Ga naar inhoud

veel

Leden
  • Aantal items

    223
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door veel

  1. 6 hours ago, Myrthe83 said:

     @veel Wat mooi!!! Super om ook zo die verschillen op een rij te zien. Wat zal je blij zijn! Fijn dat je je niet ongerust maakt!! Hopelijk snel weer weg. 

    Yes, mijn operatie is goed gegaan. Gisteren een pittige dag maar vandaag echt zoveel beter. Heel erg fijn. Dankjewel!

     

    Bedankt, ja ben echt zo blij!! Goed om te horen, als jij een album hebt kan je mij dan ook toevoegen? Ben benieuwd!

  2. 3 hours ago, Myrthe83 said:

    Wat vervelend @veel Misschien kan je je kliniek even een mailtje sturen? Niet fijn als je je ongerust maakt. 

    Zou ik mee mogen kijken in je album? Weet natuurlijk niet wat je voorsituatie is maar qua cc zien we bijna gelijk. Uk ben pas 3 dagen po. 

    Ik zal je toevoegen! Ja ongerustheid is het niet hoor, was meer benieuwd ahahha. 

    Voorsituatie: 1.78, 63 kg en had 70B. Heb anatomische mentor protheses van 330 cc! Heb gister BH's geshopt en zit nu op een 70 E😵 Fijn herstel gewenst! Hoop dat alles goed is gegaan :)

  3. 14 hours ago, Marietjuh said:

    Voel jij je tepels helemaal niet? Heb jij ook een 6-maandelijkse controle? Ik alleen bij 3 maanden gehad en hoef niet meer terug te komen.

    Duim voor je dat het gevoel tegen die tijd weer terug is! 🤞

    Ja links voel ik echt heel erg ver weg wat, maar dat is te verwaarlozen... Rechts voel ik echt niks nog. Ik hoop ook echt heel erg dat het terug komt ja! 
    Ik heb alleen een 6-maandelijkse controle, ik had er geen na 3 maanden. Alleen na 2 weken en dan 6 maanden weer

  4. On 4/11/2021 at 1:06 PM, Debs said:

    Luchtbelletjes heb ik ook met bepaalde bewegingen ik ben 4 weken po

    ❣️

    Ahh okee, ja ik had juist in begin nergens last van... Daarom vind ik het ook gek dat ik pas na 3 maanden hier last van krijg. Maargoed heb verder geen pijn dus zal wel ooit wegtrekken :) 

  5. On 4/11/2021 at 11:50 AM, Marietjuh said:

    Ik ben inmiddels ook ruim 3 maanden po maar herken die luchtbellen niet, wel is het bij mij aan de onderkant nog helemaal verdoofd maar mijn tepels zijn juist nog iets gevoeliger dan normaal maar dit wordt steeds minder gelukkig.

    Mijn pc zei tijdens mijn 3-maanden controle dat het tot een jaar kan duren voordat het gevoel terugkomt maar hij beloofde mij dat het gevoel echt nog terug ging komen dus we zullen nog even geduld moeten hebben :6:

    Jaa dat verdoofde geloof ik wel ook, wacht het wel af. Heb over 3 maanden een controle dus hopelijk is het dan terug!

  6. Hoi allemaal!
     

    Inmiddels ben ik 3 maanden PO en sinds een aantal weken (ik denk 3 ongeveer) voel ik soort van luchtbellen als ik na het bukken omhoog kom. Voor die drie weken heb ik daar geen last van gehad. Het doet geen pijn en heb verder nergens last van en ik zie/voel verder ook niks geks:1big_boobs:. Is dat nog wat oud of juist nieuw vocht wat er ineens zit... 
    Oh en ik heb ook nog steeds geen gevoel in mijn tepels en de onderkant... Iemand hier ook ervaring mee of zal ik de hoop maar opgeven dat dat ooit nog terug komt...:(
     

    Heeft iemand hier ervaring mee en gaat dat nog weg? Bedankt alvast :) 

  7. 2 hours ago, Elis1994 said:

