag is volgens mij vooral heel beknopt.. haha. Inmiddels iets meer dan een week na de operatie en het gaat prima moet ik zeggen.
 5. @Wendy2020 Ik heb jou ook toegang gegeven tot mijn album, zou ik ook bij jou mee mogen kijken? Heel benieuwd hoe het bij jou is geworden
 6. @Noor45 @Fiertje @Von5385 @Lottje72 Inmiddels is het mij gelukt om een album aan te maken en ik heb jullie ook meteen toegevoegd. Nu 4 dagen na de operatie en het is mij allemaal reuze meegevallen gelukkig. Ik ben vandaag ook begonnen met het afbouwen van de pijnstillers om te kijken hoe dat gaat. Tot op heden nog geen last gehad gelukkig. Wel merk ik dat er aan de zijkant van mijn borsten wel wat vocht zit en ook zijn ze niet helemaal gelijk. Een van jullie daar ervaring mee? Ik heb het idee dat mijn rechterkant meer vocht vasthoud dan de linkerkant, is er iets wat je daaraa
 7. @Noor45 Ik was een album aan het maken, maar ik kreeg het allemaal niet goed voor elkaar op mijn iPhone. Ik moet ook nog even uitzoeken hoe het werkt, wil geen openbaar album 🤔 Ik doe het morgen even op de laptop, dat werkt net even makkelijker. En zodra het gelukt is zal ik je ook toevoegen!
 8. @Noor45 bedankt voor de tip! Ik heb het geprobeerd en het is gelukt 😁. Zo’n bevrijding als je dat gewoon zelf kunt doen. Heb je toevallig ook een album waarin ik mee mag kijken? ☺️
 9. Bedankt! Voor mij is het de eerste keer en ik heb echt vertrouwd op het oordeel van Dr. Zaal. Ze heeft zulke mooie resultaten dat ik heb vertrouwd op haar inschatting. Ik ben er blij met mijn keuze, een album heb ik nog niet. Ik denk dat ik er wel een aan ga maken, maar moet nog even de tijd nemen om te kijken hoe het werkt.
 10. Alweer 2 dagen na de operatie.. Gelukkig is het nog steeds allemaal goed te doen. Zelfs het slapen valt niet tegen, rond half 5 wakker om te plassen. Het opstaan ging toen wat stijfjes maar verder prima te doen. Vandaag heeft mijn vriend voor het eerst mijn haren gewassen, dat was wel even wat geklungel moet ik zeggen 😅. Vanaf wanneer konden jullie dit weer zelf doen?
 11. Bedankt voor alle succeswensen! De operatie is volgens plan verlopen, ik kwam ook al vrij snel bij uit de narcose. Ze hadden mij nog geen bh aan gedaan, dus ik kon meteen even genieten van mijn vriendinnen :). Al erg blij met het resultaat! Nu voel ik vooral veel druk en een beurs gevoel, maar met de pijnstillers is het allemaal goed te doen. Ik moet mijzelf wel echt inhouden om niet van alles te gaan doen. Ik denk dat dat vooral komt omdat ik ook niet echt pijn heb en mij verder ook prima voel..
 12. Om 13.30 uur mag ik mij melden, dus vertrek zo richting de kliniek. De zenuwen heb ik nog goed onder controle, ik had het zelf veel erger verwacht moet ik zeggen.. Wonderbaarlijk vannacht ook nog prima geslapen. Ik heb even gekeken, echt heel mooi geworden zeg! Na een week dus weer stapje voor stapje voorruit, dat geeft moed. Hopelijk herstel ik ook een beetje voorspoedig. @Wendy2020 Ik vertrek zo richting de kliniek en heb de zenuwen nog goed onder controle, ik had het zelf veel erger verwacht. Geen idee hoe het kan.. haha Zodra ik weer
 13. @boob1234 dankje! Het is inderdaad aftellen geblazen, heel benieuwd hoe het straks zal zijn. Waar word jij geopereerd en wat krijg je? @lottjeOké, ik ben ook heel benieuwd hoe ik het herstel ga ervaren. Mijn vriend heeft 2 weken vrij om voor ons zoontje te zorgen, hopelijk ben ik daarna goed genoeg hersteld om de dagelijkse dingen weer te doen. Waar ben jij geholpen? Heb je heel toevallig ook een album waar ik kan kijken hoe het geworden is? @Von5385Ja, na al die jaren dat ik het graag wou maar toch nog niet heb laten doen is het nu dan eindelijk zover.
 14. Hi allemaal, Ik lees nu een paar maanden (van tijd tot tijd) mee op dit forum en maandag zal ik eindelijk ook zelf geopereerd worden. Ik heb eerst geprobeerd om de operatie vergoed te krijgen aangezien ik een plank ben, maar helaas was de verzekering van mening dat er toch sprake was een lichte borstplooi. Ik word maandag geopereerd door dr. Laura Zaal en krijg ronde protheses, 400 cc voor de spier. Nog meer dames die ze voor de spier hebben gekregen? En hoe hebben jullie het herstel ervaren?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.