Ga naar inhoud

Mir1801

Leden
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mir1801

  1. Op 15-11-2020 om 07:43, GlitterMermaid zei:

    @Mir1801 Hey!

    je bent 6 weken PO hoe gaat het met je?

     

    Ik word in december ook geopereerd door Dr. Laura Zaal, zou ik mogen mee kijken in je album? 
     

    💋

    Hay! Sorry late reactie. Het gaat super goed! Ik heb echt geen last en ik doe nu vrijwel alles weer. Vind tillen nog wel eng, meer omdat je er  6 weken zo mee bezig bent geweest en je dat nu beetje moet loslaten, denk ik.. maar ook dat gaat echt prima! Blij dat ik m'n zoontje weer kan tillen en kroelen. 

     

    Spannend! Ik zal je toevoegen aan mn album en proberen ook wat nieuwe foto's eraan toe te voegen van de huidige situatie. Hoeveel cc krijg je? En ook dual plane?

  2.  

    Op 31-10-2020 om 11:10, Yvette-x zei:

    Jaa die waarschuwingen heb ik ook gelezen overal maar ik heb besloten om me aan het advies van mijn PC te houden, haha! Die weet vast wat het beste is. 

     

    Ja ik tel de dagen ook af hoor. Vind het ook zo gek dat je dan na 6 weken ineens weer alles zou mogen haha. Daarom vind ik het ook fijn inderdaad om het langzaam op te bouwen nu. 

    Ach ja dat lijkt me heel zwaar inderdaad.. Hoe oud is je zoontje? 

    Eventjes doorbijten moeten we

    het is allermaal voor een goed doel!!

    Het herstel is niet per se langer, maar ik moet bijvoorbeeld wel 6 weken de sport BH dag en nacht dragen. En het uiteindelijke resultaat kan tot 1 jaar duren voor dat zichtbaar is, dus dat duurt wel wat langer. Mijn borstweefsel is tijdens het groeien bekneld geraakt en daardoor niet mooi rond gegroeid maar meer in een soort tunnel of tuit vorm, dat kun je ook zien op de foto's van de voorsituatie in mijn album, ik heb je toegevoegd :) 

     

    Mn zoontje is 11 maanden maar hij is erg groot voor z'n leeftijd. Hij weegt ruim 12 kg en is 80 cm lang. Ik heb het 4 weken uit kunnen stellen maar nu wordt het lastiger om hem helemaal niet meer te tillen. Ik probeer dat ook op te bouwen. Af en toe een keer optillen en daarna rust. Hij is nu veel ondergebracht bij mijn ouders, schoonouders en mn vriend is meer thuis. Na deze week wil ik bijvoorbeeld proberen om hem zelf te vervoeren naar de oppasadresjes. Zo elke keer een stapje meer. De rest komt later wel (boodschappen en sporten e.d.) Vind het belangrijker dat ik mn zoon weer gewoon kan optillen en kroelen wanneer ik wil. 

     

    Oei, dan moet je nog even geduld hebben maar hoe fijn is het dat ze dat allemaal zo kunnen maken hoe jij wilt! Ik heb het inderdaad bekeken en vind het echt mooi! 

     

    Op 31-10-2020 om 18:02, Yvette-x zei:

    Ja ik heb ook verhalen gehoord over vrouwen die niet meer op hun buik kunnen liggen, dat lijkt me echt klote haha! Ik lig echt het allerliefst op mijn buik. Laten we hopen dat het ooit nog kan bij ons.

     

    Pff nou inderdaad! Ik heb mezelf nu wel een makkelijke positie aangeleerd om te slapen maar merk dat ik het wel nog spannend vind om 'door te draaien' richting mn buik. Je voelt het wel! Misschien ook een kwestie van geduld? 

     

  3. 19 uur geleden, Lilve zei:

    Thanx en ja dat zal echt wel wennen zijn weer. Maar eindelijk geen voorgevormde cups meer. Ik moet mijn oude bh lade nog leeg maken, raar idee.

     

    Ja precies, echt even wennen maar het went ook wel snel. Heerlijk vond ik dat, mn oude BH lade leegmaken! Heb de avond voor de operatie alles weggegooid, haha. Ik had echt een A/B dus ik kon dat sowieso niet aan p.o dus opgeruimd staat netjes. 

  4. 20 uur geleden, Lilve zei:

    Ik zal je toevoegen. Ik moet er zelf ook niet aan denken hoor en push up. Denk ook dat ze dat veeeel te groot worden. Is nu niet meer nodig hahaha. Ik hou me maar aan die 6 weken en daarna voelen wat het prettigste voelt.

