Ga naar inhoud

Vannie

Leden
  • Aantal items

    76
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Vannie

  1. Op 5-11-2020 om 21:11, Steffiemvos zei:

    Hii ladies, 

     

    Mijn naam is Stefanie en ik ben 30. 158 lang en 54kg. 17 december heb ik een afspraak staan bij dr. Laura Zaal bij de Velthuis Kliniek voor een borstvergroting.

     

    Na twee kindjes heb ik een lege 70C en ik ben laatst voor de tweede keer wezen passen. In de eerste instantie hadden we 295cc en anatomisch genoteerd maar op de simulatie vond ik het een soort ‘hang’ borst lijken. Ik miste de volume aan de bovenkant. Dus nu gekozen voor 325cc en ronde prothese. 
     

    Maar nu twijfel ik dus toch weer😬😅.

     

    Zijn er meer dames die van te voren twijfelden tussen rond of anatomisch en willen jullie met me delen wat je hebt gekozen en of je er achteraf ook blij mee bent?

     

    Thanks!

    @Steffiemvos

    hoi hoi misschien is deze link iets voor je. 
     

    https://kliniekeninfo.nl/Plastische-chirurgie-kennisbank/borstvergroting-info/de-veiligheid-van-borstimplantaten/

  2. Gisteren zijn bij mij de pleisters en knoopjes van de oplosbare hechtingen weggeknipt. (Wat een fijn gevoel, gelijk minder spanning onder mijn borsten)

    Het ziet er helemaal goed uit en mocht gelijk beginnen met smeren van the scare retreat crème van Bergman 2x per dag en zacht insmeren. 
     

    * Op mijn vraag of ik geen borstband kon krijgen zodat ze misschien wat sneller dalen was het antw nee last alles vanzelf gaan. Geduldig zijn, het gaat vanzelf droppen en fluffen. 
    *Op mijn vraag of ik mijn borsten  moet masseren en of ik nu mijn  haar gewoon zelf kan wassen en kammen want dat lees ik veel, was het antw :

    Je zit op het borstenforum zeker? 😂

    uhm ja zei ik. 
    Reactie terug: laat je niet gek maken. En vergelijk jezelf vooral niet met een ander.  Bij de 1 duurt het proces wat langer en bij de ander korter. De 1 heeft meer last de ander nauwelijks last. Forum is leuk met lotgenoten maar iedereen zegt wat anders. Gevolg ze krijgen regelmatig telefoontjes met vragen/vergelijkingen met wat er op het forum is gelezen. 
    Ik liep de deur uit met de boodschap, luister goed naar je lichaam. Je lichaam geeft aan ja of nee. Belangrijkste is herstel van je lichaam. Give it time en je gaat zien hoe mooi ze worden. 
    In de auto besefte ik dat ik inderdaad ietwat obsessief bezig was met vergelijken van foto’s etc. Het zoeken  naar herkenning. Paar x per dag voor de spiegel. 
    Ik ben dus een soort van aan het afkicken. 🙈

     

  3. Op 14-11-2020 om 16:18, Simone89 zei:

    Hoi hoi, 

    Het is weer een tijdje geleden sinds dat ik hier iets op geschreven heb, maar gelukkig is eindelijk de dag gekomen(geweest) dat ik mijn boobies mag laten vergroten. Ik had er super veel zin in en kon niet wachten tot het allemaal gebeurt was. 

    De operatie was goed verlopen en de arts was tevreden. Na een tijdje in de kliniek mocht ik weer naar huis. Toen ik thuis voor de spiegel keek naar mijn nieuwe aanwinsten viel het mij op dat ze niet zo groot zijn als ik had verwacht. Nu weet ik dat het nog allemaal zijn plek moet vinden maar voor 500cc dual plane had ik meer volume verwacht. Wel is het zo dat de implantaten best hoog zitten en het nog tijd nodig heeft om te zakken, maar ik ben zo bang dat het niet word wat ik ervan verwacht had. Het ziet er namelijk een stuk kleiner uit als in de 3D simulatie. Nou weet ik dat dit een “idee” is van hoe het kan worden maar ik ben zo bang dat ze klein blijven...

