Ga naar inhoud

Goow

Leden
  • Aantal items

    194
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door Goow

  1. Hi! Ik ben even afwezig geweest van het forum, maar kan mij nog herinneren dat jij je aan het orienteren was toen ik ongeveer aan de beurt was :) Wat gaat de tijd dan snel opeens! 

     

    Blij dat het er opzit?!

    Je verslag klinkt goed, super fijn dat het zo goed gaat. Ik kreeg niet het advies mee dat ik half overeind moest slapen, maar ik vond het zelf wat fijner ivm (rug) pijn. 

     

    Nou geniet ervan! ze zullen elke dag mooier worden dus je gaat alleen maar nog blijer worden :D

  2. Leuk weer wat te lezen van jullie allemaal 🙃! Ik ben ook even afwezig geweest, meer omdat ik niet zo veel bijzonderheden had en ook lekker aan het genieten was van vakantie (met ein-de-lijk een triangelbikini 😍). 
     

    Fijn dat de controle goed was Wendy, en dat hij verwacht dat ze nog zachter worden. Ik heb wel vaker gehoord van meiden hier dat het inderdaad, ook na 3 maanden, nog wat kan veranderen 🙂 

     

    En infraroodsauna, goed dat je het zegt! Ik wil ook een dagje sauna plannen. Ik ben blij met mn borsten,alleen de littekens zijn idd nog zo rood. Dat is t enige wat me nu nog beetje tegenhoud van naar de sauna gaan.
     

    verder ben ik heel tevreden. Ik vind ze zacht genoeg, en natuurlijk en blij met de grootte. Ik kan me herinneren dat ik nog op t punt stond een dag voor de ok te bellen of het toch een maatje kleiner kon. Maar ben blij dat ik dat niet heb gedaan (en nog blijer dat ik niet bij de arts in andere kliniek ging, waar ik nog veel kleiner had gekozen 😅).

     

    Ik heb over 2 weken mijn controle. Merk dat mijn linkerborst iets achter loopt met zakken maar dat trekt langzaam bij merk ik nu. Verder staan ze wel beetje naar buiten en staan de tepels niet 100% gelijk maar daarvoor was dat nog veel erger dus ben al blij dat t nu zo is. 

    verder eigenlijk ook nergens last van, geen pijn/steken oid 🙂


    Heb je ook nog nieuwe fotos? 

  3. Heee, ze zijn er, yesss!! 🤗

    Was het uiteindelijk 295cc geworden? rond of anatomisch? 

     

    Ik herken je gevoel van BH niet uit willen doen, ik vond dat ook niet prettig en hield ze ook soort van vast tijdens t douchen, met gekruiste armen haha. 

     

    Maar fijn dat je al oké nachten hebt. En het is juist goed fotos te maken want dan zie je dat ze wel degelijk veranderen in de loop van de tijd! Gaat vast supermooi worden!! 😁

  4. Wauw! Goed om te weten.Ik ben a.s. vrijdag 6 weken PO en heb zaterdag al een shop dag gepland. Maar misschien moet ik dan nog niet helemaal losgaan (als dat überhaupt lukt 😅). 

    Opeens is de keuze reuze lijkt me, waar het voorheen altijd enkel de sectie met push-up BHs met vulling was (idem voor bikinis) is er nu opeens heeeeel veel mogelijk. 

     

    Maar wel geslaagd? Voor de 2e keer? :) 

  5. Hi! 
    Weer even een update. Ging wat fotos uploaden in mijn album en opeens kwam ik erachter dat ik alweer 5 weken PO ben 🥳 

    Het gaat goed! Heb geen pijn, heeel af en toe trekt mijn linker litteken. Heb het idee dat deze iets groter is geworden in de loop van de tijd, als dat kan?! 
     