    Wat is het mooi bij jou ook! Geneest echt heel mooi zeg. 

    Ja idd, even geduld hebben! Ik heb gister een hele dag een gewone  bh aan gehad en je gaat het toch wel voelen hoor. 

  5. 27 minuten geleden, Lilve zei:

    Ja raar toch, toen ik op de uitslaapkamer lag zei dat verpleegkundige tegen mij 4 weken dag nacht en laatste 2 weken alleen overdag, weeeer anders. Maar in mijn papieren stond 6 weken dag/nacht. Dus gemailt en kreeg ik toch dat antwoord. Ik hou me er maar aan, maar begin dat ding wel zat te worden. Maar aan de andere kant voelt ie wel heel veilig.

     Heb gelijk even mijn papieren doorgenomen ook haha. Er staat echt 4 weken dag/nacht daarna alleen nacht. Push up bh mag na 3 maanden. Dus gewoon beugelbeha mag. Moet zeggen dat ik geen push ups meer nodig heb en dus ook echt niet wil! Heb die teveel gedragen ter opvulling. Voor het eerst een bh aangehad zelfs zónder voorvorming! Echt een feest gewoon! 

     

    Maar wat je zegt, ik zou gewoon het advies van je eigen pc opvolgen. Langer dragen kan nooit kwaad! Alleen niet teveel aan wennen, je hebt nu eindelijke mooie boobies dus mogen ze ook een mooi jasje 😄😉

  6. 6 minuten geleden, Lilve zei:

    Ik heb het toevallig van de week nog gevraagd aan de kliniek. Maar zij raadde aan om pas na 6 weken andere bh’s te dragen naast sport beha’s. Maar dan mag ik wel wel alle soorten beha’s aan. Ook push ups. En dat lees ik bij anderen weer dat dat weer wordt afgeraden. Al die verschillende adviezen....

     Oh echt! Ik kreeg het advies 4 weken de sportBH dag én nacht aan en na 4 weken hoefde ik de sportBH alleen snachts aan. Volgens mij mag ik wel beugelbeha maar absoluut geen push-up.. Ja vervelend al die verschillende adviezen. Ik probeer het advies wat ik krijg maar aan te houden maar daarbij ook gewoon goed te luisteren naar mn lijf. Als t niet fijn voelt, niet doen. 

    Ben wel benieuwd naar ervaringen van mensen die na 4 weken overdag al een normale bh gingen dragen! 

  7. 26 minuten geleden, Willsx zei:

    Ik heb even gespiekt en vind se echt heel mooi! Formaat past ook super bij je!

     

    En die bh!! 😍 Dat moet een heerlijk gevoel zijn om die nu aan te kunnen 

     Dankje! Ben er ook echt zo blij mee. Formaat is idd perfect, niet te groot en voel me gewoon weer vrouwelijk. 

     

    Ik heb ook bij jou gekeken en is ook heel mooi zeg! Past ook goed bij je figuur. Heb je veel last gehad? Waar ben je geopereerd?

     

    Oh en dat slapen is echt een ding he! Dat heeft bij mij echt wel 3 weken geduurd voordat ik een beetje normaal (lees: plat en op heel lichtjes op mn zij) kon slapen. En daardoor kreeg ik ook weer last van mn rug. Heb jij dat ook?

  8. 1 uur terug, Willsx zei:

    Hi @Mir1801

     

    Fijn dat je alweer een hoop dingen kunt oppakken! Oh ik kan me goed voorstellen dat je daar emotioneel van wordt, nog heel even en dan mag je alles weer doen! Je bent al ruim over de helft moet je maar denken 😘

     

    Mocht het gelukt zijn met je album, zou ik dan ook mee mogen kijken? 

     

    Nou inderdaad. Voor iemand die weinig geduld heeft en gewend is alles te doen in het huis en met de kids, is dit echt een beproeving. Maar, het is het uiteindelijk allemaal waard want ik voel me zo gelukkig als ik in de spiegel kijk. 

  9. 7 uur geleden, Yvette-x zei:

    Hoi @Mir1801,

     

    Gefeliciteerd met je nieuwe boobs! Ik heb je verhaal gelezen en ik herken me er echt in!

     

    Ik ben zelf 1 week na jou, op 8 oktober, geopereerd. Heb toen ook ronde prothesen dual plane geplaatst gekregen, bij mij is voor 350cc gekozen. Ik ben vandaag 3 weken (+ 1 dag) PO en ik merk dat ik ook al veel in huis aan het doen ben. Ik pak wel nog braaf een krukje om hoog in de kastjes te komen en ook stofzuigen en dweilen vermijd ik nog, dat schijnt echt heel slecht te zijn. Maar fornuis schoonmaken, wc schoonmaken, tafels afdoen en wasje draaien doe ik ook stiekem al.

