Ga naar inhoud

lottejanna

Leden
  • Aantal items

    125
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door lottejanna

  1. 14 uur geleden, kverhage zei:

    Hallo allemaal,

    Ik ben nieuw op dit forum en zal mij even kort voorstellen. Ik ben 27 jaar en wil al een aantal jaar graag een borstvergroting. Ik ben 1,78 en weeg op dit moment rond de 70 kg, het is de bedoeling dat dit weer naar 65 gaat. Ik lees al lang mee met het forum en heb een paar weken geleden mijn operatie datum voor de 2e keer vast gezet, de eerste kon destijds helaas niet doorgaan en was destijds bij Dr. Bakker in het Boerhaave, nu opnieuw bij Dr. van der Weij in het Boerhaave. Doordat ik eerder een operatie datum had staan mocht mijn nieuwe pasconsult tegelijk met mijn operatie worden afgesproken. Er was toen sneller plek bij Dr. van der Weij, wat mij toen niet zoveel uitmaakte aangezien ik over beide artsen alleen maar goede verhalen heb gelezen, als ik dan nog wel even opnieuw kon passen. Nu heb ik vandaag mijn consult gehad met Dr. van der Weij en ben ik erg in de war, mede omdat er bij het meten, de keuze voor of achter de spier en het aantal cc's nogal verschilde met mijn eerdere consult bij Dr. Bakker. Nu vertrouw ik beide artsen op hun kundigheid, maar ben nu wel onzeker over hoe het zo verschillend kan zijn en ben eigenlijk heel benieuwd naar jullie mening hier over, ook omdat mijn operatie datum al staat voor a.s. vrijdag. 

    Destijds bij Dr. Bakker was mijn borstbreedte 12,5 cm, was zijn advies om dual plane te doen en wij hadden gekozen voor R 515 cc, L 470 cc Mentor rond HP. Dit was ook het maximale aantal cc's wat er in kon. Ik was toen rond de 65 kg.

    Nu bij Dr. van der Weij was mijn borstbreedte 15 cm, was mijn pinch 4,9 en gaf hij aan makkelijk voor de spier te kunnen en was heel erg verbaasd waarom Dr. Bakker voor dual plane had gekozen en was mijn max. cc's nu 570 Mentor rond HP en wou hetzelfde aantal cc's in beide borsten doen omdat mijn verschil minimaal was en ik anders juist erger verschil kon krijgen.

    Toen ik aangaf dat dat wel erg verschillend was met Dr. Bakker kreeg ik niet echt een duidelijk antwoord. Wel zei hij dat de borstbreedte niks uit maakte met gewichtsveranderingen en hij zei dat ik dan wel erg veranderd moet zijn in 1,5 jaar tijd. Nu ben ik blij met meer cc's en vond ik de andere uitkomsten niet persee negatief, maar vraag ik mij wel af hoe dat zo verschillend kan zijn? En is het niet zo dat bij voor de spier je huid makkelijker uitrekt en ik na een eventuele zwangerschap erge hangborsten krijg? Ik heb net toch ook voor de zekerheid de kliniek gebeld en even voorgelegd dat ik wat onzeker ben na dit consult, de receptie kon mij ook niet meer vertellen en vroeg of ik anders nog een kort telefonisch consult wou met Dr. Bakker om dit voor te leggen, nu word ik a.s dinsdag gebeld door Dr. Bakker. Ik ga er van uit dat ik mij druk maak om niks, maar ben wel benieuwd naar jullie mening en hoor die graag.. Liefs

    Hi meis, wat betreft de verschillende adviezen kan ik niet zo veel oordelen. Wat ik wel weet is dat bij dual plane na zwangerschap je borst vgm minder gaat hangen dan bij voor de spier, maar je krijgt van dual plane dan wel zo een lange borst. Dat is in ieder geval wat ik in mijn omgeving heb gezien. Ik ben ook door van der Weij geopereerd en ben ontzettend tevreden. Zal je even toevoegen aan mijn album :) verder kan ik je niet echt helpen, wellicht dat iemand anders hier meer over weet. 