    Ik ben na 2 weken thuis weer rustig gaan “sporten”, als in 3/4x pw 10-25 min per keer mijn benen/billen. Ik kon goed aanvoelen wat wel/niet ging, maar opeens bedacht ik me, ook al doet het geen pijn kan dit natuurlijk wel druk geven op het litteken. Dus daar weer accuut mee gestopt doen ik het idee kreeg dat het litteken groter werd 😫 

     

    verder zien de littekens er goed uit, je ziet ze al bijna niet omdat ze mooi wegvallen. 
     

    Resultaat ook al erg blij mee. Tepels wijzen wel erg naar buiten en staan nog wel een beetje scheel, maar dit was daarvoor ook al dus was er al op ingesteld dat dat niet zou veranderen. De ene keer lijkt mijn rechterborst groter, de andere keer de linker. Geen idee waarom haha, misschien vocht of puur de camera/licht? Vindt ze er sowieso in het echt mooier/natuurlijker uitzien dan op de foto 🙃 


    Volgende week dus 6 weken en dan shoppen!! Hoewel ik de po bh wel erg fijn vindt, moet nog niet denken aan een beugel bh oid! Maar iets zonder beugel en met zacht stofje lijkt me wel prettig.

    Had zelf al de carefix Anna gekocht, die bandjes zijn wat minder breed en de rug is wat lager. Werkt net even beter bij sommige shirtjes.

     

    Als jullie nog tips hebben voor bhs, of sportbhs, houd ik me aanbevolen 🙂

  6. Je ziet zeker verschil! Gaat super mooi worden 🥰

     

    En precies wat je zegt: na de operatie denk je hoe ga ik me weer helemaal fit voelen en toch gaat het vrij snel 🙂 en wat heerlijk dat je zoon meehelpt. Scheelt toch weer een hoop belasting. 

    Ja die rugpijn.. ik had het ook enorm. Inmiddels slaap ik soms even op mijn zij, maar moet zeggen dat ik nu zelfs liever op mijn rug slaap dan mijn zij. Ik probeer wel paar keer per week wat beweging te doen: een thuis workout/yoga voor mijn onderlichaam via youtube bijv. Kan dan niet alles meedoen want zit altijd wel wat bij waar je indirect je borstpsieren mee aanspant/rekt, maar merk dat dit wel enorm helpt om weer wat “losser” te worden. 
     

    Vandaag je controle toch? Dan gaan je pleisters er waarschijnlijk af 🙂 

     

  7. Wauw klinkt als een voorspoedig herstel! 
    Ik kon echt pas na een week zelf douchen, en haren wassen/borstelen deed mn vriend ook nog even. En wandelen/bij iemand even langs zag ik ook de 1e dagen nog niet zitten. 
     

    Super dat je zo snel al weer op de been bent!  Wanneer moet je weer werken? 
     

    En wat betreft je hechting, zie je ook iets door de pleister heen? Denk dat het niet zoveel kwaad kan.

     

    ah en ik vroeg me al af of hij ook eens met vakantie is, ja dus 😂 haha. Begreep dat hij een wachtlijst heeft tm Januari, dus we zijn er “optijd” bij geweest! 
     

  8. Ik had ook enorm last van rugpijn maar dit werd na een paar dagen al veel minder! 
     

    Je ligt veel, er zitten opeens kilo’s bij en t feit dat we niet zelf kunnen bepalen hoe we liggen draagt daar allemaal aan bij. Toen ik weer kleine stukjes kon lopen ben ik voorzichtig ook wat senioren/stoelyoga gaan doen en beiden hielpen. 
     

    Ja ik herken het volgens mij ook, lag je helemaal in de achterste kamer in de hoek? 
     

    liefs x


     

  9. 1 uur terug, Frukje zei:

    @Wendy2020 Waaaauuuw wat een verschil al! (het kettinkje als referentie punt is genieaal ;) ) 

    Bijna DE 6 weken! jeeeej. 

