Ga naar inhoud

Lt123

Leden
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lt123

  1. 9 uur geleden, Kenna zei:

    @Lt123 Hoi! Zou ik in jouw album mogen kijken? Ik word 6nov geopereerd, ik krijg 275cc rond dual plane geplaatst, ben benieuwd hoe het er bij jou uitziet!

     

    @Lovelygirl007 heb je toevallig ronde protheses? En zijn ze dual plane geplaatst?

     

    Ik heb met het passen 250cc en 300cc gepast en we zijn voor de middenweg gegaan (omdat ik absoluut niet te groot wilde maar vooral bovenop vulling), dus ik ben heel benieuwd nu naar de resultaten bij anderen met ongeveer die maten 🤗

    Ik heb geen album aangemaakt. Ben zelf wel heel blij met het resultaat! Is heel natuurlijk, zit nu op 70C en kwam van een 70A. En ze zijn gewoon een mooie ronde vorm, bovenop ook genoeg vulling. 

  2. Goed om te horen dat je nog een consult hebt ingepland met je PC. Komt inderdaad wel dichtbij nu, leuk! :) mijne zijn ook dual plane geplaatst en ik hoef ook geen borstband te dragen. Ze zakken eigenlijk gewoon vanzelf, maar dat heeft gewoon tijd nodig! Maar iedere kliniek en pc heeft andere adviezen, dus de een moet het wel en de ander niet.. maar daar zou ik je geen zorgen om maken.

     

    Succes alvast met de voorbereidingen en het aftellen! 

  3. 32 minuten geleden, Danh zei:


    Ahh ook kort geleden dus! Ik ben nu 1 week po. Ik ben smal maar wel lang, 1.78. Ik kon idd ook weinig mensen vinden op dit forum die onder de 300 cc hadden. Maar ik wilde het heel bescheiden en ben blij met de C cup, want dat is het nu. Ben benieuwd of dat nog gaan veranderen😀 zie al wel dat de protheses iets zijn gaan zakken al. In het begin was de bolling bovenin veel meer en waren ze wat puntig.


    Ben jij ook blij met je keuze tot nu toe? 

     

    Ah goed om te horen, ik wilde het inderdaad ook niet te groot. Bij mij waren ze ook wat meer opgezwollen bovenop in het begin maar dat is redelijk aan het wegtrekken. Dat puntige had ik niet omdat ik ronde implantaten heb haha. Verder idd heel blij met de keuze, nog geen seconde spijt van gehad :). Kan niet wachten tot ik een gewone bh mag dragen haha. Succes nog met je herstel verder! 

  4. Zojuist, me82 zei:

    Dankjewel voor tips. Hoe gaat het met jou nu? Door wie ben jij geopereerd en hoeveel cc heb je gekregen? 

    Succes met je herstel !!

    liefs 

    Met mij gaat het goed! Weinig pijn nog en kan ook prima slapen snachts gelukkig. Ik ben door dr Schiettecatte geopereerd in kliniek Veldhoven. 285 cc dual plane, rond HP xtra gel. Maar ben zelf ook maar 1.67 en weeg 52 kg, dus ben smal gebouwd. Vandaar dat het ook “maar” 285 cc is, wilde zelf ook niet te groot! Verwacht nu wel minimaal op een 70C uit te komen als ik het zo bekijk haha.  Maar tot nu toe geen seconde spijt van :) . 

  5. Zojuist, me82 zei:

    Thanx goed om te horen😊

    hoe gaat t nu met je? Succes met je herstel nog en genieten van je nieuwe  boobies 😊

    Gaat eigenlijk wel goed! Amper nog pijn, slik ook alleen nog maar 2 paracetamol smorgens en af en toe savonds. Maar moet wel uitkijken dat ik niet teveel ga doen, je moet niet voor niets 2 weken rusten.. maandag gaan ze de hechtingen eruit halen en moet ik dus op controle, ben benieuwd! Naar mijn idee gaat het wel prima haha. 