     

    Tijdens mijn 2 weken controle zei mijn PC dat ik vooral goed moest luisteren naar mijn lichaam en met mate dit soort dingen best kon doen als het geen last (diezelfde dag of misschien een dag later) veroorzaakte en dat is niet het geval gelukkig 😊

     

    Ik heb het idee dat het bij mij allemaal niet echt hoeft te zakken, maar echt zacht en beweeglijk zijn ze nog niet. Ik moet zelf 6 weken de BH dag en nacht draaien, omdat bij mij ook het klierweefsel losgemaakt en herverdeeld is en de operatie dus iets ingrijpender is dan een "normale" BV!

     

    Heb je toevallig een album waar ik in mee mag kijken? Ik voeg je ook even toe in de mijne.

    X

    Hey,

    Dankje! Jij ook gefeliciteerd!

     

    Ben wel blij te lezen dat jij hetzelfde hebt met de huishoudelijke taakjes en het zonder problemen gaat! Ik ervaar dus ook geen problemen ermee maar ik lees zoveel waarschuwingen dat ik echt aan mezelf ga twijfelen. 

    Tijdens de controle zeiden ze idd ook alles met mate en naar je lichaam luisteren. Ik probeer alles nu gewoon een beetje op te bouwen zodat ik straks na 6 weken gewoon weer kan tillen etc. 

    Tel de dagen echt af!

     

    Vandaag wel mn zoontje weer even opgetild (kon echt even niet anders) en dat ging heel goed en voelde zo fijn! Moet er niet te lang bij nadenken want dan word ik wel emotioneel, heb hem al 4 weken gewoon NIET beetgehouden of geknuffeld.. 

     

    Oh dat ken ik niet, dat er weefsel losgemaakt wordt. Staat er langer voor je herstel dan ook? Is alles wel goed verlopen verder? 

     

    Ik ben vandaag voor het eerst BHs wezen shoppen en dat was zo fijn! Ik heb BHs gekocht waar ik alleen van kon dromen. Voelt wel spannend maar ik ben er zo aan toe! 

     

    Ik zal eens kijken hoe het werkt met de albums, ben er nog niet zo in thuis! Ik voeg je toe als ik het door heb.

  10. 33 minuten geleden, Lilve zei:

    Komt goed meid!! Jij doet je best en hij ook! Wat is 6 weken nou op al die jaren dat je er van kan genieten. Pak die rust waar je kan! En ja ik ook hoor, doe het graag allemaal zelf. Maarja nu even niet. En hij ziet wel hoeveel ik tussendoor even doe, alsof het allemaal maar normaal is.

    Iedere keer als je denk hè verdorie ik zou het zelf willen doen, dan geef je hem een knuffel en een dankjewel, meer kan je nu even niet doen!

    Ja je hebt helemaal gelijk. Thanks, kan er weer even tegenaan! 

    Sterkte nog met je herstel verder! 

  11. 1 minuut geleden, Lilve zei:

    Hoi hoi, jaaa ik snap het echt hoor. Vooral met zo’n kleintje van 11 maanden, die van mij zijn 4 en 8, doen gelukkig veel zelf. Ik snap dat het heel vervelend is om te zien dat het zo veel is voor je vent. Ik ben die van mij ook echt zooo dankbaar, vooral nu hij ook gewoon weer werkt, thuis dan weliswaar. Maar hij zegt telkens tegen mij dat ik het rustiger aan moet doen, m’n rust moet pakken. Hij zegt je slaat jezelf voor je kop als je over een tijd teveel kapselvorming hebt of je protheses mooier hadden kunnen worden doordat ik meer rust had genomen. Hij heeft er zelf ook baat bij hahaha 😂. En ja het is echt moeilijk om “niks” te doen. Maar straks kan je hem verwennen met je nieuwe boobs hahaha 😜. Nog ff doorzetten meid, rustig aan!!

     

    Oh dat is wel een betere leeftijd ja, 4 en 8 jaar. Denk er soms wel eens aan dat ik idd beter had moeten wachten tot de jongste wat ouder was, maar ik wacht al zolang.... Was het zat, wilde mezelf weer vrouwelijk voelen!