    Fijn dat de borstband overdag af mag. Het ding heeft wel zn werk gedaan, maar lijkt me niet heel fijn zitten :S 

     

    @Wendy2020 en @Goow (en waren er nog meer Potters actief? sorry ik ben een beetje foggy) Slapen op je zij is nog niet fijn? omdat vd Pot mijn consult al aangaf dat hij liever heeft dat ik op mn zij ga liggen ivm het naar elkaar duwen van de borsten. Niet helemaal zij/buik. Maar half zij en borst ondersteunen/duwen met armen. Dan lig je met je handen onder je oor zeg maar. Heeft hij dat bij jullie ook gezegd (bij jou wel toch Wendy?) ? 

    Yes toevallig vandaag consult gehad en hij gaf aan dat ik half op mn zij mag liggen. Precies zoals jij omschrijft 🙂 

     

    Had mijn consult al na 1.5 week, volgens mij hangt t beetje van zijn agenda af hoe snel dit consult is dus weet niet hoe snel je in principe op je zij mag slapen maar moet zeggen dat ik er de eerste dagen ook niet aan had moeten denken hoor. Elke druk deed pijn dus op zij ook. Maar denk dat ik t nu wel prettig vind om even net anders te liggen

  10. @Lottje72 Ziet er bij jou ook goed uit 😍 

     

    Net controle gehad, alles was goed. Bolling aan bovenkant zal nog wat afnemen en verwachting is dat ze nog iets meer naar elkaar toe gaan.
     

    Pleisters zijn eraf gehaald en mag ook half op mn zij slapen. 


    Tintelende gevoel is overigens weg, heb vannacht anders gelegen dus misschien lag het daaraan. 
     

    Verbaasd me hoe klein en “mooi” het litteken is, daar zie ik straks niks meer van 🙂

    En heb stiekem even bikini aangetrokken voor een foto haha, ondanks dat dit nog niet t eindresultaat is ben ik er wel al blij mee!

    • Like 1
  11. Op 28-6-2021 om 10:34, LadiDi zei:

    Hi Goow, ik zie dat je ruim een week geleden bent geopereerd. Ik zelf afgelopen vrijdag dus ik kan bij jou (en nog wat) een beetje lezen wat me te wachten staat 😅 Ik ben redelijk laat achter dit forum gekomen dus niet heel lang voor m’n operatie ben ik gaan lezen hier. Zou ik bij jou mogen kijken hoe jouw proces verloopt? Ik zelf heb nog geen album, heb ook pas 1 foto gemaakt 😬. Als je het liever niet hebt dan, snap ik het ook. 
     

    Succes in ieder geval met je herstel! 

    Hi! Natuurlijk, geen probleem!! Ik voeg je toe. 
    hoe gaat t met je herstel? Jij hebt voor de borstspier toch? Dan zou het wat minder zeer moeten doen. 🙂

  12. Even bijgelezen en wat heerlijk om nu mooie BHs te kopen zeg!!

    Kan daar ook enorm naar uitkijken, gewoon geen push-up bh met vulling maar een mooie bralette bijvoorbeeld. En triangelbikini's😍

     

    Ik kwam erachter dat ik tot 30 juli met deze PO BH moet lopen, dan ben ik pas bij de 6 weken haha. Heb niet zo heel veel zomerkleding waar deze BH goed te verhullen is 🙈 Maar ik ga in augustus op vakantie dus kan ik mooi wat lingerie en bikini's scoren voor die tijd!

     

    Ik denk dat het sowieso een aanslag op ons lichaam is allemaal, de operatie, narcose, medicatie, vaccinatie maar ook mentaal. Zeker als je daarvoor bijv een drukke periode hebt gehad dan is dat ook wat eruit komt. Dat merk ik in ieder geval bij mezelf, ik heb voor het laatst 1 week vrij gehad vorig jaar zomer en sindsdien altijd 40+ uur per week gewerkt en nu merk ik hoe heerlijk het is even niks aan mijn hoofd te hoeven hebben. Maar moe ben ik ook nog wel. 

     

    Zou ik toegang mogen tot je album? 

     

  13. Wauw net even gekeken in je album en wat een verschil met paar weken terug! De borstband doet z'n werk goed 😍 
    Gaat supermooi worden!! 

