Ga naar inhoud

Viktori

Leden
  • Aantal items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Viktori

  1. 4 uur geleden, lottejanna zei:

    Hoi meid! Hoe heb je de operatie ervaren en hoe is het nu met je? Veel pijn en blauwe, beurse plekken of valt het mee? 

    Hi hi! Ja ging hartstikke goed! Heel tevreden. Ik vond het een beetje eng toen ik opeens luchtbeltjes achtig iets voelde in mijn huid. Waarschijnlijk vocht. Ze zijn nog opgezwollen maar de pijn valt reuze mee! En de blauwe plekken ook. Hoe was het bij jou..?

  2. 5 uur geleden, Marietjuh zei:

    Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en dat je er blij mee bent! Viel het je mee of tegen?

    Ja echt superspannend!! Ben nu ook echt aan het aftellen!

    Grappig! Ik krijg ook 300 cc anatomisch voor de spier :D Wat is jouw voorsituatie qua maat?

    Heb je een album en zo ja, zou ik graag meekijken!

    Ja het viel echt reuze mee! Ik was zelf ook wel wat relax voor de operatie en dat helpt ook natuurlijk. Na de operatie nu 2 daagjes verder moet ik zeggen dat het echt mee valt! 75 A net geen B. Ik ben 1.65 60 kg. Ik vind de 300 cc perfect niet te klein niet te groot! Ik heb nog geen album. Zodra ik er een heb zal ik je toevoegen:))

  3. 20 uur geleden, BonnyBastian zei:

    Hoe is je operatie gegaan? Viel het mee?

    Hoi hoi! 
    ja heel goed gegaan. Na de operatie was ik nogal wat duizelig en misselijk van de narcose. Gelijk in bed gekropen toen ik thuis was. Nu 2 dagen later voel ik me prima! Wat trekkend gevoel bij de borsten en kan me armen licht bewegen. Het valt reuze mee.. ik was nogal wat zenuwachtig maar dat is normaal, na dag 1 dacht ik wauw het valt echt mee! Geen zorgen komt vast allemaal goed! Wanneer mag jij??

  4. Op 9-12-2020 om 16:48, Marietjuh zei:

    Weet niet of je al geopereerd bent maar heel veel succes vandaag!! 🤞

    Ik ben 4 januari aan de beurt, ook bij dr. van der Weij!

    Ja ben 2 dagen terug geopereerd. Bedankt voor je berichtje. Alles is heel goed gegaan gelukkig. Dr van der weij heeft mooi werk geleverd! 4 januari is ook al bijna spannend :) wat krijg jij..? Ik heb 300 cc anatomisch voor de spier. Groetjes 

  5. Op 4-12-2020 om 09:13, Adriaantje zei:

    Weinig te vinden over sporten, dus maar bij jou aangehaakt Viktori.

    Ik ben een 'wandelaar'. Zeker dagelijks anderhalf uur flink doorstappen. Maar ja, je armen doen wel mee hè. Dus ik vraag me af op welk termijn je dat echt weer volop kunt doen. En ook Tai Chi, met ruime armbewegingen... lijkt me de eerste 6 weken niet oké? 

    Heb trouwens een BVK, dus misschien een iets ander geneesproces.

    Hey, 

    Leuk dat je berichtje doet! Ik word vandaag geopereerd! Ik zal je straks meer kunnen vertellen wat betreft het bewegen met sport straks na m’n herstel.  Ik denk dat het per persoon verschilt ook. Ben benieuwd !! 

     

  6. Op 29-11-2020 om 08:36, Lilve zei:

    Hoi hoi, ik was dus vrijdag weer gegaan. Maaaar heb mezelf wel beetje verkeken. Moet toch wat rustiger opbouwen. Gisteren echt veel druk/rek/spierpijn gehad op m’n ribbenkast onder borsten. Is gelukkig vandaag weer weg, maar wel weer even een seintje van lichaam dat ik rustig moet opbouwen 😏. Maarja heb m’n buikspieren ook wel echt ff op hun donder gegeven na 7 weken en je kent nog wel die eerste ergste spierpijn van crossfit, nou dat had ik dus gisteren bij ribbenkast. 😩

    Hooi! 
    Ik hoorde laatst ook van een meisje die ook veel traint dat ze toch wel op 10 weken zat voordat ze echt weer alles kon doen. Goed dat je naar je lichaam luistert! Ik zal het ook zeker niet teveel doen. Ik ven heel erg benieuwd hoe het is na 10 a 12 weken of je weer echt ook pijnloos weer kunt trainen! Hahah als de Boops maar goed zitten! Ik ben zelf heel erg benieuwd ook.. 