    Ja, die dankbaarheid is wel herkenbaar! We hebben wel geluk met zulke mannen dan uiteindelijk. Hij doet het uiteindelijk wel allemaal, en werkt er ook nog naast. Hij heeft een eigen bedrijf dus thuiswerken gaat helaas niet. Het is alleen pittig omdat je gewend bent alles zelf te doen. Had niet verwacht dat het mentaal ook zoveel met me zou doen. Controleren misschien een beetje 😅 Ik ben liever degene die zorgt voor iedereen haha. Maar hij heeft er ook baat bij idd, probeer hem er maar elke keer aan te herinneren als ik weer een diepe zucht hoor. 

  12. Hallo allemaal,

     

    Ik ben nieuw hier dus vergeef me als ik nog niet alles goed snap en weet! Wellicht staat dit ook in een heel verkeerde rubriek..

     

    Ik ben 1 oktober geopereerd door dr Laura Zaal. Ik heb 425cc ronde prothese dual plane geplaatst. Alles is heel goed gegaan, weinig pijn gehad en snel weer op de been. 

    Ik ben nu 3 weken PO en ik doe steeds een beetje meer. Ik doe m'n best zo weinig mogelijk te tillen maar dat is echt lastig soms. Het voelt vaak niet alsof ik teveel til, 2kg is immers niet veel.. Ik voel me goed dus ik ben al best in de weer met een poetslap. Even het aanrecht en fornuis afdoen, de tafels afdoen. Vaak wel in etappes maar het gaat goed af. Vanaf wanneer deden jullie lichte huishoudelijke dingen?

     

    En vanaf wanneer wordt het wat zachter en gaat het zakken? Ben wel benieuwd naar ervaringen van andere. Ik weet dat ik geduld moet hebben, bij de een sneller als bij de ander maar ik ben nieuwsgierig wanneer het bij jullie gebeurde..

     

    Na 4 weken, einde deze week dus, mag ik alleen snachts de sportBH dragen. Ik sta echt te popelen om nieuwe BHs te kopen maar het is allemaal nog niet heel zacht en gaan zakken.. Is het wel mogelijk om normale BH te kopen dan?

     

    Enorm veel vragen en info 🙈🙈

    zie graag jullie verhalen! 

    • Like 1
  13. 2 minuten geleden, Lilve zei:

    Hoi hoi, ik zou een eigen topic maken. Ik ben 14 okt onder het mes gegaan en doe nu sinds paar dagen ook kleine en lichte huishoudelijke dingetjes, hele wassen opvouwen doe ik niet. Maar wel wat kleine dingetjes, of wat kleding in de kasten leggen. Kleine dingetjes afspoelen, lichte dingen in de vaatwasser vullen en uitruimen. Echt poetsen niet, maar lapje over aanrecht en eettafel wel. Maar moet echt te teugels aantrekken. Je doet al snel teveel.

    Ik heb ze wel voor de borstspier laten plaatsen. Maar dat heeft niets te maken met wat je wel en niet mag de eerste 6 weken.

    Bedankt voor je antwoord. Ik ga een eigen topic aanmaken idd.

     

    Ja, dat is dus het gevaar. Ik voel me goed dus ga snel teveel doen. Het is ook dat het mentaal wel veel doet. Ik weet dat ik rustig aan moet doen maar ik zie ook dat mn partner het zwaar heeft met alles wat hij moet doen. Ook al heb ik het meermaals aangegeven dat het pittig is, alles doen in huis en met de kids. 

    Ga het mezelf er nog meer inpepperen om het bij lichte dingetjes te houden..

  14. Hallo,

     

    Ik ben nieuw hier dus zal me even voorstellen. Ik ben Mireilla en ik ben 1 oktober geopereerd door Laura Zaal. Ik heb 425cc ronde prothese (dual plane). Ik had een 75B maar die zat ruim. Ik wilde niet aan een 75A toegeven🙈

    Het gaat allemaal heel goed maar ik zit toch met een paar vragen.. 

    Hoe doen jullie het met dagelijkse routine? Ik weet dat ik niet veel mag tillen, al is dat best lastig gezien je vrij snel aan 2kg zit. Bij de controle gaven ze aan dat repeterende bewegingen weer mag en ben ik dus gewoon in de weer met mn poetslap. Dit kan toch geen kwaad, een beetje tafels en het aanrecht schoonmaken met een doek? Wasjes opvouwen. 

    Ik heb ook 2 kinderen, de jongste is 11 maanden, die til ik niet (en dit doet emotioneel heel erg veel met me). De zorg van de jongste ligt volledig bij mn partner maar ik merk dat het hem teveel aan het worden is. Wanneer deden de moeders met een bv dual plane wat meer qua verzorging en wat deden jullie dan?

     

    Ik merk dat ik echt veel vragen heb.. Moet ik hier zeker maar even een eigen topic voor aanmaken??🙈🙈

    Hoop wat te horen van iemand! 

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.