    Ik merk dat mijn lichaam wel goed aangeeft wat wel/niet gaat. Ik kan redelijk makkelijk mijn armen bewegen, maar boven bepaald punt gaat dat moeilijker dus dat doe ik dan niet. 

     

    Ik slaap half zittend/liggend, als ik eenmaal in de positie zit/lig heb ik geen last, maar ik schuif onbewust toch wat naar beneden ;s nachts en opstaan vanuit liggend is wel even een paar tellen pijnlijk. Mijn vriend helpt me wel overeind dan haha. 

     

    Ik begin vandaag weer met wat werk achter mijn laptop vanuit huis. Volgende week moet ik in ieder geval 2 dagen naar kantoor, maar denk dat dat wel prima gaat dan. 

     

    Fijn dat jij je borstband overdag afmag, maakt het toch wat makkelijker in kleding 😁

     

  14. Hi @Lottje72, het lukt me nog niet in je album te kijken. Zou je het nog eens willen proberen? 🤗

     

    Ik begin me inmiddels stukken beter te voelen. Probeer elke dag stukje te wandelen (10 minuten ongeveer) of wat stoelyoga te doen, waarbij ik dus praktisch alleen mn benen beweeg 😆 

     

    De pijn is veel minder, gebruik nu nog sochteds paracetamol en savonds. Dat zijn de momenten dat ze nog t meest zeer doen. 
     

    Ik begin ook steeds meer te wennen aan de grootte. Ze mogen van mij nog wel iets slinken aan de bovenkant (of zakken), heb weer fotos toegevoegd 🤗 

     

    Heb alleen sinds paar dagen een tintelend rechterhak/hiel/been. Kan er snachts wakker van worden, dan lijkt het alsof mijn hak “slaapt” en dus erg gevoelig is. Ga vandaag eens wat dingen verleggen met slapen, misschien blokkeert er toch een zenuw door dat half rechtop slapen. Morgen mijn controle bij vd Pot 👍

  15. Hi! 
    Ik heb ook heeeeel lang getwijfeld over siliconen en zocht in eerste instantie ook naar hydrogel. Maar de monobloc hydrogel wachten al 1-2 jaar op nieuwe goedkeuring en die is volgens mij nog steeds niet binnen? Dus dat is ook geen positief teken vond ik. 
    Maar goed om bij verschillende pc’s langs te gaan om hun meningen te horen 🙂 

    Blooming is denk ik de meest prijzige ja.. Aanvankelijk koos ik ook voor een andere pc/kliniek mede door de prijs maar kreeg er toch een slecht gevoel bij en dus toch voor blooming gekozen. Dat geld ben je alweer vergeten zodra je het hebt uitgegeven, het resultaat is waar je mee blijft lopen dus daarom vond ik het toch belangrijk om te kiezen voor waar ik dacht het mooiste resultaat te krijgen! 
     

    Maar vooral op je eigen gevoel afgaan 🤗 

    • Like 1
  16. Hi! 
     

    We already have had contact via PMs but good to hear you eventually went to 3 surgeons 🙂

    They all recommend more or less the same so thats already smth positive. 
    If you would like to get the best cleavage I would go for the widest implant. I obviously cant tell if your IMF should be lowered, but if none of the 3 surgeons mentioned this I assume its not neccesairy. I dont see many results with nippels pointing downwards. I think you have a good base to get a beautiful result 🙂 

     
    In general, I would go for the surgeon that you feel will create the best result. Usually your gut feeling will tell you so 😉 

     

    And if you feel like doing more consults, I would def recommend wouter vd pot!

  17. @Wendy2020 Jaa stom he, eerst denk je oh prima te doen met de pijn en paar dagen later.. 🤪 Maar vannacht een goede nacht gehad. Doorgeslapen en stuk minder pijn! 🙂 

     

    Net nieuwe fotos gemaakt, en ik heb een mooi kleurenpallet aan beurse plekken overal 🥲 Hoop dat dit ook “normaal” is?! 
     

    En kan nog niet wennen aan de grootte hoor haha. Maarja ook nooit wat gehad dus alles is ineens groot natuurlijk

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.