    Als iemand nog tips of adviezen heeft hoor ik het graag 

     

    xx

    Hoi Simone ,

     

    ik heb je topic/posts gelezen. Fijn dat je de veranderingen ziet en er nu het volste vertrouwen in hebt dat het goed komt🙂
    Ik herken het ook al wist ik van te voren dat het na de operatie er niet fraai uit zou zien. Toch de twijfel )bij mij ook hoog en aardige zwelling) . Ook ik zie langzaam veranderen en de overtuiging dat the boobs mooi gaan landen . Ik zit nu vandaag precies 14 dagen PO. Vandaag mijn 1e controle. 
     

    zou ik in je album mogen kijken? 
     

    groetjes vanes 

  4. Op 30-11-2020 om 10:36, lottejanna zei:

    Oeps, sorry voor de late reactie!! Ja ze zijn 7 dagen per week open... Ik heb sinds afgelopen vrijdag (dus een week PO) eigenlijk vooral last van de littekens, alleen als ik van liggen ga opstaan zeg maar. Of van niet rechtop zitten naar rechtop zitten. Voor de rest nergens last van :) 

    Geeft niet. Ik zelf de griep met een heerlijke hoest. Nu gaat het weer aardig goed.  

    Wat the boobs betreft steekjes overal in mij borsten af en toe en branderig gevoel omgeving litteken.  De littekens en omgeving daarvan is niet rood of iets, ook geen vocht, borsten voelen ook niet warm aan dus denk dat het oprekken is van mij huid en genezing van de littekens.

    Verder voelen mijn borsten beurs aan als ik zachtjes duw. Denk dat mijn

    borstspier beetje begint te ontspannen. Voelt iets zachter aan. Birsten zijn verder nog best wel strak gespannen. Zie al dat ze piepje zakken met name rechts. Links zit nog hoger.
    Morgen eerste controle. 
     

    Ik zie bij jou ook mooie kleine veranderingen al🎉🎉🎉 . Looking goodddd

  5. Op 12-8-2020 om 21:28, Es1234567 zei:

    Hoi hoi, wat vervelend dat je je zo voelt :( ik was zelf de eerste 4 weken ook niet echt happy. Vond mijn boobs net tucan neuzen! Lelijk puntig 🙈 op foto's lijkt het nog mee te vallen maar in het echt kon ik geen fatsoenlijk topje aan. Ik had er overigens wel vertrouwen in dat het goed zou komen mede door dit forum! 

    Na 4 weken zag ik eindelijk dat ze zakten en ronder werden! Toen werd ik blij :) ik zal je even toevoegen aan mijn album. Zou ik ook met jou mee mogen kijken?

     

    Op 13-8-2020 om 13:10, Es1234567 zei:

     

    Bedankt voor het toevoegen! Ik heb even gekeken en zie dat ze inderdaad nog behoorlijk hoog zitten. Je bent nu iets meer dan 2 weken PO toch?! Bij mij duurde het echt wel 4 weken voordat ik ze eindelijk mooier vond. Maar ook de periode tussen 4 weken en 12 weken veranderde ook nog veel! Geduld is zo het sleutelwoord hier 🙄 ik hoop van harte dat deze ontwikkeling zo ook bij jou goed doorzet! 🙏🏻🙌🏻

    Hoi Es,

     

    zou ik in je album mogen kijken naar de veranderingen. Ik ben 18 november geholpen en sta iedere dag (obsessief) voor de spiegel. Te kijken of ze al zakken. 
     

    ben nieuwsgierig naar je foto’s. 
     

     

     

     

     

  6. Op 14-8-2020 om 11:04, Mmmmi zei:

    Ik heb weer een nieuwe foto toegevoegd van 4 weken post op. Zou van de kliniek overdag een normale bh mogen dragen, maar vind dat toch nog een beetje  eng en wacht misschien liever tot 6 weken.

    Hoi Mmmmi,

     

    zou ik in je album mogen  kijken? Erg nieuwsgierig hoe het er nu uitziet na een paar maanden. Ik ben zelf geholpen op 18 november jl., ook mentor dual plane hp.

  7. 10 uur geleden, Tas zei:

    375 mentor plus rond. Maar aantal cc wil niets zeggen heb ik al gezien. Ik zal je toegang geven tot mijn album, dan zul je zien dat het echt niet zo groot is 😂

    Hoi Tas, 

     

    Ik ben vandaag 11 dgn PO.  Ik las dat je mentor 375 hebt:-). Ik heb mentor smooth round high profile links  425 en rechts 375. 
     

    zou ik mogen kijken in uw album ben nieuwsgierig naar je foto’s.☺️

  8. 35 minuten geleden, veel zei:

    Hahah nou inderdaad, kan bijna zelf gaan opereren😂

     

    Deze foto's zien er ook wel heel mooi uit hoor! Zie het verschil tussen rond en anatomisch dan nieteens zo heel erg... Fijn dat hij je meteen begreep en met een goed advies kwam

    Klopt, hangt allemaal echt af van je eigen type borsten ( omvang, je huid, cupmaat etc)  en wat je wil natuurlijk. 