    @Daniëla89ik heb je toegevoegd😊 

     

    super raar, eentje is ondanks dat het dual plane is, al mooi laag en zacht, en de ene kant zit nog gespannen;hoger en wat beurs eromheen🙈 ik zit nog niet eens op 48u PO, dus ik zal wel weer te zorgelijk zijn🤣

     

    ik gok dat dit “normaal” is maar toch heb ik denk ik pas rust als die ook mooi zakt🙈  het trekkende gevoel wat je dan niet even veel aan beide kanten voelt geeft dan wat spanning mentaal. Maar geduld 👀 iemand nog leuke kijktips ?😊

    Kjjktips zeker op netflix is working moms, good girls en firefly lane. Kijkt allemaal heel lekker makkelijk weg en Working moms heb ik zelf al 3x opnieuw gekeken hahah

  8. 3 hours ago, Elis1994 said:

    Hoiii lieve dames🌸 ik ben een beetje afwezig omdat bij mij de zenuwen toch heel serieus beginnen te worden:p merk dat ik behoorlijke angst heb voor uiteindelijke effect van siliconen op je lichaam en dat hoe meer ik onderzoek om duidelijkheid te krijgen over siliconen en klachten op een later punt hoe meer ik geneigd ben om ineens af te zeggen... is er iemand die tips of ervaringen heeft, of me kan helpen dit in perspectief te zetten?🙈 ik hoop dat ik niemand verwar met het delen van mijn zorg

    Heey! Nee helemaal niet hoor, ik had precies hetzelfde. Na het plannen van de operatie zag ik zoveel slecht nieuws erover dat ik heel erg begon te twijfelen... Moet ik het nou wel in mijn lichaam stoppen ja of nee? 

     

    Ik heb veel mensen om mij heen die ook een BV hebben laten doen en daar was helemaal niks aan de hand en had niemand last. Daarnaast word slecht nieuws altijd zo opgeblazen en goed nieuws weggestopt. Als het echt zo gevaarlijk zou zijn, dan waren ze er wel mee gestopt toch? Ik ben daarna veel positieve ervaringen op gaan zoeken en vooral gedacht van: het gaat vaker goed dan fout! 

     

    En ik heb ook wel zo iets van, mocht ik vage klachten krijgen, dan gaan ze er net zo snel weer uit! Maar misschien ben ik wat simpel met het maken van keuzes hahaha

  9. Hey, veel succes en plezier morgen!! 

     

    Ik woon nog bij mijn vader thuis us ik hoefde weinig te doen. Heb de eerste 4 dagen echt niks gedaan behalve in huis lopen. Ik ben na 5 dagen weer aan het werk gegaan. Ik had een kantoorbaan en werkte vanuit huis en dat was goed te doen hoor. Als je fysiek geen werk doet moet dat lukken na twee weken denk ik, maar het verschilt per persoon natuurlijk. 

     

    Ik heb met een zwangerschapskussen geslapen zodat ik recht bleef liggen. Ik beweeg heel veel in mijn slaap namelijk en na 5 weken werd ik ineens op mijn buik wakker haha. 

     

    Die van mij zijn ook dual plane geplaatst, ik heb verder helemaal geen last van spierpijn of iets gehad. Ik heb wel een fysio programma gevolgd, dus ik denk dat het daardoor komt. Veel succes!!

     

    Xx

    • Like 1
  10. 57 minutes ago, Elis1994 said:

    Wat fijn dat het goed gaat😊 en dat slapen al zo lukt. 
     

    Haha ja heel logisch, kan me voorstellen dan je dan liever in het moment genoeg dan dat je steeds op je telefoon kijkt🤣 ik merk ook hoe dichterbij de datum komt, hoe meer ik hierop zit🙈

     

    Welke spiergroepen vind je het belangrijkst? Ik heb voeding & diëtetiek gestudeerd met orthomoleculaire therapie als certificaatje ernaast. Ik heb me nu 8 jaar verdiept in fitness dus misschien kan ik je isolatie oefeningen aanraden waarmee je tenminste goed je booty of buik pakt en borsten/armen ontlast? (Dat zijn mijn focus groepen tenminste hahahaha) vandaar de vraag; wat wil je snel in shape? Dan kan je met minimale oefeningen optimaal resultaat krijgen.
     