  6. Wat spannend! Ik begrijp dat je er veel zin in hebt :) . Ik ben nu zelf 9 dagen po. De eerste 3 dagen zijn eigenlijk het vervelendste, dan voel je ook een enorme druk op je borst. Alsof er een soort olifant op zit 😅. Maar dat neemt langzamerhand af! Ik kon m’n armen ook amper bewegen de eerste 3 dagen, dus m’n broek aan/uit doen voor naar de wc te gaan ging al niet. Zorg dat je broeken met elastiek hebt, of losse joggingbroeken ofzo dan lukt het na 4 dagen zelf wel. M’n billen afvegen ging gelukkig wel nog net haha.. en douchen is inderdaad fijn als je daar wat hulp bij hebt de eerste paar keer, want haren wassen gaat ook nog niet zo gemakkelijk. 
     

    Verder zorgen dat je op tijd je medicatie inneemt, je moet de pijn eigenlijk voor zijn. Maar de pijn is voor iedereen verschillend! Verder slaap ik met 2 kussens onder m’n rug/nek en dit doe ik nog steeds, plat liggen is echt nog niet fijn. 
     

    Ik heb zelf veel in blousjes geleefd, vind een vest nogal snel te warm. 

     

    En gewoon lekker je rust nemen en af en toe een keer gaan lopen. Laat je lekker verwennen! Heel veel succes met de operatie & het herstel! 

  7. Op 21-8-2020 om 07:18, Loisa29 zei:

    Hoi @Bo1909st

     

    spannend! Ik ben 25 juli ook door dr Straten geopereerd. Ik ben nog in de herstelperiode, maar ik denk dat ik op een D70 ga uitkomen. Mijn voorsituatie was een kleine B (B70) en ik heb de mentor memory geld xtra high profile 285 cc gekregen (dual plane geplaatst). Echter ben ik pas 4 weken PO, dus de borsten zijn nog niet helemaal hersteld.

     

    zelf kon ik kiezen tussen 285 cc en 325 cc. Ik heb de kleinere maat gekozen omdat ik heel tenger gebouwd ben (1,64 en 52kg, smalle schouders etc). Ik ben blij met mij keuze, maar van veel meiden hoor ik dat ze eigenlijk achteraf wel groter zouden willen omdat je heel snel gewend raakt aan je nieuwe (het formaat) borsten. 

     

    succes met je keuze/operatie!!

     

    Zou ik toevallig in je album mogen kijken? Heb zelf ook 285 cc gekregen afgelopen maandag , en ben beetje hetzelfde gebouwd. 

  8. @N@th@lie Haha oh huh ik heb geen kinderen, ben nog maar 20 😂. Ik lag helemaal links, daar langs lag ook iemand van 20 en die moest helemaal huilen toen ze onder narcose vandaan kwam en zij sliep in een hotel. Daarlangs lag een meisje die kreeg ook rond de 400 cc geloof ik en was 1.80 zoiets dat ze zei, denk dat jij dat was?😅.  Je moest na mij toen ik al uit de narcose kwam. Dat andere meisje aan de andere kant ging haar protheses eruit laten halen. 

    of we zitten er helemaal langs 😂

  9. 11 minuten geleden, N@th@lie zei:

    Hahah ik lag daar om half 2 hahaha wat grappig ik denk dat we naast elkaar hebben gelegen ja @Lt123

    Hahah heeel toevallig!! Ik lag helemaal links. Lag jij als 3e of lag je langs mij? Volgensmij vroeg jij nog aan mij en ik aan jou van hoeveel CC we hadden 😂.  Of was jij dat meisje die het zo mega warm had na dr operatie? En zo moest huilen haha. 

  10. 27 minuten geleden, N@th@lie zei:

    Hoe gaat het bij jou het slapen? En de pijn nu?

    Haha ja ik heb gister ook mogen douchen, dat was wel even lekker! Ah zo’n verstelbaar bed lijkt me heerlijk, ik moet het met 3 kussens onder mn rug doen 😅. Maar neem savonds een naproxen in en dan slaap ik redelijk..

     

    Ja iedere dag gaat wel beter heb ik het idee. Op tijd de pijnstillers (pcm & naproxen) innemen dan is het wel te doen! 
     

    Waar ben je geopereerd? En hoeveel cc heb je? Zijn ze ook nog zo opgezwollen bij jou?

     

     

  11. Hoihoi!

     

    ik ben ook afgelopen maandag geopereerd! En ik herken het wel. Af en toe een beetje steken aan de zijkant en bovenop. De ene is ook wat meer opgezwollen dan de ander maar als ik hier rond lees blijkt dat gewoon normaal te zijn! :)

     

    Hoe gaat het met je herstel verder? Veel pijn & kan je een beetje slapen ?

     

    groetjes! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.