  9. 52 minuten geleden, veel zei:

    Ja die 322 heeft met de hoogte/breedte te maken geloof ik, dat is niet het aantal cc. Verder zijn ze medium Hight en moderate plus projection (wat dat ook in mag houden😝)

    Ik heb bovenop ook geen volume, maar er is eigenlijk helemaal niet over ronde protheses gesproken. Misschiem omdat ik aangaf dat het zo natuurlijk mogelijk moest? Ik heb niet zoveel huid ook boven en ben met rond dan bang dat je het ziet zitten ofzo.

    We worden met z’n allen  helemaal kundig hier op deze forum 😂🤣😂

    bij mij zei hij vanwege mijn wens voor volume boven maar wel natuurlijk ronde smooth implantaten voor de vulling. Doordat het dual plane is en ik de en niet op de spier gaat dat minder zichtbaar zijn. Ook omdat mijn huid wat dunner is. 
    Deze foto’s zag ik op site Bergman en toevallig beide door hem gedaan. 
    Ik liet hem 4 tal verschillende fotos zien van hoe ik het graag wilde. Hij herkende zijn week zeg maar gelijk en zei tegen mij ik weet precies wat je bedoelt. 
    Toen kwam zijn advies na meten en passen . 

    E23A325D-D925-428B-B040-1BDEF2201E23.png

    2530C9D2-7F57-4983-8235-BD4587B4E7B4.png

  10. 35 minuten geleden, veel zei:

    Bedankt! Er gaat CPG 322-330 CC, anatomisch en Dual plane. Heb jij ronde of anatomische protheses?

    322, wist niet dat dat bestond. 
    Ik heb ronde omdat ik mijn borst van de bovenkant geen volume had. Anatomisch zou ik dan nog steeds te weinig volume hebben. Heb wel high profile maar wel zacht. De implantaat zelf valt ook. Wil perse dat mijn borsten  een natuurlijke val hebben en niet rond op de borst. 

  11. 4 minuten geleden, veel zei:

    Jaa dat is waar. Ik kan vanuit bed werken dus ik laat hem gewoon zo staan. Kan ik ook regelmatiger die medicatie ervoor innemen. 

     

    Ik sport veel en train mijn benen vaak dus zet mezelf automatisch af met m'n benem, dat scheelt

     

    Ik ben 18 december aan de beurt!

    Spannenddddd.  Ik ga je volgen. Ik keek net in je album. Ziet er mooi uit de 3D.  Gaat mooi worden . 
    Misschien heb je het al aangeven maar ik lees zo veel dat ik het even niet weet. 
    wat ga je krijgen (type, cc, plaatsing)

  12. 4 minuten geleden, veel zei:

    Ik werk trouwens gewoon thuis momenteel en doe administratief werk achter mijn computer. Ik heb op een vrijdag de operatie, denken jullie dat ik maandag gewoon weer vanuit m'n bed kan werken of zal ik een extra dag nog vrij nemen om te rusten. Ik werk nu eerlijk gezegd ook steeds vanuit mijn bed, gewoon werken moet dan wel lukken toch? 

    De 1 wel en de ander niet.  Zo lang je je armen maar niet hoog strekt of over strekt.  Zo veel mogelijk alleen je onderarmen bewegen. Ook bij het opstaan bv uit bed niet afzetten met je armen. Maar met je bil. Wat bij mij hielp was knieën optrekken en mijn handen in knieholte en omhoog tollen zeg maar. 

     

    Het is moeilijk te zeggen van te voren. Luister naar je lichaam. 
    Wanneer is the big day? 

  13. 6 minuten geleden, veel zei:

    Thanks! Is die bolling aan de bovenkant later pas gekomen, of zit dat er al meteen na de operatie eigenlijk🤔

    Was gelijk zichtbaar. Net een blok op je borst. Daarna leek het iets hoger te worden (zwelling nam iets toe) Heb je link gezien wat ik had gepost onlangs?  Is wel handig om te lezen en de foto’s te zien.

    zo zag/ziet  het er exact uit bij mij. 

     

     

    https://espritcosmetic.com/procedures/breast-augmentation-portland/photos-of-recovering-patient/

  14. 24 minuten geleden, Bibiza zei:

    Jaa, hoog geplaatst ( ik ben vrij klein, 1.57) dus dat zit al snel hoog hahah. Dus moest gelijk se borstband om.  Maar zit al een enorm verschil in met dag 1. Hoop dat ik m na de controle wel af mag.