    Sowieso bij been/bil oefeningen zijn weerstandsbanden echt top om toe te voegen naast de normale gewichten voor die extra butt squeeze burn. Hiermee versterk je alleen die spiergroep die je traint en zet je geen spanning op je bovenlijf (Mits je je bekken goed stabiel houdt) 
     

    ik hoorde je over lege stangen, dus door het stangen deel neem ik in dit verhaal aan dat je snapt wat ik zeg hahaha. 

    Hoi Ellis! Ik lees dit bericht toevallig en ik wil het sporten ook weer oppakken en mijn billen en buik ook graag trainen. Heb jij toevallig goede oefeningen dan? Ik vind het lastig om mijn borst niet te belasten... Planken en donkey kicks etc durf ik namelijk nog niet. Vooral bij buik oefeningen loop ik vast, staand kan ik nog aardig wat voor benen verzinnen... Heb je voor mij tips? 

  11. 18 minutes ago, Amaryllis said:

    Wat moet jij doen met dat hechtdraadje? Ik heb er ook ergens eentje uitsteken. Valt dat er vanzelf af? Eentje heb ik kunnen uitrekken maar het andere, dat op dezelfde plaats zit, krijg ik er niet uit.  Op een andere plaats (in mijn tepelhof nota bene) mocht ik eentje afknippen en dat is een heel raar putje geworden, dus geen aanrader. 😂 Op zoek naar beter advies dus... 

     

     

     

    Nou bij mij zitten die draadjes in de korst als het ware (korst, vreselijk woord...) maar ik heb in beide littekens twee hele kleine korstjes met een wit puntje erin. Heb verder geen pijn dus laat het zitten. Als het volhende week niet weg is bel ik de kliniek gewoon. 

     

    Ik smeer iig geen zalf oid...

  12. 30 minutes ago, Marietjuh said:

    Dankje 😘 laat de zomer maar komen haha!

    Wij gaan ook bijna gelijk op.. ik was maandag precies 6 weken!

    Heb nu nog mijn po bh 's nachts aangehouden maar ga vanavond denk ik voor het eerst zonder proberen, ben benieuwd!

    Ja inderdaad! Ik heb nog wat last van de littekens, zit nog een klein korste waar hechtdraadje naar buiten komt. Ik hou die PO bh aan tot die wonden helemaal dicht zijn denk ik...

  13. 3 hours ago, Marietjuh said:

    Jammer van de bralettes! Ik vind ze nu helemaal geweldig, nooit eerder gedragen haha!

    Ik heb bij meerdere besteld: Otto, Wehkamp, Bonprix en Christine Le Duc. Daar kan ik achteraf betalen 😅 bestel nu meerdere maten want volgens de tabellen zou ik uitkomen op een 75C maar die cups zijn echt veel te klein haha!

    Ja het is lastig. Ik ga dan daar ook even kijken! Hunkemoller heeft niet zo heel erg veel namelijk..

  14. 47 minutes ago, Marietjuh said:

    Die zwarte staat je echt heel mooi! 😍 De rode is idd te klein en snijd bovenin een beetje dat je die dubbele tiet krijgt.

    Ik dacht dat ik 75C had maar die cups zijn veel te klein 😂 dus zal toch voor een 75D moeten maar het blijft lastig dat online shoppen.

    Dankjewel 🥰 ja die rode stuur ik terug. Ik had ook een aantal Bralettes besteld maar dat was geen succes hahaha, die band aan de onderkant komt dan helemaal omhoog helaas. Is indd, weet nu in ieder geval welke maat ik bij hunkemoller moet bestellen en bij andere websites nog uitproberen. Waar had jij besteld? Ik had trouwens mijn omtrek etc. ingevuld op HM website en dan zeggen ze 70C, denk dat dat hem in ieder geval niet wordt hahah

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.