  2. 15 uur geleden, Steffiemvos zei:

    Ja, ik ben echt een bijslapen dus was er bang voor. Voedingskussen en alles geregeld omdat ik dat hier veel las maar ik vond echt alles vervelend. Dus ik lig gewoon plat op een heel dun kussen. Dan lig ik het beste. Mijn vent slaapt iets minder.. ik schijn nogal te snurken nu op mijn rug😅

    Fijn dat slapen goed lukt. Mijn vent zei precies hetzelfde😂 ik slaap normaal altijd op mijn buik. Maar hij snurkt zelf ook dus dan krijgt hij eens koekje van eigen deeg 😂

  3. Jeetje, wat een heftig verhaal...

    Misschien kan je bij een andere kliniek vragen of een second opinion mogelijk is, al is het alleen maar even om je situatie te bekijken en te bekijken wat er mogelijk is. Is er misschien iets van een overkoepelende organisatie waar je dit soort dingen kunt aankaarten? Misschien weet @best_boobie hier iets over?

    Ik ben zelf in november geopereerd dus ik weet niks over hoe de implantaten er anders uit kunnen zien na wat jaren. Maar pfff meis... wat ontzettend vervelend dit. Ik begrijp je frustratie helemaal..

  4. Hoi meid! Wat leuk dat je al zo snel geopereerd kan worden! Nu met de nieuwe lockdown is het denk ik helemaal niet zo erg om de 31e geopereerd te worden, misschien juist fijn dat je een paar weken geen excuses hoeft te maken om onder sociale verplichtingen uit te komen. Lekker aftellen nu :) 

    Ik ben 20 november door van der Weij geopereerd en heb 300 CC gekregen, anatomisch tall height moderate profile. Ik zal je toevoegen aan mijn album, dan kan je zien hoe het bij mij heeft uitgepakt (ben nu ong 4 weken PO). Ik had een 70E en heb nu stiekem al bh's besteld en gepast en kom op een 70G uit. Ik zat enorm te twijfelen tussen 300 en 340 cc maar ben zo blij dat ik voor 300 ben gegaan. Ik ben 1.77 m en weeg 70 kg maar al mijn gewicht zit in mijn benen, heupen en billen dus ik ben super smal van boven en als het meer was geweest, had ik enorm veel borst aan de zijkant van mn borstkas gehad en zouden ze helemaal tegen elkaar aan zitten denk ik. Van der Weij weet echt wat hij doet, dus ik zou ook wel vertrouwen op wat hij zegt. Als je nu een 75B hebt, kom je denk ik met 340 cc wel uit op een 75E hoor. Ik heb van iemand uit mijn omgeving vernomen dat zij met 260 CC van een 80A naar 85D is gegaan (dus 80E), dus ik denk dat je daar echt wel uit zal komen.

  5. 1 uur terug, Ikke2 zei:

    Wat fijn om te horen dat het zo goed gaat 😀. Bij mij zijn de boobs nog vrij hard en rondom de tepels pijnlijk. Ook voel ik steeds bubbeltjes of bewegen als ik me beweeg. Denk dat er gewoon nog vocht zit. Ook ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet. Heb jij ook nog pijn? 

    Die bubbeltjes heb ik ook gehad haha. Lukt het alweer bij jou om zelf te douchen enzo? En durf je alweer te fietsen? Ik heb eigenlijk geen pijn meer. Alleen als ik soms op mijn zij wil liggen, ligt dit niet helemaal comfortabel

  6. 2 uur geleden, Flowerbloempje7 zei:

    Thanks! :) 

     

    Ja daar heb je een punt, dat slaapt niet prettig.. Dan maar een vlecht langs de zijkant van mijn hoofd.. 

     

    Ja super spannend :) Bedankt voor je tip, dat ga ik proberen! Maar dan gebruik je je armen wel intensief, of niet? Mijn chirurg gaf aan dat ik veel dingen wel kon doen in die 6 weken herstellen, maar dit lijkt mij zo eng. Ook omdat vele andere hier dan weer het advies krijgen om echt 6 weken niks te doen. Wat jou chirurg zei klopt wel wat hij ook tegen mij zei trouwens, zolang het niet pijn doet kan het weinig kwaad. Toch ben ik bang dat ik dan het kapselvorming proces zou verstoren.. Zo lastig. 