    Wat grappig ik ben 156. Nog kleiner hahahah . Nou ben ik nog nieuwsgierigerrrrr geworden naar je boobs 
     

    hm ga ik het zeker vragen woensdag. 🤔

  15. 1 minuut geleden, Bibiza zei:

    Haha ja snap helemaal wat je bedoeld! Ik draag vanaf het begin een borstband, die moet ik 2 weken om hebben. Moet zeggen dat het me niet stoort, heb u eerder als ik hem afdoe voor douchen of eeeeventjes rust dat t onveiliger voelt ofzo. Heel apart. Maar denk dat het daardoor ook snel afneemt. Verder heb ik geen blauwe plekken of iets.

     

    Ik ben geholpen in kliniek veldhoven door dr. Schiettecatte. Erg prettige man! Jij?

    O echt , hoe hebt een borstband vanaf het begin. Heeft hij het nooit overgehad met mij. Ik lees het hier regelmatig. 
    Ik moet woensdag voor controle en verwijderen tape/hechtingen. Als het dan nog steeds zo hoog is ga ik vragen of het nodig is. 
     

    Bergman Clinics, W. Melenhorst. Heel fijne man ook, duidelijk. Ook erg fijne ervaring met Bergman. 

  16. 2 minuten geleden, Bibiza zei:

    Ja inderdaad hetzelfde als jou! Ik heb me gister voorgenomen 2 dagen niet te kijken, maar ik be er te nieuwsgierig voor!! Maar denk ook omdat ik in de gaten wil houden of alles goed gaat, haha. En een beetje wennen! Heb jij al het idee dat ze echt bij je horen?

    Ik ben er nu al heelll blij mee maar pas als ze op hun plekje vallen/zitten en dus mooi vallen, denk ik dat ik dat gevoel zal hebben. 
    lees overal dag ze moeten droppen en fluffen en PC had mij dit ook van te voren verteld maar toch is de spanning er of dit bij jezelf ook gaat gebeuren. Lees toch hier en daar af en toe een post over borstband omdat ze niet dalen of niet echt daken omdat ze te hoog zijn geplaatst etc. 
     

    alles staat nog strak op spanning. Implantaten zelf voelen zacht aan als ik er zachtjes op druk. 
     

    Dus voorlopig houden wij onze obsessie.😀 
     

    Waar ben jij geholpen? 

  17. 5 minuten geleden, Bibiza zei:

    Bij mij zijn ze ook vrij hoog hoor nog. Maar steeds als ik mn bh uitdoe, zie ik toch wel iets verschil. Heb ook het idee dat naarmate ze zakken het steeds iets voller wordt. Ik ben echr heel blij met de maat. Nu kon ik volgens de pc ook niet groter, maar dat had ik ook zeker niet gedaan. Ik wilde mooie ronde borsten, maar wel op zo manier dat mensen me nog wel in mn ogen aankeken haha.

    Obsessie hè. Neem mezelf steeds voor om 2/3 dagen niet echt te kijken. Nou dat hou ik precies een halve dag vol denk ik. 😂
     

    Als ze droppen en fluffen dan is de maat ook precies goed voor mij. Sws is mijn figuur nu in beter properties. Ronde heupen en nu boobs ook. 
     

    hierbij wat foto’s van DBA43EED-355A-4A48-AEBB-BA276D2B9C29.thumb.jpeg.d712de2c76add2ef5b5e3561ca169b2d.jpeg poEDB48979-58A4-41E6-A7DF-414EBE8F2BC5.thumb.jpeg.ed6eac7db8e09f1fe87b0a8780ba06bb.jpeg

    F90A955A-1567-4848-99D9-8F37635A6AF8.jpeg

    BE23577D-7D76-4DD7-B0F0-EE52BD39D8D8.jpeg

    4AD07C59-A949-4F78-A077-26E3A5E1408A.jpeg

  18. 36 minuten geleden, lottejanna zei:

    Goedemorgen!! 

    Het gaat prima met mij, heb weinig pijn en ben vooral nog lekker aan het relaxen. Heb zondag controleafspraak waarbij de pleisters van de hechtingen eraf worden gehaald, dus ik kijk vooral uit naar dat moment want dan weet ik ook hoe het heelt en of het goed gaat. Ik zie zelf dat het meer is gaan hangen aan de onderkant en dat de binnenkant van mn borsten nu meer gevormd is, zal wel komen doordat de zwelling afneemt ofzo. 

    Misschien is die spierpijn inderdaad het gevoel van het ontspannen en het indalen? Wel een fijn idee dat dat proces nu echt aan het starten is lijkt me. 

    Spannenddddd .
    Zelfs op zondag werken ze 😳
    Je post vast wel een nieuwe foto dan🙂 
    heb jij na 10 dagen nog steeds gevoel van stuwing? Vooral als je opstaat ?

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.