Jump to content

D. Smit

Silver Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About D. Smit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Om 13.30 uur mag ik mij melden, dus vertrek zo richting de kliniek. De zenuwen heb ik nog goed onder controle, ik had het zelf veel erger verwacht moet ik zeggen.. Wonderbaarlijk vannacht ook nog prima geslapen. Ik heb even gekeken, echt heel mooi geworden zeg! Na een week dus weer stapje voor stapje voorruit, dat geeft moed. Hopelijk herstel ik ook een beetje voorspoedig. @Wendy2020 Ik vertrek zo richting de kliniek en heb de zenuwen nog goed onder controle, ik had het zelf veel erger verwacht. Geen idee hoe het kan.. haha Zodra ik weer
  2. @boob1234 dankje! Het is inderdaad aftellen geblazen, heel benieuwd hoe het straks zal zijn. Waar word jij geopereerd en wat krijg je? @lottjeOké, ik ben ook heel benieuwd hoe ik het herstel ga ervaren. Mijn vriend heeft 2 weken vrij om voor ons zoontje te zorgen, hopelijk ben ik daarna goed genoeg hersteld om de dagelijkse dingen weer te doen. Waar ben jij geholpen? Heb je heel toevallig ook een album waar ik kan kijken hoe het geworden is? @Von5385Ja, na al die jaren dat ik het graag wou maar toch nog niet heb laten doen is het nu dan eindelijk zover.
  3. Hi allemaal, Ik lees nu een paar maanden (van tijd tot tijd) mee op dit forum en maandag zal ik eindelijk ook zelf geopereerd worden. Ik heb eerst geprobeerd om de operatie vergoed te krijgen aangezien ik een plank ben, maar helaas was de verzekering van mening dat er toch sprake was een lichte borstplooi. Ik word maandag geopereerd door dr. Laura Zaal en krijg ronde protheses, 400 cc voor de spier. Nog meer dames die ze voor de spier hebben gekregen? En hoe hebben jullie het herstel ervaren?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.