    Doordat ik mn hoofd naar beneden hang hoef ik mn armen niet heel intensief te gebruiken. Het is even handig worden, maar het is denk ik wel het proberen waard (mits het geen pijn doet). Misschien even navragen bij je pc wat die erover zegt.. ik heb bijvoorbeeld wel last als ik na het toiletbezoek ga afvegen en niet als ik mn haar op deze manier was. Maar elk lichaam is anders en bij iedereen voelt het ook anders. Vooral doen wat goed voelt voor jou :)

  7. Op 29-11-2020 om 15:07, GlitterMermaid zei:

    Fijn dat het goed gaat! Zal wel lekker zijn als je weer mobiel bent op de fiets of met de auto. 
     

    Ik begrijp je heel goed met je haar, de meest “simpele” dingen die kunnen dan ineens niet meer. Stylen van je haar kan ook lekkere bezigheidstherapie zijn, dus snap dat je dat mist. 
     

    Ik ga denk ik maar bij de lokale kapper vragen hoeveel het kost om alleen gewassen te worden, wil niet mijn vriend er de hele tijd mee opzadelen 😂
     

     

    9 uur geleden, GlitterMermaid zei:

    @Flowerbloempje7 Ik heb je een bericht gestuurd met de linkjes van dingen die ik gekocht heb. 
    Ik zat ook over vlechten na te denken, maar we moeten natuurlijk op onze rug slapen dus ben bang dat ik dan mijn hoofd niet lekker kan neerleggen omdat je met twee dikke vlechten op je hoofd zit haha! Ik heb ook dik haar, niet zo lang als dat van jou dan moet ik echt m’n hoofd naar achter gooien dan red ik het wel haha.

    Hoi meiden! Wat spannend dat jullie bijna mogen! Lekker aftellen nu. Zo te horen zijn jullie goed voorbereid :) ik doe sinds week 2 al zelf mn haar wassen. Ik heb een douchecabine thuis en ik zit daar dan voor op mn knieën (met een handdoekje wel, anders is het pijnlijk haha) en ik hang voorover om mn haar te wassen. Heb gevraagd aan de arts of dit OK is, en ze zei dat het een goede oplossing is. Misschien voor jullie ook een tip :) haar invlechten is wel echt fijn voor de eerste paar dagen. Ik vond douchen toen namelijk echt niet fijn, met twee van die opgeplakte knobbels (zo voelde het toen voor mij). Haar föhnen lukt me ook prima trouwens. De arts zei tegen mij dat zolang iets geen pijn doet, het weinig kwaad kan. Dus die vuistregel volg ik :) heel veel plezier met de voorpret meiden. En succes met aftellen!

  8. Op 26-11-2020 om 18:58, Viktori zei:

     

    Hoi Lotte! 
    oh ik vind het echt moeilijk.. ik ben ook wat kleiner 1.66 60 kg. Tot dat je reageerd! Hoe voel je je nu na de operatie..? Zou ik leuk vinden bedankt! 

    Ik zou echt afgaan op wat jij het mooiste bij jezelf vindt staan. Het verschil tussen 300 en 340 is niet zo veel. Maar als je het idee hebt dat het too much vindt zou ik lekker voor 300 gaan. Ik voelde me 3 dagen beroerd, daarna ging het elke dag een stukje beter. Ben nu 11 dagen PO en ik voel me top. Mis het sporten wel enorm. Ik train 3 keer per week normaal en ik merkte na een paar dagen al dat ik gek werd van het stilzitten. Heb trousens gisteravond een foto weer toegevoegd dus je kunt nu wat beter zien wat 300 cc bij mij gedaan heeft. Wat is je borstbreedte en je beginsituatie? Dan kan je daarmee een beetje vergelijken met mij. Ik had een 70E met borstbreedte 13.5 cm :)

  9. 26 minuten geleden, Ikke2 zei:

    Ik heb Idd dual plane. Moet ff geduld hebben voor het uiteindelijke resultaat. Heb wel het idee dat ze al aan het veranderen zijn. Vind het grappig dat ze bij mij heel erg lijken op die van jou alleen net een maatje kleiner. Kan wel kloppen want ik heb anatomisch 235 cc en jij 300 cc toch? 

    Ja klopt! Geinig, dan zullen we wel ongeveer dezelfde vorm borst enzo hebben gehad. Heel fijn dat je geen pijn meer hebt. Dan kan je toch wel weer redelijk gefocust aan het werk. Dat rondje lopen elk uur raadde de pc echt aan ook ivm houding en doorbloeding, maar dat schiet er al snel bij in als je lekker aan het werk bent. Heb elk uur de timer op mn telefoon aan gezet haha

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.