  7. Op 27-11-2020 om 08:57, Lilve zei:

    Hoi Viktoria, je had een berichtje bij mij geplaatst! Superleuk om te horen!! Heel stoer dat je de stap zet!! Ik ben ontzettend blij dat ik ze voor de spier heb laten plaatsen, qua alles eigenlijk. Het mooi/natuurlijk meebewegen tijdens sporten, het herstel, het dus niet in de spier hoeven snijden/rommelen. Mijn borstspier was/is behoorlijk ontwikkeld, dus echt blij dat het voor de spier kon. Ik ben woensdag voor het eerst weer wezen sporten na 7 weken 😳, was super fijn weer!! Wel ff wennen, vooral met jumping Jacks. Voelde m’n boobs gisteren wel een beetje, vooral rek onder m’n oksel en beetje bovenop. Maarja is ook niet gek na 6 weken je armen niet omhoog doen. Met licht gewicht backsquats uit rek gedaan en lichte deadlifts en sit-ups. Ging prima, gisteren behoorlijke verzuring hahaha. Maaaaar ga vandaag weer, want gaat best prima. Wel voorzichtig doen. Ik heb wel echt een mega goede sport beha gekocht, belangrijk. Ik heb juist voor ronde protheses gekozen tegen het evt draaien wat voor zou kunnen komen. Ik ben zelf 178 en 67 kilo, ik had een zeer lege C70 en heb mentor rond extra mpp 370 cc laten plaatsen. Kom nu uit op een volle 70f 😳!!! Ik ben er erg blij mee, past perfect bij m’n lijf! Ik wilde graag mooie grote volle en ronde borsten en dat is precies wat ik heb gekregen hahaha. Ik wil je wel toevoegen aan m’n album. Ik plaats van de week weer een nieuwe foto.

    Hoi hoi! 
    jaa ik kwam bij jou toevallig en las dat je ook aan Crossfit doet. Dus ik dacht ik moet haar even een berichtje doen :). Ik heb ook wel wat spiermassa bij de borst ook.. vandaar dat ik heel benieuwd was na je ervaring. Bedankt dat je een berichtje terug doet! Lekker dat je weer bent begonnen poeh ik moet ook nog ff aan het idee wennen dat ik 6 weken niks mag doen hahaha. (Trainen). Maar heel veel succes met alles! Ik zou het tof vinden als ik even mag kijken. 
     

  8. 25 minuten geleden, CB88 zei:

    @Viktori dank je! Ik zal je toevoegen. Net wat nieuwe foto's toegevoegd van 4 weken po gisteren. 

     

    Ik heb 340. 380 zou te groot zijn volgens dr van der Weij. Ik vind ze heel mooi. Het went wel heel snel, de grootte. 

     

    Het gaat goed. Wat steekjes en pijntjes nog. Maar over het algemeen valt het mee. 

    Oh heel mooi geworden! Wauw.. ! bedankt dat ik even mocht kijken. En zeker heel natuurlijk. Veel succes met je herstel en veel plezier ermee :)) 

    • Like 1
  9. 24 minuten geleden, lottejanna zei:

    Hoi Viktori!

    Ik ben 20 november geopereerd door van der Weij, ik heb 300 cc anatomisch voor de spier gekregen. Ik ben 1.77 en weeg 70 kg, borstbreedte 13.5 cm. Ik twijfelde ook tussen 300 en 340 maar ben tot nu toe blij dat ik voor 300 ben gegaan. Ik ben heel smal (mn omvang is 72 cm) en had ook de optie om voor 300 of 340 te gaan. Ik kan je even toevoegen aan mn album dan kan je ook zien hoe groot mn borsten eerst waren enzo. Hopelijk helpt het je in je beslissing :)

    Hoi Lotte! 
    oh ik vind het echt moeilijk.. ik ben ook wat kleiner 1.66 60 kg. Tot dat je reageerd! Hoe voel je je nu na de operatie..? Zou ik leuk vinden bedankt! 

  10. Hoi hoi allemaal,

     

    Ik wilde toch even mezelf voorstellen ik ben viktoria 32 jaar en moeder van 2 mooie dochters. Na een lange tijd toch de knoop doorgehakt om voor die operatie te gaan. Ik ben 17 november voor een pas controle geweest en de dr van der weij, heeft mij 300 cc aangeraden voor de spier anatomisch. 340cc zou ook kunnen maar zou iets te veel kunnen zijn. Nu heb ik 2 december mijn tweede pascontrole om toch nog een keer te kijken. Ik twijfel een beetje of ik niet voor die 340cc moet gaan of dat ik bij die 300 moet blijven .. hebben jullie ook zo’n moeite gehad met het kiezen van de maat? En hebben jullie nog tips bij het passen.. 

    Alvast bedankt! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.